Sretna, jedva čekamo priču i nadamo se da ćeš je što prije napisati... Samo vi papajte i spavate :*
Printable View
Sretna, jedva čekamo priču i nadamo se da ćeš je što prije napisati... Samo vi papajte i spavate :*
Drage moje,
ove su se stranice nekako nagomilale i još ih nisam pročitala jer je moj dragi čvrsto odlučio da mi neće srce slomiti u bolnici vašim nježnim porukama, buduć i je tamo mjesta jedva bilo za nas i bebe, i uloške, laptop i stvarno bio suvišak.
Prije svega hvala što ste čitavo vrijeme bile uz mene, čitavim putem od postupaka do trudnoće i poroda vaša podrška je neprocjenjiva :heart: .
Moj veliki dečko je veliki dobri Vedri dečko Vedran: jako velika i zrela beba. Noćas smo svi, baš svi spavala od 1.30 do 5.50; ni sama to ne mogu vjerovati. Dečko papa, kaka i spava, baš kako i treba. Nije više plačko kakav je bio kad se rodio, već je smješko, kad se smješi u snu kao da priča s anđelima :saint: .
ttaica je jako dobro snalazi i od neporcjenjive je pomoći kao i obje bake koje su neposrednoj blizini i savršeni back up za nabavku hrane, kuhanje, i sve ostalo.
Danas nam je bila i patronažna sestra i također se oduševila velikim i zrelim dečkom, sve smo zbavili, a mali je tako slasno odmah prihvatio maminu slatku da sam bila ponosna na svoje umijeće dojenja u fotelji i uz pomoć jastuka. Budući je Vedri tako veliki i zbog carskog kada se jedan dan kasni u razvoju laktacije zbog intenzivne njege još nemam dovoljno mlijeka za njega, ali to kombiniramo s dohranom i takav nam ritam štima. Vidjet ćemo kako će ići dalje jer onije na 35ml kao ostali novorođenci već mu treba barem 60.
Sve vas puno volim :heart: :heart: :heart: , a sad odoh čitati vaše poruke, malac slatko sniva, a tatica dežura pored.
Konačno su davno nabavlje stvari s velikom ljubavlju u upotrebi.
Uživajte! :zaljubljen:
:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
:* za sretnu obitelj
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
:heart: :heart: :heart: :love:
:heart: :heart: :heart: Sretna, tako mi zračiš! Nikad nisam imala osjećaj da si smirenija, zadovoljnija, potpunija nego sad! :love:
uživajte :love:
sretna :heart: i ogromna pusa Vedriću, reci mu da su ga tete jedva dočekale :*
:* :heart:
Uživajte s vašim malim zlatom :heart:
ajme sretna sva sam se rastopila od tvog izvještaja :zaljubljen: . Mogu samo reći uživajte, uživajte, uživajte :* .
Sretna, uživajte! Jako sam happy zbog vas! :zaljubljen:
:heart: :heart: :heart:
Bravo za cijelu obitelj! :heart:
Jao generacijo uživaj!! :heart: Puse cijeloj obitelji!!!!
Predivno, uživajte :D :D
ah uživaj uživaj :heart: zaslužila si :*
uzivajte :zaljubljen: :heart:
ma prekrasno :zaljubljen: uzivaj!
Uzivajte s malim smjehuljkom :zaljubljen: !
Vedrane dobro došao!!!! :love: :heart:
Mami i tati ČESTITKE iz Splita ~~ :D ~~ :D ~~ :D :heart:
:* :heart: :zaljubljen:
prekrasno draga uživaj svi skupa :* :* :heart:
Predivno! :D :D Zasluzili ste svu srecu s vasim malim veseljkom!
A kakav avatar... :zaljubljen:
avatar :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
:zaljubljen:
Joj kako sam zgodan frajer :zaljubljen:
Čestitam na dolasku doma i prekrasnom ritmu koji ste uhvatili.
Draga ljubi ga u moje i Bornino ime, a mi se veselimo danu upoznavanja sa Vedranom.
Pusa :* :love:
ajmeeeee :zaljubljen: kako sam preeedivaaan
mama i tata - uživajte
Vedrane tebi želim sveeee najbolje u životu :heart:
Vedran je predivan, a ti si presretna majka! :heart:
Mama,koji krasan dječak :love: .
Divan decko !
Uzivaj, i javljaj nam se i dalje !!!
:zaljubljen:
Vedran je prekrasan, uživajte!
Predivno :zaljubljen: !
Sretna, priznaj da bar trećinu stvari ne može obuć jer ih je u stomaku prerastao :heart:
Čitam i teku mi suze radosnice!
Uživajte u savršenom malom biću koje je samo vaše!
Uživajte u svojoj savršenoj obitelji - zaslužili ste to!
Ljubimo vas!!! :heart: :heart: :heart:
Čestitam draga i velika pusa tebi i malenom Vedranu :*
čestitam još jednom od nas troje
a vidim da mali Vedran dobro papa
a ne brini ti za mlijeko polako će i to doći
moja mrvica je nakon 3 tj bočice naučio papati na ciku a nadam se da će tako i kod tebe
veliki pozdrav :bye: i pusa :* od nas troje
apsolutno točnoCitiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa