Joj Rozalija razumijem te skroz... i ja bi da je već siječanj... :zaljubljen: Držim fige da sve prođe super, u najboljem redu i još malo pa će te grliti svoju Jelenicu.. :zaljubljen:
I čestitke svim novim trudnicama :klap:
Printable View
Hvala ti na lijepim željama.
Mi smo carski dogovorili i zbog fragmina i zbog toga što sam ja na početku trudnoće imala jako krvarenje, hematom pa doktor ne bi riskiro a i sam kaže znam koliko ste čekali bebicu pa ništa ne bi prepušto slučaju i izlago me prirodnom porodu, kaže ipak ćemo odraditi CR.
Ina hvala ti.
Hvala ti draga moja i ja tebi želim da vrijeme do siječnja ti proleti ko tren, meni je ovih zadnjih mjesec dana proletilo, kupovala sam stvarčice za bebicu, uživala u tome maksimalno. I ti ćeš sada kada kreneš sa pripreprama za svoju mrvicu, ajme kako je to lijepo, kako samo čovjek uživa, zamišljajući svoje malo kako će u tome izgledati.
Pusica velika za tebe i malu bebicu.
rozalija draga i ja sam postala tako nestrpljiva pod kraj trudnoće da ugledam svog ljepotana, ali sam se još načekala, Lupko je stigao tek s 41+6 i to carskim rezom nakon indukcije s kojom su me pokušavali poroditi tri dana
Cure, hvala vam od srca na čestitkama! Ljepši poklon zaista nisam mogla dobiti! :preskaceuze::sing::joggler:
"tina" meni je mpo dr. od dana punkcije oduzeo 14 dana i taj dan je uzeo kao dan zadnje menstruacije, iako je ona došla tri dana prije. Tako smo u biti dobili stvarno trajanje IVF trudnoće računajući dan punkcije kao 14 dc, odnosno dan ovulacije i začeća (što on i jest).
rose i ja sam imala menstrualne bolove, i to jake, ali su kratko trajali.
micek juppppiiiii za plus!!! :-D Bogu hvala, ipak nisam ostala sama u rujnu!
Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret sa malom Jelenom
Adikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak i veliku betu!
evo trudnoća i potvrđena beta 13dnt 252,40!
odlična beta micek!
~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje!
jeee.bravo micek ..čestitam......Deny sretna ročkasssss.....puno vibri i pusa svima...ja još uviejk pričam sa svojim malcima i uvjerena sam da me je bar jedan poslušao .......i sada se gnjezdi ....mmmmmm
Denny sretan ti najsretniji rođendan :joggler: :sing:
Svim novim trudnicama želim školsku trudnoću i da što prije ugledaju malo srčeko/a na UZV-u :zaljubljen:
Svim čekalicama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"tina" :-D
micek ČESTITAM :-D
Adikica~~~~~~~+
rose cijelo vrijeme mi se čini da će biti T~~~~~~
Jelena :zaljubljen:
M&V :zaljubljen:
micek, tina, cestitam vam iz :heart:
svima ~~~~~~~~~
micek za tebe uopce nisam sumnjala da ces imati pozitivnu betu! Cestitam i zelim ti urednu trudnocu. :heart:
Denny sretan rodjendan! :tele:
narnija ~~~~~~~~~~ za tvoje malce neka se barem jedan udobno smjesti u maminu busu.
Adikica ~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu!
Svima ostalima pozdrav i :-*.
bok curke:-)
nisam se dugo javljala,al sam vas redovito pratila i vidim da ima dosta novih cura,a da su skoro sve moje suborke trbušaste ili su već dobile dječicu...
naime mojoj princezici je već trinaest mjeseci i one koje se sjećaju da sam je dobila prirodnjakom uz pomoć trava....
kad je malena napunila 6 mj. opet sam počela koristiti iste i evo prije dva dana napravim test i ono POZITIVAN.
tetu betu neću vaditi,nego ću čekati 7 tj.pa na pregled i onda vam javim što je bilo....
eto da malo i ja napunim jesenski vlakić i natavim daljni niz trudnica..
čestitke svima koje su uspjele do sada,a tužnicama jedan veeeliki :love2: i vjerujte doći će i vaše vrijeme:*
mromi30, ljepotica u avataru:zaljubljen:
čestitke na novoj trudnoći!
čestitke svim novim trudnicama od :heart:
tužnicama :love2: i samo hrabro naprijed
Mi napunili 8mj,Martin ima dva zubića braco još ništa ali bu i on vjerujem uskoro :yes:
Posjetili danas dr.L. da vidi dečke za zadnji dan na VV i da bi za godinu dana išli po smrzliće ako sve bude kako treba :-D
mromi30 kako lijepe vijesti, čestitam!:heart:
Denny za uzv u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Adikica za ogromnu betu u ponedjeljak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija za skori susret sa princezom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"tina" za uzv u utorak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
micek i mromi30 čestitam :-D
narnija ma ja sam sigurna da mrvice tebe čuju, da se barem jedna čvrsto primi za svoju mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~
ana- čestitke dečkima na napunjenih 8 mjeseci :zaljubljen:
svim curama za štogod vam treba puuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
micek čestitam, prekrasna beta i da se dupla kako spada! koji vam je ovo postupak?
Ordep i mromi :-D:-D čestitam!!!!!
tibi i tina lijepe bete! :-D
micek čestitke! :-D
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Doslovno prekrasan susret koliko god je bila mala gužvica uspio nas primiti,kad ih je vidio nije mogao skinuti :yes: s lica da su ogromni i preslatki,pitao koliko imamo smrzlića i jel planiramo ići na njih na što je mm odgovorio bez okljevanja naravno dečkima trebaju sekice :lol: da kad se odlučimo da mu se javimo :-D da bu nam on onda napravio opet transfer ali da još malo pričekamo.
svima za sve kaj im treba šaljemo pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~ i puno pusa.
Tibiza tebe i mrvice velika i najveća :-*
koliko lijepih vijesti, svima cestitke
mromi ČESTITAM :-D :-D :-D
najprije,svim novim trudnicama čestitke...
meni je danas 9dnt i neznam šta bi mislila,pola dana me boli stomak pa pola ništa... bol je slična menstrualnoj ali nije ista...
uglavnom još nema krvi i nadam se da će tako ostat
rose puno ~~~~~~~~~+ Kad vadiš betu? Po planu 9-tog?
hvala tiki-a...
pa dokt.je napisala 9.10 ali to je već 17 dnt tako ću vjerovatno prije,naravno ako ne dobijem...
pošto se radi o transferu 3-dnevnog embija mogla bi već 12dnt mislim da bi trebalo pokazat
trebalo bi pokazati................ i 12 dnt (to bi bilo 15. dan nakon punkcije), tad bi beta već trebala biti prepoznatljiva.
U svakom slučaju SREEEEEEEEEEETNOOOOOOOOOOO a ako mene moja matematika nije napustila... onda vadiš betu već u ponedjeljak!?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da da u ponedjeljak imam u planu ako me prije vještica ne iznenadi.... držite fige
rose, Prag tako (kasno) traži betu, al vidim da ces poslusati cure, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak, ne obaziri se na bolove, jedva čekam da javiš!
Bok,
Ne pišem baš često ali vas pratim svaki dan.....čestitam svim trudnicama....a ostalima želim da im već slijedeći postupak donese malog bebolinca....nama je danas 14 dpt beta 327,8...presretni smo....to nam je bio 2 ICSI....prvi obavili u rijeci a ovaj drugi u Ljubljani kod dr. Reša...3 dan vraćen 1 lijepi zametak...dr.bio jako zadovoljan...idemo na ultrazvuk 14.10....nadamo se da će biti sve ok...:-D
mromi čestitke!
tantolina:-D:-D (bete Reš tima me posebno vesele)
tantolina, čestitam :)!!!