sillyme prvotno napisa
Lili čestitam tvojoj, stvarno dobar rezultat. Pogotovo što je (bar po riječima moje) bio dosta težak prijemni (u odnosu na neke starije koje je rješavala). Ali meni je čudno i da uopće pišem tu o tom prijemnom, pred doslovce dva tjedna je još bilo "ne idem u PM gimnaziju" pa je na kraju ipak odabrala jednu... još da je tokom godine bila duhom prisutna na nastavi nakon prijemnog bi otvarali šampanjac, ovako je jako napeto, fali joj brdo bodova na temelju ocjena :roll: Pouka: upiši dijete godinu dana ranije u školu, pa će je pubertet lupit u prvom srednje a ne u osmom. Ili odgodi da je lupi u šestom a ne osmom. Samo da onaj prvi udar puberteta, dok se ne nauči nositi bar malo s hormonima, nije u sedmom ili osmom :mrgreen:
Mislila sam "većina pisala u školi" u smislu da mislim da većina onih koja želi taj program je pisala u toj školi (većini je i prvi izbor) pa su na listama već s pripisanim bodovima ne znam samo koliko njih iz ostalih škola stavilo tu na listu, pa da mogu "uletiti" u popis ako su prvom prioritetu prenisko. Vidjela sam da ih ima još uvijek na listi sa 70-i-nešto, ti su onda vjerojatno pisali u nekim drugim PM gimnazijama...