Bab,draga..za sutra..za ogromnu betu!!!!
Puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šaljem ti :kiss:
Printable View
Bab,draga..za sutra..za ogromnu betu!!!!
Puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šaljem ti :kiss:
Sad vidim, sorry zaboravila sam par slova ... magnolija26@gmail.com
Hehe, ok, šaljem :-)
hvala curke moje :heart:
Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboo sretno !!!
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~
tuznicama puno :love2:
miba :love2:
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra da te miš mali obraduje! :heart:
Svim tužnicama kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za brz povratak na ove staze i da čim ranije postanete sretnice!:love2:
Curama pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da im je to zadnje!!! :klap:
Bab, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu.
Bab ~~~~~~~~~~~~ za duplu betu sutra:heart:
Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~ javi nam sutra lijepe vijesti s ET:heart:
Bab držim fige i mislim na tebe.
Joj, kak ste drage curke moje...evo...izvadila sam krv i sad čekam...nadam se da me neće dugo držat na ledu :-/
Frka me totalno...
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Izgleda da ništa od moje sreće ovaj puta...
ß je 146,6... znači, povećala se 53 % što nikako nije dobro :(
Šta sad dalje??? Jel moram opet vadit ili da prestanem sa utrićima i svim ostalim???
Idem se zavuć u neku rupu i krepat od jada :(:(:(
Hvala svima na potpori...a svima koje danas vade ß želim najljepše brojčice !!!
Bab, što dalje će ti reći doktor, pretpostavljam da ćeš opet vaditi, da se prati što se zbiva. Jako mi je žao, jako, jako...
Bab, možda ipak bude sve dobro. Znam kako ti je, i meni je dosta tih biokemijskih...
Bab baš sam imala dobar filing:-(
Možda još jedna beta a dotad utrići...?
Kako god,mislimo na tebe :love2:
U zadnjem postupku sam vadila betu osam puta, sve dok se nije spustila ispod 20. Vrlo vjerojatno ćeš je trebati ponavljati.
Pa Bab ne znam šta bi rekla.... Mada postoji neki generalni stav među liječnicima da sve dok beta raste utrići ostaju...
Bab baš mi je krivo. Možda da nazoveš u Petrovu i pitaš što dalje? Ili se javi svom ginekologu?
Izbaci negativno iz sebe da možeš dalje.
Pusa
Bab :love2:
Bab, iz sveg srca se nadam da će se možda sve okrenuti na dobro. Rastužila si me jako, ali još ima nade. Ja ne bih prestala s utrićima prije još jedne bete!
Svima puno sreće cure, pratim vas i molim za sve u srcu. Veselim se betama, tugujem s tužnicama. Teško mi je pao ovaj zadnji neuspijeh, pa sam manje pisala, no sada sam bolje i idemo dalje. Sljedeći ciklus idemo okušati sreću u Ljubljani i nadam se da će možda to biti naš bingo.
Bab žao mi je, mogu samo zamislit kako se osjećaš. Drži se!
Bab draga :love2:!
ajoj bab, baš mi je žao :-(
imala sam 2 biokemijske i molila sam boga kad jednog dana bude trudnoća, da mi da neku junačku betu, samo da te sitne više ne gledam (moje uvijek bile oko 20-25). i dočekala sam betu od 859 12dpt. nadam se da ćeš i ti ugledati neku preko 500 slijedeći put :love2: :love2:
Bab, baš mi je žao :-(. Baš sam se nadala da će ti ovaj put uspjeti, drži se:love2:
Bab, MPO doktor će ti bit jako oprezan i ostavit će te na utrićima, na što bi možda socijalac ili non-mpo privatnik bio oštriji u smislu to će bit ovako ili onako, stat s terapijom itd. (i često puta bio u pravu). Ako si u Petrovoj, gotovo sigurno će ti reći da nastaviš terapiju. Sad slijedi igra živaca, nadam se da će što kraće trajati. Jedino što ti sad treba je strpljenje, jer iz svoje kože ne možeš. Ako te išta tješi, razumijem te kako ti je (imala sam sličan slučaj). Nadam se da će iduća beta bit jednoznačnija.
Bab žao mi je draga moja:love2::love2:
Bab, bila sam sigurna da ćeš uspjeti, baš mi je žao
draga drži mi se :love2:
a joj :( .....drzi se .....ja vibram za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~ cuda uvijek postoje , mada je sad tesko vjerovat u to ali ~~~~~~~~~~~~
Hvala Vam, užasno ste drage...malo sam se skulirala...vidjet ćemo šta će biti...nastavljam sa terapijom i ko zna, "možda i dogodi se čudo " :)
Bab, žao mi je jako. Baš sam se nadala.
Bab žao mi je, ali nastavi s terapijom, bit će sve ok, svi mi tu smo uz tebe....
Moja betica 1,1.... Više sreće drugi puta..
Pusa
A joj, Kristina, baš mi je žao...budemo se zajedno družile u Petrovoj pa će možda doći i sretnija vremena za nas.
pusa i drž'se :)
Bab:love2:,ali ja se i dalje nadam čudu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz sve snage da ti se desi.
Bab, Kriistiina :love2:
Kriistiina žao mi je. Bab beta još raste tako da još sve može izaći na dobro...
Evo optimizma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kriistina zao mi je:love2:
Bab jos ima nade ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajoj Bab :love2::love2:..
Užasno mi je žao.:-(
Baš sam se nadala...
Drži se!!