Venera, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!!!
Printable View
Venera, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!!!
Drage moje,
evo da vam se napokon i ja javim...stalno vas čitam ali sam malo pauzirala ..dva mjeseca i odmarala se od svega...obavila sam svoju 4 inseminaciju 22.5. i čekam vađenje bete u slijedeći ponedjeljak .... ...jedva čekam da ih obavim šest i da prijeđemo na IVF jer mi se čine tako uzaludne .....
vibram za Venerinu poduplanu betu ....pusa svima
haj i ja u ponedjeljak idem vadit betu,ako mi prije menga ne dojde. Ne znam jel zbog utrica moze kasnit menga kao da se poremeti ciklus
Curke, hvala vam na vibrama! Ja sam tak uzbuđena, nisam spavala cijelu noć. Nalaz ću podići oko 15 h.
Lastavice, meni menga obično dođe nakon 2 dana poslije prestanka uzimanja utrića.
i ja mislim na tebe venera i bas bi voljela da se beta podupla,jedva cekam da nam javis vibram za tebe
Hvala cure na vibrama, ali beta je danas 19,70, a u petak je bila 19,90. Tužna sam jako.....
Ima li smisla ići vaditi betu preksutra?
nemoj gubit nadu nije se drasticno spustila.....meni je s 30,7 nakon 3 dana pala na 2,2..... saljem ti vibre budi pozitivna
Uh, žao mi je Venera, :-( mislim da se nemaš čemu nadati. Beta se MORA duplati i to je to. Javi se svakako doktoru s rezultatom.
Zao mi je jako, venera21. :( Iz ovoga je tesko za ocekivati da bi se trudnoca jos mogla zadrzati, cini se da je to ipak biokemijska... :( Mozda je bolje da betu umjesto prekosutra odes vaditi u petak ili cak u ponedjeljak. Jer sada je bitno da se vidi da beta pada i da dobijes nalaz negativne bete kako bi se iskljucile komplikacije.
Draga Venera žao mi je , ja sam imala biokemijsku u 12 mjesecu , beta mi je bila oko 10 i pala je za tjedan dana na 4 i procurila sam hvala bogu, što se tiće komplikacija cure misle na to da je sada nabitnije da dobiješ sama mengu a da ne moraš završiti na čišćenju ili ne daj bože da je vanmaterična ali za nju mislim da je premala beta .......žao mi je jako .....samo hrabro dalje ....proći će tuga ...
Hvala cure na utješnim riječima, nisam mislila da će biti tako teško. Moja gin mi je preporučila da sutra još vadim betu, da vidi da li se smanjila.
Čudno me nekako malo bolucka trbuh i glava me boli i tako već nekoliko dana, osjetila sam da se nešto događa, ali nisam se nadala da će tako završiti.
Žao mi je Venera, ali nemoj zaboravit da je biokemijska jako dobar znak za ubuduće.
Venera21,baš mi je žao...:love2:
Cure,pitanjce!!
Da li za transfer treba isto pidžama itd..kao za punkciju?
Koliko se ostaje ležati nakon transfera?
Pliz netko,danas nisam stigla zvati i pitati,a treba mi info za sutra!!
Treba ti spavaćica i papuče, a leži se 2 sata poslije transfera, bar je tako bilo početkom godine kad sam ja išla
sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Thanx Gabi25..
Hm..nisam znala da se tako dugo ostaje..dobro..vidjet ću sutra..
haj mene zanima da li se u vin. zamrzavaju zameci......citam ostale postove i ispada da se samo na vv i u vin ne zamrzavaju,a po ostalim klinikama da ne razumijem sad ili ja to nesto krivo shvacam
Lastavice, pa jel tebi uopće jasna problematika ovog našeg mpo zakona?!?! Zamrzavanje zametaka je, na nesreću svih nas, zabranjeno. Kao i oplodnja više od 3 jajne stanice. Zamrzavaju se jedino neoplođene jajne stanice - što je u rezultatu skoro pa jednako kao da su ih odmah uništili.
aha sorry al ja tako shvatila nesto onda krivo
Cure, da li možda znate da li u petak Kuna radi?
mislim da ti je on svaki dan gore,ako nije na 5 katu onda je na 3....
AuroraBlu, .... ajde pliz na pospremanje PPretinca :mrgreen:
jesam :-)
Cure, da li možda znate da li Kuna radi u petak? Ili bilo tko?
Nekaj mi se čudno događa s kompom! A dr.T dolazi u pon?
Najbolje ti je u petak ujutro nazvati pa pitati rade li. A Dr.T.dolazi u srijedu, mislim. Do 8.6. je na godišnjem, sad ne znam je li i taj 8.još na godišnjem ili radi.
Drage moje djevojčice...
ja Vas svakodnevno čitam i moja Paulica u trbuhu samo poskače kada dođem na ovaj forum...
Mis mo inače savršeno i jedva čekamo da nam se koja od Vasprudruži :):).
Narnija draga pa ti si živa :) bit će bolje nakon IVF držim svima figice i šaljem vibrice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure,evo mene sa transfera..
Imala sam punkciju u nedjelju-bilo nas je sedam i svih sedam je imalo transfer!!Što je stvarno super!!!
Imala sam 2 js-obje su se oplodile,danas vračene kao 8-stanične!!
Koliko sam shvatila,oni sutra rade pa su i u petak sigurno tamo!
A sad odmaram i čekam....:raspa:
Bravo Mia, baš mi je drago da si konačno imala transfer. Držim fige za obje!!
Evo, danas mi je beta 7,2 i sad čekam m. Kaj mislite da li će brzo doći?
AAA bas mi je jako žao Venera sta si dogovorila s dr? Ides na jos koji AIH? Mia vibrice za tvoje 2 js
mia74, i naravno sve vi koje ste prošle postupke u Vinogradskoj,možete li mi reći ako punkcija pada u nedjelju ili subotu postoji li i tada mogućnost opće anestezije ili samo u tjednu? I kako vi to odrađujete? Stisnete zube ili spavate? Ja se rijetko javljam, ali svakodnevno čitam ove stranice. Planiram prvi postupak na jesen kod dr. Tomića i puna sam pitanja i straha.
Zahvaljujem na svim odgovorima.
Delfin,anesteziju su dobile dvije cure-nisam shvatila kako su je dobile.Za jednu znam da je tražila jer ima "neobičan"smještaj jajnika pa dok doktor dođe do folikula,cura vidi zvijezde!!
Inače,bila je nedjelja,pa očito i nedjeljom daju anesteziju.
A mi ostale smo dobile koktelčić po kojem ti se vrti i vrti...
delfin, ja sam prva dva puta dobila koktelcic, a zadnji put sam bila bas pod opcom anestezijom i to ti je bila subota, radili su pod opcom jer mi je jajnik cudno smijesten pa me boli uzasno, zato su sami odredili da idem pod opcom anestezijom...
mia74 ma cestitke velike na transferu....svaka cast.... super...sad uzivaj doma. odmaraj a ja ti drzim ogromne fige.....
mia 74 i ema,hvala na odgovorima. Mia 74, sretno! A kakvi su ti koktelčići,mislim, boli li pod njima? Da li ja mogu inzistirati na opčoj anesteziji? Ajme, sramota koja sam ja kukavica....
Ako ideš prvi puta na punkciju, i ako si u stimuliranom postupku-dobit ćeš anesteziju. Najavi da ju želiš, i to jutro nemoj ništa jesti ni piti. Ja sam bila na punkciji 4 puta kod dr Tomića, samo me zadnji put bolilo jer sam bila u hiperstimulaciji. Nikad nisam tražila anesteziju al prvi put su mi je htjeli dati pa nisu jer sam ja popila kavu to jutro...
Venera beta ti mora past na nulu, ako ne padne morat ćeš na kiretažu...Vanmaterična nije garant jer te ne boli i jer beta ne skače pa pada, al ipak trebala ti je past na nulu do sada. Uostalom dr će ti najbolje znat reć šta je. Držim fige da se samo očisti!
kinki,hvala.