geceta :love2: i ~~~~~~~da je bilo prerano
Printable View
geceta :love2: i ~~~~~~~da je bilo prerano
Laki :klap:
ARIANM :love2:
geceta, drži se!
Evo mene nakon 4 dana i vidim da se zaista svašta izdogađalo!
Prvo veeeeeeelike :-D čestitke svim trudnicama i plusekima i neka je sa srećom do kraja, ~~~~~~~~~~~~~~
A svim tužnicama veliki :love2: držite se cure!
Meni se čini da sam ja nekako ispala s liste (tj nigdje se ne mogu naći). U subotu idemo na uzvda vidimo jel ima vodećeg folikula i jel endo dobar... i onda, ako s eeskimići odmrznu idemo i prvi FET.
Laki , čestitam:-D:-D:-D
Geceta ,ARIANM žao mi je
Laki prekrasna beta, cestitam :-D
i svim ostalim trudnicama jedno veliko bravo
Tikica78 od sveg srca ti zelim da ti ovo bude dobitni pokusaj ,drzim fige.
Svim cekalicama saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svaka pozitivna beta daje nam snage za dalje.
Tuznice glavu gore i u nove pobjede.
hvala vam svima cure.. ali mislim da ništa od mene ovaj put. predobro poznajem svoje tijelo.
to bi moralo biti ne znam kakvo čudo da bi imala plus.
ma još dan dva i napraviti ću ja test da se riješim ove agonije. iako znam već minus kao kuća.
sad više nisam ni tužna , jučer sam bila oplakala sam i završila ovu priču.
Ajmo cure, glavu gore!! Sve znamo da cemo uspjeti, inace nitko od nas pokusavao ne bi, jel tako?!
"Who run the world? Girls!!!"
Gaceta, cekamo tvoju betu, a do tada me porfavor ubaci na listu Cekalica bete za 14.6.
Hvala :)
Tikice ni ja nisam bila napuhana, tek 10. dan sam se napuhala, 11. dan je već splasnulo...
Ne gubi nadu.. :-)
ma znam ali nema ni bolova u grudima , ništa ..
a zadnji put sam u ovo vrijeme imala već dobrane simtpome, tako da znam svoje tijelo kako reagira na trudnoću, zato sam sigurna.
ma napravim ja test za dva tri dana da se riješim muke, jučer sam primila zadnji Brevactid po ne mogu još..
cure samo da se malo pohvalim, jučer 12 DT plusić na testu, danas opet radila test, onak čisto da se potvrdi
sutra idem u lab da vidim kolika je beta
vračene su mi 3 mrvice
Ma daj, znaš da i sama da je svaka trudnoća za sebe i nijedna nije ista.. Strpi se još malo...
bravo palčice!:-D
Palčice super za plusić :-)
Nek beta bude ogromna........
Palčice za veeeeeeeliku betu!:-D
palčice, sretno!!!!
palcice sretno i ~~~~~~~~~~~~~ za betu
palcice sretno!!!
za Palcicuzg :-D:-D
sretno palčiceeeeeee :love2:
Palčice čestitam na plisiću~~~~~~~~~~~za veliku betu sutra:-D
Tikice78 čitam stalno tvoje postove i nemogu vjerovati gdje je nestao tvoj optimizam....tu si uvjek za sve i dižeš ih iz pepela i uljevaš im nadu a kad si ti u pitanju nema optimizma, mogu vjerovati da poznaješ svoje tijelo i da trenutno nije kao u prošloj trudnoči ali to ne treba ništa značiti zato te lijepo molim glavu gore i samo pozitiva...beta ti je tek za tjedan dana i bit će velika troznamenkasta....molim za tebe....drži se i nemoj raditi te testiće bolje idi ranije izvaditi betu....ljubim te:kiss:
Mery to si dobro shvatila.
ja sam uvijek tu za druge, a za sebe nikad.. možda je ovo moj obrambeni mehanizam, ne znam..
