Sara poznanica moja ih kupuje al treba hodat i trazit...
Printable View
Sara poznanica moja ih kupuje al treba hodat i trazit...
Zašto nebi dijelili? Imali su pred 2 tjedna promociju u Arena centru, štand u prizemlju kod lifta i ja kako sam trebala radit test sam mislila da prodaju pa reko super kupit ću i onda mi je cura rekla da ne prodaju da je promocija i dala mi 4 komada! Imali su ih na kutije iza štanda. Tako da eto, taman mi dobro došli, imam još jedan :)
Cekaj pitat cu ju sara.
Sara ona na trgu glavna ljekarna i Farmacija
Nivesa hvala ti puno. Ja kad sam pitala u farmaciji nikad culi za taj test i odmah nude CB.
Evo ja sam isto iskopala da Geratherm drze Lukačin ljekarne pa evo cure koje zele da znaju. Imaju ljekarne svoje cini mi se u Španskom, Dubrava, Sesvete. 30 kn i neš sitno lipa.
Pozz cure..nova sam ovdje pa molim za savjet :) jutros sam napravila test za trudnocu Intim+ (23 dan ciklusa) i pojavio se jedva vidljiv +..Zanima me jel postoji mogućnost "lažno pozitivnog" obzirom da sam dosta rano napravila test..jel postoji možda neki drugi test koji preporučate da napravim..kada vaditi krv..unaprijed hvala :))
Lily čitala sam i o lažno pozitivnim testovima, al osobnog iskustva nemam. Super mi je Gravignost test. Ponovi test za dva dana ako bude +, izvadi betu :-)
Pozdrav cure :)
Dakle, imam 26 godina, i više od godinu i pol redovit ciklus u tranjanju od 30 dana. U 3 mj.sam dobila 29.3., ali u 4.mj 21.4., dakle, 8 dana ranije, pretpostavljam zbog prevelikog stresa koji me pratio u tom periodu... Međutim, do danas mi nije stigla menga.
Zaručnik i ja smo imali nezaštićene odnose i zbog toga sam odlučila jutros napraviti test Cyclotestom te je pokazao negativno.
Zanima me, dal da ponovim test ponovno ujutro? Buni me i još jedna stvar, a to je da li od dana ove menge koja mi je uranila u 4.mj računam ciklus ili ne? :cekam:
Hvala! :)
Pozdrav Ivana, napravi opet test za 2 dana, ujutro.
Uvijek računaš početak ciklusa sa prvim danom menge, bez obzira da li je uranila ili kasnila.
Da li pratiš ovulacije?
Nisam mogla izdržati pa sam ponovila test jutros (Gravignost), pokazao negativno, a vještica još nije došla...
cure dali ovo vama izgleda kao poz test ili kao evaporacijska? (28 dc)
http://imageshack.com/a/img922/1340/GJg8N7.jpg
Bluebella pa di si zeno??!!!
Nema evaporacijskih kod crvenih crta :mrgreen:
Cestitam draga :-*
Ajme koja lijepa crta. Čestitam !!!!! :)
Aaaaaaaa foruuum poludi!!!!!
Vibram ~~~~~~~~ po starinski!!!
ponovila sam još sinoć s digitalnim i plus ko kuća, nisam cijelu noć spavala.
ne mogu vjerovati.
na zadnjem sistematskom mi je dijagnosticirana endometrioza na desnom jajniku i moj doktor je potvrdio sa riječima da mi je najbolje da ostanem trudna ili da krenem sa kontracepcijskim pilulama.... i kupila sam pilule prije par dana :lol: i čekala prvi dan ciklusa da startam...
Bluebella, cestitam!!!
Bluebella, čestitam na plusiću i želim najškolskiju trudnoću! :heart:
Neka si i ti ušla u klub spontanih čuda. :klap:
I nek ih bude još puuuno!
ja sam nova ovde.mada danima citam o testovima,naime koristim femisanu vec dva meseca i ciklus mi je na 28 dana a inace pre koriscenja femisane je bio na 31 dan,zadnju men.sam imala 16.07 dobila sam u vecernjim casovima,test uradila juce kad ono negativan.pre sedam dana mozda i vise imala sam osecaj kao da cu dobiti pa nadutost i sve propratno i prestalo je .....inace nemam strpljenja zato sam i pohitala da uradim test,,,,,,i uvek imam nade kao mozda je pogresio.cerkicu sam rodila pre sest god i kada mi je kasnilo osam dana tek tada sam uradila test onako iz radoznalosti u sred dana nikakve simptome nisam imala.sad sam vec toliko opterecena da umisljam svasta......bas zelim bebu pa se sve nadam da sam rano uradila test ,,,,,zbog ove promene u ciklusu ni ne znam vise kad su mi plodni dani kada ne ....a inace prva cerkica se zacela odmah posle men,po proracunima kada nisu kao plodni dani tako da u to i ne verujem bas
hej curee, nova sam i jaako me zanima ako je ovo pozitivan test.. ova vodoravna crta mi malo oduzima nadu, ne znam uopće što da mislim..htjela bi da bude pozitivan ali se nadam da ćete mi i vi pomoći.. dosta mi kasni, a od simptoma jedino imam te bolne grudi koje su užasno teške i bolne sa strane, dosta sam umorna u zadnje vrijeme i stalno bi spavala :spava::spava:
pliis pogledajte sliku i pomozite, je li ovo pozitivan test? hvala cure :kiss::kiss:
http://oi64.tinypic.com/2yp0znd.jpg
Want ovo je pozitivan test, čestitam
:-D
woow, uljepsali ste mi dan, hvalaaaaa :-D:-D hvala na cestitkama:-D:-D
Bitna je okomita,a ona je prav pozitivna. Cestitam :)
da, pozitivan je bio i to vec dugo dugoo :) 16 tj smo vec prosli a da nismo ni znali :-):-)
Drage moje, trebala bi vas savjet. Ssutra trebam dobiti menstruaciju, a kako smo radili na bebi, ja sam jucer napravila test koji je bio pozitivan, clearblue easy dva komada, cetice su normalno vidljive. Oba su radjena nakon 13 sat popodne. Sad ujutro sam se probudila i napravila Gravignost test i cetica je vidljiva ali je dosta svijetla. I to menzabronulo.
