draga roza jos samo malo, brzo ce to proletit, jos manje od misec dana i sve ce biti kako triba i špiro ce biti kod svoje kuće. :* :love:
a ja punom parom trcim da se ukrcam na taj vlakic ! :)
Printable View
draga roza jos samo malo, brzo ce to proletit, jos manje od misec dana i sve ce biti kako triba i špiro ce biti kod svoje kuće. :* :love:
a ja punom parom trcim da se ukrcam na taj vlakic ! :)
Cure drage, da vec punih 17 i jos koji dan, i kako se zaboravi svo ovo cekanje :)
Maloprije smo sa pregleda, veliki smo, pa nemirni , sve je hvala Bogu u redu, bar ovo sto uzv moze pokazati svi su parametri super,i NN i tripl- a na amnio nismo htjeli ici. Tako smo odlucili, osim mojih 37 drugo nista ne upucuje na neki rizik, tako da smo mm i ja odlucili pustiti bebu da mirno raste, i ne uznemiravati ju ni sa cim, a ja se nadam da ce sve biti u redu, pa sta nam Bog da.
MM nije htio da nam dr kaze pol, a ja sam htjela, pa mi je dr sapnula (tako sam joj rekla), ali nije fer da drugi znaju prije tate, pa sad moram cutati o tome :roll:
Eto drage moje, jedva cekam jos da nas sve vi ovdje obradujete sa vasim trudnocama i bebicama, ljubim vas!
Posebna pusan nasem Spireku, on nam je prvi na redu da ga upoznamo ,pa onda ostale nase bebice :heart:
p.s. Rozi ,koliko si dobila na tezini?
a72, tata je izabrao da ne zeli znati, mi biramo ono drugo :)
roza, daj malo trudničkih fotki da te vidimo sa velikim pupom :heart:
Potpisujem sve sto je rekla Snjeska :mrgreen:Citiraj:
Snjeska prvotno napisa
draga a72 kako ste već veliki :zaljubljen: . Još toliko i evo bebice u naručju :heart:
draga Roza još malo, još samo malo i Špiro će biti u maminom i tatinom zagrljaju :heart:
draga choco sa nestrpljenjem čekam vijest je li se primila jedna ili više mrvica. Šaljem puno vibri da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~
draga bambus da ovaj ciklus bude dobitni i ti nam ubrzo prijaviš plus ~~~~~~~~~~~~~~
draga bzara samo da znaš da i tvoj plusić čekamo uskoro :*
drage moje mandy, crtica, snješka, višnja i sve koje nisam spomenula svima vam šaljem ogromni zagrljaj
a72 super za bebolinca :D (a zašto mi ne bismo znali ? pa nećemo reći TM :lol: ,
MM ionako uvik pita "pa je li baš cila država mora znati kad se mi keksamo, kad su ti plodni dani...
jesi napisala da sam bio izvanredan ? - pri tom se napuše u prsima kao Hulk 8) )
bambus ti si slijedeća u kućnoj radinosti :preskaceuze: ti ili bzara
a tko ide sad u siječnju u postupak ? crtica, tibi ?
ja sam na "čekanju", mislim da ovaj put neću čekati 6, već malo manje mjeseci;
na Novu godinu smo bili na obiteljskom ručku i onako, neobavezno, poveo se razgovor o obiteljskim precima i imenima, i tako kaže moj ljubljeni muž " znači naša treća kćer bi se mogla zvati...",
ne trebam vam ni govoriti kako sam se rascmoljila na tu pomisao i samu činjenicu da on to ničim potaknut spominje, a mislila sam da mi opet predstoji borba oko uvjeravanja da bi smo opet trebali planirati slijedeći pokušaj
pusa Špiri momčini :*
Citiraj:
mandy prvotno napisa
zelim vam vasu trecu kcer sto prije, zivu i zdravu :*Citiraj:
na Novu godinu smo bili na obiteljskom ručku i onako, neobavezno, poveo se razgovor o obiteljskim precima i imenima, i tako kaže moj ljubljeni muž " znači naša treća kćer bi se mogla zvati...",
ne trebam vam ni govoriti kako sam se rascmoljila na tu pomisao i samu činjenicu da on to ničim potaknut spominje, a mislila sam da mi opet predstoji borba oko uvjeravanja da bi smo opet trebali planirati slijedeći pokušaj
cure, kako se nosite s tim 'cekanjima'? jeste strpljive, stalozene i normalne ili vam je zelja opsesivna (ili neka varijanta izmedju)?
par dana nakon sto smo izgubili nasu tonku (mors fetus, 40 tt), mm sam rekla da mi su mi 'ruke prazne' i da mi treba da mi neko da svoju bebicu da ju drzim samo malo. proslo je pola godine i mene to jos drzi. uvijek me to 'palilo', sad uopce vise ne znam sto bi bilo da se stvarno i dogodi, pojma nemam kako bi reagirala, vjerojatno bi mi bilo jos i gore.
