samamama,tvoja formula bi bila pregledati hormone,imaš sve simptome pormećaja spolnih hormona ili hormona štitnjače :/
Printable View
samamama,tvoja formula bi bila pregledati hormone,imaš sve simptome pormećaja spolnih hormona ili hormona štitnjače :/
o bože, šta radim kad san takva.. kakvo je to pitanje....
u najstarijoj trenirci koju imam sa frizurom ala frankenštajnova mlada polako brojim do brojke svojih godina ne bi li me prošla volja za najotrovnijim-najdebljajućijim artiklom u frižideru/ormariću s hranom a kad me ne prođe navalim...
sutra je novi dan kada sigurno krećem skidati ovih nekoliko kila viška :mrgreen:
....ružna, stara i debela sam najmanje jednom mjesečno kad me uhvati PMS i onda samo letim po stanu i pospremam, čistim, ribam...
ali ne peglam. to previše mrzim i baci mi još jaču depru.
ili isprobavam peći nove kolače.
danas je takav dan.
Sumnjam da ti se pajdasi danas osjecaju ista bolje. :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
...najzad bacim stare, ofucane gaćice i čarape...i kupim nešto novo za po kući...Probajte! Pomlađuje i proljepšava!
Mene je pomladilo treće dijete. :)
Je i mene, lani sam bila starija :mrgreen:Citiraj:
Cathy prvotno napisa
Mene je pomladila ogroimna žlica=lopata nutelle, ista takva žlicetina maslaca, i nekoliko petit keksa. I sve to jutros.
Hej nenaa :D
ja sam jutros doručkovala čokoladnu tortu, isto me pomladilo
malo sam se zdebljala pa ste mi nekako bliži
Tortu, zar i to stignete u kulturnim ustanovama??? Daj me uguraj barem ko čistačicu...
I ja se malo ugicila pa seprijavila malo na ovaj topic.
Ti si uvijek ista i zato ne blablaj.
Laže ljudi, laže. Ima 55 kg, jedva. Od toga su 10 samo velike lijepe oči.
:P
A da znaš kakvaaa torta
mislim da ću po repete :mrgreen:
Ah, ja sam doručkovala Dorinu s cijelim bademima, mljac. Ne cijelu :saint:
Ali zato ostatak dana moram ispaštati za to, u sklopu novog režima prehrane, koji mi onda u ovakvim danima, kad zgriješim, ne dozvoljava više ništa osim voća ili jogurta. (ne držim se toga kao pijan plota, naravno).
Zaboravila sam se poveseliti neninom povratku. Yey, nenaa! :D
Nema ružnih, starih i debelih...ima samo malo manje savršenih!
joooj, najviše volin dane ka šta je današnji...
stara san, ružna, debela, nitko me neeee vooooliiiii i povrh svega frizura mi izgleda strašno... moram ić u ućan uzet najveći škartoc i stavit ga na glavu ...
Nemoj prerano uplašit ću se. :lol:Citiraj:
Svimbalo prvotno napisa
Svimbi, kakav ti je to režim prehrane?
Koliko sam ja danas slatkog utrpala u sebe, idućih tjedan dana bi trebala jesti samo voće i jogurt. 8)
Već sam par dana ružna, stara i debela, pa eto da vam se pridružim.
Pojela sam sve slatkiše u kući, takva želja za slatkim me nije držala već dugo. Nije PMS, trudna nisam,....
I sad mi je dragi još donio kolače iz Vinceka. Ne znam dal da ga ljubim ili :evil: .
Osjećam se ko slonica. Trudna slonica.
Oooo, hoće to povremeno. Ima nas puno! NISAM ružna, stara i debela, baš sam si dobra ali me uhvati želja za slatkim (i slanim) u zimskim danima kad je oblačno i ima malo sunčevog svjetla.
Kad grane sunce, prestane i moj apetit. S godinama sam se prestala boriti protiv tih oscilacija, nekako slušam svoje tijelo, pa zimi češće pečem kolače, a ljeti jedemo voće i sladolede... I skidamo kile. A zimi se debljamo. No, doći će opet proljeće... :love:
a ja sad pojela odmrznute kiflice (broja neznam) Nitko neće pa je šteta da se baci :roll: I tako uvijek. Mislim si ja pa možda i nije neka šteta da se baci. ....
Kad sam rodila sve sam zamijenila u ormaru. Kupila nove gačice, čarape, bla bla i sad se na sniženju sredila. još da se našminkam i ne treba mi prirodna ljepota. E da, prirodne dlake mi isto ne trebaju al one rastu a ja ih ne kosim.... e da, čista kosa mi nekad pomogne. kiflice uglavnom ne pomognu, ni napolitanke od sinoć, ni čufte...
Ajme, kako ste me nasmijale :lol:
Slučajno otvorila ovaj topic, u dosadi, i totalno odvalila. Elin, hvala, uljepšala si mi dan!
Inače, skužila sam da mi se kile uglavnom hvataju kad jedem s grižnjom savjesti. Ne znam jesam li luda, al stvarno mi se čini da kad bezbrižno trpam, ništa se hvata, a kad počnem razmišljati o tome kako ću se udebljati, stvarno me sve počne stiskati :/
Danas recimo omladih tijelo sa domaćim kobasama, i malo dijetne pancete.
Jučer sam išla trčati (radim to svaki dan) i imam neke energetske pločice koje se pojedu jedna dnevno ili manje. Samo kad ti pozli pri bavljenju sportom. Ja sam jutros pojela tri, valjda da mi ne pozli dok mjenjam brzine u autu dok idem u grad.
Danas recimo omladih tijelo sa domaćim kobasama, i malo dijetne pancete.
Jučer sam išla trčati (radim to svaki dan) i imam neke energetske pločice koje se pojedu jedna dnevno ili manje. Samo kad ti pozli pri bavljenju sportom. Ja sam jutros pojela tri, valjda da mi ne pozli dok mjenjam brzine u autu dok idem u grad.
nenaa, vidi se efekt energetskih pločica :mrgreen:
:lol: Kod mene je sve barem duplo. Hmmm Duplo...asocijacija čokoladica...Citiraj:
ivy prvotno napisa
Nenaa, omladih :lol:
Dunja, režim prehrane je vrlo jednostavan-ne jesti! :mrgreen: Šalim se, jedem ujutro pecivo, a onda kod kuće ručam nešto kuhano, po mogućnosti izbjegavajući kombinaciju ugljikohidrata i proteina. Dakle, meso i povrće, riba i povrće. Ne večeram, ako sam jakooooooooo gladna jogurt ili kakao. A kad se poželim čokolade, pojedem ju. Pa onda ne jedem ništa više konkretno taj dan. Ali sam u subotu npr. jela McDonald's bez veće grižnje savjesti-vidim kad jedem ovako zdravo i pažljivo, to što zgiješim se ne vidi. Bar zasad :kuckuc:
Ali, ukoliko se nisi promijenila do neprepoznatljivosti, tebi baš treba da jedeš slatko. Uživaj :*
Svimbi, hvala ti, ali nije kod mene problem kilaža, nego se stvarno osjećam katastrofa kad smažem piksu nuttele, cijelu toblerone čoksu i ne znam ni sama koliko kinder pinguia odjednom...da, da, odjednom...i što je najgore- mogla bi ja još... :mrgreen:
Ali, eto sad sam ispraznila sve što ima u kući, pa možda stanem.
nenaa :lol: :lol:
Šta, stvarno :shock:? Sama, odjednom?Citiraj:
dunja&vita:-))) prvotno napisa
Meni je rekord pola (manje) pikse Lino lade (grabim velikim žlicama). Mislila sam da sam najgora :P.
Citiraj:
lola_34 prvotno napisa
Ok, ma ne baš cijelu, ali nisam ni daleko :mrgreen: ....
Danas smandrljala dvi kobase, praseće. Ne znam kako mislim to istrčat danas. Možda navučem onaj trudnički steznik trbuhonosač. Ako ovako nastavim još malo i morat će mi netko na burzi prodat konobarska kolica da guram škembu ispred sebe.
Osjećam se prejedeno, i natovareno hranom, staro da i ne govorim. A liiiiiiijenooooo.....
:))) super mi je topic.
Evo što sam ja napravila:
- prestala pušiti i upisala faks s 33 god.
- našla si jako dobro plaćen posao sa skoro cjelodnevnim radnim vremenom s 34 god.
- dala otkaz zbog manje zahtjevnog i slabije plaćenog posla te napravila Facebook profil s 35 god.
- smršavila 10 kila i nakon toga zatrudnjela (prva kći je imala već 14 i pol godina) s 36 god.
Uskoro ću 37, malo prije toga ponovo ću postati mama male djevojčice i stvarno se više ne osjećam ni ružnom ni debelom ni starom, baš sam si nekako super.
I ja sam sebi bila super i osecala se super-sposobno,privlacno,mlado pre nekih 14 meseci.:-DNapunila sam 39 i malo potom rodila svoju trecu bebu,dugo zeljenu curicu.Trudnocu iznela kao zmaj,putovala,plivala,setala,vozila auto,do poslednjeg dana.Imala sam osecaj da bih mogla radjati jos:mrgreen:
A onda sam pocela da posustajem,poooosuuuustajem i po-su-sta-jem.....
Briga o bebi,nespavanje,nocno dojenje+tekuce obaveze oko dvoje starije skolske dece i domacinstva su me smlavili:cry:.Kicma mi otkazuje,zglobovi bole,vise ne mogu zaspati ni kada za to imam priliku,frizer,kozmeticar i svaka druga nega cekaju bolje dane,pomoci niotkuda,zaista sam na ivici snaga...
Od samoj sebi nametnutog truda da sve bude savrseno(a nije ni izdaleka),poboljevam,i pocinjem da licim na rodjenu tetku.Tj,pardon,moje tete sada izgledaju bolje od mene,a mozda se i osecaju bolje:lol:.Ako uskoro nesto ne preduzmem,nece biti dobro....smrc...
Tek kad sam upoznala dragog počela sam iskreno vjerovati da sam lijepa. On me čini lijepom, pa se još više imam želju truditi da ostanem lijepa.
A dana kada se osjećam ko Roseanne i Miss Piggy zajedno ima... a onda mi on kaže da je moj špekec najljepši na svijetu pa se osjećam ko sretno prasence :D
Inače, imamo puno ogledala po stanu (fronte ormara, kupaonica...) i svako malo se vidim u ogledalu i podsjeti me da sam fakat simpa - pa eto, probajte!
:lol:
Ja ne preporučam puno ogledala po stanu,što se manje gledam sve sam si ljepša,doduše katkada tako odem i nepočešljana u trgovinu,ko kakva baba,ali... kad se vidim svaki put se iznenadim kako dobro izgledam s obzirom da ne spavam i jedem oko 2 puta dnevno(a tada nabacam sve živo u sebe) i baš sam si sva nekako zgođušna.Prije nekih tjedan dana izgubila sam jednu kilu (da vas nisam ni čula sa komentarima) pa sam odlučila proslaviti naručivši ćevape u pola deset,prijelo mi se.Stara još nisam tek mi je treidesetjedna ali eto preventive radi trljam se svakakvim kremama i uljima na kraju me ne bi čudilo da pokupim kakavu alergiju pa ću stvarno biti ružna.Što se tiče onih nutelica niste same,ja to redovito branim raditi svom djetetu a svaki dan u kremu otisak žlica:lol:!
drage moje, evo i mene! prvi puta čitam ovaj topic i baš sam se pronašla.
službeno se priključujem!
već mjesecima se osjećam ružna, debela i stara, samo što ja i nisam tako ružna, debela i stara (barem mi tako kaže MM)
nadam se da ću se uz vas ipak malo prolješati, smršaviti i pomladiti se!
ako ništa onda barem iznutra...
ako ništa barem se nasmijati...
Joooooj, ima li koga da mu se pojadam? Danas sam si baš nekako R-S-D. Ne znam što mi je. Ustvari znam, fali mi trening. Nisam bila više od mjesec dana i baaaaš mi fali. E baš u ponedjeljak idem! IDEM pa makar se MM ljutio do besvjesti :) Kako ste vi? Jel vas ovo proljeće oraspoložilo ili baš obratno?
Podižem za one koje nisu vidjele.
Topik djeluje salutarno, majkemi :heart:
Super si se to sjetila. :)
Evo ja se danas osjećam staro jer me već danima boli glava što u mom slučaju znači da su mi naočale postale preslabe i moram ići napregled da mi daju veću dioptriju. Tako da se danas osjeća staro, šmrc.
Stvarno ne znam sto sam ikada radila na ovom topicu, ovako mlada, lijepa i mrsava. Mislim, koji drugi sedamnaestogodisnjak bi se ikad druzio s vama babama. :cool:
Joj, cure, slučajno sam naišla na ovu staru temu i umireeeem od smijeha :lol: Baš ste mi uljepšale dan! Puno je vremena prošlo, ali nadam se da ste se od tada sve pomladile i proljepšale :-)
Neki dan sam slagala svoj ormar, spremala ljetnu robu itd. i shvatila da skoro u ni jedne hlače ne stanem. A imam ih bezbroj, sve sam stavila u vreće na kojima piše: Hlače koje mi JOŠ nisu dobre :mrgreen:. Nikako da se pokrenem, a trebala bih početi vježbati...i zdravo se hraniti. Ali priznajem-ja sam ovisnik. Ovisnik o slatkom. Suzdržavam se, suzdržavam se, nekad i po tjedan, dva... ali dovoljno je pojesti jednu kockicu čokolade i gotovo, ne mogu prestati razmišljati o njoj- sve dok je ne pojedem. Moj mozak ne može podnijeti pomisao da u kući postoji čokolada. A imam ih nekoliko, spremljeno za neke rođendane i sl., ali ne mogu prestati misliti na njih. Heeeelp :lol: Voljela bih znati da nisam sama u svojim jadima:mrgreen: