Ja u bolnici, cekam carski koji ce biti sutra ujutro... javim novosti kad budem mogla
Printable View
Ja u bolnici, cekam carski koji ce biti sutra ujutro... javim novosti kad budem mogla
Drage moje evo mene u rađaoni.. trudovi na svake 3 min..
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
Sretno kika! Pozurila si!
Artisan i kika sretno!!!!!
čekamo dobre vijesti
Artisan, kika drzte se :klap:
Cure sretno i drzite se!
Sretno cure!
Sretno artisan!
Kika se valjda već mazi pa nema vremena za prijavu :)
Artisan i kika sretno!!!
Cure drage, samo da i ja javim da je 28.06. na svijet došao naš sinčić-sreća i ljubav najveća :) Nisam stigla pročitati tko je sve u međuvremenu rodio, zato želim čestitati od srca svima onima koje su u međuvremenu na svijet donijele svoje smotuljke. Pusa i pozdrav svim rodicama.
Cestitke i od nas. Nas decko je dns dosao na svijet carskim rezom. 3600 g i dug 52 cm.
Kika,artisan,jarice, čestitam vam od sveg srca! :pivo: :mama: :-D
Čestitke mamice bome ste se dobro naredale...a moj lipanjski momak još neće van...
Jeeeej :-D cestitke i brz oporavak svima!!
Čestitke!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ivekice ima li sta kod tebe?
Sanja ne mogu vjerovat da smo mi iduce :-o
Cure cestitke na bebacima!
Čestitke svima!!!
Ivana.sky još čekam. Nisu htjeli inducirati. Cure možete samo poslije mene, jer ja više stvarno NE MOGU!! :)
Joj ajde da kreene ;-) sto prije i nek prodje brzo, bezbolno i skolski..
Cestitke na strucicama! :-)
čestitke svima!!!
cestitke cure :-D:-D:-D
bebeto, sretno na pregledu sutra
nek se još pokrene da uskoro svoj 'lipanjski' smotuljak primiš na ruke
Joj ja se nadam da ce krenut ove dane...sutra mi je na pregledu dr.Bacic pa cemo vidjet sto on kaze..sutra sam vec 40+6...
Joj cure, koliko vas se zaredalo.. Cestitke svima! Vjerujem da sve uzivate u malenim mrvicama :)
Ivekice, ti nam jos nisi rodila? Sto je bilo s curenjem plodne vode onaj dan? Lazna uzbuna?
ivana.sky, joj nemoj molim te :D Danas sam bila na pregledu (38+3). Narucena ponovno za tjedan dana. Zatvorena skroz. Kaze doktorica sve ostalo savrseno i skolski. Slusale smo se na ctgu, to mi je bilo bas onako divno. Sva sam se raznjezila :)
Draga Kika iskreno ti čestitam, želim brz oporavak od CR i nakon svih ovih godina da se napokon mazite i pazite sa svojom princezom!
Alkemičar, artisan, jarica čestitam i vama od srca, uživajte sa svojim mrvama!
Sanja i Ivana.sky, mislim da sam ovdje nakon vas ja, al meni to još daleko. Tek porodiljni otvaram ,he,he.
Žužy i Icsi drago mi je da se sve smirilo kod vas, neka bude sve mirno do kraja.
Hvala vam svima!! Čestitam i ja svim novopečenim majkama☺Morala sam na hitan carski nakon 12h trudova,Alma se nije mogla spustiti jer joj je glavica malo veća.. Rodila se 2.7, sa 38+3 . 51 cm, 3300 g otprilike..Dobila sam veliku temperaturu a ona ju je dobila od mene. Sad više nemamo temp, ali njoj raste neka bakterija,, još ne znaju koja. Boli me sve i jedva se gegam a ona je u inkubatoru.. Još ju nisam primila.. budem se javila sa novostima.. pusa
Vibram da sve prodje sto prije u najboljem redu i da se grlite uskoro ~~~~~
Drz se :love2:
Čestitke od srca na svim novopridošlim smotuljcima!!!!
Čestitke svima na ovoj najveselijoj temi!!!!
Kika222, mislim na vas i sigurna sam da ce sve biti ok :) Drzite se :-*
Jooooj čestitke svima, tako me raznježi ova tema :-D
Cestitke svim novim mamicama. :)
čestitke svima!!
Cure čestitke svima, predivno!!!
Imam jedno pitanje, 11tt sam i kad ležim na leđima točno mogu napipati kvrgu s lijeve strane u trbuhu i vidi se izbočina. Bas sam prestrašena. Je li to normalno ili?
Onako izbočina tvrda, nista ne boli..
Mozda je malisa u svom baloncicu :-) u 11tt dostizu cca 44-56mm u duzini, a to nije malo vise, sad ce puuuno rasti
Prati, nemoj puno stiskat i pitaj dr na pregledu iducem, ako bude i dalje tu.
Icsi,kak je kod tebe?
Ivana hvala na odgovoru, to se osjeti i vidi samo kad ležim na leđima.. U petak tek imam pregled ne znam da li bi sad zbog toga trebala ići prije..
:neznam: ako te ne boli i ne stvara probleme mislim da mozes pricekat do petka... ali ako ce ti biti lakse i ako ces bit smirenija da te pregleda netko strucan i vidi o cem je rijec, onda odi ranije :-/
Više - manje je ok.
Sinoć oko 2 sata opet krvarenje sa sa gušćom smeđom krvi. Kaže doktorica da je to hematom. Na vrhu uloška mi je bilo i malo je procurilo na gačice.
Jutros opet lagana mučnina. Neka, to znači da bebice rastu.
U ponedjeljak će me još jednom pregledati i pustiti vjerojatno kući.
11 tt lagano prolazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk