-
Moj mene zna pitati kad su mi plodni dani al ja kazem da ne znam da imam zapisano. Dosuse kad se neki dan vratio iz kuhinje i naso me sa nogama ispruzenim u zrak uza zid mislim da je posumnjao. Hahaha.
E treba mi mala pomoc, imam ginekoloslo pitanje. Imala sam danas na par puta osjecaj koda mi dole nesto curi. Ko kad imam M ili koda je full jaki iscjedak. Na wcu kad se obrisem nisam mokra, al po dnevnom ul vidim da je iscjedak. Cudno mi je da na papiru ne bude
-
Sve divno krasno, ali mi ovo nam je 26.mj pokusavanja, a ja sam ocajna. Previse me sve to obuzima. Da mi je njihov mozak neko vrijeme da se odmorim. Zivot mi se vodi na ta dva dana od poz trakice, pa do dana M. Koma. No, idemo sad na rucak, malo si cugnuti, pa mozda padne neobavezni sex jer O je prosla. Nadanja za ovaj mj nemam.
-
Tanita - ja i dragi se ko za vraga uvijek nešto zakačimo prije plodnih dana, onda skuzim da počinju plodni dani i onda se moram ići kao miriti s njim i to na brzinu... Uvijek mu bude čudno kako se brzo pomirimo :-) ah... Žene, ali muški me bas nekad turbo živciraju, njima je uvijek sve ok, bit će kad bude, opusti se... I slično !!!
-
Nivesa :love2:
Tanita a da izbaciš na jedan mjesec trakice ili barem da njemu ne kažeš da pratiš? Nećete se opterećivati plodnim danima i ovulacijom pa umjesto svađe možda bude više akcije?
-
Baš sam danas našla temu za raspravu :)
Ali, čitam o tim haletrima, čarapama, iskreno, meni već pun kufer i sexa. Zola, nisam sad pa skoro pol godine koristila trakice, ali jednostavno znam kad ovuliram, čak ni ne govorim dragom već krenem, ali kad ona kaže da je umoran (što mu vjerujem), u meni se toliko bijesa nakupi da to nije za vjerovati. A meni svaka nova O je nova nada, vjerujem da vam je svima poznat taj osjećaj. Sinoć sam baš napravila dramu, znam da to nije dobro ni za mene ni za vezu, ali jbg, ne mogu se opustiti, prepustiti svemiru da odrađuje svoje. Em za prvu tudnoću nam trebalo godinu i pol, pa spontani, em pauza par mjeseci... em ulazim u 33., a htjeli bi bar troje :)
Ali, eto, probudila sam se normalna, fino otišli na ručak, on sad sa dečkima i to je to.
kristinice, šaljem puuuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ , a i željkici da upali iz kućne radinosti.
Ives :*
-
Tanita - onda mu lijepo nedaj pred ovulaciju i taman kad budeš ovulirala će mu se dat, jos ako na sebe kao slučajno nabaciš nešto sto mu je skroz dobro na tebi, i eto...
Treba i njih shvatiti, taj sex uglavnom oni trebaju odraditi, ne kažem da je puno ali teško je ako ti se bas tad neda :/ treba ih napaljivati cijeli dan i onda su ludi taman kad treba :) ti bar znaš kad ovuliras, ja ga 20 dana gnjavim, sva sreća pa mu se skoro uvijek da...
-
-
Pitanje. Da li vam je Gravignost ultra (onaj od 10 mlu) ikad pokazao evaporacijsku crtu?
-
To bi bila ona zakašnjela, nakon više od pola sata?
Meni i clear blu i intim plus i to čak prošli ciklus ...
-
Clear i intim su mi uvijek to imali ali ne i Gravi.
Da zakasnjela. Nakon 2o min se pojavila.
-
Ja bih svakako sutra ujutro ponovila test...
Znam da se testovi bacaju nakon 10 minuta, ali ja ih ponekad cijeli dan škicam....
-
Nemam drugi test...
Strpit cu se koji dan pa ponovit
-
Nivesa, nisam koristila taj test, ali na kinezima mi je minus uvijek bio vanish i nakon vađenja iz smeća :) Jel znas koji ti je dpo?
-
Ne znam kad nikad nemam redovitu m.
Ali 29.30 i 31.1 sam imala krvarenje lagano. Pa ili je to bila O ili implantacija
-
Pod vanish mislis minus i dalje minus ili?
-
Da, nikad mi se na kinezu nije pokazala evporacijsku. Tako da ipak ima nade da je sramezljiv plusic ako ti je ono krvarenje ovulacijsko.
-
A ne znam. Nadam se samo da nije opet biokemijska. Bolje i evaporacijska.
-
Da je bila implantacija, vec bi ti test bio full pozitivan. Nista, i dalje se nadamo s tobom.
-
Mozda da ponovis u utorak? I nećemo misliti biokemijskoj ;)
-
Mi se danas posekasli, pa sam goglala sanse za trudnocu dan nakon O. Gugl kaze 0,09 %. Ali, i to je nesto :)
-
Dok nisi u minusu dobro je
-
ja nikada nisam tako dugo cuvala test
ako se pokazala u roku 5 min-to je to
ako nije-zavrsio je u smecu
a napravila sam ih jako puno u ovih zadnjuh 10 godina zivota
-
Jutrooo, kavica!
Moj plusić na testu koji sam izvadila iz smeća jer je bio neg. eno spava u sobi.
Nivesa želim i tebi tako.
-
-
Mami, ti iz smeća su mi najdraži :)
-
Ja isto imam tu naviku, vaditi test uz smeća :roll:
-
A stavila bi vam sliku ali nemam ono instalirano.
-
i moj je bio daleko nakon 10 minuta...eno ga, isto u kindaču! Nakon 3 godine čekanja i brojnih dijagnoza da sami nećemo uspjeti i mjesec prije startanja u mpo! Tako da ima nade!!!
-
-
-
Prikrajka htjedoh napisat :)
-
Ja onaj testic kaj sam piskila kad je proslo 10 min bacila u smece zavezala vrecu i pripremila za odvoz. Najpametnije da se ovak ne mucite.
Mene ovaj ciklus brine kaj nikak da primjetim onu O sluz a vec sam trebala primjetiti do sad i sad me muci da nije izostala O.
A i ovih dana koji su brijem bili najplodniji nisam nakon keksa bas mirovala pa me malo brine i kaj mi curne van skoro sve.
Xoxo od jagodice
-
Tanita ma treba se ponekad i posvađati, izbaciti sve iz sebe što se nakupilo i onda se lakše ide dalje :-) I držim fige da 0.09% donese plus na testu!
Nivesa kad ponavljaš testić? Ja si nekako mislim ako je ono krvarenje bila ovulacija, možda je do začeća došlo još koji dan nakon toga (ako je to moguće?) pa si test radila prerano? Nadam se da ćeš nam se uskoro javiti s lijepim vijestima :love2:
Jagodicabobica nema veze što nisi mirovala, dio možda iscuri van, ali sigurno ne sve.
-
Nivesa nek to ipak bude plusic koji ce spavati u kindacu kao kod Mami i Kudri :)
Jagodice ne brini sto iscuri. Ja sam jedno vrijeme dizala noge i lezala i svasta pokusavala i nista. Onda sam odlucila da necu razmisljat o tome i kolko god sam mogla (a nekad bas i nije uspijevalo), nisam mislila i odma bi se dizala. A nekad bi samo ostala lezat 10, 15 min jer je bilo nesto zanimljivo na tv-u. I onda kad smo se najmanje nadali je dosao taj dugo ocekivani plusic :) Ne kazem da ne igra ulogu dizanje nogu i lezanje da ne iscuri odmah sve, ali je to kod mene izazivalo recimo takvu zgrcenost i napetost da me to smetalo. A i psihicki me opterecivalo... I ja sam mislila da nije bila ovulacija u dobitnom ciklusu pa je ipak bila i donijela nam + :)
Pozdrav svim ostalim curkama :)
-
Jao obozavam vas kad me ovak smirite!
Mi se keksamo svaki dan od 9 do 12 dc, danas ce biti 13 cini mi se. I danas mi je 14 d do slijedece M.
Moram si naruciti lh trakice sad ak M dode ovaj mj.
Nivesa sad sam se zainteresirala za tebe bas! Iscekujem novosti
-
Jagodica - obavezno pokriti sve do 16.dc. Nikad ne znaš kad je ovulacija za pravo, kad će biti i kad će se primiti...
-
Meni je danas 22dc (9dpo) , čekam testovove da stignu pa krećemo u iščekivanje..
naručila sam ove; http://www.cocooncenter.co.uk/predic...est/24918.html
(najjosjetljiviji koje sam pronašla)
-
Di si naručila? Po kojoj cijeni? Ova cijena sa linka je ogromna...?!
-
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 15.2.2016.:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :zaljubljen: :shykiss:
tajci66 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 54.dc ll
vjerujem u bolje sutra ~~~~~~~~~~ 37.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
malaguena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice: :heart::mama:
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Cheerilee~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
tanita14 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
romeo85~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
-
Ciao ekipa. Evo ja došla sa fm.. sve ok..nastupam ponovo u petak, tada bi i brisevi trebali biti gotovi..
od O još ništa. I ovo će biti dugi ciklus.
Nivesa sretno :love: (daj Bože da je test pozitivan) Kad piškiš ponovo?
Tanita sve mi je nevjerojatno pročitati da se ''njemu'' nije dalo ..:-o
Ovaj moj dođe umoran sa terena, cjeli dan radi nema volje jest od umora ali kad
je sex u pitanju skače k'o vidra :roll:
drugi puta kada mu padne tako što napamet..lijepo mu objasni da neka dobro zapamti kad će ''ju'' idući put opet vidjeti.. pa
neka si gospon onda misli :mrgreen:
Jagodice samo se vi lijepo keksajte od viška glava ne boli.. kak smo već jednom rekle
Tajci jesi spremna za srijedu i novo odbrojavanje ?:klap:
curke sretno s testičima !!!!