Tibi teško je kad se izredaju tako strašne stvari, ponekad se teško nosit sa vlastitim problemima a kako je tek kad i stvari oko nas nisu bajne..draga tvoja beba će brzo doći i uopće nema sumnje u to :love2::heart:
Printable View
Tibi teško je kad se izredaju tako strašne stvari, ponekad se teško nosit sa vlastitim problemima a kako je tek kad i stvari oko nas nisu bajne..draga tvoja beba će brzo doći i uopće nema sumnje u to :love2::heart:
Tibi znaš da je i meni bilo:-P, napustile nas bebice, pa nakon mjesec dana moj svekar koji je živio s nama i nije bio ni bolestan ni star, pa nakon tjedan dana moja baka s kojom sam odrasla, pa mi nestala mala mačka, pa moja sijamka koja je 13-14 god. s nama. I onda odjednom vratila se mala, pa nakon skoro 2 tjedna i sijamka, ja dobila termin u 5. mj. umjesto u 7., 8., 9. mj.
Doduše drage osobe koje smo izgubili se nikada neće vratiti, ali su tu u našim srcima, a pozitivne stvari koje će se tek dogoditi su razlog za optimizam i vjeru u bolje dane...
kada bi se u mojoj obitelji nešto loše dogodilo onda je moja baka uvijek znala reći: sada čekamo još loših stvari, jer nesreća nikada ne dolazi sama...
i mislim da je bila u pravu. ali ono što je osijek rekla je istina, nikada ne treba gubiti nadu, jer svakome mora zasjati sunce nakon toliko kiše...
Boxica draga moja, strah je nešto od čega ne možemo pobjeći! ne prođe mi dan da me neki ledeni osjećaj iznutra ne protrese i da ne pomislim, što ako i ovaj puta sve krene krivo, hoću li ja to moći uopće preživjeti! onda me ovo malo stvorenje lupne iznutra kao da mi da znak da moram biti jaka i izdržati sve to, jer činjenica je da ne znamo, i da uz sve najbolje doktore i najčešće preglede život koji puta skrene krivim putem i umjesto divote majčinstva, mi idemo na groblje, umjesto da kupujemo igračke, mi se ovdje veselimo kad uredimo grob.... :cry: i zato se ja svakoj od nas divim i smatram vas sve divnim ženama i majkama, jer vrlo je velika stvar biti majka anđela :heart: to je uloga koju život nam je sam nametnuo, a vi sve ju tako divno i hrabro nosite...
Tibi, draga moja da mogu sada bi te zagrlila :love2: teško je kada se sve uroti protiv nas, ali ti si jaka i ti ćeš to sve izdržati, a onda kada u tvom životu počnu cvjetati ruže, biti će to najljepši bijeli pupoljci, draga moja!
najdraže moje, Višnja, Mandy, Kejt, Rozica, bambus... sve vas ljubim!
drage moje hvala vam na podršci :heart:. Ja sam već otpisala 5. mjesec jer me sigurno neće primiti, imam 5-ogodišnje iskustvo sa tim doktorom tako da znam kako razmišlja... Planiram provesti prekrasno ljeto, nadati se da ćemo uspjeti prirodno, a ako ne na jesen sam u postupku - bilo kod njega, bilo na drugoj klinici, bilo privatno, ali ne odustajem i nadam se da ću ove godine dobiti podstanara kako je boxica rekla :mrgreen:
sve vas ljubim drage moje :kiss:
Drage moje,citam vas ja redovno,mislim na vas,ali ne pisem jer sam totalno down.
Nekako ne znam da se iscupam iz ove nervoze,ne uzivam u trudnoci i opsjednuta sam losim mislima.
Nemam volje ni za sto,sve radim kao robot...definitivno sam "pukla".
Tibi i kod mene je frka kod brata(vec je razveden,ali uvijek frka oko malca,ex je malo blesava i neodgovorna...ma haos)
Naime,mene muci svasta nesto,a konstantno pregledam malog,zavirujem kakva mu je koza,da nema promjena...ovo,ono.Skoro sam primjetila da na lijevom obrazu ima bijelu flekicu( a posto ja imam vitiligo,odmah sam povezala da je to kod njega-kod mene nema na licu ,vec na dlanovima i stopalima.
Onda padam u ocaj,zamisljam ga sa flekama...placem,povracam...mislim da gubim razum.Ne znam da se saberem,od septembra sam nikakva,svega se bojim i nikako da naucim kako da pomognem sebi.
MM kaze da to nije vitiligo,a i da jeste...nije kraj svijeta...a ja ne znam kako bih zivjela sa tim.Bas sam slabic!!!! I stidim se toga.
Odoh da legnem,bas mi je lose.
A moj bembo udara li udara....kao da me podsjeca da se moram radovati
Pisemo se....ljubim vas
Choco samo si daj oduška, to su sve neke emocije koje je normalno osječati. Nemoj mislit najgore, a i da ne daj Bože jest vitiligo, glavno da je živ i zdrav. Znam da ti to zvući gorzno, ali sa vime se možeš nositi, jaka si i hrabra, iako ti se sad ne čini tako. Drži se još malo, kad dođe bebica lakše čeđ disati, zapravo češ prodisati, i problemi neče više izgledat tako veliki. Čuvaj bušicu i mazi maleckog :*
Tibi draga, uživaj ti ljepo u ljetu, budite vrijedni, i molite se da se malecko čudo dogodi samo od sebe. Mi smo tu uz tebe, bodrimo te i navijamo. Pored ovolike potpore nema šanse da nam ne postaneš trbušasta do kraja ljeta!
A da, nesreča nikad ne dolazi sama, znate več sam vam pričala da je na dan kad smo izgubili Tiju moja mama završila na neurologiji i zauvijek smo je izgubili onakvu kakva je bila. 2 godine sam je pazila kao da mi je vlastito dijete, bilo je perioda kad se nije mogla sama ni okupati, sada je malo bolje ali svejedno ne može sama živjeti i život joj je jako tužan, svaki dan i sekund me podsječa na to da sam izgubila 3 dijece i predivnu majku :-( A kad smo izgubili I&O propala nam je firma, zapali smo u velike dugove koje još vračamo, sve se izokrenulo. Ali onda pomalo krene i sunce cure...prvo trudnočsa sa Špirom, svaki novi dan bio je nova pobjeda...pa imanje koje smo kupili...sad se otvaraju neke nove prilike, i sve nekako ide prema naprijed. Zato nemojte klonuti duhom, životne oluje jednostavno moramo pregrmiti. Iz njih izađemo emotivno umorne ali jake i spremne koračat dalje. Zato Višnjić samo malo strpljenja, dolazi tvoje vrijeme, kako si i sama rekla, ne može vječito bit loše. Raduj se da je do sad stvarno zaredalo toliko tužnih i loših stvari da uskoro kreču dobre. Znaš to :*
Ljubim vas sve
choco nadam se da ćeš u sebi naći snage da se iščupaš iz briga koje te trenutno muče. Pokušaj biti pozitivna, vidiš da te to i bebica moli svojim javljanjem :heart: Kad se ona rodi svijet će sigurno izgledati lijepše. Šaljem ti veliki zagrljaj i znam da ti to možeš :love:
roza hvala ti na lijepim riječima i utjehi :heart:
Drage moje, jako sam sretna što vas imam :heart: vi mi uvijek iznova dajete snagu. I kad padnem na koljena,i onda vas vidim tu - sjetim se što ste sve prošle i znam da nemam prava biti jadna, znam da trebam ustati i boriti se. Ma uz vašu podršku nema šanse da ne uspijem, a kako draga mandy prekrasno kaže preokrenut ću nebo i zemlju da dobijem moje sunašce.
sve vas grlim drage moje :love:
Tibi :love2:, jaka si ti i zaslužila si i zato će biti!
E drage moje cure što ja to vidim, da su nas crnjaci uhvatili.Ni meni baš nije bog zna što.Ja kad bi vam navodila moju svakodnevnu muku,nebi ovdje niš stalo.Mene često gledaju koda sam s marsa pala.Vide djete mene,mene koja sam po prirodi vesela i pričljiva,mislim da nekad misle da sam prolupala.Ubiti nitko nezna koji sam trulež iznutra.Mislim da je vedar duh i optimizam ono što me drži.I definitivno je ono što nas neubije to nas ojača.Zato drage moje sure sve do jedne glavu gore, nema mjesta crnjacima želim samo pozitivne misli.Znam netko će reći koje šuplje riječi i to je ok nekad je dobro i isplakati se, meni je veći bed kad nemogu plakat jer je sve presušilo.Šaljem vam svima jedan veliki :love2:
Hej svima!
Čitam povremeno,ne stižem pisati.Mislim na sve vas.
Karlo raste i papa,tako nam prolaze dani.Danas je neki skok u razvoju,doslovno cijeli dan mi je na prsima i dojim.Sad je zaspao,neka nervoza ga je primila.Dobio neki osip po trbuhu,sad vidim i po ručicama,vjerovatno od nečeg što sam pojela,tko će sad znat od čega. Vidjet ćemo sutra.
bzara ja sam se nakon prehlade i kašljanja i osjećanja tog pritiska- također otvorila(od kašljanja,puhanja nosa i naprezanja pritom)Ne želim te plašiti,ali miruj do kontrole dok se ne uvjeriš da je sve ok.
boxica svi strahovi su normalni,samo polako,dan po dan.Držim fige da je sve ok!
Čitam postove,sve strahove i nadanja,pozitivne i negativne misli i opći zaključak je da si ovdje zaista nitko nema ništa za predbacivati,zaista,uopće je sreća da je itko od nas normalan. :) Mislim to u zaista najboljem smislu,nakon svega i svačeg što ti život priredi nekad je sreća uopće moći disati. Slažem se da nesreća ne dolazi sama(kod nas se kaže dolazi po 3),tako sam ja izgubila djeda,oca i baku-u 3 g,pa da ne nabrajam što sve dalje,ali nakon svega jedno vrijeme nisam uopće govorila-osim koliko je nužno komunicirati na poslu.A tko me pozna zna da ja jako volim govoriti:lol:. Poanta-najcrnje je uvijek pred svitanje:love2:
Drage moje, evo mene s kontrole!
Nia je odlično, kaže dr jedna super zdrava cura! :zaljubljen: ima 500 g, i sva je tako slatka! stalno je otvarala šakice, kao da nam maše! uglavnom, pitala sam i za taj pritisak! zatvorena sam, sve 5, kaže da je to normalno s obzirom da mi je ovo 3.trudnoća u 3 i pol godine, to sam i pretpostavljala!
malo mi je laknulo, ali svejedno svaki pregled sam lagano u grču i pripremam se za uvijek za najgore!
posjetila sam i moju dječicu na groblju, pa mi je bilo nekako lakše poslije toga otići na pregled!
Tibi, ja sam negdje pročitala jednu odličnu rečenicu : kad nešto želiš, ali stvarno istinskih želiš i nebo i zemlja će se urotiti da to i dobiješ! jer Bog nikada u srce ne stavlja želje koje ne može ispuniti! :heart:
Choco, sve je to normalno draga moja! svi smo mi ljudi, i nije nam lako! ti nisi slabić ljube moja, ti si jedna divna hrabra žena, koja je doživjela nešto strašno, ali kad to malo sunašce dođe u tvoje ruke svi strahovi i sve će nestati, sigurna sam u to! :love2:
Sandra, uživam čitati o tvom Karlu i o Rozinom Špiri! nabaci nam opet malo slikica da vidimo tvoje malo zlato! :zaljubljen:
znaš da sam se prepala od tolikog hripanja i naprezanja da ću se početi otvarati, ali hvala Bogu za sada je sve ok!
sunce malo, :love:
Višnja, kad tad mora doći kraj svim tim strahotama, i onda kad počnu cvjetati ruže biti će to najljepši buketi! vidjeti ćeš!
Rozice, od kad si ostala trudna sa Špirekom, tvoja trudnoća mi je bio nekakav znak, da ako sve završi dobro (a hvala Bogu završilo je prekrasno), onda će valjda i meni sinuti sunce!
idem sad, preumorna sam, nisam baš dobro noćas spavala od straha!
ljubim vas sve!
bzarić bravo za tebe i Niu :-D, slatkica mala kako ona maše mami :zaljubljen:
pusa svima :kiss:
Bzara :love2:..Nia će biti prava mala prekrasna princeza, napokon da vam ona nakon svega unese radost i sreću :heart:
bzara eto vidiš da je sve super, a napokon će i Špiro i Karlo dobiti curu samo morati će se boriti čija će biti!:mrgreen:
Moramo još koju curicu pribaviti!
osijek gotovo sam sigurna da ćemo ti i ja dobiti curice tako da će dečki moći birati :mrgreen:
pusa svima :kiss:
bzara :-Dmislila sam na tebe! super da je sve ok!
sandra:-Dza malog sisavca!! a osip će brzo proći!
Tibi ja imam feeling da nosim dečka (po nekim simptomima, a i kineski kalendar kaže dečko :mrgreen:). Tako da ti i osijek definitivno morate dobiti cure i nema biranja, svakom po jedna!
ostatku big :-*
bas mi je drago za bzarinu niu, hvala bogu
svima pusa
bzara super za niu :-D samo neka ona skakuće i maše
boxica zanemari kineski, meni se pokazao netočnim :mrgreen:
tibi kad si ti na pregledu ?
choco šaljem ti pp :love2: drži se , sve je dobro, ti si dobro, mali je dobro, beba je dobro, još malo i držat ćeš svoje zlato u krilu, do tada stisni zube i samo hrabro
pusa Špiri i Karlu (koja će to biti otimačina za zetove :lol:), a72 isto čeka dečka, a ako choco i tamagoči dobiju dečke onda ćemo moći odahnuti 8-)
Tako da ti i osijek definitivno morate dobiti cure i nema biranja, svakom po jedna!
Ja se slažem i u potpunosti prihavčam gore navedeno :mrgreen:.
boxica a što je to kineski kalendar? totalno sam neupućena :roll:
to ti je kalendar, ma zapravo više kao tablica koja ti kaže kojeg spola će biti beba.
gledaš sjecište dvije stvari: jedna je dan ovulacije (znači mjesec u kojem je beba začeta), a druga je broj godina majke onog dana kada treba roditi.
moram to poslati frendici pa ću i tebi :yes:
hvala cure! :love:
nažalost, to sve što je ona meni rela, sam ja čula 2 tjedna prije nego što sam završila trudnoću s Matkom! mislim da će mi biti lakše kad prođe 24-25 tjedan, tad je nastalo s Matkom, a sa Zarom puno kasnije! ali ne dam se ja, glavu gore, imam jednu super zdravu curku, i nitko nam to neće oduzeti, jel tako?!
ni ja nisam čula za taj kineski kalendar! :unsure:
Boxica jel imaš negdje link, pa da nam staviš da si probamo izračunati, baš me zanima jel meni pogođeno!
mislim da je Choco isto negdje bila napisala da čeka dečka tako da imamo trenutno 3 sigurna dečka (Špiro, Karlo, i od a72), tamagoči ne zna spol, i 1 jednu sigurnu curu!
sada ćete vi vidjeti kad i Tibi i Osijek svaka ostane trudna s 2 odmah! :zaljubljen:
ja sam vam rekla kad je završavala 2009. da nju šutamo i veselo dočekujemo 2010. prema tome ova godina je definitivno godina našeg PDF-a! :heart:
bzarić znam draga da brineš zbog svega što ti se dogodilo, ali stiže prekrasna zdrava curica i jedva je svi čekamo upoznati kad za to dođe vrijeme :zaljubljen:
mandy što se tiče mog postupka očekivano, nema sredstava i sve prebacuju za jesen, meni se to više ne da tako jer tko zna što će opet biti na jesen, tako da mijenjam kliniku - sutra idem u izvidnicu i naručiti se za razgovor. Kao što sam već rekla, planiram provesti prekrasno ljeto, ako Bog da bit će i jedno malo čudo prirode, ako ne na jesen idem u postupak bilo u državnu kliniku bilo privatno - sve su mi opcije otvorene.
I znate što, neki dan sam u jednom izlogu vidjela prekrasnu haljinicu za bebu, baš mi se svidjela ful i danas prolazim kraj tog dućana i kupila sam je. Ako mi i ne bude trebala uvijek je mogu nekome pokloniti. A znam da je to malo bezveze :-P, ali tako mi se svidjela, što mogu...
