Jadranka :lool:
Nego pls može link na taj pilates na kojem se znojite. bila sam na puno njih po dvoranama, ok nekad bude malo teže za izdržat u nekom položaju al da se oznojim na pilatesu, al bas nikad. Bojim se da se ne bi oznojial ni QB.
Printable View
Lili ja sam probala onaj što ima u P90X3
https://rutube.ru/video/27750691c41f...2e/?ref=search
Eto taj :-)
Ne mogu još ništa vježbati jer boli zubno meso jako. Bor sam jutros okitila za pola sata, ima nekih metar ipo.
Večeras me čeka večer matematike, zar je to svima danas? Hororskop: ja strijelac, MM škorpion i maleni ovan i riba.
Neko vrijeme sam bila instruktorica pilatesa i stvarno se nisam znojila ali žene u grupi jesu :mrgreen:
Dijana nama su tako iz dvorišta ukrali keramičke vaze po danu kad smo bili doma.
Plima, pa vi instruktori okolo hodate i pričate, ispravi nogu, udahni, izdahni :P!
J-la :lol: da je to bar tako, ja sam morala sve svoje treninge pilatesa, aerobica i zumbe odrađivati skupa s grupom, a znalo je biti i po 4 sata jedan za drugim :drama:
4 sata zaredom :o? Svaka čast :naklon:.
plima, nisam znala da si profićka :mrgreen:
ajd škicni dedu i vidi kako ti se čini
Hvala cure. Stavim na one linkove.
plima jq volim trenere koji vjezbaju zajedno s polaznicima. Oni su mi pravi autoritet a ne oni sto se nahodavaju uokolo.
Joj, kod nas je isto situacija pola pola, mali je škorpion, ja djevica pa mi maltretiramo seku vodenjaka i tatu ribicu....
Dijana, grozno za bickl..mi smo isto u kući, dosta smo komotni, nikako da se naviknemo na pomisao da možda nismo sigurni u vlastitom dvorištu...
plima, svaka cast! :-)
Uopce nije do znojenja kao takvog. Ja se znojim i kad kolace radim. A radim ih cesto. :-)
Htjela sam napomenuti da pilates nije kamilica.
I da smo svi u necem jaci u necem slabiji.
Ja npr, napravim sto sklekova i dosta zgibova, dizem utege i meditiram u planku.
Yogu izvodim jako dobro.
Ali pilates me dotuce. Nije lagan. Pokreti su graciozni a disanje je najbitnija stavka.
Bit u nekim polozajima iz pilatesa x mi je bio sf. :lol:
Sani, meni je u Tonyevom pilatesu najteža ona poza kad si u side planku pa podizes noge u raznim smjerovima. To obavezno modificiram.
To me dotuklo :lol:
Ali ima ih jos :-P
Ma sve te u side planku su mi za plakat. One trbušne i odradim, ali ne onako graciozno. Više je onaj muškarac ženstveniji od mene :lol:.
Sad odradila Speed 3. Sreća pa sam hvatala korake da ne umrem :lool:.
Evo i kineske koze na raport :mrgreen:
Imala sam dobru namjeru s curama insanity odraditi, ali beba je složila svoj scenario pa sam za vrijeme jedne njene 10minutne ćorke ofarbala izrast i počela trenirati ramena. Muž ju preuzeo i neuspješno tješio dok sam ja ofarbala ostatak kose i odradila ostatak ramena. Onda se haharke sjetile da bi i one sa mnom pa smo u dječjoj sobi još high stepa i burpees kojih 10ak minuta radile dok je muž sjedio na krevetu s bebom :D Recimo da sam zadovoljna odrađenim. Za ovakve uvjete čist' dobro. Otuširala se i oprala kosu nabrzaka (ima da sijem crveni trag po svim jastucima u kući) pa sad dojim mrvu i pijuckam shake..
škicnula sam malo pilates s jednog od ova dva linka-nije loše. Mogla bih ubaciti par tih vježbi nakon cardia, ali moram vidjeti što je kompatibilno s mojom dijastazom
Willow otkidam na tebe i tvog dedu :lool::heart:
jesi ti ono rekla nešto o Vodenjacima koji peru ruke sto sati/puta?
i ja perem ruke dnevno sto puta
Vodenjak sam
Dijana to što su ti uzeli bic mi je baš žao...
a ispred kuće u po bijela dana mi je strašno, ništa bez ključanja, nažalost
mislim, ispada da se ne možeš u vlastitom domu osjećati sigurno
ono, zaspeš popodne na kauču a ekipa vršlja po kući
moja prijateljica je imala takav slučaj, baš nešto jezovito...
ja ne vježbam
3 dc, ne osjećam se dobro, samo čekam da prođe...
danas sve laganini
joj što volim petak :heart:
Javlja se jedno kinesko prase sa prijavkom
jutros opet Jillian i biciklom na posao, stepenice preskočila jer se zapričala sa kolegicom i odvela me na lift.
pa ja nisam nikad ranije čula za tu osobinu vodenjaka, nego ovdje
pa sam se pronašla...
nemam pojma ima li stvarno horoskop veze s tim, ali što jest jest, volim čiste ruke, oprane temeljito :mrgreen:
što se tiče rada od 7 i mene ovo zimsko vrijeme vuče na spavanje iza 6
inačee ustajem prije 6
Lili onaj link s pilatesom mi se čini baš zgodan, sve se mislim da ga odradim iz znatiželje...
kad se naša Sani oznoji na njemu, čisto me zanima dokle bih ja stigla?
mislim Sani, koja meditira u planku i radi sto sklekova :naklon:
Flopi probaj onaj što sam linkala, njega je Sani radila.
