hvala.
baš sam pomislila-evo trudnoće iz KBO, kad tamo opet ništ. :-(
znate li za koju trudoću iz KBO u zdanju godinu ili dvije?
Printable View
Marnel neka bude dobitan postupak! Sretno!
Marnel sretno.:-)
Marnel,
samo 2 folikula u stimuliranom postupku ? :-( koji je to dan stimulacije? koliko ljekova primaš dnevno?
~~~~~
Inesz, mislim da je 6 na jednom, a 4 na drugom jajniku ;)
to je tako kad se noću budim 5 puta
:-)
marnel, sretno!
Marnel...:fige:
u inat ovom "kaos postupku" ima da ostaneš trudna :mrgreen:
Marnel za dobar završetak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo 16 dan ankon ET spoting, tako da ništa ni ovaj put :-( . Test za trudnoću neg. ,betu nisam išla vaditi, jer nemam snage.
Svima u postupcima sretno.:-)
bea zao mi je! drzi se!
odmori malo i u nove pobjede :-*
Hvala Vam svima.... danas mi uveli Menopur... ima 11 j.s. u ponedjeljak je vađenje .... za sada sve ok.... Bea, žao mi je :-( drži se... sad se dobro odmori i kako kaže Sanda u nove pobjede...
Marnel sretno i samo jedna mala opaska imaš 11 folikula a za j.s. češ znati tek nakon punkcije, ponekad ta računica zna prevariti tj. broj folikula nije jednak broju stanica
marnel sretno!
dobro kaze Mala Mimi,ali neka sve budu pune js!
posto ne mngu na temu mpo trudnoca,ne znam sta se bas desava ali sam cula da je malama rodila,pa joj cestitam od srca!
a ostalima zelim PUNO srece i uspjesne postupke!
mal mimi kako posteljica? da li se podigla? moja je. sprijeda je.
bas mi zao sto ne mogu otvoriti zadnju stranu teme mpo trudnoca. ne znam koji je vrag.
ej trebam te nesto pitati,a ne znam kako preko móba póslati poruku. javi mi se na pp. hvala
o svasta,nesto sam smrdala. sorry. post je namjenjen za bubili
Marnek javi kako je proslo <3
Evo da se i ja napokon javim... malo sam u gužvi zadnjih dana... dakle ovako... izvađeno je 7 j.s. jutros su me zvali da mi jave da se 4 oplodilo i da dođem na transfer u petak... stoga držite mi fige.... ;-)
marnel sretno! neka bude dobitan ovaj postupak!
Sretno Marnel
Sretno i drži se.:-)
bubili ajd mi molim te preporuci dobrog/dobru dr-a na ginekologiji. koji radi u trudnickoj ambulanti. mozes i na pp. hvala :-)
Hvala Vam svima.... :-)
Marnel kako je prošao transfer? :fige::fige:
Od 4 oplođene samo 2 su se razvile kako treba.... obje su jutros vraćene.... sad čekamo do 28.06. i vadim betu.... jedino što nema zaliha ali nada umire zadnja .... :-)
marnel evo saljem ti malo trudnicke prasine. nek se lijepo prime za mamicu i da nam popravis prosijek u KBO-u
Hvala od :heart:
Marnel drzimo fige :-)
znate li kad je dr P na godišnjem...hoće ovaj tj biti tamo?
ja pojma nemam... bio je na godišnjem od kraja 5 mj do 11. 06 i rekao je da će opet ići... ali ne znam kada... možda ti druge mogu pomoći...
Marnel, Bea, naravno i ostale cure, ako već niste, ajte se upišite ovdje:
da i ovdje dignem, please cure ako se još niste upisali, molim Vas da upišete svoje stimulacije, broj dobivenih jajnih stanica, embrija, smrzlića i to na ovom linku:
http://forum.roda.hr/threads/80273-K...=1#post2414241
HVALA!