Jeste doma?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Jeste doma?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo da se malo javim. Šta da vam kažem, stanje je isto, malo gore, malo dolje. Još uvijek je u bolnici. Super je to što su doktori sada uveli praksu da Leoni, usprkos mučninama i povraćanju, ne ukidaju hranu po par dana. I nakon svih kombinacija sa hranom, sada isprobavamo Infantrini (sirius :* ) pojačan sa maltodekstrinom pa dobiva dosta kalorija u malim količinama. No, još uvijek je dio "na žilu". Ali, napreduje na kilaži mic po mic. Teško je realno reći koliko je teška zbog velikih oscilacija vode u organizmu, ali već dugo ne pada ispod 7200 g.
Naravno da ne može sve biti bajno pa je opet na antibioticima jer je izolirana neka beštija iz peritoneuma :roll: (a u 6. mj.je imala peritonitis). Ali baš me briga jer se ona osjeća dobro.
Ja sam isto ok. Bila sam na UZV sa 20 tj. i za sada je sa bracom :mrgreen: sve ok! Dapače, puuuno je življi od Leone, danas mi se čak trbuh micao, a tek smo na pola puta.
Oko transplantacije se još ništa ne zna, da li ćemo brže bolje napraviti transplantaciju pomoću manjeg, ne potpuno podudarnog bubrega iz Eurotransplanta (mora imati 8 kg) ili ćemo čekati da stasa za odrasli (10 kg), podudarni bubreg sa živog donora (mene, koja sam sad trudna :roll: ili MM)? Još uvijek smo u neizvjesnosti i tako će, vjerujem, biti do jeseni. :/
Evo vam još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije dobijete kilice, sredite taj bubreg i idete doma za uvijek i više nikad ne vidite bolnicu :heart:
I još jednom čestitke na braci :*
:heart: :*
:* :heart:
Draga,ona čeka tvoju kuhinju da počne jesti. ;) Pa, skuhaj djetetu nešto,bolničku niti ja ne bi jela.Citiraj:
kljucic prvotno napisa
I ,da mene pitaju da biram(a ne bi me pitali :roll: ) ja bih odabrala da transplantiraju sa 8 kila.
:heart: :heart: :heart: :heart:
:love:
joj cure, držite se :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i pusa u maminu bušku :heart:
:love: šaljem vam big hug
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ključić, kako ste? napiši koju za nas koji puno, puno mislimo i molimo se za vas.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
kako je malena?
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Hvala vam što pitate za nas. Sve mi je :oops: jer uopće ne pišem, ali stvarno nema ništa posebno ni novo. Izbio joj je 2. zubić - dvojka desno gore :mrgreen:
Još uvijek se borimo sa mučninama, na kilama je gdje je i bila prije 7 mjeseci, ali ju beštije već duže vrijeme zaobilaze u širokom luku. Svaki dan nam je maltene isti, a to se možda uskoro promijeni ako nas prihvate na nefrologiji pa da se konačno maknemo sa intenzivne. :/
:heart:
Poljubac malenoj!
veeliko :heart: Leonu
i jedno :heart: za mrvicu u trbuscicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mislimo na vas! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
mislimo na vas...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Želim vama i malenoj princezici poželjeti da što prije izađete iz ove teške i preduge bitke kao heroji pobjednici,jer to ste već davno zaslužili i molim onoga gore da malo brže radi svoj posao.
ps.-ja i vaša Leonica imamo isti datum rođenja,blizanci su jaki i izdržljivi! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:heart: :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Za malenu Leonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :love: :* :heart: :love: :* :* :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart:
Kako je malena?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Mislimo na vas :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
U mislima i molitvi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love:
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Kako je Leona? I kako je beba u buši?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: