vatra ma izdrzaces ti do perioda inkubatora, vidis da je to zilav malac ima da on ili ona izdrzi . samo pozitivno sta ste sve do sad prosli bice to na kraju jedan happy and.
Printable View
vatra ma izdrzaces ti do perioda inkubatora, vidis da je to zilav malac ima da on ili ona izdrzi . samo pozitivno sta ste sve do sad prosli bice to na kraju jedan happy and.
Muma super vijesti :klap:
Vrci, sretno na pregledu! Vjerujem da si zabrinuta, ali doma ćeš sigurno doći dobre volje ;-)
Linalena, baš mi je žao što moraš paziti s hranom. Ja sam bila presretna kad je ogtt ispao ok, jer me na trenutke počela obuzimat strašna glad i grozno je dok onda ne smiješ jesti...
A ovo, deveto dijete, sedmo sa 27 godina...:-o:-o
Samo se ti Vatra draga drzi :heart:
Eto nas s našeg kauča ispred TV-a... :-)
Ako ima netko za prokomentirati: cervix skraćen za prst do ovoja i glave
DG: O.47.9 partus spurius, non specificatus
O.26.9 status cum graviditate conjunctus, non specificatus
Strogo mirovanje na lijevom boku, samo wc, kupaona. Kako mi je čudno sad kad se bebo okrenuo pa me lupa nožicama skroz visoko :zaljubljen:
vatra drži se draga! Možda ni ne može odjednom sve stati, drži se pozitive za ove dane koji prođu bez komplikacija, i nek ih je sve više i više! :love2:
Vrci ~~~~~~~~~~~~~~ za pregled!
I da, bušek narasao i u bolnici :-) šokirana sam kad ga vidim :-)
muma, ovo da je skraćen za prst...je meni bilo mjesec prije termina. strogo sam mirovala 10-ak dana,a onda sam mogla sve. nisam više pazila, a cura je rođena dan iza termina. eto za utjehu :) sretno!
Vatra, samo hrabro, dan po dan :heart::heart: Možete vi to!
e da,a nakon cijelog dana trudova po dolasku u bolnicu bila sam otvorena samo 3 prsta. cerviks je i dalje držao.
Muma uzivaj u domeku,vatra drži se ,ja sam na dijeti za šećer i navikla se ,da li vas bole prepone koda ste vjezbale mene počelo jučer pa da vas čujem
Muma draga :-D uživaj doma i miruj :kokice:
vatra opet kontrakcije.... šta više reći a da nije rečeno... drži se i čuvaj :love2:
jejja dobro došla i čestitam
Cure hvala na podrsci..vasa mi puno znaci i bas me raspolozi kad procitam da ste uz nas i da nas hrabrite, odmah je lakse.... :-*
Zima bole i prepone i kukovi i ledja a samo lezim... Sve je super dok mi ne pocnu kontrakcije, tj trudovi.. Bole ko s vrag... Grrrr...
Muma baš mi je drago da si kuci, sad lipo odmaraj u svojoj kucici.
Vatra drži se, uz tebe smo i ja sam sigurna da ćeš sve izdrzati, ti si jaka i hrabra žena, bitno da je s bebom sve u redu i da raste, šaljemo ti zagrljaj ja i moja mrvica.
Jejja dobrodošla i baš me veseli tvoja beta, za nos uf meni je uvik po noci kad spavam zacepljen, al nista ne koristim pa neznam šta bi ti preporucila.
Linalena žao mi je šta nisi vidila svoju mrvicu ali brzo ce utorak.
Ja sam sad 17+4 tt i dobila jedva 1 kg sad me zna biti i strah ponekad zašto tako slabo dobivam i jeli sve u redu.
