Sign,tražila sam po forumu, ali nisam našla nigdje takvu informaciju...u slucaju da ne dobijes odgovor,evo ti link za samodavanje...skroz je jednostavno! Vecina cura se sama bocka!
http://www.youtube.com/watch?v=SaFft...next=1&index=5
Printable View
Sign,tražila sam po forumu, ali nisam našla nigdje takvu informaciju...u slucaju da ne dobijes odgovor,evo ti link za samodavanje...skroz je jednostavno! Vecina cura se sama bocka!
http://www.youtube.com/watch?v=SaFft...next=1&index=5
tražila sam i ja, i googlala, ali nisam našla ništa osim da neke cure ide na hitnu. to me baš ne oduševljava jer znam da je i inače tamo ludnica, a sad da i ne govorim zbog gripe. :-(
mislila sam nazvat Cito, pa se dogovorit s njima da to kod njih riješim.
jel misliš da bi se to moglo s njima dogovorit, s obzirom da vidim da ideš kod njih??
mislim da mi neće biti problem da si to sama dajem, ali bih stvarno voljela, pošto mi je prvi put, da mi netko to konkretno pokaže! :oops:
Lua,Još jedan s odmrznutim j.s. Imamo ih još 3, pa da ih "potrošimo"!A tu nije sigurno ni hocemo li doc do transvera...al sto se mora, nije tesko :-)
Prosli smo ciklus isto bili sa odmrznutim, beta 0. Mi smo kod dr.P i zadovoljni smo. U kakvom ste vi postupku? (Naš je stimulirani bio dugi)
Hej Tally,idemo u dugi protokol (Decapeptyl pa Gonal). Još malo pa start. Sretno sa smrznutim JS.
Pozzdrav!
Cure koje su na Citu, imam jedno jako važno pitanje!!
Nakon stim.IVF-a, ovo ce nam biti 2. put s odmrznutim js, ali nas dr o tome uopce nije pitao. Dali to znaci da dok ima zamrznutih js, ne postoji mogučnost stimuliranog postupka ili?!?
bravo kinki:-D
mozda je to najjednostavnije...
sign ako se ipak odlcis za cito, oni su jako ljubazni i sremni pomoci, bez obzira sto su privatno, nista ne kosta pitat!
U svakom slucaju, sigurno je da ces rijesit :klap:
Pozdrav curke, evo malo i mas! :bye:
Prvo VEEELIKA pusa maloj slatkici Marijeti, svim našim trudnicama, a posebno vama koje tek krećete po svoje mrvice!
sign ja sam sigurna da će ti u Cita pokazati kako davati inekcije, slobodno nazovi. Sretno!
I svima ostalima u niskom startu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!
Mi smo dobro, evo točno na pola trudnoće. :-o Isuse kako to vrijeme leti, a kao da smo jučer proslavili poz. betu! Uglavnom, ja i dalje bez simptoma, bebice lijepo rastu i igraju se u stomaku, tako ih je lipo vidit... Naravno da još ne mogu vjerovat da sam trudna i da su to moje bebe, iako stomačić već poprilično raste iz dana u dan, a točno na Božić me nešto počelo nježno škakljati iznutra... Nisam ni znala da su to mrvice. :zaljubljen: :zaljubljen:
Želim vam svima ubrzo takvu čestitku, i s nestrpljenjem čekamo nove trudnice! SRETNO CURE! :heart:
tally mislim da je nekako praksa potrošiti sve zaleđene js, ne samo da se potroše nego i da se tijelo odmori od stimulacije i hormona. Svakako misli pozitivno, i ako dođete do transfera ne vidim razlog zašto baš ovaj put ne bi uspjelo. Sretno! :*
Hvala ti, draga,na ohrabrenju, al nekako i iskustva (sve na mjestu,hormoni super,mrvice se super razvijaju, pohvale od biologice... beta 0) i okoline, ne cini mi se bas...ali nikad se ne zna!!! A zadnju sam stimulaciju imala u 4.mj. 2010. tako da nije prerano!Znas ti onu; "Zamisli nesto, mozda se cudo dosađuje..."
hahaaha!
Uzivaj u tom najlipsem periodu, mazi i pazi svoje mrvice...pozdrav :-)
Drage Splićanke, evo javljam da sam u niskom startu za postupak u Citu. Čekam m. i krećem sa stimulacijom... računam da sam sljedeći tjedan u Splitu, ako sve bude ok. Veselim se postupku i boravku Splitu, gradu u kojem sam odrasala. Za sad mi u trbuhu leptirići... a nadam se da će se uskoro unutra smjestiti i netko drugi. ;) naravno... ne samo meni!
Dobro nam dosla:-D Mojca i otisla sto prije s trbuscicem
Neka ti bude isto ko i meni - prvo, pa duplo! :-D
samo da pozdravim sve curke i zazelim puno srece u postupcima...:heart:
Denny kako vrijeme leti :heart:
joj koliko novih cura!!!
svima želim uspjeh što prije!!!!!!!
zna li netko gdje nam je naša matto? pratile smo se svo ovo vrijeme, jedva je čekam vidjet trbušastu :heart:
bila sam danas na 2. uzv-u i zaljubila se u moje 2 junačine od 4.2 i 4.6 cm :zaljubljen: :zaljubljen: neopisiv osjećaj, TEK SAD kužim da sam trudna.za sada je sve super, nadam se da će i dalje biti.
želim vam svima da ovo što prije osjetite!
Pinky :-D :-D za junačine!
Bila je danas i Kinki na uzv, jesi li je srela? Ništa nije javila, ali vjerujem da je sve ok!
Svim curama drzim fige da budu trbusaste s svojim mrvama :)
Pinky,Denny super novosti i nek tako lipo nastavi ;)
Mi bili 4.01 na uzv i sve je super ....osim sta sam ja sutradan zafibrala s kasljem i do kraja tjedna zavrsila na antibioticima:(
Sad cim prizdravim moram otic na uzv da vidim jel sve ok s bebacem !!
zlatice drzim fige za transfer ;)
Luuda sam od brige ali eto to je bio kraj 4 mj pa se tjesim da je junak to sve izgurao :)
Pinky, Denny, Gargamelica - drago mi je da je kod vas sve super :klap::-D :klap:
Kod nas za sada isto - u petak smo vidili jedno malo :heart: koje mami upravo stvara nevjerojatnu žgaravicu
:zaljubljen:
Novim i "starim" curkama ~~~~~~~~~~~~ za uspjeh po krakom postupku
E da prijavim da danas idem po blastice!:-D
I molim puuuuuuuuno trudničke prašine :mrgreen: jer vas ima već uhuhu....
zlatice ~~~~~~~~~~~~~~~
Sign slobodno mi se javi na privatnu poruku pa ću ti objasnit kako se daju injekcije, a nekoliko prvih puta mogu ti i ja dati, dok ne uđeš u štos. Ja sam ti već veteranka u tome. Dužna ćeš mi biti samo jednu kavu. :-)
Denny, Pinky, Gargamelice i ostale trudnice želim vam i dalje ugodnu trudnoću.
Mojca, sretno za postupak u Splitu.
Drage, cure svima pozdravi, Denny, Kinki, Crvenkapice, Zlatice,
a vašim bebačima :*kako je lijepo čitati vas,
Pynki sretna sam zbog tebe, do neba:zaljubljen:, neka mi ostale cure ne zamjere, ali me tvoja trudnoća posebno veseli, jer kako kažeš, pratile smo se a nadam se da će se tako i nastaviti;-),
Novim curama želim dobrodošlicu i dok ih čitam ne mogu a da se ne sjetim one Balaševićeve „neki novi klnici, neki novi klinci“, tako mi se čini da su i na našem dijelu foruma, neki novi klinci… No, jutros razmišljam koliko je trudnica sa Cita pa kad se organizira kava s bebicama pred Virusom zauzet ćemo cijelu terasu,ovo ćemo namjerno ostavljam i ne pišem "ćete". Ne gubim nadu iako pomalo sličim na onaj lik iz crtića Dora koja spomene po stotinu puta Nikad ne odustaj Nikad ne odustaj, iako ne samo da me poznaje osoblje Cita, nego vjerujem i stanovnici okolnih zgrada će me početi pozdravljati. None kada krenu po spizu razgovarat će sa mnom o vremenu, cijenama, a ja ću računati koliko za kilo škampa mogu kupiti menopura, i samo jednu cetrotidu:lol:
Naime spremam se za postupak krajem veljače ili početkom ožujka trebam se čuti s doc. P. prije bilo kakve odluke. Do tada ću vjerujem riješiti ove poslove s nekretninama tipa- prodaj kupi-, i preseliti u novi stan, novi početak, ne razmišljam o padovima, ma koliko teški bili jer još imam snage ustati….
Kako mi se sviđaju ovi potpisi kod nasih trudnica...puni cita i splita! :lol:Šire nam optimizam...
Zlatice, sretno, sretno!!!
Bravo Cito!!! Sretno cure!!!
matto, ljubavi moja, 5. će ti biti uspješan, isto ko meni. pa nismo se džabe prozvale blizankama sa suprotnih strana neretve :heart:
zlatice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!!
Cure, hvala na lijepim željama. :)
Jedno pitanje imam vezano za punkciju... rade li ju pod lokalnom ili? Malo me trta... Toliko da sam to zaboravila pitati doktora. :)
zaltice, mojca, matto~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~matto ti i ja moramo skupa, vidis da smo stalno umrezene (daj boze da skupa gladimo i trbuscice).
A trudnicama - pinky, denny, gargamelice, kinki i ostalima, veliki pozz.....jedva cekam tu kavicu na terasi, mi sjedimo, a parovi blizanaca u kolicima oko nas:-D
pinky bravo za dva :heart: odlicno napreduju
matto sretno :heart:~~~~~~~~~~~~~~
mojca no sikiriki za punkciju...jesi kad vidjela da netko pise ovdje da je bilo bolno na punkciji? zato ne brini, ne osjetis ;-)
zlatice bravo !!! sretno !!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostalim curama velika pusa...
crvenkapice, sorry tebe zaboravih nabrojati gore nabrojati:oops:
Mojca, punkciju nisam nikada ni osjetila, dr je super
:) hvala cure, nadam se da ću i ja imati slično iskustvo... ali ipak, rado bi čula čime su vas spasili od boli. :)
Ja od srca navijam za našu matto da ima isti scenarij kao naša pinky, da joj dr Poljak i ekipa sa CITA pomognu da dva mala :heart::heart: prokucaju ispod njenog.
Svim curama sa potpomognute u splitu želim da im nova 2011. godina donese male bebice u naručje.
Pinky, Denny :-D:-D:-D za vaše bebice.
;-)
mojca, dobijes dvi inekcije u guzu i za 5min ne znas di si :lol:
ali stvarno, sestra te odvede do stola ....drzi te i poslije punkcije , ono basaš..mm kaze da sam bila presmijesna i zanimljiva ( bili u virusa poslije na kavi ,savjet sestre malo pricekat prije puta).sretno
Mojca, ne brini, bit će sve O.K. sa punkcijom. Bude gotovo za nekoliko sekundi.