Ja već odavno nisam naletila na dobar sočni opis :(
Svi mi kažu da je smrtni grijeh što nisam pročitala 50 nijansi sive...
Printable View
Ja već odavno nisam naletila na dobar sočni opis :(
Svi mi kažu da je smrtni grijeh što nisam pročitala 50 nijansi sive...
knjiga tj knjige su bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Rađe živi u grijehu :lol:
Dobro, knjiga ima tzv. sočnih opisa, ali sve u svemu, knjiga je katasrofa (meni osobno, ima i oprečnih mišljenja, ali i puuunoooo onih koji dijele moje mišljenje).
Ma mislim, haaaaalo, njoj 20 i kusur, nikad nije masturbirala, naravno da je djevica, jedva da se nešto i poljubila pa naiđe na, zamisli, savršeno zgodnog, bogatog, naj, naj muškarca, koji voli :storma: i spaljen je emotivno….pa onda ona odmah svršava sto puta za redom…i tako :coffee: Jeftilen do kraja, ali da može napaliti, može…ali može i Erotika (prodaje li se to još?).
Usput, ne doživljavam onaj prvi orgazam, tj. ne otvara mi link :lol: Je li se to samo meni događa? :P
Evo, dok sam pisala, i drugi su napisali slično…
Nije erotika u užem smislu, ali je odlično za pogledati, a ima i erotsku komponentu u sebi ... ;o)
(jedan link za muškarce, drugi za žene :op)
http://www.youtube.com/watch?v=j46ll2_jR7k
http://www.youtube.com/watch?v=OQJdmOhSsXU
Ne znam ima li Erotike, ali ima Smokvinog lista :lol:
Hahaha, isto smo pisale, otkidam :lol:
pratim vas i moram se uključiti:) mm i ja smo mladi bračni par, dok smo bili ljubavnici ja sam znala raditi po cijeli dan, on je radio isto psihički težak posao, mi smo se samo znali naći i samo bi se bacali na posao :lol: bilo je i jako čudnih mjesta i poza ma svega....sada kad smo u braku najgore nam je bilo dok sam ja prošla 2 tromjesječje trudnoće i jako nam je smetao trbuh, i sav zanos nismo nikako mogli uskladiti s trbuhom :-/ tako da je taj period bilo samo da se olakšamo hehe...kako sam ja rodila, samo smo odbrojavali kad ću zacijeliti:) eh onda je to sve trajalo par tjedana pa naš sex zastranio, ali našli smo mi ponovno riješenje za ga začinimo, kako nam sada selidba prisutna, pa nervoza i svašta nešto, kačimo se i kačimo, dok ne dođe 21h i onda se bacamo na posao hehe a sad do kat će to trajati ne znam, ali uvijek pronađemo neko riješenje:)
Tu knjigu iz principa nisam htjela pročitati jer je postala prepopularna, ono kad nešto čitaju oni koji nikad ne čitaju, to je sumnjivo.
Tako sam u subotu na svadbi pitala MD koja je ovo stvar, a on kaže, to ti je Gangam style (ili kako se već piše)...nikad nisam htjela na to kliknuti ili pogledati i tako sam dogurala do toga da jedina ne znam mjuzu i ples, lol.
Nego, kad smo već na temi orgazama, meni se u trudnoći prvi i zadnji put dogodio orgazam u snu. Dakle, nevjerovatno nešto. Ja bih opet...bila trudna :)
Imate li slična iskustva sa trudnoćom ili sa snovima?
ja u trudnoći nisam imala orgazam ni ovako a kamo li u snu:lol:
ja s orgazmima nikad nisam imala problema....:oops:
ali u drugoj i trećoj trudnoći sam morala mirovati i naravno nije bilo sexa...kako je organizam očito tražio svoje, dva puta sam imala orgazam u snu i naravno da sam se probudila, a o bolovima da ne pričam...plakala sam od boli i da se nije smirilo, morala bi na hitnu...
Pogresan smajlic, pisem s moba, :-)
Ja sam u trudnoći bila totalno aseksualna :( Možda smo se seksali 3 puta u 9 mjeseci. A bome zadnje tromjesečje bilo je fizički nemoguće :mrgreen:
Sigurna sam da sam bar jedan orgazam odradila u snu (ako ne i više)
Mene u zadnje vrijeme muči nedostatak vremena i energije za sex, što biste rekli kada bih vam povjerila da imam erotske snove sa vlastitim mužem :raspa:
Ono - od svega uzbudljivog što bi mogla sanjat, ja sanjam jedino što mogu i dobit (nije da se žalim na kvalitetu ili izvedbu - :sačuvajbože: ali ipak - u snu se može svašta - a ja sanjam jedino izvedivo)
Ajd konačno jedna vesela tema uskrsla.
:pivo:
ma meni Vin Diesel samo nek priča na uho meni dosta hahaha
ajme majko mila, sad sam prorostala po starim postovima. idem si izbrisat potpis :škartoc:
a kad sam otvorila temu jos sam imala i link na album s nasim slikama, ahahahahaaaaaa :alexis:
Pa naravno, tak to mora i biti! Mašta odrađuje 80%, a iizvedba je preostalih 20%. Dakako, ovo se odnosi na obitelji s malom djecom. Znamo i bolje, ali nemamo kad... Ont. mi smo uredno prerasli tu fazu, evo klinci na pragu teen godina, ali sad dolazi u igru drugi set karata - godine, zima, lijenost... ali maštu ništa ne sputava. Pa gdje je problem? Mašta ionako ide prva, a izvedba tek nakon toga. Ufff, baš bi mi dobro došao neki vikend na moru u hotelu s grijanjem i bazenom. A djeca jedva čekaju da ostanu sama doma. Ček malo da vidim kalendar kad pada neki debeli vikend.... :yes:
Eh, da, bit će da su opet dječica kriva za nedostatak sexa na mojoj adresi. I ja s veseljem zamišljam kako ih puštam starcima za vikend i imam stan i mužeka samo za sebe.
Kod mene nije neki preduvijet za dobar provod da se ode u hotel ili na neki put, doma je isto super.
Mislim da mi je svaki povod dobar :mrgreen:
Da li se na pustim stranicama prve i druge teme raspravljalo o fetišima :coffee:
BTW Mikka - skidam kapu na pokretanju teme :*
to ti je od umora sigurno! evo nama se tek nedavno sve iznormaliziralo, a malac sad ima 2,5 godine...
do onda je bilo: izvedba super, ali ful rijetko
a u kakvom stanju su vam cice? mislim kao erogena zona?
meni je prije djece bilo mrak, ali nakon već prvog poroda i izdajanja cice-0 bodova :-(
(sve to mi je bilo logično za vrijeme izdajanja, ali feeling se nikad nije vratio)
meni je vrat uvijek bio erogena zona, cice nikad :-)
a u kakvom stanju su vam cice? mislim kao erogena zona?
Čekaj da ih nađem.
A i on ima problema s njima. Vidi ih samo dok dojim. Pogleda me i kaže:" Aaaaaaaa jaaadneeee..."
:lol:
Čekaj da ih nađem.
A i on ima problema s njima. Vidi ih samo dok dojim. Pogleda me i kaže:" Aaaaaaaa jaaadneeee..."[/QUOTE]
[/QUOTE]
Pa gdje je problem? Nek dijeli s djetetom, he he he... osim ako to tebe ne smeta! :mrgreen:
Mi smo se znali zafrkavati da se zna tko ima prioritet, tko je stariji itd...ali kad bolje razmislim, dojenje me rijesilo ekstremne preosjetljivosti tog dijela tijela i zapravo je poslije bilo puno bolje.
:lol: i od mene
Neki dan stojimo u redu u trgovini, ja držim Malog koji mi pokušava ugurati svoju dudu u usta i svi nas gledaju i odjednom čujem ja njega kako iza mene viče:
"Čuj, jesi uzela mlijeko za malog? Tvoje nije dosta jako, probao ja!" :škartoc: Ma di si ti od mojih cica??? E da je rulja znala....
Inače mi je mojo killer od kad mi se obraća s "mama" . Mislim da to radi namjerno. :mrgreen: