Ma i moj, i mi smo na ICSI. Nit ih ima, nit plivaju, nit plivaju u pravom smjeru.
Ma napravi kak ti instinkt veli, ak veli da je bolje 5 dana, 5 dana :)
Printable View
Ma i moj, i mi smo na ICSI. Nit ih ima, nit plivaju, nit plivaju u pravom smjeru.
Ma napravi kak ti instinkt veli, ak veli da je bolje 5 dana, 5 dana :)
[emoji38] dobra si
Da, bolje mi se cini 5.
Kad je bilo da ce punkcija biti petak,pa nedjelja,i eto, dogodi se...
Ja sam zato svog drzala na 48-72 sata intervalima od pocetka pikanja :mrgreen: ako nije obavio duznost, prebacila sam na xxx kanale i rekla "izvoli, bolje to nego injekcije" :lol: (nisam ja bas bila sposobna za konkretno pomaganje)
Al dobro, sad ce bit puno lijepih stanica i embrija i onda ce se i primiti pa se o ovome vise nikad neces brinuti :mrgreen:
Ps.ne vidim ti smajlice, nisu forumski ;-)
A pisem s tapatalka :)
Evo dala si stopericu, predosjecam da cu sutra poceti osjecati jajnike.
I blazena opca anestezija,inace nema sanse da bih izdrzala
Brojimo sitno i drzimo fige znaci :-)
Da, opca je meni nesto sto bi se moralo, apsolutno su mi nepojmljive bolnice koje nemaju tu mogucnost :-/ jadne zene tamo. Idi spavaj i sanjaj bebu :)
Sretnoooo, Vrci!
Sretno Vrci. A što se tiče apstinencije mi smo iskušavali sve varijante od 3 do 7 dana. Nama se najbolji pokazao 5. dan. Dijagnoza je teška Oat.
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Vrci sretno!
Ako bude los uzorak neka ga da opet. Nista ih ne kosta, a mozda se isplati. Mi smo tako cesto radili.
Vrci sretno!
Sybila - kako si ti? Nije me bilo neko vrijeme pa nisam u toku 8-) a baš me zanima jel sve ok.
Ma imala sam punkciju 9js bez anestezije prvi puta, to je meni bilo neopisivo bolno i užasno iskustvo. Mogu reći gore od poroda. Nema šanse da bih to više ponavljala, brrrr
Vrci - uh, uzas, 9js bez anestezije...brrrr...
Yarmmai - hvala na pitanju, sve je ok :-) rastem ko pajcek na jesen, bebe sam vidjela na uzv u srijedu, mlate rukama, nogama, ovaj veci (za kojeg mislim da je cura) maltretira i gura manjeg. Najgore povracanje je proslo, bilo je bas jako gadno, ali povracam i dalje svaki dan, zeludac boli, ali bar me vise ne odvaljuje onako gadno maternica. Sad sam 12+6. Kako je kod tebe-kakav je plan? :)
Ooo novi postupak - super! Drzim :fige: :-) javljaj!
Evo mene, 13js. Nista me ne boli,nikakvih problema osim sto nesto krvarim.
Sutra il u pon saznajem stanje
Ma dok sam ležala bilo je ok, kad sam se digla krenulo van.
Sad kad je to izašlo nema više problema. Sviđa mi se što nema bolova, ali se zato moram dodatno paziti da ne pretjeram
Super Vrci!
A normalno je to malo krvi, ipak te pikaju :-)
Vrci super super. Držim fige da ih se što više oplodi.
Vrci sretno, neka bude dobar tulum u labu.
Hvala :) Jedva čekam info, nadam se da bude sutra.
Ja se spremila u krevet strogo, sad sam počela sve to dolje osjećati
Vrci sretno!
dobar rezultat
Danas imamo znakove oplodnje na njih 9 (od 13 js 11 je bilo dobrih), transfer bude 5.dan
:klap:
Super rezultat!!
Vrci super,sretno dalje!!
Vrci bravo, držim fige za dalje!
Vrci super, vibram za dalje!!!
Vrci,sretno dalje!:-)
Vrci zelim ti srecu do neba! Drzim fige da uspije!!
Hvala cure...
Ovo razdoblje dok su malci u labosu je baš dosadno... pogotovo kad moram mirovati zbog jajnika. Inače bih išla na kavice, u shopping i šetnje.
Nemam pojma kako je kad se ide do blastica.
Dan nakon oplodnje jave na e-mail situaciju, koliko je bilo js,koliki oplodenih i kad je transfer.
Nisam nikad isla do blastica da bih znala jel ima daljnih info.
Iako bih rado znala...
Evo dok se prijavim na temu nakon transfera.
Od 13js, 11 dobrih, 9 oplodenih i 3 lijepe blastice
Vracamo jednu, dvije smrzavamo po jednu na nosacu
Vrci draga sretno i da za 14 dana vidis veliku betu;-)
Za 9 dana je test :cekam:
Nemam doma niti jedan test, niti jednu lh, vidjet ću do kad budem izdržala
Vrci, super za blastice! :)
Želim ti čelične živce u narednih 10-ak dana (meni osobno najgori period za psihički izdržati)
Moram se prebaciti na drugu temu, ali sad sam tako nekako rezervirana. Prošli postupak, onaj s fragmentiranim embrijima i biokemijskom, me psihički skroz iscrpio. Tako da se sad zapravo ne nadam previše plusu, valjda neki obrambeni mehanizam. Iako ne postoji razlog zašto ne bi uspjelo. Endometrij i blastica su super, pa idemo dan po dan
Vrci drzim fige da bebica čvrsto primi!
Vrci, sretno!!!!