Pearl Jam Twenty veceras u 21 na HTV3
Printable View
Pearl Jam Twenty veceras u 21 na HTV3
Iako ga nisam gledala prvi put, uživala sam u svakoj minuti. Planirala sam samo pogledati početak pa ići leći, ali sam ostala do kraja i još mi je bilo žao što je gotovo.
Prvi put sam ga gledala s hrvatskim prijevodom koji mi je bio dobar pa me i to privuklo da gledam dalje.
uzivala u filmu zbilja je za preporuciti.
Side Effects , takodjer zanimljiv, zapravo geldajuci ova dva filma shvatila sam zasto volim ici u kino,
Olympus Has Fallen mislim da sam vec pisala kako s jednom frendicom volim ici pogledati trash filmove bas iz zabave, ali ovaj je i za nas dvije bio previse, preporucam samo u slucaju ako nemate sta raditi u 3 ujutro.
Oz the Great and Powerful gledali smo ga svi obiteljski, svima nam je bio zanimljiv iako nije sinkronziran (meni osobno je tako i draze), s vjesticama cak ni balerina nije imala probelema.
Za Agro i Life of Pi djelim misljenje s Anci
Ana Karenjina prvi tren sam bila iznenadjena pristupom, ali mi se svidjeo. sve se odvija u kazalistu. kako sam sjedila u redovima blize ekranu u oci su mi upale zanoktice kod Keire :mrgreen:
U zadnje vrijeme zaista slabo stignem pogledati filmove.
Preporucujem "To Rome with Love", "My Week with Marilyn" i starog Gatsbyja - novog cu tek ici pogledati u kino.
spajalica je preporučila Side effects, i ja se pridružujem pohvalama.izvrstan film Stevena Soderbergha, s odličnom glumačkom ekipom, pun obrata i napet do samog kraja.odlično!
također, jučer sam pogledala The Flight Roberta Zemeckisa sa Denzelom Washingtonom. ubilo mi želju za letjeti avionom u skoro vrijeme:mrgreen:, ali film mi je bio izvrstan.
Drago mi je što ti se svidio. :-)
Ja sam ih u zadnje vrijeme gledala dosta, samo još da ih se sjetim... :skleroza:
Wag the Dog - ovo je petnaestak godina stara i još uvijek aktualna komedija (gledala sam je kad je bila nova i još jednom sad, oba puta mi se svidjela) o tome kako zamaskirati vijest x proizvodnjom vijesti y, odnosno kako mediji manipuliraju stvarnošću. Dustin Hoffman u ulozi holivudskog producenta, savršen.
Solitary Man - crna komedija, u glavnoj ulozi Michael Douglas, dobar film.
From Rome with Love - iako volim Woodyja Allena, ovaj film mu je mrvicu slabiji od ostalih, čini mi se da je pokušavao ponoviti šprancu s Parizom i snimiti film u kojem grad igra jednu od glavnih uloga. Nije loš, ima super trenutaka, ali nije onako dobar kako sam očekivala da će biti.
I Give It a Year - ljubavna komedijica, ništa posebno.
21 & Over - isto komedijica, zabavna, namijenjena trenutačnom zaboravu.
Easy A - film o srednjoškolki (ali nije za srednjoškolce) koja slučajno proširi trač o sebi, a zatim ga namjerno razvija, promatrajući dimenzije do kojih raste. Zabavno, s prilično pogođenim poantama.
I, konačno, RocknRolla, klasičan film Guyja Ritchieja, brz, bučan, s odličnom muzikom i puno nasilja.
The impossible!
Meni super! Doduse bio mi je malo tezak, ima par gadnih scena! Ali vrlo zanimljiv!
The comapany you keep film je dobar, ali nekako odudara od danasnjih filmova. nesto mi je smetalo, ni sama jos ne znam sto (ali ja sam taj dan bila jako tuzna pa mozda je u meni bio problem, a ne u filmu, ili pak u ljudima koji su pored mene sve komentirali)
Oduševio me Nick Nolte, jako jako dobro je odigrao svoju kratku ulogu. Svi glumci su prikazani realno sa svojim godinama, sto je dosta bitna stvar za cijeli film. dakle ovdje cete svasta vidjeti ali stariijih ljudi koji izgledaju kao da mogu na modne piste ne.
I Shia Saide LaBeouf je odigrao dobro ulogu novinara istrazitelja koje bi ja zeljela citati i u nasim novinama, a sudeci i po filmu i sami akteri filma u americi.
Pogledali jučer The Place Beyond the Pines, glume Ryan Gosling, Bradly Cooper i Eva Mendes, odličan film!!:)
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Another Earth - jako dobar film, svakako ga vrijedi pogledati.
""..."Druga zemlja" je film kojeg mnogi svrstavaju u žanr naučne fantastike, mada nema puno veze sa tim, osim što se pojavljuje novi planet ili kako sam naziv kaže druga Zemlja vidljiva golim okom.
Međutim, ono čime se ovaj debitantski film Majka Kahila bavi je opraštanje samom sebi i drugima i istraživanje neistraženog terena ljudskog srca uz minimalno specijalnih efekata. ... "
Pogledala i Source code s Jakeom Gyllenhaalom - svidio mi se, inače volim takve filmove.
pogledala sam Nedodirljivi (francuski)-odličan! I Impossible, isto super. Ja se inače teško opustim i uživim u filmove ali ova dva su mi za svaku preporuku
Argo - nije loš, ali očekivala sam više.
Sherlock Holmes: A Game of Shadows - izvrstan.
The Hangover, 3. dio - brutalan je :mrgreen: , nemojte ga gledati s djecom.
Uživala prošlu subotu u ovom filmu:heart: http://mojtv.hr/film/13475/drugi-jezik-ljubavi.aspx
Silver Linings-na pola sam prestala gledat..Hangover 3 mi je nekako preozbiljan, iako ima par scena koje su odlicne :)
[QUOTE=evey;2423231]Another Earth - jako dobar film, svakako ga vrijedi pogledati.
""..."Druga zemlja" je film kojeg mnogi svrstavaju u žanr naučne fantastike, mada nema puno veze sa tim, osim što se pojavljuje novi planet ili kako sam naziv kaže druga Zemlja vidljiva golim okom.
Međutim, ono čime se ovaj debitantski film Majka Kahila bavi je opraštanje samom sebi i drugima i istraživanje neistraženog terena ljudskog srca uz minimalno specijalnih efekata. ... "
danas sam ga pogledala, odličan mi je bio, očekivala sam sasvim drugačiju priču
"Now You See Me" da li se ono kaze osveta se servira hladna. pa ovo je film o osveti. svidio mi se, cak sam se uzivjela u iluzije holograma. Jako ih volim. uglavno proporucam za pogledati
"The Internship" samo cu reci po meni nije ljetna komedija, a cak bi i iz ljetnog kina pobjegla glavom bez obzira iako svi kazu da tamo mogu pogledati svakakve gluposti. dugacko, pateticno i kad mislis da bi moglo biti konacno gotovo jos ima.
tko jos nije pogledao toplo preporucam Seven Pounds (2008)....bem ti sto Will Smith zna glumit,'ko bi reko za onog zgolja iz Fresh Prince-a ...
oci su mi natecene,pripremite maramice,uffff.....
The Call http://www.imdb.com/title/tt1911644/
upravo sam ga pogledala, od početka do kraja napet, izvrstan! za ljubitelje dobrog trilera svaka preporuka
http://www.imdb.com/title/tt1760967/?ref_=sr_1
Ill manors
brutalan, odličan
Broken City - odlican!
Gledala jučer Zagonetnog dječaka, da se malo prisjetim djetinjstva... dobro uigrana ekipica pa je takav i film.
Disconnect
izvrstan film. Pomalo tezak, o posljedicama kada dodje do prekida u komunikaciji. Svakako preporucam
idem danas u kino
frend i ja pregovaramo što bi gledali
u izboru su
"čovječe gdje mi je pas?"
"majstori iluzije"
"lovelace"
"ljubav na francuski način"
i "specijalne agentice" - to je njegova želja, molim lijepo:roll: :lool:
je li tko gledao išta od navedenog?
može koja preporuka?
ili odporuka? :mrgreen:
u novom listu je bila dobra kritika filma lovelace, kažu mučan ali dobar
Upravo pogledala The Ghost Writer, odličan, ali crn.
mi gledali majstore iluzije
nije bilo loše
Razmišljala sam da odem pogledati Lovelace, ali imam neki osjećaj da bi mi od tog filma bilo fizički muka... Možda su moji živci ipak preslabi za taj film :-/
Preporučujem dva dokumentarca: Chasing Ice (http://www.imdb.com/title/tt1579361/) i Marley (o Bob Marleyu, naravno :-) http://www.imdb.com/title/tt1183919/?ref_=sr_3)
Seven Psychopaths
Silver Linings Playbook
In Bruges
Sva tri jako dobri.
Baš dobro iznenađenje neki dan na TV, odlična drama s Kevinom Spaceyem, "Shrink", pa tko nije pogledao, svakako preporuke.
http://www.imdb.com/title/tt1247692/
A pogledala danas i Liberacea, pravo osvježenje od M Douglasa i Matt Damona; kažu šestogodišnja ljubavna veza ekscentričnog glazbenika i njegovog puno mlađeg partnera.
http://www.imdb.com/title/tt1291580/
Instrumentarij smrtnika: Grad kostiju, meni dobar, zadnji izlazak u kino, u ponedjeljak pravac bolnica, ko zna kad ću opet moći :lol:
Mislim da bi ovo svi pod obavezno trebali pogledati: dokumentarac The act of killing.
Ovdje se moze pogledat direktno (nadam se da ovakav link nije protiv pravila).
Nevjerovatno, prestrasno i istinito.
Nisam gledala, ali jako volim Spaceyja, tako da ti zahvaljujem na preporuci. :-)
Mi smo zadnjih tjedana odgledali šestu sezonu serije Mad Men. I sad ne mogu dočekati sedmu.
Što se filmova tiče, samo The Interpreter, osrednji krimić s nevjerojatno lošom i neuvjerljivom Kidmanicom.
Ne tako loš triler, snimljen po istinitom događaju pa tim više potresniji, o serijskom ubojici kojeg glumi John Cusack (neobično mi ga gledati u toj ulozi, valjda su htjeli postići efekt ubojica dječjeg lica), dok ga Nicholas Cage kao inspektor lovi, The frozen land.
http://www.imdb.com/title/tt2005374/
Na kraju filma su stvarne slike ubijenih žena, što me baš potreslo.
land=ground, lapsus