Prvi put cujem, moram priznati, al ako je moguce-a ocito jest, odi na hitnu
Printable View
Prvi put cujem, moram priznati, al ako je moguce-a ocito jest, odi na hitnu
Majo, držim fige da je sve ok. javi nam se kad se vratiš sa hitne.
Evo me drage moje. Dr kaze da je 99,9% siguran da je u materici (vidi se taj mali biser unutra), a da me jajnik moguce boli zbog jake prehlade, upale i vrlo moguce jer je "sljepljen" uz matericu. Hvalim te Boze da nije EU. I da-on mi je i ovaj put potvrdio da je sasvim uobicajeno da jajnik usisa JS sa suprotnog jajnika i da se oplodnja desi u tom jajovodu. I to je pravi Boziji blagoslov za sve nas bez 1 jajovoda.
P.s.kaze da dodjem u srijedu opet na uzv. Mare, nek tece kako kod tebe od 5+2 pa nadalje :yes: bicu presretna!
majo, bit ce sve ok, vidjet ces, ko i kod mene
Majo čestitam i sretno dalje :-)
(s obzirom da sam veliki ateist za mene je to sve čudo prirode :mrgreen:) no nebitno, nek si ti nama trudna :-D
Jutro trudnice iako je u 4 još debelo mrak a ova kiša i vjetar nedaju spavat
MajaPOP predivno i neka i dalje bude tako čarobno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro drage trudnice :coffee:
~~~~~~~~ za predivan dan (iako je kisno, vjetrovito i hladno)
jutro ponovo, nakon nesanice vratio se san na oči i ja u krevet, no onda se ovaj zloćko sa sličice razbudio i nije mi dao mira jedno sat vremena
BB iz kojeg tjedna je tvoja sličica u avataru s 3D?
jutro!
linalena,preslatka ti je sličica
hvala lberc , kada imaš UZV?
kaže mi dok da sada počinje dijete dobivati masno tkivo pa su zato slike malo spuuky kao kosturi, jer je preko kosti samo tanka koža
jutro, jel zahladilo kod vas?kod mene nema zime al mislim da nam bura stiže večeras a meni još grijanje nije proradilo :x
MajaPop čestitam i sretno do kraja !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo vibre za današnji dan preglede za sve šta treba!
ja sam spremila torbu još fali par sitnica i to je to!
nisam još bila kod svoje gin. jer se je prošli tjedan mjenjala,idem ovaj tjedan,ne znam kad me bu naručila,jedva čekam,valjda je sve dobro.
ma je sve je OK, kako bi meni mm reko :Jel su gaće čiste? Jesu onda kaj cvikaš
mislim da se hematom, pogotovo ako nije veliki, može u resorbirati u endometrij a da pritom nema krvarenja
Jutro okruglice!
MajaPOP čestitam!!! I dobrodošla na druženje s nama
linalena ma daj, koji spooky kosturčić, bebo je slatkiš!!! Odmah mi je upala sličica u oči. Trebaš vidjeti mog kosturka u toj fazi :roll:
I da, primjetila sam trudnoća zapičinje i završava strahom gledanja u gaće - nakon duuuuge flegma faze sad ponovno gledam da ne počne uskoro ispadati čep :psiholog:
lberc može hematom i sam nestati (frendica je imala 2 na početku trudnoće, a na idućem uzv-u sve čisto ko suza)...držim fige da je tvoj netragom nestao! I da, novi tickerčić za gledanje - jupiiiiii!
željkica dođi i meni spremi torbu kad si već u elementu 8-)
Vrci kak ide mirovanje? Ja jučer dobila popi*ditis kad je muž došao iz dućana - sav ponosan vadi stvari van a kupio pol toga krivo. I sad me 24 sata uvjerava da nek potrošim ta dva ogromna paketa uložaka koja je kupio umjesto dnevnih :gaah:
Bluebella, leptirice kako je? :kokice:
Kako to da koristiš dnevne, nisu li oni malo zeznuti zbog potencijalnih gljivica i svega?
Moj je u subotu išao s popisom u dućan. 3 puta me zvao iz dućana :lol: Al sve je ok kupio, jedino je tvrdio da nikako nema u dućanu zobenih pahuljica. Al znam da je krivo gledao, tj.nije znao što traži :lol:
Ovaj tjedan će mi biti malo aktivniji, toga me malo frka. Evo sad se spremam na tuširanje, pranje kose... moram jedan dan izvaditi krv za štitnjaču, to ću privatno. Onda sutra pregled, u petak na VV za štitnjaču...
Što se tiče ležanja, stvarno zna biti psihički zeznuto, fizički me ne boli još ništa. Jedino primijetim da su mi mišići nepostojeći, rekla sam da će nakon poroda, a prije šetnji, biti aktivan orbitrek :lol:
Aaaaa...isto ko i kod mene. Sutra imam pregled i sve razmišljam kak se sredit korak po korak da se ne naprežem previše :unsure:
Koristim ih zbog iscjedka...od kad su mi preventivno (daaaaa, preventivno) dali medazol u bolnici, imam nekakav pojačan creamy i to bi mi bilo koma samo na gaćama bez uloška jer se baš zna u trenu dosta skupiti...i povremeno me svrbi...sooory na opisu. Pitala sam još u bolnici da li je normalno da me peče, boli i svrbi kad je taj medazol izlazio i dva doktora su rekla "to će biti ok". Poslije me i gledala doktorica još tamo i nije ništa komentirala. A meni se to sve ništa ne sviđa! Pitat ću sutra svoju ginekologicu.
Meni je dr dao da svakihpar dana stavim Macmiror. Fuj vaginalete, sve zuto iscuri van, isto isprike na opisu. Kad ih stavim uzmem ulozak jer mi je fuj da mi to curi po rublju
Obavih tusiranje, pranje kose i rezanje noktiju na nogama. Ovo zadnje bez frke, zacudo.
Popodne depilacija nogu,sutra ostalo. Kao sto kazes, malo po malo da nema naprezanja.
I vadenje krvi mi je sutra...
Linalena, baš ti je zgodan novi avatar!
MajaPOP, čestitam! Baš je lijepo da si nam se pridružila.
I ja, nažalost, moram koristiti dnevne. Inače ih baš nikad nisam koristila i baš sam si bila sretna kad sam ostala trudna, misleć zbogom ulošci na 9mj, a kad ono-sad moram dnevne inače su mi gaće mokre za čas...
BB a da nam nabaciš koju fotkicu tamo na temu?! Ja ću se valjda sutra malo upristojiti za pregled pa ću zaljepiti bušeka :)
hej curke i ekipo iz trbuha!Iberc hematom- is,is!Ja jedva cekam kontrolu za tjedan dana, tlak mi je valjda na 50 jer osjecam se kako lelujam i samo mi se oci sklapaju.Majo drago mi je da je sve ok i dobro nam dosla!Corina ovaj link koji su stavila me totalno razglalio.Ubijaju me grčevi u nosi nozi po noci, bar dva puta u nozi dolje u stopalu ili misicu onda na zmirecki skakucem po sobi strah me je da ne padnem i da mi se nesto ne dogodi!
eh kada ja krenem bauljati po noći, ja od uvijek ne palim svjetlo po noći nego ostavljam malo rolete gore a u dnevnom ih ni ne spuštam
i onda me mm izbezumi kada ide iza mene na wc pa ne čeka da je izađem ili me ne upozori da zatvorim oči pa upali svjetla - makr bolje da pali svjetla jer i ovako zapiša ponekad wc kako bi tek u mraku
a onda još izbjegavati pesa, al Rej se makne čim ga taknem a Nera ma kakvi , nekada ni ne otvori oči, no ona je sada kod svekića
Bili na nasipu, ne znam koga je više nosilo mene ili pesa, tako ga je zbunio nalet vjetra da se zaletio prema meni u zadnji kraj se zanosio od vjetra (ima on oko 35kg pa znate kako puše) a tako mi pašu te naše šetnje. Ali vidim da mi je sve teže se dobro obući, zimsku jaknu ću moći još možda mjesec dana nositi a i to sa tanjom majcom ispod. Ajd imam neku opremu od skijanja. E da i problem mi je ulazak/izlazak iz auta ako mjesto nije zadnje u redu da su vrata slobodna:lol:
BB dogovoreno! ;)
Ja nemam pojma kak je vani...jel mi treba zimska jakna sutra kad idem na pregled? Jao, zatvora li :facepalm: Znam samo da pada kiša.
