Zanima me da li u Mariboru ima dresova za ritmiku hello kitty ? I koliko € košta ?
Printable View
Zanima me da li u Mariboru ima dresova za ritmiku hello kitty ? I koliko € košta ?
bila danas u seiersbergu.
sebi sam našla koliko do sada nikad nisam. svaku stvar koju sam uzela bila mi je dobra, a baš mi je i trebalo i ful sam zadovoljna.
ali za djecu - za maloga 3 god. i nema nekog izbora i nekako mi se čini da su malo digli cijene. nikada onaj paket od dvije majice nije bio 10 €, prošle godine je bio 8 i tako i ostale, a i nema nešto ili sam ja došla krivi dan pa nije bilo izbora.
zato sam se prebacila u c&a i nakupovala sve što treba tako da sam i tu zadovoljna.
Samo da potvrdim sa današnjeg puta u Graz, roba za dečka (98, odn. dvobroj 98-104) u prilično lošem izboru. Iznenadila me relativno velika količina ljetne robe, ipak smo u drugoj polovici rujna... Kratkih rukava i tankih hlača koliko hoćeš i to po punoj cijeni (!! ), svega par majčica sniženo na 3-4eur. Trenirkica toplih ( ma bilo kakvih ) uopće nije bilo, samo neki donji dio u čudnoj zelenoj boji. Ima montica po 25eur, i to smo tržili. Ista je situacija u Seiersbergu i Westu... I definitivno su digli cijene, znalo je bit ranije hlača po 9 ili 12 eur, a sad mi se čini da su i one tanke po 15 eur... Ako ništa drugo bar su uveli shopping vreće pa ne moram u rukama nositi robu i gubiti čarapice po dućanu...
Moglo se naći zgodnih stvari u C&A, pogotovo što imaju bodije dugih rukava u broju 98, a njihovi bodiji su se pokazali ful kvalitetni...
Gužve su bile katastrofa, doslovno se Zagreb slio u Graz, a kod IKEE se jedva našao parking...
zato jučer nikoga, jedan jedini bus iz zagreba, seiersberg prazan. definitivno je bolje radnim danom u šoping.
da, previse je kratkih rukava i kratkih hlaca u hmu
a nisu cak ni na snizenju :roll:
mi isli po zimsku odjecu
nazalost star wars izbor je puno bolji za manju djecu nego za ove >8 godina
samo ja ne znam jel hm stvarno poskupio ili sam ja zabrijala
kratke majice od sto kuna, a duge od barem 150, to vise nije povoljno
Ako se može, definitivno treba ići radnim danom, do sada smo tako i išli, ali ovaj put nismo mogli... Barem je sad autoput kroz gotovo cijelu Sloveniju ( osim prvih 5 km od Macelja ) pa je put osjetno kraći, a mi nismo bili informirani pa se ugodno iznenadili...
Da sam znala kakav će biti izbor, definitivno se ne bi uputili u HM u Graz, čisto kao info za mame trogodišnjaka...
Možda za 2-3 tjedna bude bolje....
Tanke majice dugi rukav star wars ( ajde toga ima u svim bojama i slikica) su po 13eur - po meni preskupo, a debljih majica u 98 nisu niti imali. Majica sa kapuljačom 20eur ... Taaanke samterice 15eur... Piđama u broju 98 samo po 15 eur, jeftinijih nema broja... Čarapice tople po dva para po 5eur... Kabanica 20eur (!) i to čak nije niti lijepa, kod nas sam vidjela slatkih po 70kn...., kape i šalovi su im grozni, pod rukom osjećaš čisti poliester i miris plastike... ( barem ove kojih je bilo broja ) Trenirki u kompletu nije bilo, samo donji dijelovi i to baš u 98 ničeg... Uz sve ovo treba dodati masu kratkih rukava i tankih ljetnih hlačica i ovo je naš današnji shopping :lol:
U C&A su cijene iste, ali je bar bilo nešto više robe, a spomenuti bodiji dugih rukava su 2,90eur.
u c&a sam našla hrpetinu majica po 6,90 i baš sam ih dosta kupila.
u h&m samo ono jedno duplo pak. po 10 €.
a ja baš tražim nekoga da mi kupi čarapice sa gumom, drugi put najavi da ideš :x :)Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
je, poskupilo je.
ja sam jučer u mariboru kupovala 122/ 128 za cure:
uzela sam tajice po 7,95 (ima i šarenih prekrasnih)
majice dugik rukava tanje po 5 i 7 eura (uglavnom su bile skuplje, ali skuplje nisam htjela kupiti)
haljine dugoh rukava za 9 i 14 eura (isto su uglavnom bile skuplje)
kape prekrasne za 5 eura, i paketi po 3 para rukavica za 5 eura
i debeli prekrasni ljubičasti prsluk u zari za 19,95 eura - s tom kupovinom sam najzadovoljnija. u h&m su bili po 30 eura, a čak i u TL su po 199 kn
Ispravak : istina, u C&A bilo majica 7-9 eur, uzeli par... U sjećanju su mi ostale majice sa Bobom graditeljem ili Jurićem ( bilo je preešlatkih frajerski crvenih...,), one su par eura skuplje i onda cijenom jednake HM-u.
ovako je i Marinu, kad je bio mali te su mu traperice bile odličneCitiraj:
Mima prvotno napisa
sad nosi 116 i ima 21-22kg i preširoke su mu
a miša mu poljubim da sam znala javila bi ti se.Citiraj:
ivy prvotno napisa
ma to sam tako na brzinu smuvala, u četvrtak popodne je kupljena karta, jer više baš i nemam prilike ići radnim danom, a subote mi nisu neka opcija.
ljubičasti prsluk sam i ja kupila, isto u Zari, za 139 kn u AM, znači koju kunu jeftinijeCitiraj:
Lutonjica prvotno napisa
nije valjda da sjajna zvijezda H&M počinje tamniti :mrgreen: ?
h&m subota, Maribor, broj 92, dečki: čista katastrofa, nikakav izbor. Jedva iskopala samterice, debele čarape i kapu. Ostala šokirala što u dućanu nije bilo žive duše.
vidim da pričate o H&Mu pa ne znam da li oni imaju online prodaju ali uglavnom ugodno sam se iznenadio kad sam bio u Londonu prije 10tak dana i iskoristio "slabu funtu".
Muške hlače piše cijena 25 Ł tj 35 € (inače da se preračuna u HRK, 25 Ł je cca 28 €) i onda još popust 10 Ł na hlače taj dan !
tako da sam hlače platio samo 15 Ł što je 127 HRK a u Mariboru bi te iste koštale tih 35 € što je 255 HRK.
samo ne znam da li H&M UK ima online prodaju ... i dostavu u HR ...
pa bile smo jos lutonjica i ja, barem :lol:Citiraj:
Alkemicarka prvotno napisa
h&m je, po meni začuđujuće, jako pogodila kriza i imaju velikih problema s plaćanjem dobavljačima, zatvaraju navodno dosta dućana po Europi, tako da je možda to razlog lošeg izbora... ja valjda idem u austriju za vikend pa ću vidjet tamo...
Dakle, trebam informaciju od iskusnih:
U jedan dan namjeravam obaviti kupnju većine zimske robe za troje djece 1-7godina (za najmanje samo nadopuna veša).
Kamo ići?
Maribor, Ljubljana, Graz?
Sve vinjete imam, svejedno mi je.
Samo mi je bitno da to kvalitetno obavim u jedan dan, po mogućnosti sve u istom H&M dućanu.
Možda da ima u susjedstvu C&A ili Zaru za svaki slučaj.
Nabrajajte!
po mom mišljenju Seiersberg, GrazCitiraj:
paklenica prvotno napisa
http://www.shoppingcityseiersberg.at/
najveći sh. centar u blizini, uvijek bolji izbor nego u sloveniji.meni je u biti draži HM u center west koji je 5 minuta dalje, ali seiersberg ima više dućana
XCitiraj:
ivy prvotno napisa
tu imaš ama baš sve.
može netko usporediti koliko se vremenski brže putuje do austrije otkad je autoput kroz sloveniju?
ja ti mogu reći da je puno brže.
prije smo busom u grazu obično bili između devet i pola deset, ovaj puta smo došli u 08,20.
hvala na savjetu cure
(još da uspijem izorganizirati da odem tamo :/ )
Prije smo autom do Graza išli za ravno 2 sata, a sad kad je autoput kroz Sloveniju - sat i 20min.
Jel bio tko ovih dana u Mariboru? Kakav je izbor i cijene? J ase spremam 8. 10. Kojim danom oni pune police?
H&m u londonu (u biti...kako koji, ali ima ih) ima daleko bolji izbor nego austrijski...i naravno - dosta jeftiniji, ali potegnut do londona zbog obleke je malo...khm... :mrgreen: - moguće možda jednom godišnje (nekome), ali ići u učestali shopping je malo skuplji hobi... ;)Citiraj:
garavo prvotno napisa
Da li možeš izračunati koliko su cestarine sve skupa, ako se sjećaš?Citiraj:
Emma Maria prvotno napisa
Naša, slovenska i austrija.
Nisam išla 4g. više neznam kaj sve plaćam.
Može li se do Maribora s osobnom?
moze
puno: 7,6 eura Austrija, 15 eura Slovenija i nekih 30 ili čak 40 kn u jednom smjeru HrvatskaCitiraj:
iki prvotno napisa
put do Graza i nazad, cestarine i gorivo je 450 kn
jel se uštedi toliko u H&M :?
Da, dobiješ neki kartončić sa datumom ulaska, pa je onda ok!Citiraj:
sandy-l prvotno napisa
Evo mene jučer iz Maribora, iz HM u Europarku; razočarana sam, naspram Graza je stvarno velika razlika, ili sam ja samo naletila kada je izbor slab, nema zimske robe (govorim za curice od 92 veličine) u onoj količini koju sam očekivala...Citiraj:
sandy-l prvotno napisa
Koliko košta bus iz Zg i kada kreće-koliko vozi? Možda još koja vrijedna informacija? :)Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
(unaprijed se ispričavam jer nisam iščitala prethodne stranice...)
Hvala :*Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Hvala na odgovoru.Citiraj:
sofke prvotno napisa
Ovisi koliko kupiš (visina mervera) i dal platiš carinu.
busom ti idu agencije:Citiraj:
enchi prvotno napisa
dalmacijaturist (zrinjevac) - četvrtkom i subotom s autobusnog kolodvora i
autoturist park (palmotićeva3) - sve dane od utorka do subote ako ima dovoljno prijavljenih, kreće pred lisinskim
obje agencije naplaćuju kartu 100 kn (povratna)
Puno ti hvala, taman ono što me zanimalo! :*Citiraj:
cinderella prvotno napisa
Treba li do Celja vinjeta?