kriszg ta predvidjanja njegova bolje ignoriraj :-) pogotovo ako ti ciklusi variraju.
Printable View
kriszg ta predvidjanja njegova bolje ignoriraj :-) pogotovo ako ti ciklusi variraju.
I ja sam u nedjelju bila zabrinuta jer me je užasno probadalo u jajniku. Jučer (dan poslije) bila na folikulometriji i rece dr. da je bila
"lijepa ovulacija", dobro prokrvljena žuto tijelo itd. Dakle, moguće je da jajnik baš jako boli i da bude sve ok. Nadam se da je tako i kod tebe.
e da, evo nešto za cure koje prate BT: meni je najniža temp. ovaj ciklus bila dan iza O (potvrđene folikulometrijom) :zbunj:
lista za 28.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc +
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
krojachica,no i sad se ti osloni na temperaturu..:roll:
stork,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno u ljubičicama!
HelloKitty,javi se kak napreduje pračenje uzv-om :fige:
Yummy_mummy,ajme koji skok na grafu...od cijelog jednog stupnja :drama:,pa kaj si delala po noći? Mislim da tvoj plan od "svakog drugog dana" pada u vodu,navali ti i danas na svojega:alexis:
Ovaj mjesec nekako čudan za sve cure...sve se poremetilo. Uglavnom sam se zakazala za sutra ginicu. U slucaju da je juće ili danas nastupila O, smijem li zbog tog krvarenja (braon iscjetka) pokrivati??? I ja sam si odredila svaki 2 dan, uglavnom u isto vrijeme, nocu, sorry ako sam previse direktna, nekad pomislim da i vrijeme igra ulogu :lol:
Esperansa, rekoh ja MM da ćemo svaki drugi dan, a eto već 2. mjesec pa smo pokrili O. svaki dan (četiri, odnosno tri dana zaredom)! :lol: Ne znam što nam bi! Kao, nismo htjeli propustiti toliko očekivanu sluz!:lol:
Moj advajs: pokrij ti to!:-D
Mi smo pokrivali, trebalo nam je samo malo vise predigre.
Evo, ja sam ostala sam u uredu, koji mir i tišina... :trep: Još malo pa idem svojoj kućici.
Trbuh ne boli danas uopće (ah, sasvim očekivano), grudi malo osjetljive. Držite mi fige za sutra da me trbuh ne boli... Jao, meni za sreću malo treba... :drama:
Evo i moj grafic u potpisu :-D!
Da skuzila sam da mi se sa mob ne vidi ;-(
I kaj mislite oce biti anovulatoran? Vec je 14 DC :-(
Cure evo malo da se javim,za sat i pol imam pregled kod ginekologa i izvan sebe sam =-O trema,nervoza,uzbudjenost uhhh samo da je sve ok O:-)
Ja sinoć sanjala da sam trudna, blizanke, prekrasan san. :-D sinoć mjerila temperaturu čisto iz znatiželje 36,6. jutros u krevetu odmah poslij buđenja 36,5. imam simptoome M . U ovom ciklusu više sam živčana i imam kraći fitilj to inače nije slučaj, jadan MM . I tu je jedna ženskica navela da joj je simptom bio isprepadanost, na sve je trzala. to se i meni dešava. eto sve neke male naade :)
Pozdrav cure! Ovaj fertility friend me zbunjuje. Kaze mi da sam plodna, a ovulacijski test kaze da nisam. Vec me pocinje biti frka. Je li moguce da zena u ciklusu preskoci ovulaciju?
Kaze ti da si plodna zato kaj si upisala E pod cm a vjerovatno ti se spremaju plodni dani...prema temp ne mozes znati da trenutno ovuliras vec kad je 3 dana u porastu, potvrdi ti ovulaciju
Ma vecinom su mi ciklusi preko 35 dana cak i po 40-50 kako kad! Sad nemam jos nikakvih simptoma i cerviks se nije dignuo jos ! Neznam dali je to tipicni anovulatorni graf ili bude jednostavno ovulacija kasno! Imam pcos ali svi hormoni su uredu jedino jos moram inzulinsku rezistenciju i ogtt vaditi da nije do toga!
Mislim da dokle god ti ne prode ta tri dana povisene temp uz ostale znakove ne mozes znati da nece biti, bbt ti pokazuje samo da je bila ali ne i kad ce biti.Osluskuj organizam, ako ce doci do ovulacije, neke znakove ces primjetiti
bubekica vidla sam na drugoj temi za inofolic...jel pomaze sto?Mozda bi viki88 pomoglo...
Nije uspostavilo ovulacije, ali u prvom ivfu sam ga koristila i rezultat je bio daleko bolji. Sad koristim opet, vec cca 2mj.
Ono sto sigurno pomaze je prehrana bez ugljikohidrata ;-)
Thanx cure!
Bas zanimljivo, zbilja su uredni lh i fsh. Osim uzv slike, koje jos simptome imas?
Dal su ti ovulacije (kasne) potvrdjenje uzv?
cure moje, čitam vas i pratim, ali sam cijeli pšrošli tjedan bila bolesna (visoka temp), pa nisam imala snage pisati.
ovaj ciklus sam užasno zbunjena!
naime, ovaj ciklus, od 7 do 9dc sam imala uobičajene bolove pred kao i uvijek pred O i 9dc ew - baš rastezljivo, prozirno... dakle, pretpostavila sam da je ovulacija bila 9 ili 10dc. lh trakice nisam provjeravala, cerviks isto nisam.
jučer, na 15dc cerviks mi je bio jaako visoko, mekan...crta na lh trakici nešto svjetljia od kotrolne. danas, 16dc cerviks i dalje visoko, mekan...lh pozitivna! bolove nemam nikakve, niti ew!!
pa kad mi je onda ta o??? poludit ću, neznam ništa ovaj mjesec. inače točno osjećam o i znam kad je...a i u nekoliko navrata mi je na uzv potvrđeno ono što sam pretpostavila...
help!!!
cure, samo da vas brzinski pozdravim, čitam vas redovno ujutro sa posla, a navečer sa moba
Darija_os čekamo izvješće nakon pregleda...sretno ~~~~~~~
Ja sam u očekivanju ovulacije, nadam joj se za vikend pa da pokrijemo kako spada, ovako preko tjeda smo većinom umorni
Daria os sretnoooo, biti ce sve u redu, uzivaj na prvom uzv-u :)
Ja jos tjedan dana cekam svoj prvi pogled na bebicu :-D:-D
cure veliki pozdrav svima, bacim oko svaki dan al od silne guzve bas ne stignem tipkati, nadam se novim plusicima da nam novo odbrojavanje bude visestruko :)
kudri,a izgleda da je najbolje pokrivati od kraja menge pa do tam negde dan prije očekivane iduče menge...:roll: šalu na stranu,ovaj siječanj je zbunjuč za mnoge,sve se poremetilo svima.
Meni se digel tlak kod opče dr pa sam napravila đir pješke da se ohladim...i jedva se dovukla doma,pritisak dolje,pikanje na desnoj strani,napuuhnuta,jedva dočekala dojti doma.
Sise još ne bole :-/
Pitala sam se danas kak su naše trudnice :-)
Darija_os,Asper, :-*
Da li je moguca m u prvom mjesecu trudnoce,jucer je stigla,bas po kalendaru,no vrli je slaba i oskudna.citala sam o laznom menstruaciji i kazu da obicno kasbi ili urani.jos jedna stvar je da sam imala grceve danas kao i kod normalne mjesecnice,ali kazem,vrlo je slaba.obicno prvi i drugi dan bude obilna. Mogucnost za trudnocu realno postoju,ali me zanima treba.li me ovo brinuti i.moze li biti trudnoca?
Ja bi svom MM danas najbolje izgledala u bijeloj mokroj majci:lol: vec par dana su vene prisutne ali su tek danas probujale i postale osjetljive i na propuh:coffee:
Zuzy :-*:-*