Spajka :oklagija:
Izgledas super!
Mislim, ja tako nekako izgledam, ja sam time prezadovoljna :angel:
Printable View
Spajka :oklagija:
Izgledas super!
Mislim, ja tako nekako izgledam, ja sam time prezadovoljna :angel:
Spajka, slike na sunce!
uh, ja sam sad pogledala fotke od sase (imam link od prije), koja guza, ajme :zaljubljen:
spajka, ajd pliz salji fotke!
tabata strength max out 21:55
idem razvazat.
hvala cure.
i ja sam taj plank radila na kraju treninga. možda bi uspjela i još, ali me je počelo boliti pa nisam forsirala jer sam negdje čitala da to nije dobro. nastojat ću sad svaki dan povećevati izdržaj pa mi je cilj izdržati bar 2 minute.
evo mi i gurua. izgleda da nisam guzove dovoljno stiskala. morat ću doslovno kovanicu ugurati između. ali ne znam što će je držati jer mi je to valjda najmanji dio tijela :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=wPh7J20MRNc
Spajka, ubit cu te za tvoj pass!
Super si, fakat!!!
Sasa!
A sad ti! Jeeeeez! Ne da sam umrla. I za but out 30 1/2 burpija.
Idem sad na koncert :D
Hajahhahaa sad vidim anci na sto se referira tvoja fotka. Al vidis kako si sexi nakon tog treninga!
Seksi maj es!
Moram se skulirati do glazbenog zavoda. Kupit cu si sad vaflu u masarikovoj :D
A ja po cvjetnom cekam malog s karatea. Mogle smo i znojnu kavu popit.
Ja sam jos na periferiji :D
Ak te vidim, zaskocit cu te po obicaju :D
sasa, wow!
spajka, wow!
kad spajka kaže da loše izgleda, laže. i to bezočno
izgleda super!
meni je super spajkin trbuh i struk. kad narastem imat cu i ja takav :)
ja nisam vidila spajku pa vam ne vjerujem :P spajka daj slike!
Spajka i meni molim.
ja još čekam sašine :angel:
Ovaj summer shred 2 je bas tezak, radila sam kao i zuzi, malo preko pol sata :lool:
Ne sjecam se nekog treninga koji je toliko trajao.
Ali super je, bila sam mokra. Usred treninga sam skinula tajice i ostala u gacama :D
Pendulume valjda dobro radim?
Sve sam radila s 12 kg.
Sasa, na momente sam te mrzila jer si me nagovorila, no sad sam sretna! :D
Spajalice, ti si takva lazljivica da to nije normalno! Odlicno izgledas! A i sjecam se tvojih nekih ranijih slika i mogu ti reci da je napredak jako vidljiv!
Sasu sam komentirala privatno :mrgreen:
Napravila sam novi summer shred. I to izmwdju posla i nekog djecjeg rodjendana :anci:
Mislila sam da necu stici napravit buy out, al dala sam sve od sebe i pregrmila tih 30 half burpija, otcala pod tus i trk na rodjendan. Dakle, dva i po sata nakon mi dupe BRIDI, mislim da ce do sutra goriti. I jeste vidjrle da ga ponavljamo vec ovaj tjedan?! Aaaaa!
joj ja sam isto sve s 12 i bilo mi je super teško. ciijeli sam dan iscrpljena. neću ga ponavljati prije vikenda.
saša :drama:
Ja planiram trcati sutra. Valjda cu moci, a dupe mi jos pati od prokletinjinih pistola.
Spajka super izgledas!! Odvalila sam na pass! :lool:
Ja sam otrcala 7 km, pace 6:09, zadovoljna sam. Jos sam zadovoljnija sto nisam gladna
nakon trcanja pa i vaga pokazuje malo manje al jos uvik previse :povrsna:
Ja ne pamtim kad sam se zadnji put vagala.
Dupe ce mi umrijeti nocas i kao feniks se dici iz pepela i stajati jos vise!!! Boli me i dok lezim :drama:
Jutros sam prije posla odradila kbell i kaže mi dijete: "Mama, smiri se. Vrati to. To je tatino." (kbelli) :roll:
Nisam stavljala svoje slike pa mi je glupo žicati tuđe. Ako želite, šaljite. Rado gledam mišićave žemske.
Spajalice, odlicno izgledas!!! A pass ti je za :oklagija:
Mb, super pace a i vaga, unatoc svim teorijama lijepo je vidjeti koju brojku manje :-) I ja sam neki dan stala i na predtrudnickoj sam.
o, nove slije!
sasa i spajka molim i meni šiljnjite!
daans mi je dan stresan
imam neke događaje koje bi najradije prespavala...
dans planiram trčanje
nekako mi je 1 x tjedno prepremalo
2 x već ima smisla...
Jutros tri 5 minute workouts:
No 8 https://zuzkalight.com/workouts/body...inute-workout/
No 27 https://zuzkalight.com/workouts/5-mi...ardio-and-abs/
No 32 https://zuzkalight.com/zgym/body-foc...orkout-32-abs/
Free su i netko ovdje ih jos mora napraviti! Makar dva :mrgreen:
Poslijepodne se stvarno nadam trcanju. Nisam sad danima trcala, moram se malo ubaciti u djir, ipak idem na utrku :D
Anci vrijedna si :klap:
Flopi ~~~~~~~~da sve dobro prodje :love:
Ivana :klap: bravo za kile!
Betty jel se podigla guza dok si spavala :lool:
Ja sam zasad odustala od body revolution, tj ostavljam ga za neke bolje dane.
U zadnje vrijeme se krpam sa 5 minuta ujutro i 15 minuta navecer, cisto da ne prestanem, steta mi je sad pred ljeto izgubit rezultate za koje sam se toliko trudila.
Ali kako radim navecer kb swing, a uz to dosta vjezbi koje su plank based, primijetim kako mi trup i dalje jaca. Jutros sam radila plank ups, i iznenadila se kako mi lakse i brze idu, to mi je uvijek bila bas teska vjezba.
I ja danas planiram trčanje (ako malu uvalim nekome).
Cilj: ponoviti kilometražu od prošle srijede.
Ja sam jutros odradila brzo hodanje na nasipu, 6 km za 45 minuta. Mislim da ću od večeras ili sutra opet krenuti sa Jillian, level 3, noge su mi baš teške od zadnja tri dana što sam vježbala na traci.
mb, prošlo je I bolje nego sam očekivala a bila sam baš uzrujana :-*
toliko bolje da sad idem malu odvesti u parkić
I zato imam snage
po povratku ću 6w6p
jer mi nešto uletilo za večeras, pa nema trčanja :-(
a baš sam nabrijana na trčanje
sasa & spajka su obje vau! :zaljubljen:
hahahah stavis slike sa sasinim, a kako je ona nadljud svi se dive mojim jer su im nekako blize njima :lool:
hvala cure jos jednom, ali ima tu jos nadljuda sem sase, ja sam rekreativac kod rekreativaca.
ne znam kako vama, ali otkad je zatoplilo umjesto da mi se ujutro lakše ustat meni sve teže...svaka čast svima na trčanju po vrućini,ja u susjedstvu vidim samo jednog freaka,on još u crnom trči....mršav ko prut, ja imam deblje noge od njega...
ajme spajka,pa imaš li slike before and after, trebalo bi se valjda divit napretku u vježbanju a ne prirodno zadanim gabaritima/građi gdje je netko u startu zakinut odnosno u prednosti bez i da išta vježba u životu...
spajka bas sam ja tila pitat di su before fotke. ja nista ne brisem, u mene u fotki ima valjda 30 slika :lool:
skulirana, ja idem trcat oko 20:30-21, kad vrucina malo popusti :lool:
Kako rece nasa guru za trcanje, vikki, treba bit u stanju trcat po svim vremenskim uvijetima. Ali isto brate kad vidim one turiste da trce liti u podne po zvizdanu pomislim da nisu bas normalni!
Mb, dobro di su te hrpe tvojih slika? :-)
Spajka stvarno te treba izlupat sta naprica o sebi kad ono jako dobro izgledas.to ti namjerno da nas na kraju iznenadis :-)
Ne zelim ni cut vise neke samokritike.
a mislim da si sto se tice humora definitivno No 1 medju svima nama.
mene stalno nasmijavas.