Hjoj, cure, nadam se da će vas pozitivne bete obradovati i da ćete trudne dočekati Božić!
Šaljem vam svima vibrice za mališane da se prime!
Printable View
Hjoj, cure, nadam se da će vas pozitivne bete obradovati i da ćete trudne dočekati Božić!
Šaljem vam svima vibrice za mališane da se prime!
Daj Boze Medeja da bude tako.cure koja ide sutra ja idem oko 11?
Na punkciji je bilo 16 js. 12 je stavljeno na oplodnju....4 smo potpisali za zamrzavanje. Medjutim kad smo dosli na dan transfera, receno je da ove 4 js nisu bas bile ni zasto.....ali zato od ovih 12, svih 12 se oplodilo i sve su blastice. Sv su bli oduševljeni. Isli smo na SET zbog blagog hipera.
I da, cuvaj, cuvaj :)
Danas vracena jedna, 4 zamrzli! Za razliku od prvog puta, ovo je cudo! Beta 15.12.
Strašna :*
Svima koji čekaju punkciju, ET ili betu sretno do neba.....
Ja danas bila na kontroli prije fet-a i dr Podgajski mi našao polip:cupakosu:,kaže ukoliko nakon transfera smrzlića ne dođe do trudnoće da bi me poslao na histeroskopiju
Antonija prijedlog, prvo odi na histeroskopiju, iduci ciklus nakon toga (kad maknu polip) cak se preporuca raditi fet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda drzimo fige da fet donese bebicu ako ne histeroskopija je rutina i iduci ciklus doktori preporucuju bas fet, ako imas jos smrzlica.
Danas bila na fet blastica beta u 16.
Drage moje,prvi puta sam ovdje,iza sebe imam inseminaciju neuspjesnu,imala sam dvije laparoskopske op drilling jajnika,inace imam PCOS,sa suprugom je sve ok,e sada ovako,imala sam punkciju 24.11.2015 dobila sam 5 jajnih stanica,od kojih su se dvije oplodile i kazu da su dosta dobre,ET sam imala 26.11.2015,vracena su mi dva embrija,5,6 i danas 7.11.2015 sam radila testove na trudnocu koji su bili pozitivni,sad me je strah da su krivo pokazali ili nesto,dali netko ima iskustva sa tim,ovo mi je prvi IVF.
Drage moje,prvi puta sam ovdje,iza sebe imam inseminaciju neuspjesnu,imala sam dvije laparoskopske op drilling jajnika,inace imam PCOS,sa suprugom je sve ok,e sada ovako,imala sam punkciju 24.11.2015 dobila sam 5 jajnih stanica,od kojih su se dvije oplodile i kazu da su dosta dobre,ET sam imala 26.11.2015,vracena su mi dva embrija,5,6 i danas 7.11.2015 sam radila testove na trudnocu koji su bili pozitivni,sad me je strah da su krivo pokazali ili nesto,dali netko ima iskustva sa tim,ovo mi je prvi IVF.
Zna li mozda koja od vas do kojeg datuma primaju na vv pacijentice koje su predviđene za postupak u 12 mj? Mislim na onaj dolazak 2 ili 3 dc. S obzirom da se blize blagdani pa i neradni dani. Uopce neznam kak to funkicionira. Naime meni m malo kasni, ocito je nervoza napravila svoje i sad se brinem da cu i 12. mj izgubiti i morati cekati 1.
cure do koliko godina puštaju u postupak ?
Jucer sam dobila info na tel da do 8.12 su primali za postupak u 12mj. Mogu primiti za postupak samo ako ce sigurno zavrsiti postupak prije praznika.tj prije Bozica Tako je rekla dr na dogovoru u 11mj. Ako sam dobro zapamtila dr i sestre se sa godisnjeg vracaju 11.1. Nazovi jos vv pa provjeri.
:-* hvala draga
Test je jutros rekao + a ja naravno sva u cudu pa ne vjerujem i cekam betu :-)
Baš me vesele vaši plusići :-)
Moj test 11dnt- nisam ujutro radila ali ipak mislim da nista ni ovaj put
Miuta žao mi je...
Ja idem sutra gore potvrditi negativnu betu i vidjeti što dalje. Zna li tko koliko dugo se nakon stimulacije mora napraviti pauze za iduću stimulaciju?
Moja teta beta je 638!!!! Ja nevjerujem!!!! Na koji broj zovem dr Jukic?
Tajcigb čestitam!!!!! Vjerujem da si uspjela dobiti dr. Neka se u četvrtak lijepo podupla!
Ja sam sa dr. dogovorila jedan prirodnjak u veljači... Na kraju onda nisam niti pitala koliko bi se moralo čekati na iduću stimulaciju.
Beta je sada 1472, tako da je to to :-) prvi uzv cu obaviti kod svog gin zbog g.o. Sretno svima!
Cure jel zna koja od vas kad počinju raditi opet na VV? Trebali bi u postupak ali trebam dobiti m oko 7.1. pa se bojim da će biti prekasno ako se vraćaju tek 11.1. :(
11.01. pocinju. Provjereno
Mm su rekli prosli tj. da počinju sad ovaj tj. Ne znam ja ionako sutra idem tam pa cu znat iz prve ruke