Našla sam! Našla! :bouncing:
http://poriluk.com/2017/07/15/goji_b...-raske-doline/
Printable View
Našla sam! Našla! :bouncing:
http://poriluk.com/2017/07/15/goji_b...-raske-doline/
Mome rastu kutnjaci..sve mu nateklo u ustima pa ga vec treci dan ganjam da jede :((((.. danas je porucao samo 250ml mlijeka, tanjur juhe s povrcem i pola breskve..a i nju je jeo samo dok je bila hladna..inace mu nista ne pase sta god mu ponudim i napravim :(((( jedino kruh to stalno moze rucat..inace mu nebih dala ali u ovoj situaciji..bolje ista nego nista :(
Pa daj mu samo i iskljucivo nesto hladno.
(ne)kuhana mrkva, jabuka, kruška, krastavac
Voljet će sve na što može trljati to upaljeno područje.
Ja sam svojoj dala i ananas, no onda me grizla.
Osušit će se, ne?
Samo želim probati. :mrgreen:
Moj 9-mjesecnjak je prava mala izjelica. Jede tri-cetiri obroka dnevno, i uglavnom smaze sve sto mu se da. Nekad kad vidi hranu, sav treperi od srece. A svako malo bi i sisao. Sasvim je drugaciji od starijeg brata koji je u toj dobi samo htio sisat. Vec vidim da ce mi sinovi bit pljunuti Lolek i Bolek, i karakterom i izgledom :D
Na klinfo portalu sam na jednom mjestu našla da bi beba od 9 mjeseci trebala imati 5 obroka po 180-200 grama dnevno. Kaj 1kg nije previše za bebu. Nekakva nutricionistica je odgovarala mami. + savjet da dojenje više ne koristi bebi. Ovo za dojenje mislim da nije tocno.
E sada moja pojede cca 3x200 grama dnevno +dojenje. Je li to premalo.?
Ta nutricionistica je idiot.
Naravno da je previse
A jel mojoj 3x180-200gr +dojenje premalo? Ima dva voćna obroka i jedan povrće sa mesom. S tim da meso nije svaki dan. I sve je zgusnuto sa rižinim pahuljicama za sada.
Cathy, nije.
Možeš i voćni koji sama smuckas
Moja starija samo na jogurtu ovih dana. Dala sam i malom, no imao je sraćku jutros pa neće dobiti opet.
Sracku od jogurta?
Ne, od nečeg drugog. Ali jogurt neće pomoć da se to stisne.
U biti jogurt hoce
Jesi li dala banane i rogač?
Banana i sirovi rogač? Pomiješani zajedno?
Maloj sam radila sendviče sa kikiriki maslacem. Pojede samo maslac, kruh ostavi. :roll:
Je li tko radio sendviče po američki, marmelada - kikiriki maslac? Je li to čemu? Može li ići obični pekmez od šljiva?
Kada sam bila trudna, ja sam to obozavala! Mogla sam jesti dan i noc. Stavljala sam pekmez koji sam imala trenutno u kuci..mhmmm.
Doduse moram priznati da odkako
sam rodila nisam vise ni jednom pojela. Sad bas neznam dali je to ekstra super stvar ili su
mene pucali hormoni hahah
Rogač staviš u jogurt, juhu, mlijeko, rižu svugdje može ici
Rogač je super (reče fanatična obožavateljica).
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
On ima dosta i fitinske i oksalata. Ne bih ga sirovog, samo uz termičku obradu.
Prokuhaj ga, napravi kolač puding, skuhaj s rižom.
Sto mislis? :lool:
Je, fino je, ali nama valja samo ako je marmelada neka kisela, tipa malina. Inace bi ovdje u vecini slucajeva stavili grape jelly, sto je zelatinasta marmelada od grozdja koje ima okus po izabeli. No bitnije od toga, nama barem, je da kikiriki maslac nema u sebi ama bas nista, ni sol ni secer, a kamoli nesto trece.
Dovraga. Spekla sam divnog lososa. Mala pojela pet grizova i neće. (Losos, paradajz i trunka soli).
Mali hoće jesti (losos, paradajz, kus kus).
Mala sada viče "mlijeka" i "eksa" (keksa) na sve. :nope:
Možda mala priča drugi jezik:mrgreen:
Kod nas nikad dosadno.
Trazim ideje za jela koja sadrze jaje, termicki obradjeno na visokoj temperaturi, sto bi u praksi znacilo pecnica na 25+ minuta. Ne smije mlijeko i orasaste plodove, sezam i vecinu grahorica. Probala sam slane i slatke muffine, nis', nece. Kupovne suhe kekse koji sadrze jaje, nis', nece. Vjerojatno joj jaje ne valja, samo po sebi, ali morala bi ga jesti svaki dan.
Princes krafne?