Super milasova, sad miruj dok prođe to najgore!
Printable View
Super milasova, sad miruj dok prođe to najgore!
Koje super vijesti ovaj tjedan! Bravo cure Mala i Milasova! Bit ce sve u redu zato budite sretne!!!
Hvala vam cure!
Jako smo sretni!
Najvaznije je da rodim barem jednu zivu i zdravu bebu..
Ovo lezanje i mirovanje ce proci..
Milasova cestitam ❤️ Bravo!!
Bravo draga, super! Joj i meni su rekli bili zbog tkiva nekog koje je uzrokovalo krvarenje veliko da mirujem tako da znam kako je. Krvarenja nema vise vec 15 dana, ali juce na ultrazvuku to tkivo jos je tu, ali manje, mada doktor mi je rekao mogu normalno i lagano, samo da se ne opterecujem previse.
Cure pomagajte! Moj doktor (ginekolog) hoce da me spusti na 200 mg progesterona! Ja sad uzimam utrogestan 3 puta dnevno po 200, ali kako ga kod nas nema on mi je prepisao neku zamjenu. Kaze da je 200 mg uvece dovoljno, iako su mi iz praga rekli 600 do 12 nedjelje :( sad ludim i plasim se da ne izgubim trudnocu zbog toga, placem :( dali je neko imao iskustva?
Ja zadovoljna. Endo jutros 9mm, ET u nedjelju. Danas je dobar dan...
Svasta...pa bas nije fer. Ako ti je do sad po uputama iz Praga izdavao recept za 600 mg po danu sto sad izmislja.
Ne znam...a da odes kod nekog privatnika i objasnis pa da ti da privatni recept? Je da ces onda placati al bar ces biti mirna. Imas jos jedno 4 tj do 12 tt po uputama da koristis.
Jesi ti u Hrvatskoj? Mozda ti moze netko od nas ovdje na forumu poslati par kutija. Ima tema za poklanjanje lijekova.
Joj draga...puno puta smo vidjele situacije gdje socijalci vole pametovat specijalistima...ti imas preporuku speciijalista i na tvom mjestu ja na to ne bih pristala. Otvoreno mu reci da zelis postivati upute klinike i da inzistiras na tome da se i on drzi toga. Pa makar se morala ici zaliti ravnatelju, sefu...kome god. Ja bi tako. Nase situacije nisu za zezanje ni za petljanja poluupucenih sa strane...sretno!
Milasova, divne vijesti!!! Čestitam!!! :heart:
Katka, sretno na ET-u! :fige:
Hvala na razumjevanju drage moje, posle razgovora sa Pragom koji su mi rekli da 200 nije dovoljno konacno sam ubjedila mog doktora da mi napise recept za tu dozu. Sve se srecom rjesilo, samo sa sw cjeli dan nervirala i bila pod stresom a to mi bas sada nije trebalo. Katka sretno na transferu! :)
Dobro jutro lijepe moje!!! Katka još samo danas!!!! Držim fige...Ja muku mučim sa spavanjem,preko noći se budim u 6 sam već ko sova,a preko dana bi samo spavala- nadam se da će nas malo od danas rashladiti.Što se tiče mojih osjećaja,meni je super,vrijeme prolazi na slamku dns je tek 5dnt. Ahhhahaha
Hope, jel planiras kakav test raditi?
Katka!!!javi kako je proslo....i onda brojimooooo....
Sutra ces test radit ili ces jos mo cekati????
Mi smo ovaj mjesec probali prirodno kod kuce, a sada cemo vidit rezultat... inace LH trakica bila ful pozitivna 13dc danas mi je 20dc... ali me brini jucerasnji pad BT drugi pad a danas opet povisena temper.37.3 a nisam bolesna.... znaci pad bio 19dc na 36.8 a prije toga BT bila 37.4... neznam dal tko mjeri od vas cura i dal tko ima sa tim iskustva....
I kad bi mogla napraviti test imam od 10ml tri testa doma????
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ljube pad bazalne jedan dan moze znaciti i implantaciju.
Pad se dogadja vecinom od 6 do 8 dana od ovulacije.
Testovi su ti dosta osjetljivi pa mozes vec od 10 dana ovulacije.
Ako ti je trakica bila poz.na 13 dc mozda je taj dan vec ovulacija bila ili 14 dc.
Znaci negdje tako oko 24 dc mozes test.
Pospanost je jedan od ranih simptoma trudnoce, draga. Blizi se i tvoje vrijeme testiranja, kad ces?
Evo i nas troje...
Jutros bio ET, sve je proslo savrseno. Vracene su dvije savrsene blastice. Ostajem jos par dana u Zg ovaj put, pa lagano kuci. Cijelo vrijeme imam neki dobar pozitivan osjecaj, neke leptirice u trbuhu nakon ET. Nadam se da sam ih lijepo ugostila i da ce bar jedan ostati. Nadamo se najboljem.
Tako je i meni ovoga puta,u meni dobar osjećaj , simptome ne pomisljam traziti niti misliti.mi smo svi individualni.mislim da cu u ponedjeljak pisnuti,a onda cemo vidjeti.neću čekati 14 dan za betu mislim da cu to negdje 11 dan.
Jedino imam problem sa umetanjem utrogestana.prvi put mi je ovako-Znači već treći dan jedva mogu prst ugurati.sve mi se nesto stislo,zatvorilo.nemam iskustva,pa se nekako nadam da je to vec pozitivan znak.
U ovom trecem postupku sam totalno opustena i drugacija...tako da brojim jos sitno.nadam se Katka da ce nam biti pozitivno
Hope,vibram za plus sutra! Sretno!
Katka,odlicno! Sad polako u iscekivanje pozitivne bete!
Ja sam sada isla na wc i obrisem se a u obrisu utrogestana tamnija krv...nadam se da je implatacijska ovoga puta. Da ce me pozitivno iznenaditi
Ja sam to imala 7dnt blastociste
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Milasova kako si? Kada imas slijedeci pregled?
Hvala draga na pitanju,dobro sam..ono sto je meni najbitnije je da nema krvarenja ni smedarenja pa mi je puno lakse..
Po cijele dane lezim i spavam i tako dok se taj hematom ne smanji..
Sutra idem na uzv u Petrovu pa 3.9 kod prof.I. pa cu kod nje voditi trudnocu
Kako ti hendlas s njih dvoje?
Hope, jesi odradila test?
Ja sam...svakako. Danas je tek 1.dnt, i ustvari ne osluskujem neke posebne simptome jer imam ludu ekipu oko sebe s kojom je zabavno...od jucer me bocka nesto s lijeve strane, onaj osjecaj leptirica u trbuhu je isto povremeno prisutan...i jednostavno sam umorna. Bez imalo namjere za lezanjem, najradije sam na kaucu jer ne mogu dugo nista. Vjerojatno me terapija drma, sto li. Ali se trenutno osjecam trudnom.