Jejja vec ti je rekla vatra za sterimar, fiziolosku obilno par puta dnevno, isla pastile i inhaliraj se
Vatra najveca pusa tebi i hrabroj bebi
Hvala cure, uzet cu popodne jos tu fiziolosku pa se naljevati jer ovo je grozno.. nekako se ne osjecam jos kao da pripadam tu, cekam prvo duplanje bete i prvi UZ pa cu se valjda onda moc opustit i uvjerit da je to to :heart:
jejja draga pa ti imaš betu i pol? :-D Pa kak sam to propustila? Jupiiiiii! Čestitam ti od srca i nadam se druženju ovdje! :shykiss:
sve sam pročitala, dio preko moba - nisam do malo prije imala interneta:dancingfever: pa sam išla pogledat onu emisjiu od jučer s Tikicom - toliko bi hjtela da dođe ovdje na trudnice dok sam i ja ovdje:fige:
Muma super kaj si doma ali ipak moraš jako mirovati
Vatrice jel nema krvi? proći će i kontrakcije - to ti je bebica najaktivnija po noći pa potakne ta grčenja
Jejja dobrodošla, čekamo lberc
još sam hrpu toga htjela napisati ali migrena mi lupa po očima pa samo još kratki jutarnji izvještaj:
bila kod svoje socke po uputnice za oggt i KKS, prvo čekala od 9 do 11 - pitam sestru kaj ste me zaboravili a ona meni da prednost imaju naručene, a zna da ja samo dolazim na 5 minuta, tu sam se prvi put rasplakala. Ajd konačno me zove i kažem ja kaj trebam i onda krene : vi ste za heparin dobili uputnicu D1 za Petrovu, to su sada nove uputnice koje vama trudnicama trebaju ušparati hodanje amo-tamo (ajd ovo dobro zvuči), tako da vama ta uputnica vrijedi i za oggt i za krvnu sliku. Lijepo odite u petrovu u labos i kažite im to i oni će vas primiti na njihovu internu uputnicu. To su uputnice koje pokrivaju 365 dana internog liječenja unutar jedne klinike. Hmmm a jel će to oni znati?? Kaže ona pa ako će raditi problema onda dođite opet k meni da vam izdam nekaj drugačije!!!! tu mi se opet brada trese a ne pomaže ni činjenica da sam već opako gladna i da glavobolja raste. Na kraju mi zapapri sestra koja mi kaže pa kada idućui put dođite pokucajte da mi se najavite pa nećete tako dugo čekati - nemoram reći da kada sam zadnji put tako došla me izbacila van i vikala da se mora čekati. Nakraju sam otišla kod mame na doručak jer se nebi mogla dopelati doma kako mi je iskrilo pred očima. I na kraju dođem doma i nema interneta tv telefona niš. Zovem prijavu kvara i glupača me prvo pita dal sam zadovoljan s povećanom brzinom interneta!!!!!! ima još toga ali neću vas zamarati i ovo je previše
Kako ubiti migrenu?
Meni se čini da me lupka...
Tigrical kako si osjetila, kakav je osjećaj, ja sve cekam i nista i pitam se zašto i kad bi trebala osjetiti?
Kao neki balončiči koji me lupkaju iznutra. Ne mogu tvrdit...ali mislim da je to-to! Vec par puta danas.
Super tigrical! :klap: Ja sam prvi put osjetila ko da me nešto laaaagano dirne unutra nekoliko puta. I vrlo brzo se to diranje pretvorilo u udarce koje je i mm mogao osjetiti - kroz max dva tjedna.
Muma baš mi je drago da ste stigli kući :-D
Jejja dobronamdošla!!!!! kako je lipo vidit nove trudnice!al ima ih još koje bi nam se trebale pridružit!
tigrical to je to :klap:
ja krepana cili dan skitala i opet kupila neke stvarčice .sutra ostajem doma jer ću bankrotirat!:-)
Ajme vatra pa držim :fige: da se konačno sve smiri da možeš uživati u trudnoći!
Ovo je igra živcima.
Evo mene s trudnickog tečaja- gotovo dobili smo potvrdu :)
Meni su ova predavanja baš bila super i muž mi je sudjelovao i bio skoro na svakom predavanju :)
E željkica je spominjala neki dan neke promotivne materijale za bebice, mi smo ovdje u Zadru dobili jednu veliku kesu sa puno promo materijala od različitih firmi. Uglavnom papiri ali dobili smo i neke sitnice koje će stvarno poslužiti. ( 2-3 vrećice čaja za dojenje, naljepnicu za auto, umetke za grudnjak, mlijeko za tijelo... )
tigrical ako osjetiš kao mućkaje vode(balonćići) to je to.
ja sam svoga osjetila u 17tj.jer je posteljica bila straga
Linalena, baš su te namučili. Ali koliko znam, ta D uputnica bi trebala biti prava, za godinu dana liječenja. A u bolnicama to znaju, oni su se bolje prilagodili nego dz :)
Moj pregled: stanje kao i prošli tjedan, znači sve drži :D Unutra zatvorena, vani isto kao prošli tjedan. Obavila briseve, bebača nismo smetali danas :) I dalje mirovanje, dizanje na wc, i na obroke, to smijem sjediti. Ništa drugo nisam uspjela nažicati, ni kratke šetnje :lol:
Ali dobro je, nek se tako nastavi
Tako sam nekako i osjetila. I opet veceras. Ja sam 18+2, isto mi je posteljica iza.
Moe ajme koji avatar, MiniMoe je predivna a kako je mama uredila. Ove okice plave, duboke, obraščići, joj joj
Vrci svašta mi žicamo ha?? Ti malo šetnje ja malo više kalorija8-)
prije mjesec dana mi je posteljica bila ispred, ne znam jel se pomaknula ali meni su takvi mjehurčeki počeli tako nekao oko 18tt i još uvijek su takvi, možda kao neki lagani udarci ali ništa da bi se moglo izvana zamjetiti
e da VATRA i ja smo danas 21+0
puno puno čestitki i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mojoj terminuši
Dobro jutro drage moje :)
A danas punimo tjedne. Najviše me vesele Vatrini tjedni, bravo za 21 tjedan :) vatra naša draga.
Tigrical :) već osjetiš bebicu, ja nisam bila sigurna sve do 20t da je bebica.
Evo i ja sam danas ravno 29tt :)
Evo i mene na 24 tt. Ne znam dal da kazem vec ili tek :)
jutro,nema kavice evo brzo stiže :coffee:
Corina 29 tt?? pa kud prije? ja sam u 34 tt!
Bravo cure, vrijeme leti, bebice se javljaju, neka tako sve i nastavimo bez nekih turbulencija. A vatra i njena bebica nek više čičnu na tu zelenu granu pod suncem :-)
Mi smo danas punih 32tt. I moram priznati da me nakon bolničkih priča ipak malo strah. Oni svi tamo strepe da izdržimo još 2-3 tjedna, pa je puno buba bačeno u uho za razliku od prije dok u mojoj glavi nije bilo dvojbi da ćemo mi dogurati daleko u prosinac. Sad svaki bebin pritisak proanaliziram sto puta da se slučajno nešto loše ne dešava...čak me strah napraviti 10 koraka do wc-a...al dobro, dan po dan valjda ću se malo opustiti. :-)
Evo jedne :pivo: za sve nas!
wow corina vec 29tj , super, sretno
Moe malena je predivna predivna. Ma jedan cmokic za nju
Muma ides doma jeeeeeee uzivaj. Tj doma si vec. Uzivaj svakak
Vatra drzim fige. Zbilja imas borca i pretpostavljam da je curica u pitanju
Jeja cestitam. Nek se skolski podupla. Uzmi neke vitamine ja sam na pocetku T bila bolesna, uzela sam twinlab prenatal i za 3 dana ko nova
Tigrical uzivaj u najljepsim dodirima
Puse svima
Curke koje trošite, koji magnezij uzimate, tj koji je najbolji?
Eh da 21 tjedan... nekako mi kod vas brze prolaze ti tjedni nego kod mene ali polako cemo i mi doci do termina...
Evo noc bila ok, nakon 25 dana se i okupala.. :lol: sad osluskujem kako mi je beba aktivna i kako me ligamenti zatezu kod prepona...uh uh...kad bi bilo to ono najgore, jos ide krvi ali manje...
Moe mala je prekrasna! Kao iz reklame...
Drzi te se cure...bit ce to sve super kad rodimo.. :lol:
Čestitam svima na napunjenim tjednima!
Kod drugih vrijeme uvijek nekako brzo ide :-) Za tebe se, Željkice, recimo točno sjećam kad je bila pozitivna beta. A vidi sad! :-o
Mi smo danas na 22. Bebice osjećam već više od 3 tjedna. Počelo je s malim "balončićima koji puknu" u trbuhu, a sad su to već pokreti koji se mogu i rukom osjetiti bez problema, samo treba biti strpljiv.
Minimoe, djevojčica ti je prekrasna!!!
hej cure, :pivo::pivo::pivo: za okrugle tjedne.
mi obavili pregled, sve je ok, zatvoreni, uzv za 7 dana.
Blueballa kad ides ti na pregled,zanima me akoste ponavljali briseve jer mi nismo?
željkicekako je bilo jucer?