Jel ima koja Martina? Sretan imendan! :mama:
..jel tko zna koliko treba proci dana od transfera da bi se napravio kucni test???? hvala:-D
Muma,kako tvoji misici? Ja sam znaci obavila tusiranje i sredivanje noktica na nogama i sad me bole misici u nogama...eek uzas...
Neki dan su se spominjali chicco ulošci za rodilje. I ja ih mislim kupiti pa već par dana virkam di ih ima za kupiti. I tako ja danas naišli na njih u Konzuma. Eeee sada ma ja se šokirala koliko je to pakovanje ka veliki paket pelena ? Jesam li ja falila nešto ili su to stvarno ti ulošci. Lipo piše na njima da su za posli poroda i da ih ima 30 komada. Jeli ih ko kupio ?
Pa tribat će mi jos jedna torba samo za njih ? Ili postoje jos neki manji ? Ništa mi nije jasno ??????
Ah ista stvar. Meni se moj jucer smijao kakve su mi mlohave ruke i kako cu ja drzati bebu. Mislim da ce nam biti jako veselo...
Da Corina to su ti ulošci. Da, jako su glomazni ali stvarno meni su bili super, cijelo pakiranje je otišlo, još sam i cimericama dala u sobi. Vidim neki dan da ih ima u DM-u po 39,90 kn. Ja kad sam ih tražila 2012. godine, nije ih bilo nigdje u Rijeci nego u njihovom original dućanu i to sam ih morala čekati 15-ak dana da stignu. I plaćala sam ih oko 60-ak kn. Nisu mi ni mogli stati u torbu nego sam ih nosila u posebnoj vrećici, pa kad su me sa 4. kata ginekologije u kbc ri spuštali u rađaonu sve smo morali stvari spakirati i ostaviti sestri da odnese na 5. kat i još kad je muž pokupio sve to napala ga sestra da šta sam toliko nepotrebnih vrećica uz torbu nosila. Pa nisam ja kriva što su ti ulošci tako veliki, pa još u drugu vrećicu stavim sokove i nekvarljivu hranu, tako da se skupilo toga, a i to je normalno kad si hospitaliziran.... Ali ako ti sve izgleda veliko, slobodno pola ostavi kući...
Vrci pitaj ga da malo on preuzme malca u buši pa da ti fino peglaš okolo kartice i bildaš mišiće :oklagija: Ma sve će se to s vremenom učvrstiti, imat ćemo pravi mali uteg za nositi :zaljubljen:
Ako su ti ulošci toliko veliki onda je i meni nešto onako letimično krivo upalo u oko u DM-u...moram spomenuti to mužu dok ode u shopping po sve takve stvarčice.
Sara hvala puno na odgovoru. Kupit ću onda te pa neka mi ih muž donese u rodilište :)
Bluebella, butterfly, željkica.....i bilo tko da zna...upravo mi se najavila patronažna za srijedu...zašto dolazi?
Za chicco uloske je mm pitao jesam li to kupila pelene za malca :-D
Draga Muma patrožna dolazi nekoliko tjedana prije poroda da te upozna i da ti objasni neke stvari oko poroda i bebe, a ponajviše oko upoznavanja jer će ti doći kad dođeš sa bebom doma.
Ok, hvala cure! Nisam čula za to pa me iznenadila. A u stanu je taman kaos nad kaosom od sklapanja namještaja za bebu...i prljavo i razbacano...a ja svaka 2-3 dana dobim živčani slom pa se smirujem ponavljajući "nije me briga, sve za bebu...", Tako da mi je taman kapnula u pravi tren. Može max dobiti brzinsku nessicu i kekse, ja sam u vodoravi a ona nek priča :mrgreen: