I ja sam tako mislila i tako smo bili odlučili, sve dok nisam počela čitati po internetu različita mišljenja i komentare....i sad više nisam sigurna...bilo bi bolje da nisam ništa čitala ni proučavala...
Printable View
I ja sam tako mislila i tako smo bili odlučili, sve dok nisam počela čitati po internetu različita mišljenja i komentare....i sad više nisam sigurna...bilo bi bolje da nisam ništa čitala ni proučavala...
Bok cure!
Isla sam na FET prosli mjesec, davala sam si Decapeptyl od 3-10dana (7dana) i estrofem 2x2 no na kraju - umjesto transfera - dobila M na dan kao ovulacije
Dr kaze da ocito tako reagiram na Decapeptyle pa sad cekam M i krecemo ponovno.... nadam se da cu do srijede dobiti pa da krenemo :)
Mardu sigurno vec odgovor znas al kazu da moraju vratit taj dan kad su ih i smrznuli..
Taman cu tako nesto i ja krenit na folikulometriju
pa rekao je dr da sam vjerojatno “alergicna” na taj lijek, inace mi je dobitni bio 5 ICSI, i u zadnjem nismo upotrebljavali decapeptyl
Prije toga uvijek taj lijek i nijednom nije uspjelo odnosno prokrvarila sam prije bete bez obzira na utrice...
skupa onda krecemo ;)
Mardu jesi radila biopsiju endometrija??
Super, nadam se da će nam biti uspješno! :) Meni je ovo 1. fet pa ne znam točno što očekivati. Naravno, čitala sam na forumu dosta o postupku, ali tek kad krenem vidjet ću što i kako. Rekao mi je doktor da dođem 10. dan ciklusa na prvu folikulometriju pa onda pretpostavljam da cemo probati u prirodnom ciklusu ili nije kasno tada da pocnem s nekom terapijom?!
Pa ja idem 3dc, tak mi je rekao. I zadnji sam put dosla 3... vidjet cemo sve
Meni kasni 3 dana ..... kad ju bas s nestrpljenjem ocekujes - nje nema
Al postupka nije ni bilo, prokrvarila sam onda 13 dan. I imala normalno O, bila slucajno tada kod svoje na papa testu i briseve radila pa mi je rekla da se bacimo na posao :) i nema je ...
iskreno - trudnoca s nasom dijagnozom je prakticki nemoguca, al sad me zivcira sto kasni
Inace u postupku procurim 14 dan od punkcije bez obzira na utriće
kriistiina napravi ti ipak test....cuda se dogadjaju!!!
Hocu ako ne dobijem do petka! Ujutro prije posla kupim, napravim i javim :)
Iako mi je dosta za cijeli zivot negativnih testova
nikad se nemoj prestati nadati.ja sam nakon 4 postupka i 5 transfera ostala trudna(fet)iako je embrij ocjenjen kao loše kvalitet.evo 2 godine nakon toga prirodno sam trudna,nemam pojma kako budući da nam je sgram bio užasan.sad sam u 24.tj.predali smo bili i papire za posvajanje jer smo naamjeravali odustati ali čuda su moguča.ja sam živi primjer toga
Antonija ❤️❤️❤️
I mi smo predali papire za posvojenje i onda smo, nakon 3 godine stanke, odlucili otici na jos jedan postupak koji je bio dobitni. Imam sina od 3 godine!
Danas bila kod svoje ginekologice i kaze ona meni da mi nece reci nista nek zovem dr L i neka mu posaljem te papirice od UZV-a
Dobila duphoatone 3x1 7 dana
Prije dobitnog postupka isto sam pila te tbl pa se nadam da je ovaj FET dobitni
U ponedjeljak krecemo ❤️❤️❤️ - folikulometrija
Mardu jesi ti danas?
Daaa, i zajedno ostat trudne ❤️
Nema da nema ;)
Bila jucer, idemo prirodno. Bez ikakvih lijekova....
opet pregled u ponedjeljak
Jel ima netko da mi objasni kak to ide u prirodnom? Jel mjerim lh trakicama ili idem svaki dan na uzv? Nisam pitala, idem u ponedjeljak
Mardu sretno ❤️
Ja sam bila jucer prvi put na folikulometriji,ali meni je to bio 13.dc i danas moram napraviti test s lh trakicama. Ako bude pozitivan, onda ne davam stopericu, a ako bude negativan davam. Nakon toga pocinjem s utrogestanom i u pon ili uto idem na transfer. Pretpostavljam da ce i tebi tako biti. Sretno <3
Ma nisam nikad kupovala ni pravila te trakice pa nemam pojma
Mardu kad ti je transfer??
Ja sam danas bila i sad opet idem i srijedu i petak, a sutra i cetvrtak kod svoje ginekologice gledam jel ovulacija
Danas 10dc, endo 10mm
Joj Mardu sretno ti sutra!
Ne znamo jos kad ce bit transfer, jos mi nije O, e sad .... po mom trebala bi bit cetvrtaj ili petak, ali tko zna?! :)
Sretno sretno sretno!!!!! Odbrojavamo polako
Prijavljujem transfer u ponedjeljak, :)
Mardu jesi dobila boostere poslije transfera? Ja sam odmah dobila Brevactid, jucer Decapeptyl i u subotu opet Brevactid
Pozdrav cure, ja sam odradila fet u Poljaka u Splitu u Subotu. Sad sam u fazi cekanja .... Imam vec jednoMPO dijete od skoro 9 god takodjer iz Cita Fet(2 i 4 stanicni embrij) .... i uspjeh
Sada cekam hoce se ove blastice primit ili ne ... 3 transfer po redu iz ovo novog IVFciklusa ...