razumijem te, jako
Printable View
tikica_69 ja mislim da oni samo dobro reagiraju na terapiju, ali ja bi je isto nazvala.
sretno !!
evo nakon par dana samo da vam se brzinski javim, nakon rođendana moje ledoline. O bilo kakvim simptomima neću ni pisati jer se nastojim ni ne zamarati istima, meni je već bingo što vještice nema niti nakon današnjeg jutra (34 dana od zadnje M), e sad je li to od utrića, kasnije ovulacije ili onog o čemu me i strah razmišljati - vidjet ćemo sutra! Iako naravno svako malo pogledavam situaciju na i najmanje komešanje u trbuhu (i da, neću više kupovati wc papir u boji, pogotovo ne s crvenim otiskom ... :mrgreen:)
andream za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ +
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zapravo je 35. dan nakon M, sad sam ponovno računala.
Da bar nije od utrića ... :-)
andream, svim srcem navijam da se tvoje malo cudo uhvatilo :zaljubljen:
Cure, koliko dana (sati) LH trakica moze biti pozitivna?
Nesto mi ne stima ovaj mjesec :roll:
andream, jedva čekam sutra~~~~~~~+
Ah ti marelica papiri :lol:
tikica_69, kod mene, kada je sve ok, druga linija je kroz taj dan sve deblja i vidim sigurno dan i pola da je sve kako treba. Ako ne valja, druga linija nikako da bude jača od kontrolne. Znači kad je O, ne nestane za par sati. Možda je kod drugih cura drugačije. Danas ću i ja jednu isprobati, 8. d.c.
Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
andream, svu sreću da je došlo tvoje vrijeme..:)))
Meni je danas vec treci dan pozitivna :zbunj:
Nemam iskustva s trakicama.
Andream, a ne bi danas testić upotrijebila?
aurora, iako imam par testića, neću ih upotrijebiti.ipak želim brojčani rezultat, po mogućnosti troznamenkasti :mrgreen:
Andream, držim fige za lijepu troznamenkastu brojku! :heart:
Tikice, LH testovi su ti baš pozitivni tri dana (testna crta jednaka ili tamnija kontrolnoj)? I ja sam viđala pozitivan test i drugi, treći dan, međutim, bitno za O bi trebao biti prvi puta kad se vidi pozitivan test. Dan-dva nakon prvog pozitivnog, ako se rade redovno. Na netu sam pronašla da je vrijednost normalno povišena 50tak sati, a ako si prvim testom uhvatila početak tog razdoblja, evo odgovora. :love:
Negdje sam svojedobno pročitala da produženu povišenu razinu LH mogu uzrokovati i neki drugi razlozi tj. dijagnoze (PCOS), ali to već komplicira priču, i vrlo vjerojatno nije kod tebe slučaj, pa se ne trebaš zabrinjavati. Osim toga, mislim da ni u tom slučaju razina ne bi trebala biti tako visoka da bi LH test bio pozitivan, više sam to memorirala u smislu da bi se pojavljivala testna crtica, ali ne u vrijednosti pozitivne.
Zatim, LH testovi su duuugotrajno pozitivni u slučaju trudnoće. :-)
Eh, da, maloj Shantici se jako sviđa beba u tvom avataru. :-)
Curice, svima... :heart:
Hm, a koliko pozitivna? Sad bi mi dr-ica na to pitanje rekla pa pozitivna je samo kad je tamnija od kontrolne!
Moja je sada dosta tamna, ali još uvijek svjetlija od kontrolne. Izgleda da će sutra O, a pucanje folikula 11-ti dan (uobičajeno). tikica_69, koji je tebi d.c.?
ha, ha, baš si me garden nasmijala s ovim. znam da je moje ime često zadnjih dana "vibrirajuće" na forumu 39+, ali što ćeš kad je kod nas kokica u ovom klubu čekanje beta poput napetih prizora iz triler filmova - a i nije baš da je svakodnevno kao na "običnom" odbrojavanju. ma što svadnevno, čak ni tjedno...
andream :naklon::naklon: jer ćeš samo vaditi betu. Zavidim ti :mrgreen:
Meni nikad nije tamnija od kontrolne...ili je svijetlija ili je jednaka kontrolnoj. Sada je 3 dana nesto malo svjetlija od kontrolne i bas to me zbunjuje. Ako nije pozitivna, sto je onda ta tri dana i odkuda sad toliki LH u meni...
Shanti draga, trudna nisam, prije bi iznebuha dobila dijagnozu PCOS nego valjda to :mrgreen:
No, pozitivna stvar je da me jajnici vise ne bole, pa pretpostavljam da je ovulacija prosla (danas je 12 dc.)
Tikice, ako sam dobro pohvatala (oprostite mi, zbilja nisam često na forumu), ti si na homeopatskoj terapiji. Od kada?
Homeopatske terapije su, po mom mišljenju, vrlo moćne, tako da je lako moguće sve što ti se u ovom ciklusu događalo posljedica tih lijekova.
Kod mene se, doduše, ta moć homeopatije na ginekološkom planu u jedinom pokušaju u vezi mioma odrazila jako negativno, tako da nisam nikad pokušala intervenirati njihovim lijekovima u vezi neplodnosti...
A za trudnoću... nadam se da ćeš što prije provjeriti kako su to LH testovi pozitivni kad si trudna... :love:
A šta je lijepo čitati Shantice:-)
LH test nije pozitivan ako testna crtica nije jednaka ili tamnija od kontrolne.
andream~~~~
Andream, nek' bude sretno, troznamenkasto i nasmjeseno! :)
Andream, mislim na tebe danas!
andream čekam :cekam:, pijem svoj omiljeni napitak:coffee: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
andream, bas nas przis :cekam:
Moram i ovdje pohvaliti jedan praški 39+ plusić,
andream -čekamoooooooooooo
Andream :cekam:
Sela, cestitke i ovdje, vec tri trudnice, a nadam se da ce uskoro i cetvrta. Andream~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andream:cekam:
Sela, pa ajme koje veselje, za tebe, za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za ovaj klub 39+ kao i za Prag ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andrteam~~~~~~~~~~~~~~~~~~cekamo. Nikako dovrsiti izvjestaj jer malo malo idem vidjeti sto se dogadja...
andrem, sorry, bit ce da ces se javiti u timu........
curke moje drage, moram vas ipak razočarati, moja beta danas "svega" 1,22.
Ali evo idem dalje, osmi dan ciklusa sam u prirodnjaku pa nema mjesta tuzi... ili bi bar tako trebalo biti.
I tako ništa niti od silnih poklapanja datuma transfera, rođendana i drugih "slučajnost" koje smo otkrili usput...
sela čestitke i školsku trudnoću ti želim
andream pozitivko :klap:
Andream žao mi je :love2:
Andream :-( bila sam uvjerena da si t. Dobra vijest je da si već za 8 dana na prvom uzv - nema odmora dok traje obnova!!! :-) Skupa smo ovaj mjesec u vinogradskoj.