A bas mi je zao...sretno ovaj put do kraja!
Printable View
Hvala
Aska, isplaci se, odboluj i potrudi se sto prije da dodjes sebi i usmjeris svu svoju ljubav na tu hrabru mrvicu koja se i dalje bori! Ona itekako zasluzuje paznju! Bice to dobro na kraju, vidjeces...
Edina zelim ti srecu sa betom, malena 19 takodje <3
Kate, zelim da ti ovaj protokol prodje bez problema, da nemas nikakvih poteskoca!
Evo doslo je vrijeme da se i ja preselim na ovu temu :) U subotu je uradjen transfer jedne male morule :) Sada uzivamo zajedno i radujemo se svakom novom danu! Sve je u Bozijim rukama...
Nisam vijeka da si pisala...vracena ti je znaci samo jedna morulica? Jel sto ostalo za smrznuti? Oprosti ako nisam upratila...
Sretno do neba s malom mrvicom...
Jeste Katka, jedna ali vredna i snazna morulica. Prijetila mi je hiperstimulacija, pa je dr unaprijed rekla da ce mi biti vracen jedan embrion. Na dan transfera smo imali ukupno 16 morula, 10 je zamrznuto. Tehnicki, sve je proslo kako treba, sad cekamo... :)
Da to je super rezultat, ako nista bar zbog psihicke opustenosti, a svih 10 su lijepo razvijeni. Dok sam bila u stimulaciji osjecala da me boluckaju jajnici, nisam mogla obuci nista usko, sve me je vrijedjalo, ali nekih vecih tegoba nisam imala. Ja sam ispostovala sve savjete doktora, pila puno tecnosti, nutridrink, unosila sam dosta proteina. Dr Lazarovska je takodje odlicno odradila svoj dio posla, smanjila gonal, zavrsila stimulaciju sa dekapeptilom a ne ovitrelom, koji bi vjerovatno izazvao hiper.
Sada se super osjecam, stigli smo kuci u nedjelju. Simptomi su mi isti kao i nakon punkcije, grudi me pomalo bole, s vremena na vrijeme osjecam blaga probadanja, i valove vrucine... ali to je vjerovatno zbog progesterona :)
Pozdrav curke
Evo i mene nove čekalice... 1 dan nakon transfera. 1 blastica nakon 5 dana.
Cure da se javim u nedelju sam imala transfer jedne morule i sad sam na čekanju. Trenutno me probada u trbuhu ali se nadam da je to dobar znak. Betu bi trebala vaditi 1.6
Jelena30 nadam se da ce se mrvica primiti i ostati s tobom 9 mjeseci.
Malena19 javi nam veliku betu sutra! Drzim fige..
Moja beta danas 850
Edina ❤❤❤
Cestitam na velikoj beti! I neka dalje bude skolski
Malena19 cestitam od srca. ❤
Dan transfera se ne broji, on je nulti dan. Tako da ti je jucer bio 12-ti dan
Ajme kako lijepe bete se ovdje zaredale, čestitke cure!
Cure, mene jutros bolucka donji dio trbuha, kao da imam neke grčeve i imam lagani pritisak na tad dio trbuha, najviše kad hodam. Nemam nikakvo krvarenje niti išta drugo pa me zanima da li je to normalno ili da zovem svoju doktoricu? Hvalaaaa
Cestitke curama sa velikim betama! :heart:
Tulipan koliko ti se broji sad? Malo sam se pobrkala, jesi imala prvi uzv?
Ja sam sad 8+2 pa mi se i sad zna događat isto to al kratko traje..
Sad sam na brzinu procitala da si imala prvi uzv, na poslu sam i jos s moba pa propustim. Znaci sad cekas drugi uzv.
Tako je i meni bilo i jos uvijek se događa, mislim da je ok ako nema velikih dugotrajnih bolova i krvarenja al ipak pitaj dr za svaki slucaj ;)
5+6 sam po zm. Zvala sam doktoricu, rekla mi da dodjem, jer ide vikend, pogledala me, sve u redu. GV narasla od ponedjeljka i 9mm, žv vidljiva (u ponedjeljak se nije vidjela) i 2,4mm je. Plod se jos ne vidi jer je rano ali je sve u redu, kako treba biti. Hvala Bogu....
