Vikki! Anci! Sretno!
Printable View
Vikki! Anci! Sretno!
Jeeej! Prvi cener istrcan :)
Atmosfera odlicna, jako sam zadovoljna kako sam trcala i malo sam euforicna!!
Bravo :klap: !!!
Super anci! Na kraju je isao Mm. Trcao je bez broja, trebalo mu je 44 min i cijelo vrijeme je psovao sto sam ga nagovorila na rucak u Yellow Submarineu.
Braaaaavoooo anci :-D
Anci :klap: bravo!
Hvala :*
Sasa :lool:
To sam ja htjela za rucak, ali muz me odgovorio. Glas razuma.
Rezultat mu je odlican!
Anciiiiiii jeeeee evo me veselo ko da sam ga i ja istrcala. Bas sam sretna.
Viki super za broj, sad javi kako je bilo.
Poslije YS ici trcati loool, siroti covijek
Kako je lijepo kad supružnici zajedno trče utrku... :klap: , ja to sa onim svojim nikad neću moći...
cure (i njihovi muževi) BRAVO!!!!!!!!!!
Jos je jeo sliderse- to su ona 3 odjednom.
Pa oni "izgledaju" manje, al na drgom shvats da izgled vara lool. Onako u nizu njami sad bih i ja.
Bravo, Anci :-D :sp:
Sasa, 44 minute? Jel to tipfeler :mrgreen: Tm je jako brz, svaka čast :naklon:
bravo anci, sasa i muzevi :klap:
Hvala magriz još jednom na broju :heart:. I ona je trčala, ali bez broja, i dobila zasluženu medalju :sp:
Zahvaljujući njoj, ovo je moja najbrža utrka i najbolje vrijeme ove godine. Koliko točno, ne znam (tipično :mrgreen:). Endomondo pokazuje 5:06 min/km, ali i 440 metara dužu stazu, što znači da sam ipak sporija.
53 minute i koja sekunda više ili manje, ne znam, bila sam presmotana da odmah skužim rezultate na displeju, čekam da objave na webu.
Ajmo, Anci, još dojmova :joggler:
ja nisam trčala, ali hvala na pohvalama. mm je uzasno kompetitivan, kad je sam nikad ne trči tako brzo.
To je normalno, ponese te masa. Tako se zapravo pomiču granice.
I ja sam krenula dosta brže nego što sam planirala i bilo mi je užasno teško zadnja dva kruga.
Ima jako brzih trkača pa kad projure pored tebe čini ti se da si spor, a uopće nisi.
Bravo Anci!
sasa, super za muža i novu opremicu! :)
Čekam da mi zarastu rane i otoci od prošlovikendnog leta na asfalt pa se vraćam u tajice.
I bravo vikki, magriz! :)
Ako sam još nekog izostavila bravo i njemu! :)
Vikki, bravo za rezultat! I magriz, bravo!
Ja isto cekam rezultate sa vidim koliko sam ustvari trcala. Ok, nisam kao vikki :mrgreen: ali mislim da sam bila brza nego dosad.
Bravo Anci, bravo Vikki :-D!
anci bravo! i javi se na mob kad te se traži :mrgreen:
bravo vikki i bravo sašinom mužu
ja sam ipak otišla, bez broja, i kad sam prošla kroz cilj velim curama - nemam broj, neću medalju, ali me nisu slušale, nego objesile oko vrata. nadam se da netko neće ostati bez nje :/
inače, bilo je super, toplo (trčala sam u kratkim rukavima) i ok, mogla sam i bolje, ali ipak je bolje (za 5') noćnog 1/4 na nasipu krajem ljeta. atmosfera je bila odlična, navijača je bilo jako puno i baš su bili super. ma cener je cener <3
Hej, magriz! Super, super!
Zvala si me? Jedino mi pada na pamet da imas moj stari broj koji vise ne koristim :/
Mala se igra s tim mobitelom :D a mene nervira nositi dva pa koristim samo jedan.
Navijaci su me odusevili! I bake, i djeca, i gajdasi, i one cure koje regiliraju promet.
Inace, cijela utrka mi je bila odlicna i super sam se osjecala- bez ikakvih bolova, grceva! Jedino- zadnji krug mi je bio zaista tezak. Od HNK pa do cilja sam skoro stala i hodala :lool: no rekla sam si- neces. I cak sam malo ubrzala, pred sam kraj.
Mm i ja samo trcali cijelo vrijeme skupa i moram mu priznati da me je bas vukao. Kad god malo usporim, on me bodrio- ma daj, mozes, pa znas da tako trcis...
Taj zadnji krug, ono trcis i ne mozes dočekati kraj i onda ti neka baka viče- bravo, curo! :lool: pa ti neki klinac gurne ruku i da 5, pa ona cura na krizanju kod cvjetnog trga (regulatorica prometa :D) ti da 5... Ma sve te to vuce da trcis.
Upravo tako, najviše je u glavi!
Baš mi je drago da ti se svidjelo :-D
Navijači su svake godine sve bolji, stvara se polako kultura navijanja i kod nas :) (barem više ne psuju što im ometaš promet)
bravo trkačice:sp:, ja sam vas bodrila iz publike nakon hamburgera iz Yellow Submarina :mrgreen:
cure čestitam!
bravo cure!! :klap:
Cure, bravo, bravo, braaavooo do neba :sp:
Braaavooooo vikki :-D
Hvala, cure. Ono što me najviše oduševljava je da je broj trkačica gotovo jednak kao i trkača (422 : 509 ili tu negdje). Dok se recimo u susjednoj državi trči polumaraton na kojemu je tek 20-ak žena i 150 muškaraca.
Bravo cure!!!
Bravo cure!!!!!!!!! :klap:
Vidi Danci, javi se nakon sto godina pa samo bravo cure :D
Kako si, vjezbas, bicikliras...?
Prvo pohvale svima! Vidim da ste vrijedne i aktivne :ghug:
Kako si mi Vikki? Kako maleni? Kako koljeno? Iskreno, škicala sam tu i tamo, rijetko, ali kako me dugo nije bilo da sam van svih info a i što je vrijeme više prolazilo, nikako se ponovo javit.....
Anci me na kavi malo bocnila :)
Ja sam imala neki žjshfbdsj period nakon pada i loma mm s bica i nisam stizala ništa pa sam se morala distancirati. Jedino slobodno vrijeme koje bi skupila bi otišlo uglavnom na bic, rijetko ostalo.
Sad se sve konačno smirilo, vremena i dalje malo, vježbanje u zoru standardno.
U međuvremenu sam okusila dječje radosti vožnje off road po blatu, travi, kozjim putevim, padove zbog SPD-a (pa i na mjestu čekajući semafor pred ranojutarnjom gužvom :lol:), osvojila bicom Sljeme (cestom, Leusteku se nadam na proljeće) ali i planinarila na Sljeme (što me trenutno oduševljava ali nažalost idem rijetko zbog organizacije koja izgleda ko da na Mars putujemo :roll:).
Eto ukratko :)
danci pa di si ti?! falila si :love:
jucer asylum game day, danas imamo goste pa onda danas preskacem
Danci, moj svekar je zbog spd-a prakticki pri brzini puza slomio kuk.
Daaaaanci... :-D
ja vas malo skicam na onom drugom forumu. A slabo pisem i na jednom i na drugom.
Ali vjezbam redovito :-)
Ajme, SPD, horor...
Bravo za Sljeme!!!
Nadam se da ti sad slijedi bolji period i da ces nam se vratiti :)