:love:
Printable View
Svaki simptom analiziram pa pušem i na hladno. Drago mi je što imam vas i što me razumijete. Rijetko tko od mojih prijatelja je prošao ovo i zna kako se osjećam.
Joj sad vidim ribice da imaš II !! Moje čestitke i samo pomalo bez panike, mora biti sve dobro drugačije ne moze!
Ja sam govorila kako mi je bilo teško i je još uvijek nakon pobačaja..da je sva sreća da smo samo starcima rekli za T.
Bit ce sve ok vidjet ćeš! Tako mi je drago čuti za nove trudnoće nakon pobačaja, daje mi snagu i nadu!
Nije mi dr htjela raditi briseve (njima je prvi put pod normalno), ali sad čekam M (koja kasni)
Bit ce sve ok vidjet ćeš! Tako mi je drago čuti za nove trudnoće nakon pobačaja, daje mi snagu i nadu!
Nije mi dr htjela raditi briseve (njima je prvi put pod normalno), ali sad čekam M (koja kasni) pa namjeravam napraviti svejedno..
sve čekam kad će se otvorit novo odbrojavanje a ono još ništa...ajdeeeeteeee! :)
došla sam povirit da vidim koji mi je DC (što bi ja bez ove liste),ovaj me mjesec to previše ne interesira kako MMa nema doma...:mrgreen:
nisam htjela ić na folikulometriju ovaj ciklus a sad mi malo krivo jer evo 19DC a ja bome nemam nikakve simptome....:unsure:
ne bole jajnici,iscjedak jest obilatiji ali ne proziran nego vise bijel...dodje mi da malo pijem neke čajeve...
samo sam preletila temu i upale mi u oko riječi oralno i analno...već sam pomislila da ste se raspojasale kad ono pričate o bazalnoj....:lol:
Eto da se i ja javim malo. Vrime vam je cure da otvorite odbrojavanje. Znam da vas je mozda strah radi mojeg iskustva, ali, to se moze dogoditi u bilo kojem stadiju trudnoce tako da nema smisla odgadjati. Samo da vam javim malo kako sam ja. Morala sam ponoviti test na trudnocu 2 tjedna nakon D&C, jos uvijek je test pozitivan. U bolnici su rekli da sam ipak bila 12 tt, tako da treba hormonima da dodju na svoje mjesto, pa da ponovim test za tjedan dana. Iskreno, ovo mi je sve mucno. Cesto sanjam da sam zapravo bila trudna sa blizancima i da je jedan umro i da su samo izvadili onog mrtvog, a da je drugi ziv. Vjerojatno zato sanjam takve stvari radi bete, moje tijelo jos uvijek misli da sam trudna...
:ghug:Yummy,
I meni je jako sporo padala beta nakon drugog missed. Mislim da sam još tri tjedna imala pozitivnu betu. Jako mi je žao se i tebi odvilo tako kako je.
Stvarno žao žao :cry:
I znam da bi ti bilo lakše da ne gledaš odbrojavanje sa svojim imenom. Nadam se da će cure uskoro otvoriti novo.
Yummi drago nam je da si se javila, nema pametnih rijeci, ali eto tijelo mora proci proces koji ipak traje i dok god je tako tesko je odvojiti se i mislima, snovima i sl..
Ja bi otvorila odbrojavanje, ne znam tocno kako, al ne znam jel itko do sad otvorio odbrojavanke prije nego je na UVZ vidio embrio..jer ja jos nisam :/ pa ne znam da li Ribica i ja spadamo u kandidate :)
Yummy samo pomalo sve ce doc na svoje , ja sam izgubila bebicu u 11tt i 3.tj nakon kiretaže beta je bila 50 i nešto , treba vremena .. Meni je prošlo 3,5mj od tada a hormoni još divljaju! Teško se u tim uvjetima mislima uopće odvojiti od toga, moja glava još uvijek kao da misli da sam T , al vjerujem da su to hormoni krivi sve (a i tuga naravno). Samo hrabro nažalost ima nas.. Ali nema predaje!!!
LadyB odbrojavanje mozes otvoriti cim ugledas plusic :-), cekanje prvog uzv je "nova moda" na ovom podforumu...
Odes na podforum prije zaceca i klilnes otvori novu temu koju nazoves "odbrojavanje 2/2014 by LadyB"
Jutro cure! Kako ste mi danas? LadyB ako se slazes mozemo otvoriti zajednicko odbrojavanje.
Jutro!
Jutro! Kako ste? ️Superrr vrijeme je, barem kod mene!
Ja sam jutros ipak išla napravit test jer je 34. Dan, a nista od M, i naravno da nista od mog plusa :( sutra moram zvat G da vidim sto cu.. Mislim da ni nije bilo O. Idući mjesec cu si uzet lh trakice jer mislim da od kiretaze nisam ni imala O, stalno mi je neki vodeni bistri iscjedak, totalna nepoznanica za mene ..je moguće da je to od toga sto nije bilo O?
bubekica sad je 2015. :lol:
dominikslatki meni je 9mj nakon kiretaže bilo ludovanja hormona, skraćenih ciklusa, bez O i svakako, onda jedna vrlo rano završena blizanačka (blighted+missed 8tt) i opet kiretaža i tek nakon toga od prve sljedeće M i još naredne 3 točne k'o urica i O 14 dc i konačno se izborila ova mrva iz mog potpisa ;)
Polako, složi glavu! Dok sam ludovala i stresirala se, ništa od svega. Nakon 2. neuspjele T mi je fakat postalo svejedno, baš sam se smirila i tijelo je odmah reagiralo kako treba. Želim ti ovakav dobar scenarij :kiss:
Stork hvala na utjesi!
Sad mi je malo lakse kad vidim da nije nista čudno da se ciklusi poremete.. Jesi li ti sto uzimala da se ciklusu stabiliziraju?Drago mi je sto kod tebe vrijedi treća sreća ipak 2x to proc je prestrašno! Mene najviše muci sto i nakon 3,5mj me sve zateže dole, ali mozda previše panicarim, pa vidjeli bi valjda da je nešto na tolikim uzv sto sam bila i iz krvi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 01.03.2015. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::zaljubljen:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 58.dc ll
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 51.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
ODBROJAVALICE: :štrika:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Bokić! Dobrodošle u ožujak :pivo:
dominikslatki ,dobro nam došla na listicu,neka ne ostaneš dugo tu več se preseliš što prije na trudničke teme. :-*
ludnicasretno u ljubičicama! Di si,kako si?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LadyB,Ribice 1,ajmo! :-D
evo linka na novo odbrojavanje: http://forum.roda.hr/threads/87433-O...yB-amp-Ribica1
E cure nemojte se ljutit ali kako to ide? Vidim da sam na listi ali danas sam na testu imala - pa ne bi trebala biti na listi, ne?
Dominik idemo na novo odbrojavanje a na listi smo mi koje još čekamo + na testu :)
Dameee kako steee ? :) nije me dugo bilo zbog posla i ostalih obaveza :)
curke, pisemo na novom odbrojavanju...
http://forum.roda.hr/threads/87433-O...yB-amp-Ribica1
Curkee ja radila testic pozitivan i jos fba i ona su pozitivnaaaaaa :)