Zm je bila 15.4. a transfer je bio dosta kasno, 04.05. 2 morule, tj. 4 dan. Znam da doktori racunaju od zm al realno je danas 21 dan od transfera. Zasto? Mislis da nesto nije dobro?
mislim da je sve dobro :-)) jer si danas ne 5+6 nego 5+4, damned - stvarno kod nas kad znamo kad je bila punkcija i kad znamo kad je bio transfer 3-dnevnog ili 4-dnevnog ili 5-dnevnog embrija nema potrebe računati po zadnjoj menstruaciji, to ginekolozima koji vode trudnoću treba i objasniti, nekada je 2 dana puno...... neki sam dan mislila već, gv bi mogla biti veća, ali sad kad znam koliko si ustvari trudna su i one mjere od prije dva dana i ove danas baš kako treba....
Kadauna hvala ti ❤
Moja doktorica je odlicna i imam jako puno povjerenja u nju, tako da bi sigurno reagirala da nesto nije u redu. Danas je cak bila i zadovoljna kako sve izgleda.
Sto se tice brojanja, ja nemam pojma kako se broji od dana transfera vec i ja brojim od zm al im naglasim kada je bio transfer.
Danas druga beta 1900
Edina ❤
Beta je odlicna
Pridružujem se temi.
Danas mi je bio transfer, dan 3.
Vratili smo jednu morulu i jedan 12stanični. Prema riječima biologice lijepi su, napredni i kvalitetni, kaže sigurno bi bile blastice, i da ne brinem zbog brzog razvitka (čitala sam da to može biti super a da mogu i "izgorjeti").
Beta 7.6.
November, zanima me zašto su ti transfer radili 3. dan? Meni su oba puta vraćali 5. dan, ali moje se sporo razvijaju, pa dostignu samo stadij morule. Čisto me zanima koje su ti razloge dalje.
Želim ti svu sreću ovoga svijeta da se mališani prime i lijepo napreduju:-)
Zato što sam od 7 js dobila 4 zametka od kojih su samo dva ostala 3.dan, i ta dva su onda vraćena.
Imala sam izbor dali želim čekati ali ja nisam htjela, ne vidim smisao u čekanju ako su samo dva i oba se planiralo vratiti.
Hvala :)))
November, vibriram da se mrvice ulove..
Edina, kako si ti? Kad ces do doktora?
Carrot hvala ❤
Dobro sam. Idem u petak dok doktora.
Cure ja sam luda. Doma sam cijeli ovaj tjedan, danas je tek 2dp3dt, a ja već ne znam kud bih sa sobom. Pas me tješi i malo odvlači pažnju od mozganja...
U sub će mi biti 7dp3dt, tada sam planirala pišnuti prvi test...Pa onda nadalje do bete 7.6., jer nema šanse da izdržim!
Pozdrav svima, nova sam na forumu, danas mi je treći dan od transfera,vraćene su mi dvije js, cetverostanicna i sesterostanicna,drugi dan,zanimaju me vaša iskustva.
I još uvijek sam užasno napuhnuta i boli me desni jajnik.
Anni333 dobrodošla i sretno!
Kako to da ste išli na transfer drugi dan odmah? Inače broj stanica je super za drugi dan, kako i treba biti :)
I ja sam malo napuhnuta, bole me oba jajnika ali ne prestrašno, to je normalno nakon stimulacije, i od progesterona.
November, iskreno ne znam zašto drugi dan,uopće nisam pitala a ovo mi je treći ivf i prvi transfer. Kako do sad nisam ni došla do transfera tako nisam bila ni upućena u razvoj stanica i dane transfera. Uglavnom stanice mi nisu baš najbolje kvalitete pa biologica ne daje baš neke šanse, ali eto možda se nešto i primi.
Tulipan37, imas pp!