ja sam izgubila i tu jednu kg koju sam dobila i još jednu, tako da sam -1 kg sad (18. tj)..žgaravica opet čini svoje i nemam apetit
Printable View
ja sam izgubila i tu jednu kg koju sam dobila i još jednu, tako da sam -1 kg sad (18. tj)..žgaravica opet čini svoje i nemam apetit
33+1 i 12 kg
napokon stale kile,do sad samo išlo, sad već 3 tjedna ništa
31.tt +8kg
A zasto dolazi do tog gubitka kila par dana prije poroda?
29tt +2 u plusu smo 6kg
27+4, već sam dobila 12 kila... sad ih održavam, vidim da ne ide ni gore ni dolje i tako mi i odgovara... zdrava hrana i puuuuuno vode :-D
39+5, 16 kg. :(
Imam velikih problema sa zadržavanjem vode, tješim se da ću dobar dio tih kila izgubiti kad se te vodurine riješim.
ja sam na prvom vaganju imala 46kg zasada sam se udebljala 1,2kg trudna 12 tj
12+3tt i +0kg za sad....nadam se da ce tako ostati još neko vrijeme... :-)
15 tt+ 1.5
uh kad vas čitam...
mi danas 13tt i + 3-4kg:roll: tješim se da je zato jer ih je 2, a i istina sve je u trbuhu i cicama:mrgreen:... cice skočile s 2 na 4, a trbuh izgledam kao da sam 6mj trudna... bujam na očigled!
30 tt i +10 kg
nadam se da necu preko 15 :-)
mi smo danas 15+4 i još smo 2 kile u minusu.
Ja imam osjećaj da jedem ko luda i sve si mislim da ću se morat prisilit malo smanjit jer ovim tempom ne bu dobro do kraja.
ja ne kužim kako vi to idete u minus?
ja konkretno jedno mjesec i pol kolko su me ubijale mučnine nisam skoro niš jela i tu sam izgubila 3 i pol kile.
Sad kad sam počela normalno( čak i previše)jest dobila sam kilu i pol.
Zato se i bojim kak bu do kraja izgledalo !?
ja dobila 2 kg još dok nisam ni znala da sam trudna (ali bilo je vrijeme blagdana) i sad sam stala na tome fala Bogu pa već mjesec ne ide gore, ali još kao pazim šta jedem da ne pretjeram...no do kraja sve se bojim šta će biti, kažu da se u 1. tromjesječju ne bi trebalo uopće udebljat
bab kad sam rekla da mi treba hitno neka twin trudnica za utjehu, nisam mislila na tebe :lol: ti si mi kontra efekt :mrgreen:
Uhh, ja sam sutra na pregledu. Mislim da budem s 0 skocila na +6 u 4tjedna. Samo sam gladna. Samo jedem. Vodu sam skoro pa zamjenila s mlijekom... uhh cisto mi muka od toga. Proslo ono vrijeme da mi se neka hrana gadi i to se bu vidjelo
medonija uzivaj draga nek ide sve svojim tokom ipak ih je dvoje
beilana mrsavice samo ti papaj ne vjerujem da ces biti toliko u plusu :-)
pregledala sam sve slikice trudnica i ja sam ubjedljivo najdeblja :-(
Adal ja nisam ni blizu mrsavog. Vec sam na pocetku imala viska...uh uh.
Definitivno sam ja najdeblja.
Lijepe moje okruglice, ne se pretjerano opterecivati kilicama (ja se kao, ne opterecujem :lol:; tjesim i vas i sebe :mrgreen:).
Salu na stranu, ja imam briju da dok god kilice ne idu rapidno gore, a ja papam hranu (ne pseudohranu i junk), prirast mora postojati i normalan je (osim, naravno, u iznimnim slucajevima tipa mucnina, dijete zbog Gd).
Mi smo 22+2 tt i vaga pokazuje +4 kg (0,3 kg manje :-P, cisto da vidite da uuuooopce nisam opterecena!)
36+1 i 15 kg u plusu
treća mi je trudnoća u 1.dobila 13 kg
u 2.dobila 17 kg
ovaj put idem do 20 kg :-)
niti jednu trudnoću nisam povraćala i jela sve što mi se jelo,i uvijek sam se vraćala na svoju težinu od prije,
znači na 53 kg :-)
Ja sam vratla izgubljene 3 kile i sad sam 17+5 i na potitivnoj nuli sam:-)
Sad laganini dalje.
27 tt , +4.5kg
20+3 tt, +1.5kg. S obzirom da sam prvi put dobila 17kg, a sve se tako lipo rasporedilo, da ne bi nitko ni pomislio da je toliko, nadam se da će tako biti i sada. Skinula sve u prva 2-3mj iza poroda. Ipak, valjda ovaj put ne bum više od 10kg, čisto jer mislim da ću ih ovaj put teže skinut, ali šta bude-bude ;)
I uopće ne pijem redovito trudničke vitamine, totalno sam nemarna.
26+4 -1 :P ne kuzim. Al sam happy