u stvarnosti, zaobilazim i trudnice i male bebe.
razgovarate li sa stvarnim ljudima? kak se ponasate? meni to bas i ne ide.
ne znam uopce razgovarat kak treba, valjda sam ukocena.
najbolje mi je kad radim, mislim cak da radim kvalitetnije nego ikad (unatoc tome sto imam problem s koncentracijom), ali cim ne radim doslovno podivljam, svadjam se, urlam, bacam i placem. citam dosta i zakljucila sam da postoje odredene faze i obrasci ponasanja koje svi prolazimo jednako, ljudi potpuno razlicitih naravi, moramo proci jednako. e sad, kako vi rjesavate svoje krize? nastojim se molit bas puno i to 'pali' medutim svejedno imam svoje 'trenutke' kad zaboravim na molitvu i kad me uhvati pravo pravcato ludilo, onda moram bit destruktivna i depresivna i pesimist. poslije me prodje i svaki put cvrsto odlucim da je to zadnji put. :oops:
nisam vam uopce ovo mislila napisat, al sad cu ostavit, valjda ima neki razlog i za to.
kad mi ruke vise ne budu prazne, stvarno pojma nemam sto bi moglo bit. sad mi se cini ko da cu tek otkrit najtajniju tajnu svemira, ko da niko nikad nije rodio zivo i zdravo dijete prije mene. imam curicu od cetiri god :heart: trebala bi znat kako to izgleda kad rodis svoje dijete. ma znam, al jednako znam da ce sve bit drukcije i jos posebnije, mora bit bolno kad to jednom nisam uspjela. cini mi se da cu tek onda stvarno i definitivno 'puknut'.
:cry:
Kejt :( :love:
Kad smo mi izgubili Tiju, 2 godine mi je trebalo da dođem ksebi. Prva godina je bila užasno depresivna, nisam imala volje razgovarati s ljudima, zatvorila sam se u svoj mali svemir, provodila vrijeme u šetnjama sa psima, plakala stalno...i baš kao što kažeš jedini dio života koji nije patio nego procvjetao je bio poslovni. Digla sam našu firmu na noge i počela nam zarađivati opasne novce...ali to mi nije ništa značilo...
Cijeli se život preokrenuo kad smo se vjenčali, ja sam nekako procvjetala, otišli smo na hooneymoon, pa neka sitna putovanja, i paf zatrudnim sa Ivanom i Oliverom, i život je bio totalna bajka...a kad su nam oni umrli, e da Bog nije ordinirao mislim da ne bih svojevoljno više ikad htjela biti trudna. Istinski sam mrzila život, Boga, ljude, disanje...htjela sam umrijeti i zazivala da mi se nešto dogodi svaki dan. Baš totalni potop...izjeo me život. Jedine osobe s kojima sam stvarno pričala su moje cure ovdje s pdf-a...baš sam jedino ovdje mogla istrest dušu.
I onda jedan dan uleti Špiro...jako brzo nakon I&O, nisam se stigla ni okrenut več sam bila ponovno trudna. Nije prošao jedan minut ove trudnoče da ja ne umirem od straha, ponekad sam čak sigurna da ja nikad neču doživjet to čudo i čaroliju kad primiš svoje dijete u ruke.
Isto kao što govoriš, ruke su mi prazne a ja apsolutno žudim za tim da budu pune, bomba sam majčinske ljubavi i apsolutno mi zvuči kao znanstvena fantastika da ćemo ovaj put možda ipak dobiti svoje dijete, svoje maleno čudo.
Eto i ja se raspisala, nije mi danas neki dan od dobre volje. Samo ti želim reći da, teško je, i nema vremenskog perioda nakon kojeg prođe, jer mislim da ne prolazi nikad...ali nova trudnoča definitivno olakša...jedino, period do poroda i bebice je meni trenutno jedan od najtežih u životu. Od straha nekad ne mogu disat...
draga mandy ja ti želim čim prije još jednu curicu (ili dečka da razbije montoniju :mrgreen: ), ma samo neka bude živo i zdravo :*
što se mene tiče ja bih u postupak odmah sutra, ali moj dr me malo razvlači. Najavio mi je slijedeći postupak tek u 5 ili 6 mjesecu, a ja se nadam da ću ga uspjeti namoliti da me primi prije.... Idući tjedan moram krenuti odraditi pretrage pa k njemu na konzultacije u 2. mjesecu. Naravno pokušavamo mi i prirodno od ovog ciklusa - znate ono - čuda se događaju i nada umire posljednja :mrgreen: , pa sad što bude.
draga Kejt sve te ovdje razumijemo i slično se osjećamo. Mene recimo drže faze optimizma, pa pesimizma, pa očaja, ali to je valjda sve dio procesa. Ja ti skroz normalno razgovaram sa stvarnim ljudima, ali sam točno shvatila što sa kime mogu razgovarati i držim se tih pravila. Sa većinom ljudi zapravo ne mogu pričati na način na koji bih ja htjela pričati - a to je potpuno pozitivno o mojim curama. Shvatila sam da me ljudi čudno gledaju kad ja kažem moja Antea ovo, moja Karmela ono, ali one su za mene stvarne bez obzira što ih više nema. Ljudi bi najradije prekopavali po onom trenutku kad je sve pošlo krivo ili bi izbjegavali temu. Ovo prvo ne dolazi u obzir jer sam odlučila samo pozitivno gledati na cijelu tu situaciju, a ovo drugo (izbjegavanje teme) može. Na trudnice i male bebice gledam skroz pozitivno, baš bi ih rado mazila i grlila i držala u krilu. Jedino me svaki put presječe kad vidim male bebe blizance u kolicima - onda imam knedlu u grlu i krenu suze na oči. A što se tiče čekanja na bebicu - ja bih rado čim prije, ali nisam opsesivna (barem ne još).
Mislim da su sve te emocije koje prolaziš normalne i bolje da ih ispoljiš nego da sve držiš u sebi. Ja ti želim mnogo snage za dalje :love:
Kad god osjetiš potrebu da pričaš o nečemu o čemu ne možeš sa ljudima oko sebe, mi smo tu za tebe :love:
Da nije ovih prekrasnih cura sa pdf-a i MM-a ja ne znam kako bih sve ovo preživjela. Cure drage stalno ste mi u mislima i iskreno se nadam da ćemo se okupiti kod Rozi kad nam stigne Špiro :*
draga Roza uvijek mi je iznova teško čitati što ste ti i TM morali proći, ali iskreno vjerujem da je Špiro Božji dar koji će vam uskoro biti u naručju i unijeti radost u vaše živote i sigurna sam da ćete biti prekrasni roditelji :heart:
Ovu subotu bi moja srećica trebala slavit svoj 1. rođendan. Zato mi je ova sedmica malo teška. Pokušavam se zaokupit svakakvim glupostima samo da mi prođe dan. Jučer je kod nas padao snijeg ko lud pa sam cijelo popodne bila vani s malim a on je guštira, on se valja.. baš mi ga je bilo ljepo gledat. Danas pada kišica pa ću peglat cijelo popodne jer u subotu idemo malo na snijeg, da se maknemo od svega.
Teško mi je, ali sam jača nego sam mislila, vjerujem da je i ova trudnoća razlog toj snazi. Jučer sam bila na kontroli, i sve 5. Srce kuca ritmički, koprckamo se... moja mala srećica... 23.01. idemo do Zg - Podobnika da on još jednom sve pogleda. Znam da je sve u redu, uopće ne sumnjam, ali ipak... Ova moja gin ima tako loš ultrazvuk da vidiš samo snijeg, a na njegov ćemo moć i noktiće vidjet.
ali samo neka prođe ovaj vikend..
Uh, baš mi je teško radi vas. Pratim vas iz prikrajka i molim se da vam se želje ostvare... Ma, znam i da hoće, samo to je tako teško čitati a kamoli doživjeti.
Mi se baš vratili s vježbi, teta kaže super napredujemo, vodili i brata jer ne ide u vrtić ove dane, bili na uzv mozga 3.put i to ne moramo više...
Eto, u ovaj ružni kišni dan malo pozitve s naše strane, svim curama šaljemo :*
Uff koji težak dan..nisam cilu noć spavala,vrtila se po krevetu,razmišljala i o onome što nisam tribala..anyway počela sam ispunjavati svoje novogodišnje odluke,otišla sam u firmu jutros po otkaz :mrgreen:..direktor sav sritan što me se napokon rješia,a ja se oslobodila velikog tereta,i doktorice i psihijatra i komisije i svega mi je više bilo dosta,a i da sam tila još bolovanja nema šanse da bi dobila više("4 miseca bolovanja ti je previše,odi radit"-komisija)!
I sad sam lipo bez posla al nema veze..snaći ćemo se..
Kejt mislim da smo svi bili u toj fazi u kojoj si sad,sve je to dio puta koji moraš proći da bi ti kasnije bilo kako tako bolje..kod mene je eto prošlo 8 miseci,još uvik mi iste slike prolaze kroz glavu,isti osjećaji,isti strahovi..ali lakše se nosim s tim nego prije,puno bolje i nadam se da ovo nije samo prolazno stanje..želim biti optimistična i samo virovati kako će sve biti ok,toliko želim novu trudnoću pa me eto to povuklo naprijed jer se bojim da neću ostati trudna dok se skroz ne smirim..nema tih sigurnih riječi koje bi te mogle u potpunosti utješiti,vidjet ćeš,bit će dovoljan samo jedan mali trenutak da se trgneš i krenit ćeš dalje brzo! :love: :*
Roza pa naravno da ćeš ovaj put dobiti dijete :D ..drugačije ne smije i ne može biti!izdrži još samo malo.. :love: :*
Tibi držim fige da što prije krenete u postupak!I da..čuda se događaju :D Ja s jako malo ljudi mogu popričati o svemu što je bilo,a ljude koje ne vidim dugo ili uopće,sve ih zanima što se to točno dogodilo,ma glupa pitanja od kojih mi je muka više,da bar ne pitaju,a ima i situacija kod kojih me neki ljudi ne mogu uopće pogledat u oči kad pričaju sa mnom,vidim da im je neugodno i kao da osjećaju obvezu da me nešto moraju pitati :roll:
Bambus želim ti što prije plusić,budi marljiva! ;) :*
Šaljem velike puse za naše trudnice i trudilice :* :* :* :*
draga tamagoči želim ti puno snage da izdržiš ovaj tjedan, znam da je teško :love2:
prekrasno da je mrvica dobro i lijepo napreduje :heart:
draga visnja žao mi je da si u ova teška recesijska vremena ostala bez posla. Nadam se da ćete se uspjeti nekako snaći i da ćeš brzo naći novi posao. I mene je moja doktorica tjerala raditi i zapravo sad sam joj zahvalna. Ostavila mi je i opciju da se vratim na bolovanje ako mi bude teško, ali srećom nisam morala to iskoristiti. Ispočetka je bilo teško, a sad sam se već priviknula.
A moja novogodišnja odluka je skinuti višak kilograma, a ima ih podosta :roll: . Kaže mi jučer MM da nema šanse da ću uspjeti navući svoje prošlogodišnje skijaške hlače :shock: . A niš, ako se ne uspijem dovesti u red budem skijala u trapericama :lol:
Boškarin :love: Nek samo dobre vijesti dolaze od vas! :heart:
Visnja zvuči mi stvarno kao da ti je olakšanje da si dala otkaz, zato Čestitam :mrgreen: jest da je nezgodno doba za ostat bez love, ali masu nas ima takvih i preživi se...ako smo mogle preživjeti sve što se nama ovdje izdogađalo, možemo i malo bezparice! Glavno da si ti bolje i da se debljaš....jel se debljaš??? :*
Tibi uh ti bar razmišljaš o tome da li češ ili nečeš stati u prošlogodišnje gače, a ja sam sigurna da neču ni za 2 godine stat u svoju staru obleku. Sa I&O sam narasla 1.5 konfekcijski broj, i sad sa ovim malim isto toliko, tako da s ponosom razglašujem da sada nosim broj 46/48 :oops: :evil: a bila sam broj 40/42 kad smo se vjenčali i kad sam zatrudnila sa dečkima. Aaaaaaaaaah...sve za ovo moje dijete...al da me brine kakva ču bit ovo ljeto malo me i brine...sva sreča ići ćemo na more samo tjedan-dva svo ostalo vrijeme ćemo kopat i orat u Pepelani :mrgreen:
Ali bez obzira na kile, ja več smišljam meni kad mi vi dođete u posjetu. Največi pjati idu Višnji i Bzarici, njih moramo malo popunit ;) Joj jedva čekam da mi dođete, pa čemo se napričati...nabavit ču ja i koju bočicu Bejlisa :mrgreen:
Anyway...mi smo OK, nočas sam imala false alarm, bolove od kojih sam se probudila i zabrijala da su trudovi, srečom nisu bili, nego bol u leđima od ležanja koja se malo raširila po kukovima i ljevoj strani trbuha. Nadam se da če malecki pričekat do punih 37, a onda "kaj bu, bu"...
Ljubim vas sve i želim vam ljepi četvrtak :*
roza izdrzat ce tvoj frajer do punih 40 tjedana. nema brige, draga!
visnja08 znam kako se osjecaj, i ja sam ostala bez posla, nakon druge inseminacije, jednostavno su me docekali i rekli da ja vise tu ne radim, isto sam vukla bolovanje nekoliko mjeseci, i evo me sada doma, i je pinku trsko bez jedne place, ali mogu ti reci da meni odgovara sta sam doma,imam dosta vrimena za samu sebe, mogu se mm posvetiti dovoljno..... i nije svako zlo za zlo.......
naravno sad imamo vise vrimena za trudit se! :* :heart: :oops: [/b]
draga Roza izdržat ćeš ti sigurno do 40-tog tjedna. Nema brige. A što se kila tiče kažu mi sve moje cure koje su rodile da su puno izgubile dojenjem i kasnije skakanjem za malcima tako da ćeš ti još biti manekenskih dimenzija :*
ja sam 7 kg dobila zbog stimulacije koji nikako da odu :x , ako dobijem još 7 kg u slijedećoj onda ne znam što ću.
draga bambus samo ti nama budi vrijedna.
draga choco od srca čestitam i želim da sve prođe kako treba!!!
i ostalim trudničicama sve dobro, a trudilicama da se trud što prije isplati.
naša curica je dobro. došla nam je domeka 21., a 18. bi našoj usnuloj ljepotici bilo dvije godine. evo kako se sve poklopilo. za Božić je bilo super, kao i za novu godinu. ma baš sam sretna.
curke držite se i budite hrabre
pusa :love:
Vitice super vijesti :love: Jel malecka papa na ciku? :heart:
Hej drage!
Bambus..uh koliko vrimena imam slobodnog..drago mi je da sam se rješila posla,u biti izravno sam rekla direktoru da mi on da otkaz kako bi imala neka prava sa burze,naravno odmah je pristao i nije skidao smješak sa lica,kako kaže on došlo je vrijeme da se razdružimo,sritan on-sritna ja..
baš me tlačio dok sam radila,trpila svakakve uvrede i ponižavanja,inače sam žilava i mogu svašta istrpit ali ovo je već bilo prešlo svaku granicu..a posao će kad tad doći..a do onda ja i ti se trudimo :love: :*
Roza ma ne brini se za kile,kad rodiš i kad budeš gledala svog malog dečka o kilama sigurno nećeš razmišljati,bitno je da si nam ti zdrava i mali Špiro,sve drugo pada u drugi plan..ja sam u 9 miseci dobila 11 kila,i samo misec dana od poroda kile su se topile,nisam mogla virovati,nakon dva tjedna već ušla u staru robu bez problema,ma ja bi tila živit i sa 50 kila viška samo da imam bebu pored sebe :( ..ali bit će i to..mora!!i jesam udebljala sam se,ravno 53 :mrgreen: !!veliki pjat onda ide meni :D
ljubim vas cure sve :* :heart:
Drage moje, dosla sam da vas pozdravim nabrzaka :love:
Malo mi je ludo u kuci sa 4. djece trenutno pa me nema bas na netu osim kad je nesto vaaazno za obaviti :D
Rozice, jos ces se ti nama nacekati meni se cini :mrgreen:
Pomazi mi Spireka i posalji mu jednu pusicu u moje ime :heart:
draga vitica ma super da je konačno stigla domeka :D . Kako je sada malečka?
draga višnja evo vibram i za tebe kao i za našu dragu bambus da vam se trud čim prije isplati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga marsupilami kuća puna djece :zaljubljen:, ma prekrasno
drage moje cure :love:
draga Kejt svi imamo svoje uspone i padove, trenutke kad bismo rušili sve oko sebe i kad nam ne treba nitko i trenutke kad nam naše bebe toliko nedostaju da osjećamo fizičku bol; samo se jednostavno treba pomiriti sa svime i razmišljati na način da ništa ne možemo promijeniti, već da treba sačuvati razum i emocije za našu buduću djecu(i već postojeću), nastojati zadržati pozitivne misli koliko god je to moguće ( danas mi je takav dan pa je sve "realistično", neki drugi dan bi na tvoj post natopila tipkovnicu); sa čekanjem se s jedne strane nosim dobro jer je ovaj put bila kraća T pa ne moram čekati 6 mj, a s druge strane za par mjeseci punim 38, pa mi se čini da mi vrijeme curi kroz prste i da se trebam požuriti, budim se i liježem s tom mišlju ( ne, ovo uopće nije opsesija :mrgreen: ); onda odem na PO vidim cure starije od sebe, sa milijun dijagnoza u potpisu, isto toliko pokušaja i neuspjeha, koje se ne daju tuzi...i odmah mi bude lakše boriti se ... sitin se vas mama koje ste došle do samog kraja sa svojim anđelima i izgubili ih, budem zahvalna dragom Bogu što imam dvoje predivne, prekrasne djece koje obožavam, i da , i ja mislim da će ova beba koju dobijem nakon svega biti puno drugačije voljena, prve dvije sam obožavala, ali shvaćala kao najnormalnije da sam ih dobila, ovaj put će biti puno drugačije; o svemu što je bilo razgovaram samo sa MM i s vama, drugi izbjegavaju tu temu i drago mi je zbog toga, ljudi si uzimaju svašta za pravo; sa bebama sam ok, obožavam ih i u meni bude samo nježnost i ljubav..... spremate li se vas dvoje na nove pokušaje ili još čekate ?
vitice i boškarin, drago mi je da sve ide na dobro
visnja žao mi je zbog tvog posla, ali ako si već bila svjesna da nije dobar za tebe onda ok, ponekad je bolje raditi i slabije plaćen posao i ispod "svog nivoa" ako pruža neke druge dobre uvjete
Marsupilami mi smo jučer bili na još jednom obiteljskom okupljanju sa 8 djece u dobi od 10-18 godina, bilo je tu svakakvih priča, o prvim poljupcima, školi , faksu, ovo njihovo pubertetsko doba nosi tako divne stvari u kojima prepoznaš svu naivnost i jednostavnost njihovih duša; koliko god je divno imati bebu u rukama, toliko je divno gledati svoje bebice kako izrastaju u ljude :zaljubljen:
bzara, bambus :*
tibi brzo će proći ovih par mjeseci, samo se vi trudite :love:
tamagoči naravno da je sve u redu
Roza Špiro te zeza i trenira , tako da znaš kako će ti biti kad rodiš ;)
Cure :love:
Evo samo da se brzinski javim nakon pregleda...Špiro je ISTI JA :mrgreen: ima 2800 i za sad sve izgleda i dalje dobro, ocijena opet +5 :heart: A gledali smo ga na 4D i vide mu se obraščići okrugli bucmasti, s ustima stalno nešto govori otvara ih, a ručicama ide po licu, pa se igra s obje ruke s prstičima...stvarno nevjerovatno! Naravno da sam se totalno rastopila.
Ljubim vas sve, toliko sam umorna da idem malo odspavat do Doline Sunca :mrgreen:
Roza i Špiro toooo, bravo :D :D :bouncing: :bouncing:, zlato malo lijepo :zaljubljen: Ma ja se svaki put rastopim kad ga vidim na tvom avataru :heart: . Sigurna sam da je savršen.
mandy draga hvala ti :love: , oooo da, trudimo se mi :oops:. I ja sam malo zabrinuta zbog godina. U 9.mj ću navršiti 36, a ruke su mi još uvijek prazne i srce puno čežnje za djecom :(
joj, cure niš ne stižem! u subotu idem konačno na godišnji! :D :dancingfever:
idemo na skijanje, obiteljski, nas 6 i ova dva krasna mala stvorenja sa slike! e to će biti veselo! tako da me tjedan dana neće biti s vama, ali u mislima ćete mi biti stalno! :love:
Rozice, bravo za Špireka! ljepotan mali tvoj! :zaljubljen:
nemoj mi se slučajno poroditi dok se ja ne vratim! :love:
Tibi, ma to uopće nisu velike godine, bitno je kako se netko osjeća u srcu! a ja sam sigurna da ste ti i Mandy, divne, mlade žene, i ja jedva čekam da vas konačno upoznam! :*
visnja, drago mi je da si se riješila posla koji te činio nesretnom! i bravo za kile!! :D (i ja sam nabila 2, i tako sam ponosna na njih ;) )
vitica, bravo za malu curicu! jako mi je drago da ste proveli lijepe blagdane!
Kejt, cure su tako lijepo sve napisale, pa ću ja samo poslati veeeeeliki :love:
a72 i tamagoči, ne mogu vjerovati kako vrijeme leti! vi ste već prave trudnice! mazite svoje bušeke! :zaljubljen:
bambus, draga moja hrabrice, svaki puta me zadiviš kako si puna optimizma, i tako treba biti! šaljem ti veeeeliku :* i imam neki osjećaj da je 2010.tvoja godina!
svima vam šaljem veliku pusu!
jurim sad, još vam se javim sutra navečer!
Draga RozaGroza,Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
ne znamo se i nisam nikada pisala na ovom forumu. Ali ga svaki dan čitam i od kada sam pročitala sve što se tebi desilo, a pogotovo od kada sam pročitala da ispod srca opet nosiš malenu srećicu svaki dan dođem pogledati da vidim kako je maleni Špiro.
Silno me veseli da mališa dobiva +5, i silno me veseli da je sve u najboljem redu.
Puse od mene
Roza, Vitica, prekrasno.
Svima pusa i hvala vam, cure.
Još malo pa sam gotova s pretragama. Znate koliko mame kao mi žele bebu. Kad dobijem terapiju, objektivno me više ništa ne priječi da opet idem po svoju bebu.
Prekjučer sam bila kod prijateljice koja ima curicu od dva mjeseca. I išlo mi se i nije, kužite već. Dala mi ju je. Rasplakala sam se. I ona isto. Nije mi bilo neugodno. Mala je prekrasna. A njena mama mi je rekla da svaki dan misli na mene. Jako je draga. Takve me stvari malo dignu i malo spuste, zbrčkana sam.