Naime prije nekoliko mjeseci sam imala biokemijsku.
E sad je li moguce da je clearblue puno osjetljiviji pa su cetice jace?
Mislila sam sacekati da mi kasni tri dana i napraviti u subotu ujutro opet.
Pozdrav cure. Menga mi kasni već par dana što se inače nikad ne događa, još k tome imam i skraćene cikluse od 24-26 dana. Od kada mi kasni imam mučnine u jutro kad se ustanem a ponekad i navečer. Radila sam i digitalni test koji je pokazao jedva vidljiv plusić okomita crta je prozirna i skoro da se i ne vidi jasno. Ono što me čudi je da sam prošli mjesec imala redovnu mengu, jedino sam primjetila da češće trčim na wc nego inače. Milslim da bi nakon mjesec dana plus na testu trebao biti velik ko kuća pa sam malo zbunjena. Test namjeravam ponoviti ovih dana. Ima li tko neko slično iskustvo?
Ne kužim. Po duljini tvog ciklusa se implantacija tek dogodila prije par dana.
Pišni test za dva dana. Sretno!
Ni je ne kužim. Digitalni test nema svijetli ili tamni plus, on ima displej koji kaže plus ili minus.
Ako je plus, svejedno kakav, onda je to pozitivan test.
Mozda ti je ovaj ciklus bio duzi i O kasnije pa ti zato nije tako vidljiva crtica.
Ali svejedno ako je i jedva vidljiva to je T, cestitam ☺
A nista te nekosta da ponovis test pa si sigurna, sretno!
Evo mene opet. Radila danas i drugi test koji je negativan, tek sada mi ništa nije jasno. A dečko mi je na brodu već mjesec dana, a prošli mjesec sam imala normalno mengu, tako da vjerujem da bi se dosad već pokazalo i to jasno, joj meni za izluditi. :gaah: Izgleda de je najbolje izvadit betu, jer me ovi testovi samo zbunjuju.
Pozdrav cure!
Citam vase zivotne price vec par dana i suosjecam s vama. Imam vec jednog bebaca i u prvoj trudnoci je bilo sve odlicno. Druga trudnoca nam se dogodila prije 6 mj, no nazalost zavrsila spontanim u 12. tt uz obrazlozenje da se djete nije razvijalo, nema otkucaja... nakon tog dogadjaja 3 mj nismo ni pokusavali da ostanem trudna. Tocno toliko mi je trebalo da prihvatim gubitak i da krenemo dalje. Pocetkom mj sam bila na kontroli i dr mi je rekla da je sad prava prilika, dan poslije sam osjetila probadanje u jajniku gdje je bio folikul (svaki mj ista bol u vrijeme ovulacije) i taj dan i nekoliko dana prije smo imali odnos. Iskreno se nadam da ce biti nesto ovaj mj. Kako sam nestrpljiva, ne znam kad bih najranije i koji test napravila. Znaci, prema racunici ovulacija je bila 3.12. Mozda da napravim 12.dpo? I koji test? Ciklus 28-29 dana. Hvalaaa!
Anniee, žao mi je zbog gubitka, suosjećam. Mislim da je 12dpo sasvim ok za napraviti test. Možeš u dmu kupiti one njihove, 2kom, 30ak kn. Nikako ne kupuj clear blue i baby check, često daju lažno pozitivne rezultate. Sretno!
Hej anniee, zao mi je :( ali nadam se xda ce sada biti dobitan! I da ce trudnoca proci super :)
Evo moje iskustvo s testovima
Cyclotest (ljekarna cca 40kn, osj. 10) - 6dpt5dn(dakle racunaj da bi to bio 10-11dpo) -pozitivan (slaba crtica)
Intim plus (osj 10) i muellerov test (osj 25) od 13 kn 7dnt - pozitivan (slaba crtica)
Dm first sign (osj 25) 30 kn 8dnt- neg!! Popodne isti dan muellerov pozitivan -dobra crtica
Beta 9dnt 115.
Iz mog iskustva, ne preporucujem dm-ov test, a ovaj cyclotest se pokazao odlican.
Clearblue daje i lazno negativne vrlo cesto :-/
Kakav je taj Cyclotest? U kojim ljekarnama ga ima za kupit
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Ja sam iz Zg-a. Koje su to kvartovske? Kaufland mi nije bas pri ruci.