Koji je razlog kad ima manje plodne vode i što dalje u tom slučaju? Kako se to liječi ako se može?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Koji je razlog kad ima manje plodne vode i što dalje u tom slučaju? Kako se to liječi ako se može?
Bebeto čestitam :-D
Cure što morate mirovat i ležat u bolnici, drž te se, izdržat će te sve za bebeice vaše.
ivana.sky kako znaš da nije kolostrum to, meni se možda čini po opisu da bi mogao biti?
Iskreno ne znam... prije mi je znalo kapljat gusto zuto, to sam bila sigurna da je, al ovo je bas onako ko suza, bistro pa me zbunilo
Bebeto cestitam :)
A mene tako ljuti sto doktori ne objasne nalaz.jucer sam kopala po papirima i vidim da u nalazu maloj stoji da ima i suzenu plucnu arteriju.njima je to sve nista.niti ne spomenu.a onda roditelji procitaju nalaz i proguglaju nazive strucne i eto odma briga.
Moram jos misec dana cekati kontrolu za kardiologu.izgoriti do tada.uz sum i rupicu sada jos i ovo suzenje.a i jos nesto stoji u nalazu ali moram otkriti znacenje.
bebeto,čestitam!!!
ajoj, koliko briga u zadnjim javljanjima, držte se sve cure, bit će sve dobro, samo pozitivno svi naprijed
Eto. Jučer sam popričala sa drugom doktoricom i ona mi je rekla da se ne zamaram sa plodnom vodom jer sam ja u tjednima kad se voda tek stvara. I nikako se tu ne može govoriti o nekom manjku..i na svakom uzv-u bude drugačije izgledalo. I sad ti budi pametan...i ja sam se jučer krenula nalevati sa vodom...pišala non stop.
I ukinula mi je heferol,još se čudila zakaj ga opče pijem. Hemoglobin mi je mrvu niži ali kao ništa zabrinjavajuče...veli da se budemo pobrinuli za željezo tam oko 20. tt.
Jučer sam još friško krvarila,danas curka smeđe. Zbilja se nadam da više nepe crveno...i da sve to skupa nije naškodilo bebici. Veli mm,vidiš kak je naša beba šutnula tog hematoma iz svoje kućice :zaljubljen:
eryngium,kolko si sad tt?
Pij vode..i javi kakvi su nalazi koje moraš obaviti. Neznam puno o ovome kaj se tiče posteljice preko ušča,ali pretpostavljam da moraš mirovati?
Ja sam jučer ostala bez neta pa nisam mogla istraživati o toj plodnoj vodi...i bolje. Niti neću.
Drži mi se,:-*
Icsi,znači do daljnjega si u bo.
Ja sam skužila da ispružena mogu ležati par minuta samo,smeta mi dok mi je trbuh napet. Al sam primjetila da dok bi ležala na leđima sa skvrčenim nogama pa ih malo spružila,da bi mi poteklo...
Na lijevom boku isto mogu jako kratko biti,počne me pikati a i još mi smeta oko ožiljka od laparo i mog čudno zašitog reza. Tak da se fort šaltam.
Muma,116 a donja granica 119. Nije strašno.
bebeto,čestitam na tvom malom princu!
Meni je čak u trudnčku knjižicu zapisala da mi je 117 bio negdje na početku...kao podsjetnik da mi uvali heferol - vjerojatno sutra pošto je "vrijeme" za uvođenje.
bebeto, cestitam!!! :-)
Znate ono kad sam pisala da imam osjecaj ko da me beba ogrebala iznutra? Evo opet taj osjecaj, ovaj put pandzom tigra desno iznad pupka... ne mogu stajat koliko boli... ima netko ideje sta bi to moglo bit?
Žužy neka je sve ok bas sam se zabrinula, tvoja beba je jača od tih glupavih hematoma, bit ce to borac veliki kad je vec sad takav!!!
Eryngium , zao mi je sto i ti moraš prolaziti kroz stresove, sto su ti savjetovali za dalje, neke dodatne pretrage ?
Ivana.sky samo da ti kažem da si mi ful simpa i mislim da kad uđem u neke ozbiljnije tjedne da cu stalno Vrtit tvoje postove da nađem odgovore jer si mi vrlo slična! A ovo za grebanje, ono sto meni pada napamet mozda ti kakve žilice negdje puknu ipak je sve nategnuto, jer znam kad bi se ja znala prenatrgnut na treningu bi me tako zapeklo i zagrebalo ful jako i to bas kad bi trbuh istezala..
Hahaha a ja sam vec sama sebi dosadna i blesava sa propitivanjem svega :lool:
vidis moglo bi bit i to :-/
stogod, nije ugodno... jedva cekam rodit pa da krenu "one druge" muke :facepalm:
Pijem, pijem. I žuborim. Sad sam 17tt.
I dobro da si ostala bez neta, samo bi se izbedirala a bez potrebe. :love2:
Rekao mi je da ne moram još na strogo mirovanje jer ne krvarim ali da mirujem čim više.
Odlučila sam samo brijati na pozitivu pa si mislim kako će se posteljica fino povući prema gore kako se maternica bude dalje rastezala. Bebix će malo bolje krenuti piškiti i nadoknaditi tu plodnu vodu i sve će biti ok. Dok mi nalazi ne pokažu drugačije vjerovat ću da je stvar u dehidraciji.
Dao mi je da vadim hormone štitnjače, medicinsku biokemiju i ponovno veliki koagulogram.
mene je tak znalo bolit u prošloj trudnoći, zapeklo bi me baš jako, gin govorio da je to žgaravica, ali nema šanse
meni se čini da su mi se razdvajali mišići, jer mi nakon zadnje trudnoće ostala velika rupa između trbušnih mišića kod pupka(mislim da se zove displasia recti) i trbuh poslije jela stalno izgledao kao da sam trudna
ivana.sky,viš moguče da je to kaj llella kaže...si ti ono rekla da i imaš taj rascjep? Nisam sigurna..
orange,joj a da tek vidiš kolke žene leže u bolnici zbog krvarenja...ja sam u hodniku di su samo žene na očuvanju trudnoče.
I ja sam si odlučila brijati na pozitivu :rock: evriting vil bi olrajd!
Da, vidis vidis... kak to nisam povezala i sa svojim "pod rebrom" hvala na prosvijetljenju!
Cure drzte se :-*
žužy, što više pričam s bivšim trudnicama i pratim dolazim do zaključka da uistinu ima više žena koje krvare od onih koje nisu.
Meni je tijekom dana ok, svijetlo smeđi iscjedak na papiru kad se brišem a ujutro nakon buđenja bude kapljica dvije na ulošku i koja kapljica u školjci. Sve je smeđkasto i ne zabrinjava me.
Jucer i kratko danas sam imala muku. Iako sam u 12 tt čula sam da kod blizanaćkih trudnoća radi puno veće bete mučnine mogu potrajati tijekom cijele trudnoće.
Jos uvijek boli. Luda sam. Kontala sam u TA u cetvrtak... jel bi trebala mozd otic sutra ujutro? :-/
Joj curke,bas mi je zao sto to prolazite,ali samo treba vjerovati da ce sve biti ok!! Svako ima nest. Meni u brisu i urinu izoliran streptokok,pa moram to izlijeciti jer nije bas bezazlen.
A inace sam nocas osjetila prve udarce tocno na 18tt. One prave koji se osjete kad se stavi ruka na trbuh. I bas uzivam sad u tome
Zelim vas mirne dane bez stresa!!
Pusa i pozdravi s mora
Joj kudri,živim za taj tren:zaljubljen:
Evo,meni najavljen uzv u petak. Samo da je beba dobro.
Meni noćas bolovi prvo probadajuci pa neki oštri ne mogu se bas micat normalno i pri izdisaju me boli, ima tko ideju? Traje od noćas. Uspjela sam dogovorit pregled za danas popodne a do tad cu se pojest od muke. Boli i na dodir, ful cudno :(
Bravo kudri! Užiiiivaj!
Joj, kad vas čitam sva sam sretna da nemam takvih svakojakih bolova! Jedino se mogu požaliti na vrućinu i umor jer ne mogu spavati koliko je koma ovo vrijeme. Redovito cvilim navečer kad stavrno više nema zraka u stanu, a pola noći provedem bacajući se s jednog boka na drugi... pa mi treba banana jastuk zbog trbuha ali me s druge strane grije pa ga bacam....:drama: Kad konačno uspijem zaspati, onda se moja malena počne vrtit pa opet ispočetka...:facepalm:
Mi smo danas popodne na pregledu :scared: a sutra u ZG-u na fetalnoj ehokardiografiji. E da mi je sad zapati i probuditi se u petak :roll:
Meni cijelu noć i kad sam kući i sad u bolnici je upaljena klima.
Drugačije ne mogu spavat.
Icsi,imaš klimu u sobi? Kod nas je na hodniku,pa sve imamo otvorena vrata. A eto moja soba je na kraju hodnika pa do nas baš slabo dojde :-/ al opet je valjda bolje i tak nego da zatvorim vrata i otvorim prozore.
I meni je jutros neka čudna tupa bol strujala dolje.
dominikslatki,u kojem si sad tt?
Muma,nek sve prođe kako treba danas!:-*
Ja sam 11+4. Bas se bojim ne prestaje me bolit, tamo oko pupka nekako pa prema kukovima.. Jos 3h moram izdržat do pregleda :-/
A mislila sam da si možda koji dan više...pa reko onda se maternica diže iz zdjelice u trbušnu šupljinu pa to osjetiš.
Vjerojatno te boli od rastezanja... evo još malko i budeš mirnija.:love:
Uh samo da je mravić dobro, javim se nakon pregleda..žužy i ti mi se drži nije lako bit u bolnici...
Bit ce sve dobro, drugacihe ns moze ;-)
javite se poslije pregleda cure :fige: :love2:
Da žuži, u splitskom rodilištu svaka soba ima klimu, wc, televiziju ima svaki krevet, kreveti se podižu i spuštaju na dugme....
Ajme i televiziju...:drama:
Sretno curke na pregledima!
Evo me s pregleda, bebonja je ok hvala Bogu, mjere ok, nah. Nabor kaže ok 1, nesto , 5cm velik i pliva ko velik!
Jako sam sretna a za bolove kaže da su crijeva vjerojatno i nista se nije ona ustručavala mene stvarno boli i boli i eto s bolovima opet kući :( ali ipak mirnija puno :)
super da je sve u redu
a kakva ti je probava?
Bebeto cestitam!!!!
konacno ste se docekali. Uzivajte!