Tibi draga tu haljinicu nećeš morat nikome poklanjat, to čuvaj za svoju bebicu :heart: jer ona brzo dolazi!i mislim da je baš divno od tebe što si to napravila, i za to hrabrosti treba i tvoje vrijeme tek dolazi sigurna sam :love2:
Tibi, draga moja, odličan si potez napravila, i znam koliko je hrabrosti i snage potrebno za taj korak! nikome ti nećeš ljube moja poklanjati tu haljinicu, ti ćeš ju jednog dana obući svojoj curici, i sjetiti ćeš se današnjeg dana sa širokim osmijehom na licu! :heart:
navijam od sveg srca za jedno divno ljeto! a jesen će sigurno donijeti neke trudničke "patnje", bilo kojim putem da one tebi dođu! jedva čekam dan kada ćete ti, Osijek, Višnja, Mandy objavite svoje plusiće!
bambus kako si nam ti trudničice? nisi nam se dugo javila! jel uživaš u ovom lijepom vremenu?
pusa svima!
bzara , tremin ti je na rođendan MM . To ne može biti nikako ,osim dobro. Jedna picajzlasta djevica stiže...:)
Tibi :love2: znam da je za to trebalo hrabrosti, ali super da si kupila haljinicu, i kako cure kažu čuvaj je, trebat če ti :mrgreen:
Uh sječam se prvih stvarčica za Špirića, isto sam tako mislila jel besmisleno kupovat, ali to me "gnježđenje" stvarno podiglo. Samo ti kupuj draga, i nek vam ovo ljeto donese svu sreču ovog svijeta :heart:
je, u pravu ste, baš je trebalo hrabrosti za to....
hvala drage moje što me razumijete i tu ste uz mene :heart:
i mm-u se svidjela haljinica :-)
Tibi hrabra si, svaka čast, ja se ne usudim ni gledati bebi stvari, imam osjačaj da ne spadam tu. Ponekad kad prolazim kraj trgovine sa dječjom odječom kradom bacim škic i mislim kako bih sada kupila ovo, ono da su bebice tu...ja sam baš jučer nešto tražila po ormarima pa sam otvorila pretinac u kojem su stvari za moju Elu, Tiu i Emi, pa pokloni koje su dobile od hipo limača, pokloni od dm-a, pelene...Uh!
Tibi iskreno se nadam da će nam sve to uskoro trebati i haljinice i pelene i sve ostalo...
Trudnice naše držite se, ne brinite i jedva čekamo da upoznamo sve naše bebice kada bude vrijeme...
Tibi uslikaj nam haljinicu da i mi uživamo :zaljubljen: ; SUPER što si se odlučila za drugu kliniku, dosta je bilo čekanja, moraš nešto poduzeti sama za sebe, vidi na PO tamo cure spominju "najbolje" i "najbrže" sigurno ćeš naći neku ideju vodilju kod koga bi išla...uf jedva čekam, možda se potrefi neki koji ne ide na godišnji odmor ili ide kasnije pred kraj ljeta ( da mu ponudimo besplatni odmor ako te odmah ubaci u postupak ? 8-)) ; što se tiče robice ja se jednostavno tome ne mogu ( a i ne želim )oduprijeti i to je jedan od očiglednih pokazatelja da mi fali jedna mala bebica : di god prođem i vidim ( a hvala Bogu danas i u Konzumu ima tutica i čarapica) opipavam, gledam i pokazujem MM-u ( koji na to zakoluta očima :evil: i odmahne rukom); oduševljavaju me te sitnice, mekane i mirisne.... treba samo gledati naprijed i zamišljati svoje štručice u obleki :klap:
osijek kako ide ?
bzarić da li se zna uzrok zbog čega se to tvojim bebama događalo? ima li veze sa genetikom ili " slučajnost" oba puta ? može li se predvidjeti i djelovati nekom terapijom ?
- jučer sam čula za dvije trudnoće, jednu "običnu" i jednu blizanačku ( to je sigurno dobar znak- samo za šta ?) i baš sam u ružičastom oblaku
pusa curke i samo pogled naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~
mandy sama pozitiva! Baš si sva ono! Kod mene sve po planu za sada...
Što se robice tiče ja svom mm ne pokazujem ništa jer ne znam stvarno kakva bi reakcija bila vjerojatno bi mi rekao šta mu to pokazujem!
mandy evo slikano je mobitelom pa nije najbolje ispalo, ali sve se vidi :-) http://public.fotki.com/Tibi-/svata/
sviđa mi se tvoja pozitiva, mogla bi ti prije mene u vlakić ;-), ma zapravo čini mi se da ćete se sve prije mene utrpati , ali nema veze, kad god čujem neku prekrasnu vijest od vas - kao da je od moje rođene sestre, a osim toga bambus mi čuva jedno mjesto kraj sebe pa valjda i ja ulazim u fakin vlak do kraja godine :-x. Velike puse mojoj bambusici kissss
osijek ti si slijedeća u vlaku, iz sveg srca vibram za to ~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
sve vas ljubim drage moje
gle to smo već razriješili prije nekog vremena tako da to nije upitno, nego samo je pitanje koji mjesec??!! :klap:
a haljinica je predivna!! :zaljubljen:
iskoristiti ćeš ju ti za sebe!
btw, vidjela sam da ideš na Plitvice, misliti ću na tebe taj dan!!
osijek svi željno iščekujemo tvoj daljnji razvoj situacije!
a kalendar, ja imam ovaj!
http://sites.google.com/site/selaluj...attredirects=0
mislila sam svoj scanirati, ali sam ga slučajno našla na netu...
meni kineski kaze da cu rodit curu :-)
sad, je trebam gledat koliko punih godina cu imat kad rodim ili u kojoj cu godini biti kad rodim, nadam se da kuzite?
za e. mi nije pogodio
ajmeee Tibi krasna je :zaljubljen: , bez problema mogu zamisliti ovaj prizor :
http://fc00.deviantart.net/fs18/f/20...ntasyStock.jpg
ili pak ovaj :
http://www.crochetsoiree.com/saychee...52_600x600.jpg
a za Rozu, a72,sandru i choco ovaj :
http://www.littlegirldresses.com/ima...lorsuit300.jpg,
uf sad sam se cila rasmoljila ...... samo ti čuvaj i pazi na haljinicu, slijedeće ljeto ćeš nam uslikati svoju djevojčicu u njoj; naravno da ćeš u vlakić, do kraja godine moramo svi nekako uskočiti, ovo je ta dobitna godina , moramo se potrpati kako znamo i umijemo :kiss:
joj mandy preslatke su ove bebe mornari :zaljubljen:
moja haljinica je za bebu od 1-3 mjeseca, skroz malecka za jednu malu princezicu
tak je, sve uskačemo u vlak ove godine, ova je dobitna!
Tibi, draga moja pa to je sigurna stvar, ova godina je godina našeg PDF-a! ima da nam vlak bude prepun mirisnih smotuljaka i nasmijanih trudnica!
haljinica je divna, mogu misliti kako je malecka kad je za tako majušnu bebicu! :zaljubljen:
a ove slike što nam je Mandy stavila su predivne!
joj draga moja kod mene ti se razlog ne zna! znam da je šansa da dijete razvije taj tzv. neimuni generalizirani hydrops otprilike 1:1000000, a eto meni se dogodilo dva puta! šanse da ova bebica dobije isto je 50:50 baš zbog toga što se ne zna zašto! napravili smo sve pretrage, i sve se pokazalo negativno! zato jedino što meni ostaje je misliti pozitivno i samu sebe uvjeravati da će ovaj put sve biti u redu!
draga moja, tvoja želja za malenom bebicom je ogromna i zato sam ja sigurna da ćeš ti ovo ljeto nama objaviti lijepe vijesti! ;-)
osijek, jel sve ide kako treba? joj jedva čekam da odbrojavamo s tobom do dana kada će beta biti jedna divna veeeelika brojčica! kako ćemo slaviti taj dan! :klap:
pusa svima!
nemam vremena sad pogledati što meni kažu Kinezi, ali baš budem večeras pa da vidim jedu li pogodili!