tenx AMCitiraj:
AnneMary prvotno napisa
zvala, nemaju više nikakvih iznad 30
ali imali su roza za curice
a u alpini u mercatoru su me ubjeđivali da nema rozih iznad 26 jer da ima da bi ih oni naručili
Printable View
tenx AMCitiraj:
AnneMary prvotno napisa
zvala, nemaju više nikakvih iznad 30
ali imali su roza za curice
a u alpini u mercatoru su me ubjeđivali da nema rozih iznad 26 jer da ima da bi ih oni naručili
zovni dalje!
tu je hrpa poslovnica!
http://www.alpina.si/hr/trgovina/prodajalne/
isplati se!
Moja djeca nisu izbirljiva glede boje 8) , ja kupim - one nose.
Zaista nije bilo Bambica većih brojeva, kupila sam br. 24 (Alpina, Kustošija). A i buce su nam se potrefile za dogodine - to je bio zadnji broj u dućanu.
C&A u CC1 i u West Gate-u.Citiraj:
mamaduda prvotno napisa
Danas sam vidjela u Importanne galeriji u dućanu na katu sniženje od 50% (na neke artikle 30%) kompletnog asortimana MTČ-a. Najveći izbor je za male bebe...
tenx AM još jednom
zvala sam u 2 dućana, koja su mi relativno blizu, oni uopće nemaju bambija
čoksa i moja je dosta ok što se tiče robe, ali sad se pokušava uklopiti u novu vrtićku grupu, hoće ući u društvo 3 curice koje su šminkerice, stalno su u minicama u vrtiću, ne bi htjela da je zezaju što ima muške papuče
pogotovo što se te papuče ni njoj preveć ne sviđaju, uzela bi ih samo zato jer joj se ne da isprobavati druge
a znam da ih ne bi rado nosila
a ni meni se baš ne sviđaju
Majce od flisa vidjela danas u Mani
U Intersportu super drugo sniženje tenisica (zadnji brojevi).. kupila predivne fensi-šmensi crne Nike tenke za 178 kn (snižene sa cca. 570) :D :D :D
jel to samo u mandiju?Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Mislim da se tih 20% odnosi na lanteine benettone , a taj u KC nije njihovCitiraj:
sorciere prvotno napisa
Migoh, sniženje u Alpina dućanima odnosi se na sve dućane i traje do daljnjega, pitala sam.
Baš taj u KC sam bila i imao je tih dodatnih 20% na kasi. Dječja robica je bila uredno složena na policama, samo sam na dječjem odjelu bila.Citiraj:
migoh prvotno napisa
Danas sam se opet vratila u Alpinu po jedne zimske dječje cipele za dogodine :lol: , činila mi se šteta ne kupiti ih kad su bile snižene s 360 na 120.
A nabasala sam slučajno i u Manu i našla dvoje samtarice za po 37 kn :shock: .
Još da na onom topicu o razmjeni udžbenika pronađem sve za 1. r. pa možemo u školu 8) .
hvala :)Citiraj:
andream prvotno napisa
ja sam mislila da je samo u mandiju sniženje na sve 50%...kako god,danas sam bila tamo i upecala super buce i gležnjače.Totalno se isplati!Rekao je striček da je 50% sniženje samo do ove nedjelje , a onda se vraća na 30%.
Imaju i super izbor od Bambija (čizme,papučice,buce)......papuče su oko 65 kn!!!
Jel to u Ilici ?Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Da, oboje u Ilici
Ja jučer u Mercatoru (zapravo Planiki) našla cipele za 265 kn gležnjače, prava koža.
Samo za informaciju, takve ISTE sam kupila sinu prije 4 mjeseca za nekih 450 kn.
U grad se ni ne usudim, ostavila bih cijelu plaću po sniženjima.
Samterica jeftinih za djecu od 6 godina na više (za npr. 20 kn - kupila ja svom sinu) znalo je biti u Gramatu, ali nisam bila ove sezone. Imaju rasprodaje sigurno.
Super sniženja u fashion outletu Roses: neki dućani imaju još dodatna sniženja na outlet cijene, npr. Alpina i Stiefelkonig imaju još 70% na outlet cijene. Ja sam kupila kožnate cipke za proljeće u Alpini za 60 kn.
Nda... pa si ti onda misli kolike su zapravo marže.
Inače neki sam dan za A. u TL kupila preprekrasnu debelu zimsku 3/4 jaknu s kapuljačom za iduću zimu (cca 170kn) i jednu tanku, štepanu, za proljeće-jesen (79kn).
Bambijeve papučice po 65 kn?
Inače Alpina i dalje ima popust,ovaj puta 30% na sve.
U s.Oliveru na Kvatriću od danas na sve tj. staru kolekciju popust 60 %
u interšparu pelene pampers 56 kom. (sesame street-active fit) 55 kuna.
ecco u vlaškoj (ne znam za ostale) ima 40% sniženje na obuću za djecu i odrasle
Kaže frendica da je u Mandy-u, u Vrtuljku sniženje na sniženu robu 30%, ali je sniženje na cijeli asortiman uključujući igračke.
Ima nešto malo legića, te razno-raznih igračkica, nešto društvenih,u malim količinama ali nađe se svačeg.
M&S u Kaptol centru i KC ima dodatno snizenje od 20% na vec snizenu robu.
Kupila sam curi prekrasnu vesticu za 40 kn, hlace za 32 kn i suknjicu za 32 kn.
Nije sniženje ali veseli: danas sam kupila Lei kostim za maškare i neku igračkicu u TL i dobila poklončić - jednu Littlest Pet Shop figuricu sa nekim glupostima pride.
pampers u sparu, ja kupila 3, nisam primjetila druge veličine
Ja danas kupila u Lidlu pistu za autiće. Prije Božića je bila 400 kuna, a sada 250 kuna. Vidjela sam da ih ima u NZ i na Sveticama, u Dugom selu ih nisam vidjela.
Obilazila sam Lidle u potrazi za vešom.:lol:
Lidl je jučer imao i nekoliko skijaških kompleta (jakna i hlače) za 159 kn. Uglavnom veličina 122/128 i broj veći.
Stavljam i ovdje oglas, možda netko nađe nešto za sebe.
Imam dosta kupona iz dm-a, iz knjižice od 50 i 150 bodova viška,
ono što me zanimalo sam izvadila, ali je još puno tog ostalo a šteta da propadne,
pa ako nekom treba nešto neka mi se javi.
Obje vrijede do 28. 02
Ostalo mi je :
iz knjižice sa 150 bodova
nivea visage
balea- lak za kosu
palmolive muški za tuš.
bionsen blato za grudi i dekolte
bionsen blato protiv strija
wilkinson brijać za žene
masažer nogu
masažer leđa
apetit kontrol od enciana
50% školska knjiga
40% kuhinje
20% adidas proizvodi
poslije još popišem što mi je ostalo od 50
u ZARI sve haljinice po 59 kn.
napokon sam dočekala! onih 139 mi bilo previše.
Inače im je cijnea 199 ili 229 kn.
Ima izbor od 15-20 haljinica, svakakvih.