taca, iskreno mi je žao, samo reci kad se poželiš društva...
Printable View
taca, iskreno mi je žao, samo reci kad se poželiš društva...
Taca70 puno mi je žao:cry:
taca :love2:
baš sam se nadala :zaljubljen:
cure ni ja danas neću stići da me ne isčekujete
svima velika pusa
drage, kava odgođena kad nas bude više, nakon praznika.
Voljela bih se i ja pridružiti kavi s vama poslije blagdana!
taca70 neopisivo mi je zao. Za vas svaki put nekako mislim da ce vam uspjeti i svaki put ne mogu vjerovati da nije. Mogu samo misliti kako je to tek za vas ispcrpljujuce u svakom pogledu :love2: . Ali, nade ipak jos ima i zato vjeruje da ce i vasa odluka sta i kako dalje, ma kakva ona sada bila, voditi samo do cilja... :yes:
Puno vam hvala, znam da suosjecate i razumijete ovakve situacije.Ne znam sto bih bez vas.:heart:
Ja vec napravila plan za dalje.Osjecam se kao feniks iako prilicno ubijen u pojam.Zvala Mb, dobila od prve, iduci termin vjerojatno u 12.mj, kontaktirat ce me u 11.U meduvremenu se vracam nasem dragom dr.R.
Taco, žao mi je :cry: :love2:
Taca, plan je :klap:
Nadam se da ćemo se okupit nakon Uskrsa s novom energijom.
taco do tada ću te poštenski povući za nos da me slijediš :kiss:
Taco, prava si :love2:
Cure, subotnja kava 17.4.? Tko je
No, ovo je prestrašno... ja jedva išta radim na ovom forumu, jedva otvaram prozore, sve mi se prikazuje "izobličeno", ali sad mi je i post objavljen iako ga nisam dovršila (zašto? kako? :-o), a neće mi ga otvoriti da ga ispravim...
OK., sad kad sam se PMS-ično izjadala... :mrgreen: Htjedoh pitati tko bi tada mogao, tko ne, barem prema onome što sada znate...
Taco :love2: sviđa mi se tvoj plan
Shanti :kiss:
Može draga 17.4., al pošto do tada još ima dosta vremena neće nam se sad niko javiti:-).
ksena:heart:
Taco, jako mi je žao, ali mi se sviđa tvoj plan ( znači ne čeka se postupak u Mb 12 mj ?!). Nedamo se mi tako lako :-)
Taco, žao mi je :love2:...ali mi je drago vidjeti da već planiraš dalje...
taca tako mi je žao :-( :-(...više mi je teško čitati o toliko negativnih beta. I moja frendica B (43. g.) nije uspjela pa mi je duplo :-(. No taca bravo za plan, samo tako se može uspjeti, nema kod nas prevelikog čekanja...
taco, žao mi je. :love2:
ne znam šta bi mislila o svemu tome.
ja sam opet na inseminaciji. nikako da uspijem doći do IVF. ne znam, jel to zbog novog zakona tako odugovlaće. :-(
i tako mi dr naravno ide kao i svi ostali na godišnji, i dolazi raditi 13.04. i pošto mi je danas 1dc odmah me naručio za taj dan za AIH, opet sa Klomifenom.
naravno da ću pratiti sa LH trakicama, i nadati se da O neće uraniti ovaj ciklus.
kad čitam da se u SL čeka i do skoro godine dana, odmah izgubim volju za bilo čime.
Shanti ja se prijavljujem za 17.4. :yes: meni taj dan super odgovara
cure svima pusa od nas dvoje
m arta, u Ljubljani se ne čeka, ideš odmah u slijedeći ciklus, to cure ubace dok čekaju MB, al ima i Ljubljana ok uspješnost.
taco žao mi je draga moja. Ogromnu pusicu ti šaljem
Ljepotice, kiss do utorka, nadisat ću se mora i za vas, kako je tiki zamolila:-), za sve:heart:
mare i vikki sretan put i vratite se pune zdrave, morske klime
svim curkama veeeliki pozdrav i imajte lijepe Uskrsne blagdane..puno papajte i pripremite dobro gnijezdo vašim bebicama....Mimek ti samo tovi malu bebicu..hihi
AuroraBlu, sta je sa tvojim ozujskim folikulom?
Taca, ništa nije bilo s mojim ožujskim folikulom. U ponedjeljak sam bila na uzv i nije ništa narasao preko vikenda, počeo je gubit oblik, a i sluznica mi je bila tanka, tako da smo odustali. Ali sad već znam iz iskustva da u ciklusu nakon stimulacije ne proizvodim :-) a i dobro mi dođe mali odmor. Samo se nadam da ću dočekati biologa u 4.i 5.mj...
Taca :love2:
Svima želim lijepe blagdane :*
Evo me s jednim brzinskim javljanjem (bila van Zg, bez interneta, problemi neki pa sam na relaciji sjever-jug do daljnjeg, sutra opet putujem, propustila sam štošta, vidim da je bilo burno zadnji tjedan).
Taca, žao mi je :love2:
Aurora, navijam za proljetni postupak :heart:
Mare, tiki, Mimek, gričanka, Shanti, cure, svima kiss i :bye: do iza Uskrsa. Lijepo mi se odmorite i napunite baterije.
Dobro jutro curice! Evo jedna jutarnja :coffee:
I meni paše kavica 17.04. ali bez obzira na to što do tada ima puno vremena, mislim da bi odmah iza blagdana trebale početi dogovarati mjesto ;-) ... a do tada, uživajte u blagdanskom izležavanju i papici, putovanjima i sl.
Svima big :love: & :kiss:
hvala na kavici gričanka... kokice su nešto utihnule
sve pečete kolačeke, šunkice ili putujete, pa svima sretno gdje god bili i želim vam svima puno "kvalitetnih uskršnjih jajcof" :heart:
Mi neki i radimo danas :-) Gričanka, hvala na kafici... baš smo nekako utihnule...
Ajmo prvo dogovorit vrijeme kave 17.4. Meni načelno više paše popodne, ali pretpostavljam da svima paše ujutro, pa ću se prilagodit. Uskrs je, pa u duhu...
Skupljamo se za kavicu 17.4.... :-D
Curice, ja ne kuham šunkicu nego se pakiram, i mi idemo put juga, neće nas biti više od tjedan dana. Onima koje slave želim sretan Uskrs, a svima lijep produženi vikend i da se fino napapate i odmorite :heart:
Pozdrav curke,kako se kod mene nista ne desava na MPO planu, slabo sam na forumu;bit ce bolje nakon Uskrsa kad krecem sakupljat dokumentaciju i nalaze,interesira me to p&p savjetovanje na Salati (za MPO Petrova) pod vodstvom Veljka Djordjevica(nekad mi je Veljko bio omiljena postapalica-u smislu"ni Veljko ti ne moze pomoc"hehe).Kopala gdje da najbrze i najbezbolnije nabavim te p/p papire al izgleda da cu ipak morat doc Veljka slusat.:lol:Ne znam jel to za smijeh il suze,ah.No sve u svemu,zelim vam sretan Uskrs i sto manje sunkica a vise zdrave hrane...:heart:
Sretan Uskrs, svima! :-)
:heart::heart:
Dobro jutro, curke! Evo:coffee:
Jeste li se vratile vi koje ste išle južno?
Evo nas Aurora, vratije se šime, još jedan se vratio, a jedan je još ostao, a vidim, nema nikakvih novosti, osim što me mami prilika da odem sa Selom psihijatru, nikad se ne zna šta bi našao:-), Tiki, nije da brojim, al nema te već 7.-dan:-).
Ma sve smo pale nekako... A još uvijek nas Mimek nije povukla za nos :-)