Draga naša hrabra vatra, nemam riječi. Jako mi je žao. Drži se.
Printable View
Draga naša hrabra vatra, nemam riječi. Jako mi je žao. Drži se.
draga vatra,jako mi je žao...nemam riječi.. :-( drži mi se... :love2:
Draga vatra pratila sam te od početka i stvarno sam vjerovala da će sve ispast dobro, jako, jako mi je žao, nema se tu šta pametno reći, bol je velika, al dat će Bog da opet dođeš na ovu temu.
Jako mi je žao Vatro. :-(
Vatra hrabrice nasa, ne postoje rijeci utjehe.. Iskreno mi je zao :love2:
pa ne mogu vjerovati, vatra draga tako mi je žao, iskreno, baš si me rastužila :heart::love2:
Vatra jako mi je žao :love2:
Prije dosta vremena dobila sam jednu prekrasnu mirisnu svjećicu od prijateljice... miriši ko ni jedna do sad koju sam imala. Prvi put je gorjela kad je njena bebica u buši postala anđeo, i od tad gori za anđelčiće. Gorit će i danas ponovno. Svim mamama koje su morale iskusiti tu bol (i tatama) šaljem bezbroj zagrljaja...s vama sam i vašim anđelčićima. :heart:
Svi su se, pa i ja, nadali da će Vatrina priča ipak imati sretan kraj. Virila sam ovamo svaki dan i navijala za njih dvoje... U ovakvim trenucima ne znam što reći, tek se nadam da će im ovo bolno iskustvo uliti novu snagu, a bebica naći svoj mir, na nekom boljem mjestu..
drzi se draga! grlimo....
i ja se javljam se ne prelijepim vijestima ,16dnt - izljev smedje krvi, na uz se vidi gestacijska ali ne i plod, kaze dr da je jos rano i da bi mogao bit vidljiv uskoro, cini mu se da je nesto unutra ali presitno da bi garantirao.. uglavnom nema aktivnog krvarenja, kaze krv stara mozda i 7 dana .. mirovanje a u ponedjeljak i onako idem javiti se na humanu.. kaze da se jako lijepo i duboko ukopao i nadam se da ce ipak ostati s nama.. nakon onako lijepe bete u srijedu ovo mi je takav šok da ne mogu opisat..
jejja, krv je stara. Igra zivaca, znam ali samo lagano do pon., odnosno do uzv.
Vatra, tek sad vidim ove ružne vijesti i ne mogu doći k sebi.Jako, jako mi je žao.Grlim.
riječi su suvišne...:cry:
Jeja, puno nas ovdje je u nekoj fazi imalo neko krvarenje koje se nije razvilo u neki veći problem, pa se nadam da će tako biti i kod tebe. Nadam se da se do sad već smirilo pa će ti biti lakše čekati sljedeći pregled. Držim fige! :fige:
Drage moje, evo da vam se javim da se i dalje dobro drzim... nisam se stigla ni posteno naplakati, ima vreemena, fizicki sam dobro, ucim hodati, sjediti i jesti, po stepenicama mi je tesko..misici su mi totalno atrofirali, a sva me zdjelica boli sto je normalno nakon "poroda"...
Hvala vam na rijecima utjehe, stvarno ste the best..ne znam sta bi bez vas... svracat cu ja na ovu temu i veseliti se svakoj od vas koja objavi lijepu vijest... Jako vas volim!!!!
Vatrice... Grlim jako!
I divim ti se do neba, čuvaj se<3
Draga Vatra86 tek sad sam pročitala ove tužne vijesti.... Jako, jako mi je žao :love2:
jejja :fige:
Draga Vatra, riječi utjehe nemam, samo jako grlim :love2:
Vatra drzi se draga :heart:
Ja opet smedjarim :( nije mi jasno uopce sta se desava.. nemam bolove nikakve, nista samo taj svijetlo smedjkasti iscjedak .. uzasno me strah..
vatra strašno mi je žao:cry:
vatra puse šaljem! Nakon takve borbe, treba vremena za fizički i psihički oporavak. :love2: Drži se!
jejja nadam se da miruješ, iako vjerujem da je sve u redu ako je doktor rekao da je krv stara.
Moj mali i ja odmaramo a tatica nas poslužuje. Doma je tako lijepo :-)
Puse okruglicama!
Draga Vatrice, tako mi je žao. Tek sam sad vidjela i evo zapalila jednu svjećicu za vašeg malog anđelića. Ah tugi nikad kraja! Drži se draga i čim se malo oporaviš od srca ti želim novu lijepu trudnoću i zdravu veselu bebicu. Šaljem vam ogromni zagrljaj :heart:
jejja, lezi i izdrži do sutra, nekako mi se čini bolje kad te MPO dr. pregleda. Tješi me što je krv stara! Ali od čega, implantacije, hematoma?
To i mene brine, hematom nije ovaj na hitnoj vidio, kao ni neku cistu ili nesto, sad dal me tjesi sto neke jace bolove nemam i da i ne.. valjda ce me sutra htjet pregledat na humanoj, nekako bi i ja bila mirnija da mi potvrde da je jos uvijek sve ok.. ako treba naglavacke cu se postavit sljedecih 32-35 tjedana..samo da bude ok .
Ma vjerojatno ce bit ok, samo eto mozak i strah rade svoje.. nije bilo punkcije, ovo je nakon fet-a, bez ovulacije i bez punkcije.. hvala cure..
Jejja i ja sam krvarila nakon fet-a. Mozda je samo implantacijsko.
Jejja, ja bih na prste jedne ruke nabrojala ivf trudnice koje nisu krvarile ili smeđarile.
Vjerojatno ima veze s hormonima kojima smo nafilane.
vatra, drago mi je da si doma, čuvaj se dok se ne opraviš, daj si vremena da rane zacijele a onda u nove pobjede. :love2:
muma nek te dragi mazi i pazi :) i moj mene služi cijelo vrijeme. od trubha ne mogu više ništa. on i kuha i usisava i sprema i ide na plac... sve što treba.
jejja :fige: sutra za betu i nadam se da će smeđarenje proći. kao što konfuzija kaže, jako puno ovdje nas je imalo sličan problem.
Jejja drzim fige da je sve ok. Da,rijetko koja tu ima tu hvaljenu skolsku trudnocu,cini mi se da se vecina nas sretne prije ili poslije s nekim problemom. Eto ja nisam brljavila,al zato sad lezim.
vatra grlim te draga
jejja ~~~~~~~ nadam se da ce ti biti kao vecini nas-sve ok (ja sam u prve dvije t cesto i dugo krvarila i smedjarila)
cure na mirovanju- drzte se, znam kak vam je
Bbella jesi spremna?
vatra :love2:
jejja ~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude uredu!
ja mislim da još uvijek mogu sve pa se nakon pola sata umorim kao da sam kopala cjeli dan!:lol:
i psihički :) zaista jedva čekam i baš se veselim. nemam straha ni od poroda ni dojenja ni ničega... kak bi iskusnjare rekle "to je zato što ne znaš što te čeka"...
al što god da me čekalo, moj mali smotuljak će mi dati snage :mrgreen:
kakvo je stanje kod tebe? ti si odmah na redu iza mene i leptirice.