I meni je teško ustati, nemam elana, ni ujutro ni poslijepodne jer mi je i tada mrak.
Sani, j-la, flopi i ja ću ga sigurno odradit iz znatiželje, al kad uhvatim vremena od danas do ned sam puna.
Sutra mi je rođendan, pa dolaze bake i dide na obiteljski ručak; u ned ujutro idem s klubom planinarit Bliznec-Hunjka (djeca s tatom u kino), a popodne (zakašnjela) proslava rođendana kod svekrve, a poslije možda Advent po gradu.
Bit će lijepog druženja, fine klope :heart:
ma ja ne perem ruke toliko često ali mi se užasno suše, eto, mora biti nešto s rukama i vodenjacima :lol:
Isteklo mi za edit.
Volim čiste ruke, uznemirava me činjenica da su mi ruke ljepljive. Ista stvar je sa zubima, čim su prljavi osjetim nervozu koju riješim pranjem. Vodenjak sam, ako ima kakve veze :lool:.
Evo vam link i na onu Tonyevu yogu
https://rutube.ru/video/d857e077142a...bb/?ref=search
I mm bi spadao u vasu ekipu. Stalno pere ruke :)isto vodenjak
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Flopi, Tony me natjerao na toliko sklekova, sram ga bilo.
Probaj pilates, ne bi ga bilo lose uvrstiti jednom tjedno, zbilja ojaca core.
A super mi je u tom videu kad on ide vjezbat pilates, i mantra da ovo mora da je dobro za njega :lol:
Tako si i ja mantram.
U vezi sklekova...u complex upperu ih je ravno 100 :-)
Jucer sam bila u centru, na Adventu.
Bilo mi je lijepo, sve te lampice, miris kuhanog vina i germknedla :inlove:
Sany, meni je Tony super :) bas ga volim slusat kako brblja. Jucer p90 sculpt A. Samo ne valja mi traka koju imam. Prekratka je.
Jutros svi zaspali ko klade pa mi se nije dalo starijeg vodit u vrtic tako da cemo sad prosetat il se provozat do jednog od onih kafica u more sto nude trampolinastu zabavu :)
Za vikend planiramo isprobat setnicu uz sibenski kanal. Navodno je jako lijepo :)
ola cure, hvala na vibrama
odradila to jucer, dva sata sam cekala i pila neko odvratno sredstvo, i sad sam fino ozracena, za blagdanski ugodjaj :aparatic:
nalaz ce biti gotov sljedeci tjedan
veceras imam neki sluzbeni party, pa se i tome veselim
a i vikendu, tako mi treba
sinoc sam se nakon svega osjecala tako iscrpljeno, i psihicki i fizicki, da nisam vjezbala i legla sam prije 23 u krevet sto je za mene cudo
da, s tonyjem napravis sklekova koliko ni u snu nisi mislio da ces moci... jedva mu se cekam vratiti :)
dijana, bas mi je zao za bicikl, ljudi mogu biti takvi bijednici....
tebi je znači ovaj vikend udarni, meni su slijedeća dva 8-)
prvi je božićni party s firmom (petak i subota), a onda onaj iza, zakašnjeni rođendan
a onda je već Božić...
i samo tulumarim :mrgreen:
jučer sam samo letala okolo, tako da ništa od bazena, ali bi danas probala ove pilates za koje ste naveli linkove
baš se veselim
summer :love2:
Cure, na fitness.com.hr je danas popust 40 posto na utege 1-5 kg, a dostava besplatna.
Mislim da je odlicna ponuda.
A sad gledM, na polleospirtu su jos jeftinije bez ikakvog popusta, ali sd placa dodtava, tako da ipak je povolnoje na fitness.com.
Dijana, ja vec gledala ove od 5kg, dođu 101kn par. Stvarno povoljno ali moram još hrpu stvari pokupovati, poklone za Nikolu i Božić tako da ipak neću....Jedino da mm-u javim pa da mi dođu ispod bora!
Na polleu je jedna 100kn!
A to je jedna 100 kn??
Aaaaa, pa nisu normalni, ko ce dat 200kn za dvije bucice plus dostava?
Ovo se stvarno isplati! Ja imam od 1,5kg, 4 i 7,5. Jelda da mi ne trebaju ive od 5?:mrgreen:
Dijana, mislim da imaš taman utega koliko ti treba ;)
Willow je naš glas razuma :-)
Dijana, kad imaš već 4kg nije nužno ali vjerujem da u nekim vježbama taj 1 kg puno znači....
Lili, ti feštaš svaki vikend u zadnjE vrijeme, super!
Prekasno..:mrgreen:, nisam mogla odoljeti..
Fitness com inace ima lude ponude u prosincu