Jeeeeej.
Sada sam provjerila, u listopadu mi je bio average 7:04. Sasvim zadovoljna ali je bilo 15min trcanje.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Printable View
Nera ako je pegla mjerilo, onda meni već sasvim dobro ide :lool:. Da se zna da je imam ali ne koristim :mrgreen:.
Nadam se da će te vrijeme poslužiti i biti taman za trčanje.
Kris pa to je super pace!
Plima, po rasporedu jeste svaki dan. To mi nije puno značilo jer ja vježbam kad imam vremena, nekad je to svih sedam za redom a nekad jedva dva puta sedmicno. Ako i budeš pratila raspored, imaju dva laganija dana. U prvom mjesecu je to yoga, u drugom pilates. Svake nedjelje je dynamix koji je isto lagan. Tako da nije to problem sto je svaki dan.
J-la ako ti kažeš da nije problem vježbat svaki dan onda nemam izgovora za odustajanje :lol: ti ćeš mi biti motivacija :heart:
To mi je onda lagana sub kad sam počela u ned. Odradila sam agility, nije mi se baš svidio, sad pod tuš pa kasnije na trčanje.
Kris to je dobar pace za pocetak!
Nekidan sam jos tila komentirat u vezi koliko puta tjedno vjezbamo da ja vise vjezbam zimi nego ljeti (kod vecine vas je to obratno jel da?) jer je meni tih 4-5 mj udarno pa vjezbam koliko stignem. A zimi bome sve ostavim za svojih sat vremena mira :mrgreen:
Prijavak: 5 km u novim tenisicama :)
Kris-koji je lijek za tvoje potkoljenice? Sorey ako si vec pricala o tome, ja sam se tek nedavno uŠlogirala na temu
Mrvu sam uspavala-ide u kolica, ja se laćam bucica. Djeca i vjezbanje-no sikiriki, I'm a pro ;)
QB nish kada vec pretjeras osim odmora a ja sam ga pretjerala vec par puta :mrgreen: pa sam morala pauze raditi i baviti se drugim vjezbama koje su ajd na svu srecu ojacale muskulaturu.
Kada se sjetim onih cucnjeva po 350 u komadu hahaha... Caka je u tome da sam ti ja krenula sa velikom tezinom u trcanje i tu fasovala. Pa još neki gangliomi kod koljena i tak..dodatno radim vjezbice za potkpljenicu...i fest se vidi kada napnem misic.Ali dobro, sto je tu je.
Cure, uspjela sam :)
20min u komadu, avg pace 7:19 kaze endo
Iduci je opet 20min pa onda 25min...polako se priblizavamo kraju :)
Nisam osjetila neki preveliki napor osim malo teze disanje od hladnog zraka ali citavim putem smo mogli normalno komunicirati, rekla bih da mi je teze padalo kada smo trcali 8/5/8...nemam pojma zakaj
MB to su one mizuno? Bas su krasne.
Ja isto vise volim zimu. Doduše ne znam kako je uistinu redovno trcati ljeti ali vec se sada jezim na onaj osjecaj vrucine.Tesko ga zimi podnosim.
Bravo Kris!
Kris-znaci lijek je ojacati misice potkoljenice? Kako ih ojacavas, kojim vjezbama? (Zabadam nosinu sad...)
Bravo za trcanje! Mene isto žeže hladan zrak i malo mi smeta. Po ljeti me pak zivciraju komarci. Jer se znojim ajme (netko rece da se ne znoji-zavidimmmmm)
Odradila sam ruke. Mm je bio s malenom. Kombinirala sam bucice, vratilo i gumu.
Djeca-mala djeca-mali problemi; velika djeca-veliki problemi :D tako se u mom kraju veli..ma sve je ovo jos kikiriki naspram puberteta i onog sto dodje poslije. Mm je jos u rodilistu plakao kako ce ih morat do oltara vodit :D sva 3 puta!
Nedostaje mi teretana :( i ekipa tamo i mjuza i atmosfera.i da se mrdnem iz kuce samaaaa argh
Bicikl najvise, hodanje uz nagib...mjesecima sam samo hodala u gymu na traci uz nagib. Postoji jos nekoliko varijanti ali ti to ne mogu ovako objasniti vec je lakse da pogledas video. Imas linkove na onoj stranici koju sam stavila.
Ja sam zapela za trcanje iako imam astmu i ozbiljan visak kila, ne odustajem a jedini nacin jest da idem polako i strpljivo, sto je cista suprotnost meni :mrgreen:
ma bravo Kris što za stav, što za otrčano :klap: jako sam sretna zbog tebe da je sve dobro prošlo. Samo tako dalje i vidimo se na proljeće na nekoj utrci na 5km.
Pošalji mi na mob ime frenda od muža i pitaj ga koja je grupa.
Nera uživaj na ceneru, ja sam ga morala nažalost prodati jer neće me bit doma od sri do pet a još u sub naveče imam tulum s klubom tako da fakat želim bit s djecom cijelu subotu (prije tuluma :mrgreen:) a ne doć s puta i produžit u Krapinu. Zavidim vam al ovaj put preskačem.
MB super za 1. trčanje u Mizunicama, jel de da su super?
Prijavak večeras: 50 min :trci: 9,20 km, pejs 5:27. Bilo je fino svježe 2 C, al bez kape i rukavica ni u ludilu.
kjb zaboravih ti reći da ti je frizura super, kad pustiš kosu.
hvala na vibrama, dobro su cure :heart:
nije ništa strašno...
bravo za sve odvježbano i otrčano!
Kris super!
summer vibram za nalaze da budu dobri
odoh jedan brzinski s girjom i Zuzi pa na posao :kiss:
Kris bravo! Super vam ide!
Je, mizunice, super su! Jako udobne!
Proslo ljeto san trcala par puta ali i u 22h je 25-27c i uzasno sparno a ja se znojim puno... :/ al svejedno sam isla, kratke dionice po 5 km.
QB bravo za odradjen trening!
Ajde jos malo pa ces moc u teretanu, nek beba poraste malo!
Flopi bravo!
I ja odradila trening jutros o.O
popodne idem kod frizerke pa sam navila sat 15 min prije da napravim.
Odradjeno 10 rundi:
10xswing
3×push up
5xgoblet squats
Sve sa 12 kg.
O bravo MB ode ti ipak u ranoranioce :mrgreen:
i ja danas poslije posla do frizera.:-)
Odlicno Flopice (ajme kako se ti rano dizes draga) i QB!!
Bravo cure za sve odvjezbano!
Svidjaju mi se ti jutarnji treninzi :) a i usputni treninzi snage.
Ja jucer p90 sculpt A.
I probala sam napravit zgib - nula bodova - jedva da mogu visit na sipci. A prije trudnoce ih taman savladala. Nista, idemo ispocetka.
Juče pyramid. Pamtim ga kao jako zanimljivog. Na zadnjim piramidama koje su radile tricepse sam prešla na utege od 2 kg, nisam smjela riskirat udarac u glavu.
S odrađenom piramidom prešla sam sve workout-e u gammi. Nisu tako teški kako sam mislila da jesu. Sjećam se da sam umirala na speed 3 i na piramidi, a sad nije neizvedivo. Još sad radim sa 4 kg :uteg:.
Ustajem i ja rano kao Flopi, ali ne vježbam :mrgreen:. Jedva i ovo stignem.
Bravo Jadro i j-la, super je kad covjek vidi ocit napredak!!!
MB odlično za dobro jutro!
a sad vidim da i flopi za dobro jutro!
bravo cure, ja preko tjedna ne, ali mi je za vikend baš pasalo ujutro nakon buđenja i laganog doručka!
kris i lili bravo za trčanje
j-la odlično! slažem se s lili, super je kad vidiš napredak
ja jučer Pound :uteg:
hvala na vibrama :-*
nalaz je dobar, prema ovome sto pise, u smislu da je ono sto smo i ocekivali, a vidjet cemo sta kaze barba doktor sutra
danas idem po n-to misljenje
jucer me citav dan probadalo, pa nisam htjela vjezbati iako sam imala namjeru
danas je, bar zasad, dobro, pa se nadam da cu veceras
bravo za sve odvjezbano!
mb, patike su odlicne!
:mrgreen: hvala cure
Nema nikakvih bolova u nogama, samo onaj filing da sam nesto radila. Divno je jutro u Zg, valjda ce biti i lijep dan. Jesu djeca docekala Nikolu? I jesu li i mame dobile nesto?
Nasi su dobili po par slatkisa, ono sto ne jedu inace(wherthes, after eight a smizla prutice zivotinjskog carstva)
summer mislim na tebe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moji su dobili kućicu od Kindera (unutra je kinder jaje, kinder country, nekakva čokoladica),
i svaki po jedan mali plišanac iz Star warsa (E. Kylo Rena, a I. BB8)
i jutros su bez problema iskočili iz kreveta, nisam ih morala izvlačiti! :lool:
mami i tati Sv. Nikola donese kod sveki :mrgreen:
a i na poslu me dočekao paketić :heart:
još uvijek pokušavamo skužiti tko je Sv. Nikola, jer su dobile samo dvije sobe
Slatkoooo. Lijepo je to :)
dobro jutro, radni narode! i čestitke na jutarnjim i svim ostalim treninzima!
Summer-nadam se da će biti dobro to nto mišljenje.
Flopi-bravo!
Jadro-sretan imendan tvom malom princu :*
Moje haharke se taman bude i idu zavirivati po čizmicama. Nisam ih odvela u vrtić danas iako je E trebala nešto recitirati za sv. Nikolu i trebaju dobiti neke poklončiće valjda. Sinoć nismo spavali :( i mm to ne može podnijeti pa je krenula spika 'jel' ti znaš da ja idem raditi?/ja idem na posao!'...ooooo, mjaku ti tvoju poljubim-evo sad bih se mijenjala s njim pa ja otišla džabalabarit u vojsci dok on pere guz'ce i ispuhuje noseve cijeli dan. Evo, ne mora čak ni ručak/veš/prašinu/suđe-nek samo održava njih tri na životu 24 sata dnevno. još sam ljuta i ne znam da će me skoro proći.
Pokušat ću ti ljutnju preusmjerit u trening pa se ispucat kao životinja, ali osjećam da fizički neću moći još dugo ovako. Psihički napunim baterije treningom, ali nedostatak sna je opasna stvar. Nakon svakog poroda ja uredno po hitnoj hodam zbog nesvjestica i iscrpljenosti; već sam im znani gost...
Pozvana sam na školski domjenak idući tjedna i nisam mislila ići-ali sad sam se predomislila. Utegnut ću se u neku usku haljinu (i dobar steznik), našminkat kako spada i stavit malu u maramu pa ću otići na sat vremena. Malo ću napunit baterije s 'joooj, kak je beba slatka i vid' tebe, kao da nisi rodila, jaoooo' komentarima. Imam par zlih jezika koji su me maltretirali tijekom trudnoće pa bi ih išla izvući hihhi Totalno plitko od mene, znam, ali treba mi to. Ipak sam 'samo' žena..
summer vibram!
išla sam ko dijete zavirit u svoje čizmice sad-našla sam medena srca u jednoj :oops:
malo sam manje ljuta...
:-D :-D super za nalaz!
N. smo za Sv. Nikolu uzeli nekakav koferčić sa štambiljima i tintama u fazonu Paw patrol, sad su oni aktuelni. Nismo joj jutros ostavljali jer smo se bojali da je nećemo moći iz kuće izvuć, zato će joj Nikola to u toku dana dostavit :mrgreen:.
Boxice to mi je super :heart:!
sv. Nikola će mmu danas donijeti 2 sata sna popodne. Uzet ću cure i izaći ćemo vanka u šetnju, nek se on naspava.
O, Bože, kak sam neuračunljiva...definitivno trebam danas bar u šetnju ako neću trenirati. Da sam u Zg ili u St, sad bih žicala kavu s kojom od vas.
Vidim da ste više stavljali svojoj djeci u čizmice nego što sam ja-idem brže još nešto iskopati u špajzi, pere me savjest sad
Dobro jutro!
Ja obožavam sv. Nikolu, pa sam sukladno tome dobila poklončiće, a djeca pogotovo. Mala se sva sreća digla u 6 pa je stigla složit novi set Lego friends koji je dobila u čizmici prije škole.
Lili hvala na komplimentu :oops: No kosa je 99% vremena u repu, pogotovo kad trčim.
Jučer je bilo baš dobro na treningu (50 minuta, 5:55), sutrašnji ću morat sama odradit
Bravo svima i lijepi dan želim
Summer, super za nalaz i vibram da i dalje bude dobro ~~~~~~~~~
QBee, hvala :) heh. Podsjeti me tvoj dragi na mog. Ja njemu i 430 ujutro da mi curi plodna voda, da bi ja u rodiliste, a on meni, da jel ja znam kad je on isao lec sinoc i neka jos malo odspavam :lol: a dobar je on, samo malo sasav. Zato je dobio sibu! Mali punu cizmicu slatkisa. I jos pokro po jedan iz ostalih cizmica. Definitivno otidji na domjenak! Vidis, mogla bi i ja ;)
Jutros sam nesto petljala po bicikli i skuzila koliko mi fali vozit je. Morat cu smislit neke voznje, makar navecer kad svi pozaspu, zaletit se do Rive i doma. A prije toga suptilno natuknit md-u da mi za Bozic treba svijetlo za biciklu ;)
summer super za nalaz!
djeca su (sva, komada 7) dobila u cizmicu veliku milka oreo. znam da ce od drugih dobiti jos slatkisa pa sam tako odlucila ove god.
mm i ja se ne darivamo za sv.nikolu. zapravo sam malo ljuta na njega vec neko vrime. nadam se da cemo to izgladit do puta.
QB a zasto vjezbas ako si tako neispavana i padas u nesvijest? dodatno se iscrpljujes :/ bolje bi bilo da djecu ostavis muzu ili nekome i odes u setnju/kavu/bilo sta.
nemoj se ljutit ali imam osjecaj da vjezbas posto-poto a nije ti to bas najpametnije...
kjb super trening!
jadranka :lool: :lool:
j-la bravo za napredak!!
Ne darivamo se niti mi, osim sto smo sinoc bili darezljivi :mrgreen:
QB ovo ti definitivno nisu uvjeti za vježbanje, osnove osnova jest dobar rest izmedu treninga. Bez toga nema napretka i samo dovodi do frustracije i trokirat ces. Been there, done that. Probaj se vise fokusirati na setnje sa periodima brzog hoda ili lagani jogging dok se situacija ne stabilizira.
Summer, super za nalaz!
Ne ljutim se :)
Moram trenirati-ima vise razloga samo ih ne bih javno govorila
Meni je lijepo biti dio ove teme; sport je moj zivot
Samo da se ustali spavanje i bit ce ok. Jos mjesec dana i valjda ce krenut na bolje.
Hvala na brizi, cure :*
summer, vibre do neba za tebe!
rahela, :-* samo jedi, tu i tamo dodji napisi sto si jela da mi das inspiraciju.
Danas yoga x, jos par dana i gotov Tony.
Cini mi se da cu ubaciti malo Zuzke i Jill :-) trenkat cu s curkama
sinoć je muž kuhao leću i suho meso, pa sam danas to imala za brunch
za gablec popodne sam skuhala 2 jaja i malo povrća
jučer smo imali ostatke teleće koljenice što je pekao pod pekom u nedjelju