Sara38 ~~~~~~~~~~za blastice :heart:
Klara čestitam! :-D
Printable View
Sara38 ~~~~~~~~~~za blastice :heart:
Klara čestitam! :-D
Klara:-D:-D
Klara, bome ti beta !!!!!!!!!!SUPER!!!!!!
Moja treca se penje...od 56, pa 136 i danas 401 !!!!!!!
Klara ajme koja super beta! Čestitam od srca!
anabanana bravo za duplanje!
cestitam svima na velikim betama i prvim UZV sa otkucajima srca. nadam se da cu i ja to uskoro dozivjeti. stavila bi sad onaj skakajuci smajlic ali ne znam kako ;)
usput prijavljujem svoj jucerasnji (sv. Luce) transfer 2 embrija 3. dan. iako otupsno pismo kaze da vadim betu tek 14 dana od transfera, poucena vasim iskustvima mogla bi je vec vaditi na badnjak, 24.12. jer je to 14 dan od punkcije. ima li to smisla ili sam zabrijala? svakako cu mirnija docekati bozic. auuu koji bi to poklon bio????
svim cekalicama tete bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ da je docekamo i da se uredno dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iskusne MPO-vke: jeli dovoljno dva dana malo vise lezuckati a onda se polako vratiti u normalni ritam? naravno bez kucanskih poslova tipa usisavanje, pomicanje namjestaja, pranje podova... i onako se iduci tjedan vracam na posao (ured, doduse nekada stresan) pa mozda da se tijelo ne ulijeni do tada.
GIZMOS
molim te ubaci me u čekalice bete 20.12
Šumsko voće i Manny žao mi je :love2:
Pinky bravo za dvije mrvice :zaljubljen:
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Sara38 super za blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Klara, anabanana :-D
anabanana i kinki:klap: suoer bete:-D
legal alien, neki dr-ovi preporučuju da se ide raditi ako posao nije stresan i da se može normalno ponašati, po meni-ta beta ti je ipak malo prerano..
hvala mare41. ah ta neizvjesnost. kako se ono kaze: strpljen spasen?
legal, možda ti neko drugi kaže da može 11.dan, al onda opet ostaješ bez duplanja 13.dan...
klara čestitam na prekrasnoj beti!!!! :-D:-D:-D
klara, vauuuuu kakva beta! čestitam!:-D
legal alien i maja-st, sretno!
Sara38 i Tigrical sretno cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~!!!!!
klara, čestitam od srca! prekrasna beta...sunčica će dobiti bracu/seku:klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svim čekalicama bete, neka nastave ovaj čarobni niz!:-D
SRETNO svim čekalicama ~~~~~~~:-D:-D:-D da bude puno velikih BETA!!!
SRETNO novopečenim trudnicama :love: da imate mirnu i školsku trudnoću ~~~~~~~~:heart:
Prijavljujem 2 mrvice koje se sele u maminu pupicu u subotu :-)
Klikneš "idi na napredno"
Ležuckaj ako ti paše, ali ne moraš. Ne moraš izbjegavati usisivanje i pranje poda, samo ormare ipak nemoj premještati ;)Citiraj:
iskusne MPO-vke: jeli dovoljno dva dana malo vise lezuckati a onda se polako vratiti u normalni ritam? naravno bez kucanskih poslova tipa usisavanje, pomicanje namjestaja, pranje podova... i onako se iduci tjedan vracam na posao (ured, doduse nekada stresan) pa mozda da se tijelo ne ulijeni do tada.
Sretno!
P.S. super ti je avatar
klara i anabanana bete su odlične~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam trebaju
Klara vauuuu kolika beta, bravoo!:-D:-D:-D
:-Dklara hvala i cestitke za veeeliku betu:klap:
jos jednom svim cekalicama bilo cega :zaljubljen: ~~~~~~~
ocito je da sam odusevljena smajlicima. klara jos jednom hvala na prosvjetljenju. super su mi ovi skakutavi. neka ih bude sta vise.
Jeeeeee klara, pa ČESTITAM :-D
MANNY :love2:
GIZMOS :klap:
Hvala cure, od moje punkcije ništa, bit će idući puta :-)
mare41 :heart:
tiki:love2::heart:
evo rojim sitno do bete ,mada mi danas 10 dan i test negativan!
cure, večeras u 21.10 na obn-u u dejana talk show-u sa temom vantjelesna oplodnja naša laky i njena lu!
tko ima max tv, neka pogleda
laky, lu :heart:
tiki, žao mi je...:love2:
pinky, hvala, gledat ćemo, može se gledati i na Digi Tv tko ima.
pinky, suzzie, klara :zaljubljen::-D
tiki :love2:
Moja beta danas je 0, ali eto već sam odtugovala svoje prije dva dana kad sam dobila M. Dr. kaže da u 4. mj. idemo ponovo.
klara čestitam:-D:-D:-D
Sretno cure:love2:
Klara :-D
Meni danas 8dnt i vrijeme prolazi
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za raznorazne potrebe
klara :-D:-D:-Dčestitam
laky, milan, lu :heart::heart::heart:
malena je preslatka..bravo laky i Milane:klap:
Evo sam konačno se uspjela logirati, danas cijeli dan inernet:evil:
Kinki i anabana super bete:-D:-D
Svim ostalim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, da vam vrijeme što prije prođe:heart:
Ja sam danas treći put vadila betu, tako rekao dr. i danas na 16dnt5d ona je 3854:-)
Sutra idem na uzv.
Dobro jutro :coffee:
Lijepe velike tople ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za današnje beturine :dancingfever:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za današnje punkcije :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za današnje transfere :klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za sve današnje UZVukove da li samo gledali jajčeka ili prekrasna srčeka :zaljubljen:
Kod mene test -, M stigla. Idemo dalje!
Ajme Klara koja beta! Čestitam od srca :-D