veliki :love: tuznicama
H2O sta da ti kazem riječi su suvišne:) :*
Printable View
veliki :love: tuznicama
H2O sta da ti kazem riječi su suvišne:) :*
jao pirice preslatka ti je malecka :heart: !! A sjecam se kao da je juce bilo tvojih spottinga :mrgreen:
marti drzim vam fige da TM nadje jos bolji posao nego sto sad ima . Nama je isto tako sve islo nizbrdo , a onda..kada smo vec bili digli ruke od toga da cemo do icega lako doci u zivotu , stvari su se polako pocele popravljati. Ako sam ista naucila to je da zivot uvijek iznenadi. Drzi se mila
Evo da i ja malo poskočim prije spavanja, za sve vas diljem lijepe naše koje čekate svoje bete, svoje bebače, za sve one u postupcima i za sve one koje će hrabro krenuti dalje nakon neuspjeha :D :D :D :D :D :D :D :D :D a sad dosta aerobika, odoh u vodoravni položaj, sretno svima!
:D :D Još jednom najiskrenije čestitke Jane79!!! :sing:
Tvoja tri anđela :saint: :saint: :saint: su tu...
Bake servis će imati pune ruke posla :mrgreen:
Samo naprijed i samo hrabro (bez straha) !!!
:heart:
još malo... :love:Citiraj:
Gabi25 prvotno napisa
Betty :) Dugo te nisam čitala... :love:
H2O, jane79 cestitam! :D :D
tigrical :love2: ~~~~~~~~~ za uspjeh u Ljubljani!
Betty :* :heart:
marti_sk :love: potpisujem dragu Betty u potpunosti! ~~~~~~~~~ da sve bude jos bolje nego prije! I ~~~~~~~ da vas iznenadi (barem) jedan mali :saint:!
Svima :* :* od mene i mog sina!
:love:Citiraj:
Dodirko prvotno napisa
Malo sam se bila povukla jer smo bili u fazi cekanja, nista se nije desavalo, ali od iduceg ciklusa krecemo sa stimulacijom tako da cu malo cesce pisati , pripremite se za puno sitnicavih pitanja :mrgreen:
enya draga , sjecas li se .... a vidi ti sada avatara :zaljubljen: . Ma kad tad svaka od nas ce imati po jedno ovakvo zlato u avataru.
Ne predajte se cure :heart: :heart:
A šta da kažem cure,HVALA VAM.Nadam se da i dalje bude sve ok i da ovo bude školska trudnoća :)
Laky lab u tvom gradu je čaroban :* za tebe i Lu
jane79 :D :D :D koja beta,čestitam
Sanelce ja vjerujem u Maribor i vaš uspjeh a poslije i posvojiti seku ili brata bilo bi super.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tužnicama :love: riječi su suvišne
Pirica ja se tih okica ne mogu nagledati :zaljubljen:
Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marti_sk :love: i :heart:
čestitke novim trudnicama :D :D :D
tigrical :heart:
pinky~~~~~~~za betu do mjeseca
bubble~~~~~~za sutra
Drage moje, hvala vam svima :heart:
Čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeelike bete!
Vadila sam betu jutros, ali M i dalje lagano ide :cry:
tigrical :( :heart:
Strumpfica, kad je beta? ~~~~~~da bude ogromna :*
drage moje nisam vam se stigla javit jučer.
moja beta je 83, kaže dr. l. da je to pozitivno i da je vadim sutra opet..
sad sam sva zbunjena?da li je premala?? :?
Jane79 i H2O :D :D :joggler:
Ona_82 čestitam, nije mala beta!
mi jučer bili na pregledu- konačno se vidjela prava bebica, sve 5
nadam se da će sve biti ok. :)
svima nam želim puno sreće i da što brže dočekamo svoje male :saint:
jos samo 12 dana do moje bete :mrgreen: :mrgreen: ....ko ce to izdrzat :roll:
Ona-82 :D :D
u kakvom postupku si bila?
Crvekapice, kužim te 100%
ja još 6 dana, a već sam luda totalno.. :cekam:
malo sam u zaostatku - pa dok svene pohvatam:
svim novim trudnicama :D cestitke
svim cekalicama bete ~~~~~~~ za velke brojke
svima ~~~~~~~~~~ za sve kaj im treba
:*
:taps: tigrica ....Citiraj:
tigrical prvotno napisa
Cure ja idem sutra na prvu liniju,kako mi je...da ne govorim.Najbolje da me neko opandrči s nečim po glavi pa da prespavam :)
Svim novim trudnicama puno :heart: :*
Čekalicama vibram za +++++++++
potpisujem vrijednu mamu i dodajem pozdrave svima i od mene i mog sinaCitiraj:
enya22 prvotno napisa
Betika stara nasa, ma samo ti navali, presretna sam da se napokon radi konkretno :D , a cure su tu za svaku pomoc,i vidis kako se snovi ostvaruju, jedna po jedna -svaka dodje na red ,veliki :* za tebe i mog zemljaka i da sto prije uspijete!Citiraj:
Betty prvotno napisa
Cure sa beturinama, cestitke do neba :D
Tuznice nase, :love2: uspjecete sigurno, samo ne odustajati !
Ja čekam Badnjak....
drage moje rodice nije me bilo dosta dugo na forumu pa vas sada nemogu sve pohvatati ali ću vam svima poslati mnoštvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše planove i da što prije dođete do svojih :saint: jer super je osjećaj postati mama.
Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh u mariboru :love:
Draga Betty... :* Hocete, hocete! I to prije nego sto mislite! :love: :heart:Citiraj:
Betty prvotno napisa
Moja beta 0.
Slažem se, sad kad sam vidjela kako to tamo može proći brzo, glatko i relativno bezbolno, uopće nemam želju ići u ove naše bolnice po ovim našim blagim protokolima i sa petosatnim čekanjima na pregled.Citiraj:
tigrical prvotno napisa
Očito je da se danas sve mora plaćati (uklj i porod...nisam mogla vjerovati kad sam to čula!)
...ja sam malo friška u ovoj cijeloj priči...odnosno nisam friška ali su me pdoktori redugo držali na nekom čekanju tako da nisam baš puno uspjela obaviti otkad sam saznala da ću trebati pomoć da dobijem bebu...
Tigrical, baš mi je žao :*
tigrice :love: :love: bas mi je zao :(
ona_82 ČESTITAM :D :D :D
Betty :D
Luca je tako lijepa :zaljubljen:
marti_sk :love: , iako je sada teško, iskreno se nadam da će sve ispasti na dobro, zapravo i bolje~~~~~~~~~~~~
tigrical :love2:
Pinky, jedva čekam tvoju betu. Pozitivnu, naravno~~~~~~
Drage moje, svima od :heart: hvala na čestitkama, sutra ponavljam betu pa ćemo vidjeti da li će i nastaviti ovako dobro.
Još jednom čestitam H2O, a naravno i mojo suborki sa VV ona83 - bez panike, sve će biti super, nije važno kolika je beta, nego kako raste.
Svim tužnicama velika :* , i još veći :love: , znam da je otrcano, ali nakon svake kiše dođe sunce, kad bih samo mogla, raspodijelila bih svoju betu za svaku od nas. Nemam što drugo reći nego, glave gore i hrabro dalje!
Čekalicama vibram za velike bete, uglavnom, puno sreće svima!
Tigrical jako mi je žao :( Drži se :love:
Ostalim curama čestitam na pozitivnim betama :D
Tigrical :( :( :(
Ne stignem baš redovito pratiti, ali svim novim trudnicama čestitam od srca, a svim čekalicama želim što prije ogromne bete.
:*
ovu prekrasnu bijelu noc svim trudnicama :D :D :D :D :D :D :D ,
a tuznicama veliki zagrljaj i idemo naprijed :love:
Draga tigrical :heart:
go Pinky :*
Tigrical :( :* :* :* :* :* .
Hvala vam cure.
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~
Pinky :* još malo!
Mare41 :heart:
:* :love: dugo te nije bilo, a sviđa mi se potpis, brzo ćeš i ti grlit tako jedno malo čudo, vidila sam poruku na fotkiCitiraj:
Citiraj:
Betty prvotno napisa
a po pitanju sottinga, gle čuda spottingiram :x
hvala svima za komplimente mojoj curi :heart: