ah sasa, jos cemo ti zabraniti da pises
zezam se bas me to nekidan natjeralo na vjezabanje oko 21 sat, sto mnogi koji me poznaju mogu potvrditi da je to za mene vec duboka noc.
Printable View
ah sasa, jos cemo ti zabraniti da pises
zezam se bas me to nekidan natjeralo na vjezabanje oko 21 sat, sto mnogi koji me poznaju mogu potvrditi da je to za mene vec duboka noc.
kao prvo ti nikako nisi ko tenk!!!!!!! Upravo suprotno, jako si mi zgodna!!! Koliko je to prošlo od one slavne kave? Je li vrijeme za je ponovit :) ?
A ja, ma šipak sitna......imam trenutno 56kg na 1,60m, što je pik u zadnjih godinu dana. Bila sam do 51kg, ali tad više ličim na šetajuću smrt koliko budem blijeda a i mm mi se prijeti pa navali narode....
sasa, to je super! ja više ne zapisujem jer sam se ulijenila. zalila sam s nečim tekicu i nakon toga više ne pišem.
ali nekako osjetiš sam da ti nije challenging :mrgreen:
ja već sad vidim da su mi svingovi laki i da moram kupiti novi. čekam akciju :D
danas idem frizeru pa neću vježbati da ne pokvarim frizuru :lool: a i jutros sam napravila nešto. možda probam novu jogu, tu nema skakanja.
ja se slažem s danci, betty je prelijepa i baš je pravi komad!
danci, ti nikako mršaviti! ja sam te vidjela neki dan, sitna jesi, slobodno nabaci ;)
Anci, poslušala te i odmah nabacila toplu štrudlu od jabuka :njam:
Zato nisi gledala u mobitel :lool:
anci, ja kad se ispeglam, ni suđe ne perem, zbog vlage :lool:
iako, jednom su me ispeglali onom peglom na paru, to je ludilo kako je dobro i koliko drži
ehehehheheheheh, prije vidin ovdje da si mi slala poruku nego na mob :lol:
:lool: za grivaste
odradila lower focus i Abs. sutra rest.
idemo dalje.
selite na novu adresu
http://forum.roda.hr/threads/86675-i-dalje-VJEŽBAČICE-)