crvenkapice ~~~~~~~~~ za sutra.
Printable View
crvenkapice ~~~~~~~~~ za sutra.
Crvenkapice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu. I mene je grčilo.. Rezultat vidiš u potpisu.. Sritno!
Da ceka se toliko u vv.. Kad smo bili u cita, spermiogram je bio azoo, i dr. Poljak nam je rekao, eto molite boga da hormoni budu u redu jer ako nisu nece vam ni bog pomoci.. Zamisli.. Onda sam malo po forumima listala i vidim da za sve postoji sansa, da ne duljim... Nakon mj dana sta smo bili u dr.Poljaka isli smo u vv u zg i onda vise nije bila azoo nego oligoo... i sve u najboljem redu sta se tice hormona....
Ne mogu izdrzat da se ne javim....Crvenkapice, napokon dobre vijesti..pratim te od lani kad smo bile negdje u isto vrime...a za grceve, ja sam u prvoj, uspjesnoj trudnoci imala grozne grceve do treceg mjeseca, napadala sam doktora da me bolje pregleda jer to ne moze bit u redu, a bilo je...i moja cura je 3 god. i mjesec dana...
i zato ti zelim sutra najvecu betu sto postoji ::))
Vedre, zao mi je..:(
hvala vam od :heart: svima
i ovim mojim starim prijama sto su me dosle podrzati :heart:
nadam se da cu vas , i sebe ponajvise , obradovat sutra sa dobrim vijestima
crvenkapice :-D test ti je pozitivan trudna si,dabogda beta bila veeelika sutra!!!
I ja sam imala smeđe tako 10dpt ili 11,a grčeve imale su mnoge žene,baš mnoge koje znam, a poslije sam i krvarila obilno pa vidi me sad.
vedre žao mi je :love2:
Kapice :* vibram do neba i nazad! Cekamo te s nestrpljenjem :)
crvenkapice, veselim se i vibram iz sve snage ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga moja dopisivale smo se na drugim forumima ne znam koliko se sjecas,ali nije to ni vazno
ja ti zelim od srca cestitati i sigurna sam da ce beta biti pozitivna,dva testa pa ne moze biti greska u pitanju,sto se tice grceva meni je moja dr.objasnila da je to sirnje maternice,odnosno pripremanje nje same za bebicu
ti sad miruj nemoj da se kreces,sjedis pokusaj da sto vise lezis zbog tog krvarenja i naravno ne prekidaj sa utricima
bice to sve super,bas si me obradovala :-D
kapice ti si trudnica i nema druge. Jedva čekam tvoju brojku sutra.:-D:-D:-D:-D
crvenkapice za veliku betu i potpuni presatnak smeđarenja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice stalno mislin na tebe.~~~~~~~~~~~za veeeliku betu i javi nam se što prije.:)
Nije me bilo dugo a vijesti kao u priči...
Crvenkapice iz srca vibriram za današnju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vedre i Peugeot 206 žao mi je:love2:
Slave:heart:
Kapice draga čekamo te s lijepom betom :*
..crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
joj cure moje drage
moja beta je 334 :-D
...znala sam, imala sam neki filing da si trudna, cestitam draga i cuvaj se sada......
toooo crvenkapice.cilo jutro sam na forumu i čekam te.bravooooooo.četitam od srca.
crvenkapice juhuuuuuuuuuu superrrrrrr:bouncing:
jelda da je dobra za 12dpt ?
12 dpt, to je super, moja je čini mi se 11 dpt (a jesam izdržala,ha :mrgreen:) bila 232!!
Presretna sam zbog vas kapice :-D :zaljubljen:
ma to je super beta.plašljivice jedna mala:)
tako si me obradovala,nemaš pojma.iako sam znala ali ipak volim vidit brojke.
Čestitam!!! Beta je više nego dobra :-)
joj crvenkapice neopisivo mi je drago,jer i ja te znam sa jednoga foruma gdje smo godinama provele i napokon evo nas trudnice :-D
Crvenkapice :-D :bouncing: :-D :bouncing: , beta ti je mrak!!!
Čestitam od :heart: i želim ti da odsad samo uživaš u blaženom stanju!
Imam filing da je više od pola foruma željno iščekivalo tvoju lipu betu
crvenkapiceeeee ajmeee :-D:-D nemaš pojma kako mi je drago....pa to je super beta...moja je malo veća od tvoje bila 15dnt
jooooj super, super
hvala vam puno :heart:
crvenkapice, presretna sam zbog tebe :-D!!!
crvenkapice, čestitke!
Bravo draga!!!
Čestitam crvenkapice...
Crvenkapice pridružujem se čestitkama:-D:-D
crvenkapice cestitam draga tebi i tm od srca,tako mi je drago za vas :-D
je lipo stavit betu u potpis,crvenkapice uživajte,ne strahuj više ništa dovoljno si se namučila :-)
crvenkapice, čestitam!:-D