ginger sretno!
Printable View
ginger sretno!
kikl123 i m arta držim fige za pozitivnu betu:-D:-D
fatamorgana nemoj se sekirati - bit će tebi ovaj postupak dobitan, a onaj srmzlić je pričuva za bracu ili seku;-)
Joj Ginger, znam da ti je za izluditi, ali ako doc misli da je OK, onda sto posto jest i vibram svom snagom do srijede:zaljubljen:
snow.ml hvala za info:klap:
Stiže fiiina jutarnja :coffee:
Čekalicama bete ~~~~~~+
Curama koje moraju na popravni~~~~~~za brzi uspjeh
Ginger~~~~~~da sve krene mirno, školski i da nam uživaš u T
tiki_a, thnx, finu kavicu kuhaš! :-)
crvenkapice žao mi je,~~~~~~~~~~~~za uspješan popravni!
m arta,~~~~~~~~~~~~~~~nek beta bude troznamenkasta!
vesrnare, ~~~~~~~~~~~~~~~da Ante još ove godine dobije seku/bracu!
fato,~~~~~~~~~~~~~~~znaš da držim palčeve za vas!
tiki_a,~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje planove i najljepši happy end!
svim čekalicama postupka~~~~~~~~~~~~~~~~~~za još malo strpljenja i nek nam ono bude nagrađeno malim, mirišljavim bebačima!
tika_a hvala na finoj kavici i tebi dodajem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nove uspješne planove
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da krvarenje stane i za maloga borca
crvenkapica žao mi je draga zbog tvoje negativne bete
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije držimo u rukama nalaze trocifrenih beta
pozdrav!
samo da vas podsjetim na martininu zelju,da upalimo svijecu za njenog ivana danas... hvala vam
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
Miki76 – 3 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X AIH, 2X stimulirani IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Iva Mia 2009 – 1 stimulirani IVF SD
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza) ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Cortina – stimulirani IVF – Vinogradska
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kandela – 17.02
jadra – 20.02
tantolina – 08.03
duba13 – 22.03
MAJONI974 – 17.03
Cranky – 15.03
AuroraBlu – 22.03
Fatamorgana – 22.03
Goa – 24.03
vesnare – 27.03
m arta – 24.03
Kikla123 – 22.03
ines31 – 24.03
Mimek – 24.03
Sela - 18.03
Čekalice (F)ET
Tuzna (FET) – 05.03
bublica3 – 14.03
Zeena – 15.03
tanjack36
Čekalice punkcije
mia74 – 08.03
nataša
pčelica2009 – 14.03
ketyy – 15.03
taca70 – 15.03
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Venera3
Snekica
Tlatincica
Pikalice
ia30
zvijezdica2
Zuzu
micek
enca77
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
Blekonja
reny123
kiara79
Šmrkalice i ostale supresije
Gizmos
micek
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, mia, fritulica1, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, sbonetic. Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Cannisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Majoni974, Romanica, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Anana1, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, marta7, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, tiki_a, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Mia Lilly, ž od milivoj73, mazica79, modesty4, maca2, barbyRI, sivka, Ti, luna1, bugaoo, crvenkapica77, vita22
Marti_sk, hvala za ovako fini pregled :heart::heart::heart:
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za borca
Marti_sk, hvala ti na trudu! Predobra si!
Ponudite se nedjeljnom, sunčanom:coffee:, svim čekalicama koječega želim uživanje u prekrasnom danu.
Hvala mare41 za nedjeljnu jutarnju :coffee:, a tebi šaljem ~~~~~~za :angel: aktivnosti.
Ginger kako je? ~~~~~~za mrvicu
Čekalice bete ~~~~~~~~+
Čekalice punkcije za bezbolne i uspješne punkcije~~~~~~~
Drago društvo :heart:
evo i mene na kavici, mare hvala ti!
i ja šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
uživajte u predivnom proljetnom danu i napunite baterije za idući tjedan,
svima pusač i pozdrav!
evo i mene pijem moju jaču kofeinsku, ali moram se pohvaliti ne pusim vec 5. dan tačno od ET-a, a baš sam pravi pušač (1,5-2 kutije dnevno).
šaljem pregršt toplih ~~~~~~~~~~~ svim čekalicama, odbrajalicama, trudilicama, radilicama :heart:
mare hvala na kavi, treba mi jer se probudih s glavoboljom i totalno nervozna...
marti_sk :-* hvala na trudu i malo ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
a hoću li ostati tamo na listi, vidjet ćemo...
tiki_a :-* krvarenje prestalo, brlja smeđe
mislim da ću sutra do svoje soc.ginićke jer mi između ostalog mora i bolovanje otvoriti
valjda neće praviti probleme oko toga
Bebel :-*
svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uživajte u ovom danu
Ginger,naravno da ćeš ostati na listi i naravno da ćeš dobiti bolovanje u ovakvoj situaciji,ali zašto ga otvaraš kod gin.? Navijam za tvoga malog žilavca ili žilavicu ;-)!
Vesnare,Kikla,Fatamorgana,M_arta,AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete!
Ketyy, ništa ne brini,na pravom si mjestu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bublice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:klap: mazi stomak i guštaj!
Drage moje, jutros sam išla po moje mrvice :zaljubljen: Doktor je rekao da su odlične kvalitete. Mazim ih i odmaram.
Hvala na podršci, svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~:-D:-D:-D:-D sreće!
bublice ovdje moram poskočiti za tvoje mrvice:-D:-D:-D
Bublica, ~~~~~~~!
Bublice čuvaj svoje mrvice :)
Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama transfera~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama punkcije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BRAVO bublica!
goa~~~~~~+
Tiki_e, :kiss:,dižeš mi moral..
Bublice, :-D~~~~~~~~~ kad je beta?
Svima vama za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem se da bi u utorak 16/3/10 trebala imati aspiraciju u ovom mom prirodnjaku, ...ako se ne rasprsnemo ranije...!
Bublice:-D:-D:-D.
Sve čekalice svačega ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Drage moje cure ja sam se malo dokopala kompa u bolnici,još malo pa smo mjesec dana tu. Hvala vam svima na čestitkama za rođenje mojih bubica.
One su još u inkubatoru i bit ćemo tu još 2 do 3 tjedna ako bude sve u redu(a nadamo se da hoće), samo smo jako mali i trudimo se narasti.
ne znam što se događa na forumu jer nikako nisam imala mogućnost skopčati se,a ni sad nemam vremena pa šaljem puno vibri od nas troje za sve vas i puno zagrljaja i poljubaca tužnicama,i skakutavih :-D za one kojima je uspjelo
Andrejaaa, naravno da će sve biti u redu, evo šaljemo pregršt ~~~~~~~ za tebe mamu i tvoje bebice.
Jedva čekamo avatar s curicom i dečkom :zaljubljen::zaljubljen:
:-D:-Dbublice jedva čekamo za 15 dana lijepe vijesti uživaj :-)
i svim ostalim curkama (pošto nisam skroz u tijeku) šaljem milijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ poslužite se od srca su :yes:
Cure hvala, hvala na ~~~~~~~dobrim vibrama!
Vaša podrška mi puno znači :kiss:
Beta je 28.03. ~~~~~~~:joggler:
Andrejaaa ~~~~~~~ za tvoje bebe da šta prije dođu kući :-)
Blekonja ~~~~~~~~~~ za tvoj skori postupak ~~~~~ da bude dobitni!:-D
Denny za tvoj brz oporavak ~~~~~~~~~~~~~ da šta prije uskočiš u vlak sreće!
Goa, Vesnare, Ketyy, Fatamorgana, duba13, MAJONI974, AuroraBlu, m arta i sve ostale čekalice koječega ~~~~~~~SRETNO~~~~~~:-D
Svim trudnicama želim mirnu i školsku trudnoću!!! ~~~~~~~~~~~~~~ !
Hej cure, ako je nekome ostalo suprefact-a i ne treba vam molim vas da mi javite na pp ili na temu Suprefact. Treba mi od sutra popodne za 2 dana. Hvala.
morala sma pročitat zadnje 4 stranice od uzbuđenja!
Ginger vjerujem da će sve biti u redu, već prije sam bila sigurna da će biti pozitivna beta, i kad si javila da je bikemijska više nisam ni gledala.
malo odmaram pa ne čitam odbrojavanje, a i jako me pogodila tužna vijest.
~~~~~~~~~~~~ za maleno srce da ostane kod svoje mamice! :zaljubljen:
evo da i ovdje napišem-jučer bila punkcija-izvađeno 8j.s.-transfer u petak
Andrejaaa cestitam vam, zelim da sto pre idete kuci i da uzivate maksimalno u blagodeti roditeljstva :heart: Ginger, ~~~~~~~~ za tvoj mali hrabri borac bublica3 ~~~~~~~~ za veliku tetu betu, tvoj optimizam mora biti nagradjen :) snekica ~~~~~~~~ da folikulice cekaju i da dobijete lijepe, dobitne JS pcelica2009 ~~~~~~~~ za uspjesan transfer Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba Dodirko, tiki_a, bebel :*
Za Ketyy i današnju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pčelice, super za petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
marti_sk:kiss:
Cure evo malo vibrica ~~~~~~~~~~~ kome sve treba.
:heart:hvala puno.Zanima me kako je ketty prošla.
Vau pčelica, 8 js :-D
andrejaaa~~~~~za bebice
goa :-* po novome ti soc.gin. mora preporučiti bolovanje da ti ga dr.op.pr. otvori
bubulice :-Dza tvoje mrvice i evo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andrejaaaa:-D za tvoje bebice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije idete doma
Dodirko ja imam, al je istekao rok u 2.mj. + u vž sam
nadam se da si uspjela nabaviti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj postupak
AnneMary :-*
pčelice bravo za 8 komada i ~~~~~~~~~~~~~~~ za petak
i još pregršt za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja bila kod soc.gin :mrgreen:
otvorila mi bolovanje, a stanje je slijedeće:
vidi se gestacijska vrećica smještena lijepo u maternici
žumanjčane nema, tj. nešto se nazire, al s obzirom na betu u petak, ona misli da je još rano da bi se vidjela i žv
jajnici puni cista, desni i dosta povećan pa moram, uzevši sve u obzir, mirovati
u svakom slučaju, kontrola za 10 dana
moram još zvati svog mpo-vca, al moram čekati mm da se vrati s puta da vidim kad možemo u zg
eto, za mene je i ovo čudo, jer još uvijek ne mogu vjerovati da je išta opstalo s obzirom na to kakvo krvarenje sam imala
pusa svima