Teleca koljenica ispod peke :utransusam:
Printable View
Teleca koljenica ispod peke :utransusam:
mozda ipak da ne pisese, da ti ne osvanem na vratima :mrgreen:
a tek što će bit čvaraka od viknda na dalje :njam:
Meni teže pada vidjet da ti je to sve muž kuhao nego što je skuhao :lool:. Sretnice :-)!
summer ~~~~~
rahela, sline mi cure...:kuhar:
rahela, vidis li kako nam je drago sto si se javila :-)
opet mi ne da na forum,šta je ovo...
ne stignem vas pratit i to me tako nervira,a bome pišete prilično u zadnje...
QB,meni su govorili da pretjerivam a nisam ni blizu tebi bila tako da,uspori malo....
summer,super za nalaze,neka ostane u tom svjetlu,tvoja pozitiva sigurno doprinosi
ja večeras opet kuham neki a la bosanski lonac,doslovno 5min posla,samo surgam meso u lonac i velike komade povrća i pustim kuhat 2-3h uz povremeno lagano protresanje...ja obožavam,mala baš i ne ali tko ju šiša...:)
ove je god dobila "samo" slatkiše od mene, znala sam da će nonići pretjerivat tako da sam napravila balans....
za vježbanje- dobro ste skontale,platila sam za izradu plana prehrane i vježbanja..dobro,za prehranu mi i nije trebo plan,svjesna sam bila da moram pojačat proteine,whey ne želim dok dojim tako da udaram po domaćim jajima,uvela sam ih dodatno uz doručak...
malo se teško prebacit na one statične izolacijske vježbe nakon Zuskinih skakutanja ali trebala mi je promjena...i dalje imam upale ali manje,prvi je tjedan bio ubitačan...
Angie, u pravo te vrijeme godine uhitila proždrljivost...:mrgreen:
skulirana-zasto ne whey dok dojis?
Skulirana ja bi se prodala za bosanwki lonac.obozavam ga tj.nju kalju :lool:
QB skulirana je prirodnjak i pazi da ne uzima previse kemije dok doji. Ne znam koliko je whey cista sirutka a koliko jos drugi dodaci.
skuli bem mu, daj nam Plan :lool:
bar koji detalj, ne želim ti oteti plaćen Plan ali ga želim ugrubo čuti
rahela :-D da se vratiš što prije
jesi nabavila garmin?
ja još čekam bing popuste!
danas sam i prijepodne i popodne na kontrolama i kontrolicama tako da ću sda odmah nešto odraditi
čak bih mogla nešto od tonya što uključuje snagu..
od trčanja sigurno ništa...
Čini mi se da je kod Skuli plan baziran na proteinima i dobijanju mišićne mase. Meni bi trebao neki da skinem salo da otkrijem svoje bujne mišiće :lool:.
Sinoć speed 3 i to u pola 9. To je meni kao da sam vježbala u 11 :lool:.
Lili i ja volim bosanski lonac :njam:, ali ga ne pravim jer ga moji neće jesti. Tako da se uvijek ogrebem od mame kad pravi.
flopi- želim ti dobre nalaze na kontrolama :)
I mi danas kod šjor dotora-idemo na uzv kukova. U platnenima smo velik dio vremena, nadam se da će biti dobri nalazi onda.
Jučer bez treniranja-samo keglove :D
danas ćemo nešto odskakutat popodne. Imamo dobru noć iza nas što se tiče spavanja.
Ali ja sam zaradila nekakvu upalu uha ajajaj :(
QB nadam se da ce upala brzo proc ~~~~~~~~~~~
j-la bome kasno :lool:
flopi nadam se da je sve ok ~~~~~~
ja sam jucer bila kod frizerke, MM-u i djeci se ne svidja, bas me briga :lool:
poslije smo prosetali i otisli na cevape. danas planiram teretanu. puse bura pa nista od trcanja...
Zs, i ja bi koji detalj ;)
J-la, bravo za vjezbanje!
Flopi i QBee, sretno na pregledima! I nek upala brzo prodje. I ja u doktorice, upalili se krajnici. Mislim da mi ne gine jedan klavocin. U to ime restam do kraja tjedna i citam Amosa Oza.
Mb suosjećam, moji isto ne vole kad se vratim od frizera. Najdraža im je moja divlja frizura...
Jutros me trknuo auto dok sam prelazila cestu na zelenom po crvenoj biciklističkoj stazi (bila sam na bicu, on neočišćene šajbe). Zahvaljujući mojoj utreniranosti i sabranosti prošla bez ozljede, on skrenuo malo udesno i nastavio ko da se ništa nije dogodilo.
Sad plačem od muke na poslu što se sve moglo dogoditi.
Trenutno mrzim ljude, Zagreb, you name it....
kjb, draga, pa ne vjerujem da je mogao biti tako bezobziran i bezobrazan :-(
Znam da je tesko o tome ne razmisljati ali sada ce ti dolaziti samo takve misli, sto ako...probaj ih nekako odagnati.
Saljem ti zagrljaj :hug:
Hvala ti, ma sva se tresem,još mi je muž na putu....
kjb, uh, dobro si prošla! Ne mogu vjerovati da je samo produžio, katastrofa!
Vibrice bolesnima da što prije prođe i za dobre nalaze na kontrolama!
Sama sam s klincima tako da sam dva dana restala, odnosno odvezi-dovezi akcija. Jutros sam odradila zuzskin ktb #9.
joj kjb drži se ~~~~~~~~~~~~
zima je za gradski promet stvarno loša :-/
pogotovo u maglovita jutra. imaš li one reflektirajuće naljepnice na biciklu?
jučer sam bila u Vrutku i opustošila vinski podrum :škartoc: i meni je bio sv. Nikola :mrgreen:
a onda me grizla savjest pa sam odjurila na trening i ubila se.
Kjb,
Koji auto je bio? Jesi vidjela regu?
Strasno. Ja sam uvijek suvozac i cesto svjedocim neozbiljnosti vozaca ali i pjesaka.Mogao je narem stati da vidi jesi li dobro.
Danas ne trcim, stigla vjestica a da nisam niti skuzila.
Trcala bih ja ali mm je navecer kod svojih sa starim gleda tekmu.
Uglavnom samo sto je stigao na drugi kraj grada, zove sin da je uganuo glezanj na tjelesnom. Ja sama sa curama, zovem njega...trebat ce mu dosta. Nadam se da nije nista ozbiljno. Uglavnom ako je pokretljivost dobra, jel treba slikanje?
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
ajme kjb uzas :/
bas je bezobrazan taj vozac!
neka si dobro prosla, moglo je svakako zavrsit :love:
kris, a vidi jel oteceno i moze li stati na nogu?
angie i ja bi takvog sv.nikolu :mrgreen:
Kjb :-o :-o! Sreća da si se snašla i da nema posljedica.
A mogao je bar stati da vidi je l sve ok :-(.
Angie75 :lool:, znači da si bila dobra ove godine.
ma ja sam zato i bijesna, ja sam toliko pažljiva.
bijesna sam i na vozače auta i vozače bicikala, zato uvijek,, ali uvijek silazim sa bica na pješačkom i extra sam pažljiva gdje god dolazim u interakciju s autima.
Danas još nekako mogu opravdati ovog koji je kriv jer se osjeća kriv pa je pobjegao, ali ovog iza.... Da ne kažem da imam još uvijek dječju sjedalicu iza (mala je stvarno mićana i još uvijek stane u sjedalicu, ugodnije joj je nego na paktregeru). Očajna sam. Regu sam naravno zaboravila, a palo mi je napamet da ju zapišem odmah u mobitel (jer u cijeloj velikoj torbi nemam olovku).
Malo sam se ohladila
Kris, ako nije otečeno ne moraš jurit
Oteceno je i plavo. Pokretljivost mu je ok ali nema puni krug. I trne mu. Poslao mi je video
i ja bi otisla, bolje provjerit :)
Kris, i ja kazem, idite.
Kjb, uf! A i taj lik je krelac!
U mene nista od klavocina, samo amoksicilin ;) Valjda nece smetat sisavcu.
Jos nisu stigli kuci. Hdje da ga vodim? Ima 16 god, inace spadamo po merkur valjda ako sam tamo rodila. Nemam iskustva sa time, pomagajte. Treba li uputnica od njegove doc?
Trebaš aktivirati i osiguranje (budući da je bilo u školi), a ideš na hitnu bez uputnice
legendo! :lool:
kjb mislim na tebe
kris definitivno kod doktora s malim
a meni je danas rođendan! :-D
sinoć radila kremšnite za svoje doma i liker od bijele čokolade za ekipu na poslu...
a navečer poslije Pounda na cugu s ekipom s treninga
MM mi je poklonio Relax za dvoje (što si već dugo želim) u jednom spa centru, baš sam happy :-D
Ja se uopce ne sjecam da smo ove godine placali osiguranje...i nemam pojma kaj to znaci aktivirati
Boxica, neka je sretan!
Boxice, sretan rodjos.
Kris - kad odete na hitnu i dobijete povijest bolesti (što god to bilo), kopiju trebaš poslati u osiguravjuće društvo (ili školu ako ne znaš kod koga ste i ako ste osigurani).
Ma nish. Dosao je kuci, nema nista plavoga a oteklina je splasnula. Samo ispod zgloba je manja oteklina. Ne moze stati na nogu ali ima normalnu pokretljivost
Kris ako odlucis obavezno klaiceva. ako zelis osiguranje moras imati i dokumentaciju. skolu nazovi i pitaj da li su osigurani ako si zaboravila.
Ma jok. Nismo. On kaze da su skupljali ali da je on mislio da ne treba pa nije niti rekao. Ili je cak i rekao pa potrosio lovu:) ja se doista ne sjecam. Uglavnom ne djeluje nista strasno. Namazala sam sa kremom koja hladi, napravila laganu kompresiju zavojem i lezi na povisenom kao kralj. Ukoliko kroz dan dva ne ide na bolje idemo doktoru.