Napuhana sam i dalje, ali se lakse krecem. Ujutro mi je pregled...nadam se da ce sve biti u redu :)
Printable View
Evo mene, danas beta 523,opet se nije pravilno poduplala tako da u ponedjeljak moram ponovno, pa ćemo valjda znati na čemu sam. Stvarno se divim svima koje su ovo prolazile i nekoliko puta.
Beta 669 i hospitaliziralo me zbog blage hiperstimulacije...o boze, boze...a sutra mi je rodjendan :)
Drzite se cure sve [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Jel se kuzi tko u hormone? Prolaktin mi je na gornjoj granici a estradiol ispod referentnih vrijednosti. Sta bi to znacilo? Kako to popraviti?
Da dobijem neki odg posto tek slijed tj idem kod dr [emoji4]
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Marla, bit ce sve u redu, na sigurnom si, to su te iz preventivnih razloga zadrzali, bit ce to sve u redu, smirit ce ti se simptomi!
Sto se tice hormona, meni je prolaktin bio 1500 mjeren u 8h a 450 mjereno u 13h tako da to jako varira.
Ja sam danas 7dnt i od simptoma apsolutno nista, osim povecanih grudi zbog Crinone gela! Ima li netko da nije osjetio apsolutno nista a da mu je beta bila pozitivna? Ima li jos imalo nade za mene ili da pisem kuci propalo je?
Hvala ti puuuuno Ljube na odgovoru! Sada imam opet malo nade da ce ipak bit pozitivno!!!
Hay123 apsolutno nita, niti jedan jedini simptom, 11+3 :mrgreen:
Meni M još nije stigla, a prekinula sam terapiju u ponedjeljak. Kad će više, luda sam...
Novembar meni je nakon klomifena i estrofema kasnila 9 dana. Poludila sam sto od cekanja sto od napuhnutosti :-o
Ljube ja sam bila jucer, sve ok, radila sam harmony i onda kroz 10 do 15 dana kad bude gotov dolazim ponovo pa cemo vidjet sto dalje..
Kako si ti?
Marla gdje si, u bolnici? Javi nam stanje..
Astoria, hvala na brizi <3
Da, i dalje sam u bolnici, prate mi izmokrenu kolicinu, mjere me. Imam temperaturicu 37,1 - kazu da je sve to ok. Tlak mi je 130/90 - ni to nikog ne brine, a meni se cini visok, posebno sto sam ja od kad pamtim niskotlakas...ne znam...
Beta se i vise nego uduplala i sad je 1500, znaci, za sada je s trudnocom sve regularno :)
Meni se isto zna jako produljit ciklus nakon transfera.
Marla, nadam se da ce ti se sve regulirati s vremenom!
Meni je sutra 9dnt blastice. I dalje tisina, nista se ne događa osim nervoze oko prevelikog osluskivanja... Sta mislite kada bi mogla pišnuti test?
Ockey, onda sutra pisam test! Drzite mi figeeee! Mada sam 99.9 % sigurna da nista od ovog transfera! Bas mi je neki filing da se nista ne događa dole s obzirom da i dalje niti jedan najmanji grč se nije pojavio!
Hay123 mila, znas i sama da ne mora biti nikakvih simptoma...samo hrabro i javi kako je proslo :)
Jutros mi je bila blijeda crta na testu!!! šok šok šok šok .... Uzela sam neki najjeftiniji iz Mullera. Nisam mogla vjerovat jel ja to dobro vidim ili mi se nesto pricinjava ali nakon tri minute mi se nazirala ta druga crtica!!! Sutra ujutro piskim ponovno pa cemo vidjeti!!! Ufff kako god bude makar mi je danasnji dan lijepo započeo!!!!
Hay cestitam! Mueller test je zakon, najvise ih volim!
Hay123 eto vidiš :)))))
Ja hvala bogu curim, odnosno lijeva iz mene i umirem od bolova. Ali ajde nek i to prođe, pa za mjesec-dva nanovo sve. Dotad ljeto i ljenčarenje :)
Cestitam Hay123!!
Cestitke Haj, to je to :heart:
Meni je taj najjeftiniji iz mullera pokazao odmah iako je kod mene bilo dvojbi zbog boostera al nekako sam imala felling da je trudnoca.
Sign iz dm- sam imala i njega sam probala napravit cak nakon sto sam izvadila betu i jedva je bila vidljiva sjena tako da muller je the best :lol:
Marla ide to nabolje, beta je fina :heart:
Jesu te pustili iz bolnice?
Ani kakvo je stanje kod tebe, jesi idla vadit betu ponovo?
Super , neka tako i ostane :heart::zaljubljen:
Evo me cure, danas vadila betu, i napokon super, 2392,znači sad se uduplala kako treba od četvrtka. Dr. odmah napravio ultrazvuk, vidi se gestacijska vrećica, sve je kako treba biti za peti tjedan.
Za 10 dana idemo na idući.
Eto ako nekome bude trebalo, nikad se ne zna što će se dogoditi sve dok nije gotovo.
Hvala vam svima na podršci i također svima želim uspjeh.
Ani pa to super vijesti!!
Eto sve se moze okrenut i krenut na bolje :-D
Javi nam se sa sljedecim vijestima :)
Cestitam Anni!! <3
Anni, to su odlicne vijesti!!!!
Evo mene nakon jučerašnjeg šoka i pozitivnog testa dan mi je prošao cijeli u nekoj pozitivi!
Jutros opet dvije crtice, ovaj put malo tamnija crta! Bas bas super!!!
Betu vadim tek 29.6. tako da ne preostaje nista drugo nego cekanje! Od simptoma da ne govorim da nema nista, cice su mrvicu vece, bezbolne, ali sad mi i pase da je tako!!!
Hay jos jednom cestitke!! :-D
Dobro dosla u klub bez simptoma :mrgreen:
Uzivaj u sreci!
Ljube ja jos uvijek nemam simptome :lol:
Ni ja nemam simptome simptome ali zato imam esherihiju coli. Preplasena sam na ntu!
Kod mene grozno. I glad uzasni stalno sam gladna. Ujutro povracanje a u toku dana vise manje stalno mucno... kriza boli ...svako malo idem na wc... bitno da smedarenje gotovo koje stali prije desetak dana....[emoji16][emoji16][emoji16]
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Cekalice kako ste? Kako podnosite ove vruce dane? Evo kod mene 12dnt poceli neki simptomi podrigivanja i grcevi na trenutke kao da ce mi doc M. Tako da mogu rec da nije lose kad nemas nikakve simptome!