Ima li netko iskustva sa sancta domenicom? Pisalo isporuka 1-5 dana, a nije ni predano dostavi još.
Printable View
Ima li netko iskustva sa sancta domenicom? Pisalo isporuka 1-5 dana, a nije ni predano dostavi još.
Ja sam nedavno od njih kupila proizvod kojeg nije bilo u zagrebackim ducanima. Žurilo mi se pa sam navela da hoću dostavu na njihovo skladište na Jankomiru. Tamo mi je skladistar rekao da online traje dulje. Da je najbrze da se plati u bilo kojem njihovom ducanu i dodje pokupiti roba na Jankomir. E sad bez auta i ako je veliki proizvod, onda to otpada.
Meni su brzo javili da mogu po robu. Kupila online u 15.40, a bilo je spremno za preuzeti iduci dan u 9.30. Skladistar je bas naglasio kako se sporije rjesavaju online kupnje nego direkt u ducanu.
Jel netko kupovao s ove str.odjeću? Djeluje mi na foru Temu-a i kineske robe... https://gate.shop/hr/djecja-odjeca?f...-gomVTGCVlg1A0
Onda ne bi trebali pisati da je isporuka 1-5 dana. U pon su nakon tjedan dana od kupovine tek stavili da je narudžba obrađena. Nije do skladišta nego do onih kaj primaju uplate, narudžbenice.
Onaj temu ima tako agresivne reklame pa i kad pet puta kliknem x i kažem guglu da ne želim nastavljaju iskakati. To je prvi razlog zašto nema šanse da ću ikad tamo nešto naručiti.
Zuta istog sam stava, beskrajno su dosadni. Nikad necu narucit od njih nista.
... krivi prozor
Moj sin je svojevremeno rekao da s tom aplikacijom instaliraš i nekakav softver za prikupljanje podataka, tako da - NE, bez obzira na cijene.
Malo sam pogledala, mislim da je to ovdje pročitao: https://www.bug.hr/parnice/aplikacij...uta-ovog-41970
Jeste kupovale na stranici Koku.hr.?
Gledamo neke parfeme, cijene su sumnjivo niske.
Ako je predobro da bi bilo stvarno, onda vjerojatno nije dobro.
ja baš nisam neki parfem znalac niti korisnik, ali ove naparfemisani tvrde da parfemi iz Bipe, Dm-a, Notina nisu toliko dobri kao isti ti u šta ja znam Douglasu
Nisu baš jeftini pa ako kupujem kupila bi kak je red.
Imamo li neku temu za parfeme?
A msm ljudi koji vole neš uvijek stvore ko natjecanje gdje je skuplje to je tam bolje... ako nemaš prilike uzmeš i taj iz dm-a
imaš navodno na webu navedeno koji su npr. iz zare kopija originalu
parfemi su beskrajno poskupili
još do prije koju godinu za 50 eura se moglo kupiti svašta, sada su većinom iznad 100 eur, 130 ...
ja si svake dvije-tri godine kupim neki, i to neku vodicu (escada, volim slatko... ), ne čisti parfem jer mi je svetogrđe dati toliko novaca za miris koji ja osjetim dvije minute po stavljanju i onda više ne ...
ima u ljekarnama erbolario (oko 35 eura; dalo bi se izabrati nešto)
ja uzmem s oglasnika bvlgari ono kaj neko otpre kao poklon pa mu ne paše, cijena padne i do 40% dolje a jedva korišteno, meni dobro
to su ti vjerojatno testeri
tete u dućanima malo zamrače stanje na skladištu
imala sam dobavljačicu i toga, probala sam, ali kraće je miris trajao nego pravi parfem (u mjesecima, od otvaranja bočice, kao da se miris poptuno promijenio - i to za više bočica-parfema, ne samo za jedan)
hm, dođe u svojoj kutijici, i ne fali ga puno nego onak dva tri šprica, i ovome traje već drugu g miris postojano, ...
pfff pa ovaj je vrlo jak i postojan :mrgreen: zato ga i volim
To je jedino bitno, da ti se dopada. Moj sin ne voli jedan od mojih mirisa, pa moram paziti kad ga koristim. Ne ako idemo u auto na dulju vožnju.
Jeli itko naručivao na vasdom.hr? Gledam nešto što ide uz prednarudžbu, čeka se naravno mjesec dana pa mi je upitno hoce li uopće isporučiti?
jel itko ikad naručio s Nordblanc.hr-? ja jesam, bez puno provjere, i to odmah skijaško odijelo :škartoc: i sad strepim hoće li mi stići ::scared:
Je l išlo kome što na carinu s bestsecreta? Radi se o iznosu manjem od 150 eura, samo nije odjeća, nego namještaj. (Stoji mi u trackingu carina)
Ne, nisam nikad ni vidjela da imaju stavku carina u trackingu :-/
Bestsecret ima namještaj? Za to treba posebna pozivnica ili se može naći u običnoj aplikaciji? Ja ga ne vidim u svojoj aplikaciji.
ima sitnijeg, i to nađeš pod Accessories, potkategorija Home accessories
Evo da javim, stiglo. Nista posebno nisam morala pri preuzimanju.
Mislim da se vidi iz prethodnih postova da ne treba nista posebno. Samo cijene jako jako variraju. Jedan dan 130, drugi dan 150, pa opet 130, pa 190 eura.
Bestsecret je u eu pa nema sanse da se carini.
Sent from my IN2023 using Tapatalk
Pa to sam i ja mislila, ali mi nije jasno zašto je u njihov tracking dodana za mene nova ikona - carina, a i na poštanskom linku je isto stajalo - carina. Prvi sam put naručivala namještaj pa sam mislila da je zbog toga nešto.
U svakom slučaju pošiljka je dulje putovala. Plus što je to već druga bila, jer se prva izgubila još u Njemačkoj, DHL. Pisala sam im nakon 10tak dana da vidim da nije napustila Njemačku, a i da sam iskoristila kupon kojeg više nemam. Pa su mi vratili novce i kupon 10% na tjedan dana. Pa sam ponovo morala naručiti, ali sad je cijena bila viša i s novim kuponom je koštalo isto kao prethodna narudžba bez kupona. Onda sam se naljutila, ali sam u nekom trenutku shvatila da su opet snizili cijenu na isto kao kad sam naručivala i brzo naručila ponovo. Kad sam krenula novu pošiljku trekat, vidjela sam da je cijena porasla 20%.
Dobro je na kraju ispalo, jer je cijena u trenutku narudžbe bila 40 eura niža nego sada, a s kuponom kojeg sam iskoristila skoro 60 eura niža.