nisam nikad bila ovako pesimistična možda je to od straha ..
a kako si mi ti i tvoje malo :heart:
pozdrav svima...evo samo da javim da mi je jucer izmjeren folikul od 18,6mm sinoc u 22 h primila štopericu ovitrelle i sutra je punkcija... u 08 ujutro ,sad samo se mogu još nadat da ce folikul izdrzat bez pucanja do jutra.....
donatela sretnoooooo ~~~~~~~~~~~~~~11
palčice,čestitam na plusu!! :-D :-D
tikice,draga naša vjerujemo u tvoj uspjeh u jednu divnu betu..i zato ti šaljem brdo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Laki, bravo za prekrasnu betu :-D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
Mala Maja i Palčicazg, bravo za plusiće, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bete budu bar troznamenkaste ;-)!
geceta, nadam se da je ipak bilo prerano za testiće i šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta ipak iznenadi :yes:!
ARIANM, i tebi ~~~~~~~~~~~ za lijepu betu, nadam se da je bilo rano za test!
tikki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan FET!
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se folikul lijepo razvije i da nam poboljšaš statistiku smrznutih js!
tikica78, i sve ostale čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće i velike bete!
kitty i za tebe i tvoju beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za sve moje drage suborke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još svima:kiss::kiss:
Tikki,majaPOp,oprostite sto vas nema na listi,obajvljujem novu za koji dan pa obavezno promjenim.
Tikkice,nemoj mi molim te klonuti,rekla sam da me sas barem ti moras razveseliti. Da me ostale cure ne shvate krivo,veselim se svakoj vasoj trudnoci ali tikkicina bi mi ipak sad izmamila najveci osmijeh.
Ja sam dns bolje,jucer sam doista isplakala dusu,sve je protiv mog vadenja bete u petak,dr mi nema da mi da uputnicu,ginicka radi kontra,za petak nemam ni prijevoz,a iskreno,nada je umrla tak da mi se opce nit ne ide vadit
Neumorna, jupi za betu :-D sad nek se lijepo dupla.......
MalaMaja, čekamo tvoje lijepe vijesti...
Tikica78 i gaceta šaljem vam malo optimizma...
cure,čestitam na veeelikim betama!!!:-D:-D:-D
sad sa punim pravom uživajte u svojim trudnočama i mazite trbuščiće-budite sretne!!!
Palčice jako mi je drago, upalile su molitve ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu!
Tikice78 dobro sam osim što imam cjelodnevne mučnine ali proči će i to, lagano sam se zaokružila i zakoračila u 9tj...27.06. idem na kontrolu da vidim moju malu mrvicu....stvarno bi voljela da si u krivu što se tiče tebe i da 12.06. ugledaš prekrasnu troznamenkastu betu....:kiss:
Tikica, ja te kužim totalno, meni je pesimizam (iako ja tvrdim da je to samo realizam) obrambeni mehanizam. Čuva me od velike tuge. Ovoga puta sam si dopustila taj luksuz veselja i nade do zadnjeg trena... i nikada mi neuspjeh nije bio tako težak kao ovaj sad.
Ja ti jako držim :fige: da te osjećaj vara i da bude bingo!
Palčice ~~~~~~~~~~~ za betu!
Laki ~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
Gaceta :love2: drži se. Jako te grlim!
Cure moram vas pitati za mišljenje,naime jeste cule za teoriju da lh trakice ranije od testa za trudnocu detektira plus?
evo mene iz splita...danas sam imala desno 3 po 19, što je super, ali su stali rasti ovi na lijevoj strani (gdje je bila endometrioza). endometrij 9 mm... kaže dr. da je 5-6 maksimum sa femarom, ali je važno da su bolje kvalitete. prestao mi je davati menopur, da ne popucaju ovi desno, a mogiće je kaže da narastu ovi lijevo do prekosutra, kada je punkcija. večeras ide štoperica i sa božijom pomoći :) od danas sam čekalica punkcije :)