:-D jako me raduje ovo s lijekovima. situacija prošle godine je bila blago rečeno nehumana sa tim čekanjima. :-o
inače: meni 3.dan vraćene 2 6st mrve. sad smo na čekanju... :cekam::raspa:
Printable View
:-D jako me raduje ovo s lijekovima. situacija prošle godine je bila blago rečeno nehumana sa tim čekanjima. :-o
inače: meni 3.dan vraćene 2 6st mrve. sad smo na čekanju... :cekam::raspa:
Mare,sretno...da ti ovaj 6 postupak bude stvarno uspješan!
hvala Ibrec :love2:
koji si ti broj? sve si mislim ako su došli do 400 to znači da su u mj i pol podijelili 150 setova lijekova, kakva bude to gužva sad kad krene.. :zaljubljen: i nadam se baby boom! :klap:
Ja sam broj 432,bar tak mislim,već sam zaboravila...nekak mi je to brzo,ja sam očekivala da budu ljekovi negdje oko 5 mjeseca...mislim da bi tak brzo i trebali dolaziti i da nebi trebalo biti liste čekanja
Cure,da vas pitam sto se tice ponavljanja testiranja na HIV i hepatitis..da li to moram opet obaviti u Petrovoj 3 ili mogu u zavodu za javno zdravstvo?
aska, možeš bilo gdje. ja nisam iz zagreba pa mi je bilo jednostavnije vaditi kod nas u bolnici i naravno da su mi priznali te nalaze.
Hvala puno na odgovoru :-)
mare, sretno u iscekivanju... da ti ova 2012-a donese srecu!!!
Iberc, mislim da mozes svakako ocekivati svoje lijekove u veljaci, osim sestre mi i dr B potvrdio da oko 10.2. mogu zvati za svoje, a tu smo negdje... ja sam 418... :-)
ja sam 451 al i ne mogu iskoristiti prije 5og mjeseca, a nadam se naravno ni tada
to je možda zaslužan početak godine i novi nofci :lol: samo neka tako ide
i naravno da se radi po novim naputcima
joj cure to je super ako se s tim lijekovima ubrzalo. nadam se da se nikad neće vratiti na onu sporost od prošle godine. možda se ove godine ponovno sve pokrene pa na kraju ni ne bude liste čekanja. sretno svima!!!
mare ;) čuvaj mrvice
Mare sretno, nadamo se lipim vijestima od tebe..:-)
Fala Bogu da se napokon malo ubrzalo to s brojevima. Evo mm dobio nalaz bakter. ejakulata i piše enterococcua faecalis, jel ima ko iskustva s tim? Ide u utorak kod urologa pa ćemo vidit što on kaže,nadam se da ćemo to izliječiti do ulaska u postupak..
Loly,mm je imao to isto, i dr opće prakse mu je dala antibiotik,ne sjećam se više koji,ponovio je nalaz,onda je imal neku drugu bakteriju i opet na antibiotik,onda smo krenuli u postupak na vv i dolje su mu rekli da je ta bakterija normalna i da ne treba niš lječiti.
Poslije 4 godine sad kad smo krenuli na sd.više nije imal nikakvih bakterija,nalaz mu je bio skroz ok.
loly i mm je imao isto to. liječili smo s tri ture antibiotika i nije otišla. onda je doktorica rekla da to nije tak ozbiljno i da se više ne kljuka s antibioticima. sad je više nije bilo, ali je tu e.coli.
Loly ne očajavajte zbog te bakterije. Ona je normalna u probavnom traktu i ponekad se preseli drugdje gdje nebi smjela biti. MM se snjom borio 2 godine, na VV smo pod njom odradili 3 postupka i kad smo došli na SD još uvijek ju je imao. Ništa nije pomoglo-ni antibiotici ni antibiotici direktno u venu što je hodao na Zaraznu 2 tjedna svaki dan. Kad smo došli na konzultacije kod dr. B ja mu rekla što je sa suprugom i rekao da ga ne zanima što je njemu jer da je sve ok nebi bili tu. Važno je samo da žena bude potpuno čista za postupak. I kako vidiš iz potpisa sve je urodilo plodom. Bakteriju ima i dan danas. To nije prepreka za postupak. Sretno svima.
Fala cure, sad ste me utješile:love2:
E u petak dr. B dolazi kod mog ginekologa (oni i inače surađuju) pa nas sestra naručila na razgovor, pa ako ima ko kakvih pitanja recite, da saznam iz prve ruke..:-)
ovdje sam nova pa me zanima da li se netko ovaj mjesec upisao za lijekove na sd i koliko će čekati
Bili kod dr. B., imamo smo sve nalaze, još samo HIV i hepatitis, nadam se postupku u 4. mj., ali mi prominija protokol, pa mi dao decapeptyl, gonal + menopur.
Kakvo je stanje kod vas, ima li što novoga?
Mare kako je kod tebe?
nakon tuge i razočaranja, i 3 mjeseca posustajanja, sutra idemo gore, da nas savi na listu, pa ćemo znati kak je stanje s brojkicama... znam, trebali smo odmah ići da nas stavi na listu, ali preteško je to bilo... i sad valjda ima vjetra da nas malo pogura... ništa, idemo dalje! :-)
Inana sretnooo..
inana želim vam sreću i hrabrost!
eto, bili smo danas- dobili broj, kaže dr. da ljekovi idu ludom brzinom, da on misli da bi mogli startati u travnju, ali mislim da se to može mačku o rep okačit, ja nikom niš ne vjerujem... tak da u ožujku idemo na jedan prirodni, pa onda kak već dođu ljekovi... samo je rekao da u 8. mjesecu niš nebudu radili, i da netrebam ponavljati nalaze dok ljekovi ne dođu, ali ja ipak budem, da si skratim čekanje i koju brigu s popisa jer su mi svi ostarili :-D i sada opet čekanje... ah...
jel to znači da se čeka tri mjeseca za lijekove?..to je stvarno brzo ja čekala prvi puta 5mj.
Inana koji si br. dobila? Ja ću isto neke nalaze ponoviti, jer imam osjećaj da sam bliže postupku kad bar radim nalaze, a ne čekam i brojim dane do lijekova..:-)
ja ti velim kaj je on meni jučer rekao, ja sam zadnji put čekala lani od 4. mjeseca do 10., a sad jučer on meni kaže da kak je krenulo, da tko zna, da im puno stiže, spomenuo je neko financiranje, nemam pojima, uglavnom, sad vi sve znate kak i ja, kak je on rekao, tak sam ja prenesla... doduše, on mi lani u 6. mjesecu rekao da računam 8. ili 9. mj, pa smo u postupak išli u 10,,, neznam, tak mi je rečeno, a ja se nadam da bude tak! :-D
inana super :-D
daj Bože da je sve krenulo.
super je što ćeš si ranije ponoviti nalaze. nek oni budu spremni kad dođu lijekići. sretno!!
da, 2011. je bila katastrofa.. i onda dođu ljekovi, i opet čekati dva ciklusa...bljak... ko da nije katastrofa da to uopće i prolazimo... ali dr B. je zvučao tak optimistično kaj se ljekova tiče, da čak počinjem sumnjati u svoju sumnju... eh, jesam šašava... uglavnom, držim fige svima... a najviše nama.. :-D
curice moje, samo da javim da je i naš 6. prošao neuspješno. Beta 0 :-x
Jučer smo je odtugovali. Danas je već bolji dan i idemo dalje..
Draga mare,jako mi je zao. :-( ne znam sto ti reci za utjehu. Drago mi je da hrabro krecete dalje. Vjerujem da ce se i vama nasmjesiti sreca.
jučer ste možda plakali, odtugovali nise, uzmi si malo vrenema, pa onda lagano gore na dogovor... ja sam predzadnjio put pojurila gore- plakala sam od kad mi se dr obratila dok nisam sjela u autu... ovaj put sam išla nakon 3 mjeseca, odmorenom uma i tjela, i nije mi bilo koma... tako da- odmakni se mali, razmisli, i kreni...
Mare... :-(
mare,žao mi je..:love2:
inana sretno...
;-)
svima koji se spremate u postupak puno~~~~~~~~~~~~~~
inana, ne mogu ja tako. ja sam se dogovorila sa sobom da me neuspješni postupci ne smiju više dotući. iako je svima nevjerojatno ja dosita tugujem jedno jutro nad betom, a onda je jedino što me diže i gura dalje plan za novi pokušaj. ja sam isti dan sa nalazom bila gore i žicala odmah dalje. uglavnom startam upravo 7.put! ;) trenutno me jedino može spriječiti snijeg koji najavljuju jer bih u petak trebala na prvu fm, a najavljeno pola metra snijega :-o
*mare* nebude te snijeg spriječio, samo hrabro u petak gore
budeš već utabala i meni stazu prema bolnici :) ja startam sa folikulometrijom u ponedjeljak
bum valjda nekak doklipsala do gore
i ja idem 7. put pokušati
svim curama sretno ~~~~~~~~~~
pozdrav cure, želim da vam ovaj postupak brzo i uspije.
zanima me zna li tko do kojeg su broja došli s ljekovima?
:roll:
ma, željela sam napisati da postupak brzo prođe i da beta bude visoka!!!:-)
Mare svaka čast, samo hrabro naprid i sritno. Jel sad ideš u prirodni ili..?
Palcice sritno da bude 7. sreća!
Mene isto zanima do kojeg se broja došlo, jel zna tko?
Loly, evo odgovora za lijekove: zvala maloprije, rekla sestra da zovem u petak i da ću ih moći podignuti već u pon ili uto sljedeći tjedan...btw, imam broj 418...
ipak se to dosta ubrzalo...
sretno svima u iščekivanju pozitivne bete i postupaka...;-)
Mala bu fala...:)