Dobila sam danas konačno svoj termin kod hematologa. Sestra mi je dala vrlo skori termin jer već dugo čekam i kao 'vi ste 78 godište'. Bilo to puno ili ipak ne, mene poždera što sam odgađala i što još uvijek zapravo odgađam. Zar ne bi nakon ovakvog iskustva trebala imat m... i napravit što želim? Ne, ja uvijek kalkuliram a onda zaključim da sve ima svoje vrijeme i da zapravo radim krivo. Molim Boga da mi da čiste misli, ja to sama ne mogu, sad mislim jedno, sad drugo i stalno se žderem.
:( eto suze mi došle kad sam ovo pročitala, mogu samo zamisliti kako ti je bilo držati bebu u rukama. Ja sam bježala od beba ko oparena. Ali tvoja prijateljica mi se ćini kao netko tko reagira na dobar način...ja sam nažalost do sad susretala samo one koje ne znaju što reći i kako pa onda počmu pričat o svojim super lakim trudnočama i vježbanju u trudnoči, pa ljetovanjima i sanjkanjima...a ja sve to slušam iz pozicije u kojoj sam i mislim se: garant če kasnije doč doma i lupit se u čelo jer se izblebetala a sve zbog toga jer ne zna što reći i kako reagirati. Stvarno je divno imati nekog tko zna kako reagirati. Drži se Kejt, i nemoj molim te mislit da si uopče blizu nekih kritičnih godina, mlada si ko ja!!! :love:Citiraj:
Kejt prvotno napisa
MamaDominika :love: Hvala ti na tvojim riječima i potpori :heart:
Bzarice želim ti vesele praznike sa ovim prekrasnim stvorenjima...joj mogu zamisliti kako če te guštat na snijegu s pasima!!! Uživaj prijateljice i čekamo te Špiro i ja :*
Tibi :love: i Mandy :love: Molim vas ne brinite zbog godina. Moja tetka je prije 25 godina rodila curu sa 40 godina, sve je bilo super, trudnoča prošla lagano, prvo dijete...zato glavu gore, vi ste još stvarno veoma mlade. Tibi nadam se da češ se i ti skoro pridružit vlakiću, a onda odmah iza tebe i Mandy :love:
Mi smo nočas malo frikirali, Špiro se nije probudio kad sam ja išla na wc, pa sam ga pokušavala probudit više od 20 minuta i več počele suze na oći i tresem se od straha, kad ljeni magarac se tek tada probudio :x e kad je on počeo lupkat a ja ko slavina, suza na suzu, isplakala sam se ko blesava. A jučer nam je bila neka tužna večer, baš smo puno pričali o Tiji Ivanu i Oliveru, i kako nam fale...i zaista još i fizički osječam kako mi fale moja dijeca...ali isto tako smo razgovarali o tome kako če se Špiro osječat, nadam se da ču uspijet sakrit tu golemu tugu od njega, a največi me strah kad ga uzmem u ruke i stvarno shvatim što sam sve izgubila, on to ne osjeti...nikako ne bih voljela da moje dijete osječa moju tugu koju ne znam kako sakrit!...ma evo zbrčkano pišem, al razumijete me sve...
Idem radit tu pokakanu brošuru, moram završit u sljedeča 2 tjedna :roll:
Volim vas sve :*
Ps: Bzarice i Vishnja samo 2 kila!!!! E kad dođete kod nas na ručak ima bar još 2 da vam natučemo :mrgreen: Šalim se, 2 su super, bravo cure i ajde još 3-4 i biće super :love:
A mene bene! Zaboravila prijavit da se od danas smijem malo dizati, šetati po kući, čak i sići na ručak u kuhinju!!! :mrgreen:
Koji doživljaj, sad samo treba natjerat ovo veliko dupence da se digne i prkosi gravitaciji :oops:
Kejt poznat mi je taj osjećaj kad u ruke primiš malo dijete..nikad neću zaboravit kad je moja seka rodila,samo misec dana nakon mene,sva sreća što nisam bila onda u Zadru,strefila me histerija,šok,suze..da sam bila blizu nje pala bi u nesvist sigurno..a onaj tren kad sam primila malenu u ruke..ajme suze krenile..nekad sam sebe prisiljavala da je primim u ruke jer sam mislila da će mi tako biti lakše,ali nije..i dan danas kad je primim stalno je prisutan taj osjećaj..ovako bi ja držala svoje dite..ovako bi ga tješila kad plače..ovako bi se smijala i ja sa svojim sinom..a moja seka je stvarno pažljiva,još i blizanka,ne trebam joj ništa reći,jer sve razumije,zaplače sa mnom,tješi me i to mi je dovoljno,i ful mi daje snage i poticaj za drugu bebu..al već sam tako nestrpljiva..i nemoj se zabrinjavati zbog godina,pa mlada si draga!!doći će sve brzo na svoje,jednom kad se osjećaji i misli smire.. :* :love:
Roza baš sam sritna što je Špiro isti ti!!uvik mi je nekako draže kad bebe sliče na svoje mamice :) ..ah srećo nemoj se bojati,Špiro sad već ima svoj ritam buđenja,i tako će biti kad se maleni rodi!! :*
svima veliki :love: :*
Roza btw kakva je to brošura?ako ti triba kakva pomoć (graf. dizajn) javi :mrgreen: !
Roza...jako sam vesela da si dobila dozvolu malo se muvati.....znam koliko to znači :D
baš se svaki put iskreno razveselim da je sve kako treba biti!!! (drugačiJe i NE MOŽE!!)
super super super!
joj Rozić potpuno te razumin, ali nemoj plakati , pripremaš se za dolazak ljubavi svog života i zato se raduj i nastoj sebi složti samo jednu sliku, a to je ona kad ti ga stave na prsa i kad ga pogledaš u oči i sve se posloži i bude tamo gdje treba biti :*
migulice slučajno mi pade pogled na tvoj potpis :shock: , čovječe, jesu to sve tvoje torte ili se samo praviš važna :P pred nama jadnim poluučenim nazovi domaćicama ? tek sad vidim kako su moje torte teški amaterski uradci
draga Roza prekrasno što se možeš malo kretati. Znači da je sve super :heart: . I draga Roza ti i TM ćete sigurno biti prekrasni roditelji i Špiro će biti sretno i voljeno dijete u kojem će se sliti sva ljubav koju čuvate u sebi, ali i ljubav nas teta sa pdf-a :heart: . A znam da ti nedostaju tvoji anđeli, no vjerujem da će ti upravo oni dati snage da ideš dalje i podižeš Špiru, ali i drugu dječicu koja će doći :love:
draga bzara lijepo nam se odmori i uživaj u zimskoj idili :heart:
draga kejt ma koje godine, pa ti si još jako mlada. Sve ćeš ti stići, ne brini :love: . I ja se nekad lupam po glavi što nisam ranije krenula u IVF, što nisam ovo što nisam ono, ali tako je kako je. Neke stvari ne možeš forsirati već idu svojim tokom. Ma budemo mi uskoro držali svoje bebice u naručju. Vidiš da je trudnički vlak krenuo :love:
sve vas grlim drage moje :love:
Drage moje :love: I hvala vam svima na prekrasnim riječima, željama i na tome što nas bodrite i hrabrite stalno. Nemam rijeći, predivne ste! :heart:
Ja evo opet jutros bila na ctg-u...Špiro je več izašao iz faze prematurusa po srčanoj akciji. UH! A mene kosti rasturaju od ovo malo gibanja koje sam uvela, totalno zam zahrđala.
Višnja pa mi smo kolegice! :mrgreen:
Trenutno sam ok, stižem sve, al ako zapne kad se Špirolino rodi zovem te, dala sam si vremena sad do 20og dok ne odem u ze hospital, i onda imam 1 mjesec slobodan pa opet 2 tjedna za dovršit eventualno što ne stignem. A brijem da če mi tonu materijala stić baš tad, znaš kakvi su ljudi, uvijek kasne sa svim
Nadam se da ste mi vi sve dobro, jedva čekam da poskačete sve u ovaj vlakić :mrgreen:
Choco kako ide? Jesi bila več na pregledu? Jedva čekam novosti
:love:
Ljubim vas sve :*
Roza,Špirek uskoro stiže. :)
Moj stariji sin se rodio sa 36+4 ,nakon dugotrajnog mirovanja(naravno,ti si me prešišala),3380 g. ,50 cm ni znaka o nedonošenosti.
Iako ja i dalje mislim da ćeš dogurati do 40 tj.samo da ti cerviks dokaže da je s njim sve u najboljem redu. :)
:mrgreen: Uporan je taj moj cervix! :*Citiraj:
sirius prvotno napisa
joj Rozo, pa Spirov dolazak se ozbiljno priblizio :D
i ja sam sigurna da ces "dogurati" do 40 tjedna no i da se Spiro danas rodi sve bi bilo u redu jer je on veliki momak :heart:
ne mogu se setiti da li si nedje vec pisala hoces li ici na prirodan porod ili carski?
svim srcem sam uz sve vas :* i mislim na sve vas na ovom tako tuznom i tako hrabrom pf-u :heart: :heart: :heart:
Idem na prirodnjaka...ako ne kolabirm, jer mi je kondicija koma :/ :love:
Cure aj mi šiknite broj mobitela na pp pa da vam javim što se događa ako ne dao Bog krene prije :heart:
rozagroza od srca sve najbolje vibre!!
kada ugledaš svog malog dječaka isplači se ono do bola...ja sam 3x rodila ali sam svaki put na kraju plakala kao da sam bingo dobila!
čuvaj svog bebolina i još jednom sve najbolje!!!
p.s. uvijek me rasplačeš u poz smislu
Bog vas dragi čuvao.....izdržite još malo