I ja bih slikice.
Moji su se bronhi oporavili, nadam se da ću sutra početi vježbati.
Printable View
I ja bih slikice.
Moji su se bronhi oporavili, nadam se da ću sutra početi vježbati.
danas opet neki trening iz asyluma. sestra mi je kupila onu gumenu traku pa sam happy :)
ja se nikako ne mogu pretplatit na zuzi :(
Ja i dalje pratim kak ste vrijedne ;-)
I nadam se uskoro nekom prijavku
Napravila sam taj trening anci. Napravila sam zapravo mislim sve treninge iz zgyma, i onog starog i ovog novog. Sad idem po redu i po ovim besplatnima tako da i njih sve obuhvatim jer sam njih radila napreskokce.. Sad sam na 42.. Ima ih mislim 68. Onda sam napravila sve :okp:.
Ovi novi su bas dobri!
Jel netko moze biti tako dobar da izbaci vikend iz tjedna? Svaki se vikend ubijemu hrani.
Ok, pravit cu se da se vikend nije dogodio. :mrgreen:
Sasa, potrazi si zcut- ima isto odlicnih treninga!
Dvije su vrste treninga: cardio i snaga. Jako su dobri.
Ja bih voljela probati i njene kettlebel vjezbe. Njih nisam nasla na zgym-u?
Sasa, na novom sajtu nema onih njenih zshredova?
Nema ih ni na yt, a nasla sam samo tu i twmo popis vjezbi, bez videa.
meni je jučer bio tako loš dan da sam cijeli dan bila u pidžami i s kreveta na fotelju, strašno nešto
onda sam se u jednom, trenutku natkerala obući tenisice i uključiti br ali došla sam do treće minute. mam.
to mi je sve od UH
Danci to je po meni jako malo sna, nema šanse da bi mogla funkcionirati
ja sam stvarno u banani s ovim svojim boleštinama
palči drago mi je da ti pašu kaplice, koliko se čovjeku život promijeni kad ima dovoljno energije :-)
danas ću se natjerati bez obzira na sve!
danči, aj malo objasni kako se hraniš, kakv je to high uh day? mislim, jasno mi je što je to, ali me zanima konkretno kako to funkcionira
ja sam prošli tjedan bila na ugradnji mirene, izuzetno bolnoj, pa sam par dana preskočila vježbanje, a ostatak tjedna smo bili na putu i onda se nabrijem da se jutros dignem i odvježbam i naravno da sam zaspala
inače, i šibam redom po zuzkinim treninzima dok su besplatni, a onda se planiram učlaniti u zgym
i sram me reći pored ove vanzemaljke sase :roll: ali j vježbam jedan zwow dnevno
zuzka kaže da je to dosta a i ja kažem :mrgreen:
možda se vremenom dođem u kondiciju da mogu dva ali zasad samo jedan
šta vi mislite?
kettlebell i zshred kao i svi zwowovi od 68og su dio starog zgyma- mislim da se na to i dalje može pretplatiti na sweatfactoru, s kojeg je ona otišla. ja sam otkazala tu pretplatu jer sam sve te treninge radila, a ona neće tamo stavljati nove jer su prekinuli. ali sigurno će ona raditi kbell serije i ovdje.
betty ja bi na tvom mjestu dodala bar ove mini od 5 minuta. mislim da kratki treninzi od 10, 15 minuta nisu dovoljni. zuzka samo to vježba, ali zaboravi spomenuti da još trči, igra tenis ili badminton i tome slično, i još superclean jede.
betty, ja dugo nisam imala snage za dva zwow-a jer je to jako teško. njezini su treninzi intenzivni. znala sam raditi (i još uvijek tako nekad radim) jedan ujutro, jedan navečer :lool:
no sinoć sam napravila jedan njezin koji traje 23 minute. to je sasvim dovoljno i neće me nitko razuvjeriti. Zuzi sama kaže da je dosta jedan od 15 minuta i ja se slažem s tim.
vježbe su jako dobre, a poslije se osjećaš izmoždeno i meni je to dovoljan dokaz :D
ako ćeš se učlaniti, do 30.11. je prvi mjesec 1 dolar. nemoj kao ja ne upisati kod za popust i platiti 10 dolara :lool:
tražim drugo mišljenje :mrgreen:
zezam se sasa, ma cijelo vrijeme si mi ti u glavi jer znam da si uvijek govorila kako jedan nije dovoljan
otegotna okolnost mi je što se za te zwowove i sve dodatno što mislim napraviti moram prethodno pripremiti, pogledati koje vježbe, koliko rundi, kako se izvode itd itd
probat ću za početak dodati snatch na kraju zwowa dok se ne organiziram dovoljno da to bude nešto ozbiljnije
edit: pisala sam prije ancinog odgovora, idem sad čitat
da, tako sam poslije i pročitala negdje u komentarima na neki od treninga. rekla je da su joj valjda uzeli sva prava pa ih ne može ni stavljati ni napraviti dvd od njih.
pogledala sam i novi body crash, ima dodatak X kao oznaku težine i veselim se!
drago mi je da sam se pretplatila jer su vježbe super, radi combo vježbe, zanimljivo je baš challenging! :mrgreen:
danas sam prije posla ubacila jedan mini WO. to mi je sad postala praksa ujutro jer se puno bolje osjećam tijekom dana. malo nabrojana, al kaj sad! :lool:
navećer još stignem jedan 10-15 minutni i to mi je super.
da, vidjela sam da je sad akcija, ali ja imam još puuuno besplatnih zwowova pred sobom, a kad jednom počnem plaćati glupo mi je stati, pa ću radije to odgoditi dok ne odradim ovo što je besplatno
e, a jeste vidili da se sprema neki novi, 30-minutni insanity?
ajme, imam potrebu za editom zbog ć. a isteklo mi je vrijeme za edit. sad moram gledati kako stoji "naveĆer" :mrgreen:
vikki, zažmiri! :lool:
evo baš kaže na sajtu da ce ponovo snimiti neke treninge!
betty mislim da ti je pretplata super jer ti on a radi raspored za tjedan, pa ako već radiš po jedan zwow da radiš koje ona stavlja jer ona dosta pazi da ipak ubaci nekoliko zahtjevnijih! recimo, ovaj tjedan je zwow 1 na redu. jesi radila?
to je onaj s pistolsima? :lool:
mislim da sam to preskočila, baš zbog pistolsa
radi pistolse uz stolac.
mene tebe strah!!!!! :scared:
:lol::lol:ma ne, ali kako savladati ako ne probaš? ja sam prije godinu i pol vidjela zwow 70 sa ninja jumps i skoro se ubila pokušavajući skočiti, sad ih mogu koliko hoću. tako i pistolsi.
ja pistolse ne mogu, ali radim do pola. malo se pomognem stolicom i tako. nekako guram :lool:sasa, al ti si stvarno baš telentirana. vježbačica :mrgreen:
u pravu si, treba isprobavati.
uvijek sam se pitala jel bolje kilavo napraviti tešku vježbu ili savršeno izvesti neku lakšu?
znači, ti savjetuješ da kilavo napravim zwow 1?
i evo, sad ćete vidjeti da razmjeri moje podložnosti sugestiji graniče s nekom dijagnozom jer se upravo spremam platiti zgym :predaja:
samo me nemojte na droge nagovarati!
da!!!
ja sam jednom dala malom da me snima dok sam radila zwow 1. hahahahhahaha. kako sam izgledala. mislim da su me najviše zgrozili dive bombersi. ali to se stvarno navježba. ja nisam osobito talentirana anci, samo sam sklona:storma:sebe same.
morali bi ovo splitati kao njinje i skakutavci.
jasno je da sam u kategoriji skakutavaca :uteg:
dive bombersi su meni koma, sve mislim ma mogu, jedan nekako ostale djelomicno. ali je meni u glavi bolje i do pola, pa mozda uz mic po mic i uspijem biti bolja.
Sasa lool
Mene je mala isto snimala kad sam radila bas dive bomberse jer je to bas specificna vjezba. Prvi dio ok, drugi tako tako.
Al nedam se! Mislim da je to isto bio zwow 1.
Inace, osjecam lopatice od jucerasnjeg casha, crasha kako vec. Od onih renegade push ups.
ja platila :škartoc:
Mislim da je ovaj
http://www.jamieoliver.com/recipes/b...acking-burger/
Ja imam onu njegovu knjigu pa radim iz nje.
Poslije mogu natipkati, al moram juriti!
betty :klap:
ljubomorna sam toliko da mi skoro dodje da napravim kreditnu samo da se mogu pretplatit na zuzi :lool:
i ja radim po jedan zwow ali obicno biram neki duzi.
a tri puta tjedno vjezbam po sat pa se tjesim da kompenziram onda :mrgreen:
cula sam za insanity 30, jedva cekam!
danas bodycrush #7, AMRAP 15 pa onda zwow 43 AMRAP 12. bodycrush u dlaku isto kao zuzi, a 43 sam bila brza. mokra sam bila ko mish. jako dobro. ajde betty ti isto napravi bodycrush, on ti dolazi danas po redu.
a koje krekere stavljas anciko?
Vic.
sasa, probat ću, sama sam s djecom do 9, pa ne znam koliko će mi dozvolit