potpisujem i dodajem još jednu mariborčanku loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart: :-*
Printable View
Hvala cure na lijepim željama :-)
Mi se upravo vratili, folikulići lijepo narasli, 18,19 mm najveći, endo 10mm, štoperica sutra ujutro i u petak popodne punkcija
Kaže doktor V. da ga je ova grupa iznenadila jer nas ima dosta na punkciji već u petak a oni računali na subotu i nedjelju, kaže da smo dobro grijale jajašca:mrgreen:
Hvala vam svima na lijepim željama.
Naš je UZV sutra, nadam se da su folikuli narasli u međuvremenu.
Pozdrav svima.
Gabi25 ~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
2hope~~~~~~~~~~~~~ da su fino narasli
i svim mariborčankama da povedu lijepi vlakić trudnica iz dežele
evo i mene...jel me netko tražio...??? javljam novosti i hvala bebach ća je podsjetila da i ja postojim. ja mogu slobodno kopirat post od gabi. folikuli narasli, endo super, punkcija u petak popodne. imamo oko 7 fol i nadam se isto toliko js. bit će nas kaže sestra na tom odjelu najviše od bilo kojeg drugog odjela u bolnici. bit će straha, smijeha, uzbuđenja, veselja i svega...baš se veselim i jedva čekam. inače snig pada, pravi zimski ugođaj...ko kaže da nećemo ić na skijanje ove godine!
velika :kiss: svima i :bye:sa mariborskog pohorja!
2hope da te malo utješim sa mojom statistikom iz 2009 i 2010
u 2009 su 3 cure koje su bile sa mnom u MB "sporije" reagurale na terapiju i sve 3 su rodile a 2010 1 i sad je trudna tako da se ne zabrinjavaš jer ti si po meni buduća TRUDNICA:mrgreen:
MM je spermio uvik bolji nakon 5 dana apstinenicije ali to valjda je svima drugačije pa procjenite sami
Svim curama želim najljepši poklon ispd bora za ovaj BOŽIĆ!!!
A ostalim da se ostvare želje!!!
hvala vam na ljepim željama...iz vaših usta u Božje uši....pa da budu mali poklončići ispod bora...he he
i ja bila na ultrazvuku folikula ko u priči a i dobro su narali od pon do sri sad su već 20mm (nekih 5) ima jedan 21mm neki 18mm itd...
štoperica ujutro u pet, punkcija petak popodne...samo još da m spermiogram bude imao barem par dobrih spermija i nigdje veće sreće....
e i dr. V mi je danas rekao što se tiće sex-a da mogu još danas naravno ako hoću...he he
pusa
Evo ja se vratila iz MB, moram čekati do kolovoza ili možda lipnja za postupak (molbu sam poslala krajem kolovoza). Prof. V. je zbilja drag i ljubazan, pitala sam za radove, ni sam ne zna točno, kaže da će početi 15.12. ali ja sumnjam u to jer nisu još mi izvođača izabrali (kako je rekao), a trebali bi trajati do kraja ožujka.
ici, draga baš si me nasmijala i oraspoložila
Znači ja sam jedina na punkciji u subotu ujutro?
Dr V je jako zadovoljan (no vjerujem da je zadovoljan sa svima) kaže da ima dovoljno folikula, za nogometnu momčad kaže, mislim da ih sve nije niti pobrojao, lijepo se razvijaju, nevjerojatno (moj maksimum do sad je bio 3).
Na UZV je to stvarno izgledalo super. Meni se čini da je odlučio žrtvovati par većih i pričekati četu manjih da sazriju, zato mi je punkcija u subotu. Super mi je što je tako optimističan.
No ja sam jučer na kraju dana po povratku iz MB završila u hitnoj i na antibioticima, cistitis, totalno neugodna stvar, urinarne bakterije. Antibiotici djeluju i doktor iz hitne me uvjerio da antibiotici neće štetiti folikulićima, sigurni su i za trudnice....
Budući da zbog ove infekcije moram piti puno tekućine možda je i dobro ispalo što je punkcija u subotu rano ujutro :), tijelo preko noći i ne zahtijeva puno tekućine....
E da, i sestra je rekla da se poslije punkcije i transfera treba piti puno tekućine i par dana odmirovati kako bi se jajnici vratili u normalu.
E,da, dr V je spomenuo kako danas ide na put-ima nešto u LJ i onda ide za BG, nije rekao kad se vraća, nadam se da će on obavljati punkcije..da li tko zna kako to inače funkcionira, da li on uopće radi punkcije?
Sretno svima koje su sutra na punkciji! Nadam se da će ovaj put biti puno Made in Slovenia kikića :)
Strumpfice,radi i punkcije i transfere.Mojoj supruzi je on radio i jedno i drugo.Zaista je nevjerovatno kako taj covjek prenosi optimizam i djeluje umirujuce na zene.Recimo moja je ubijedjena da je trudna iako je tek 6. dan od transfera i izostala joj menstruacija drugi dan a pogotovo jer je dr V. rekao da ce sve biti ok. :)
meni je punkciju radio dr.Reljič a transfer dr. Vilma Kovač i jako sam bila zadovoljna tako da ne brini u sigurnim si rukama . Sretno ...
Dobro kaze kety,nije bitno ko radi,sve su to vrhunski,brizljivo probrani strucnjaci.Licno mislim da je ipak kljuc Maribora u uslovima i biolozima.
Strumpfice ne znam za subotu ali on neće biti nama na punkciji sutra- ja sam ga pitala ali je rekao da će sigurno biti na transferu
Ali ja isto mislim da nije toliko bitno tko radi punkciju, svi su doktori tamo stručni
sada sam razočarana..a tko će meni raditi uzv sutra i odrediti štopericu?...:cry:
Zedra, zbilja ne brini! Ja sam bila u 2 mariborska i nekoliko FET-ova kod njih, stvarno nije važno da ti prof. V. određuje štopericu.
Strumpfica, držim figetine.
Meni je prof. V bio na svim uzv-ovima, punkciji i transferu.
Ali, nemam sumnje da su i drugi jednako stručni, svakako ste u dobrim rukama!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~ za svoje Mariborčanke!
klara-subota ujutro u 8...6.dan ako ja to pravilno brojim :)
Znaci dan transfera se ne racuna.....hvala klara sretno i tebi :-)
Sretno svima danas u Sloveniji i da se što prije vratite sa svojim malim mrvicama!!!!!!!!!!
Bez brige ... svi su oni upoznati s našom situacijom. Meni su UZ radili i prof. V i dr. Kovač i dr Reljić. Na punkciji mi je bio prof. V a kto će mi raditi FET ne znam ali nije ni bitno. Mislim da svi rade odlično upoznati su ompletno sa svim događanjima i nema brige da će netko nešto fulati. Sretno
evo ja sam stigla nazad u Zg. Punkcija dobro prošla...zaspala kao top i ni trunka boli...predivno nešto...zato sada malo boli ali proći će i to...
Imam 13 jajnih stanica i rekli su da je transfer u srijedu u 13, a ako nešto pođe po zlu da će zvati u ponedjeljak...
eto nadam se da će se dobro spojiti i dijeliti...jooj samo da sve bude ok...
chiara, super, odlično!:-D
Ja u nedjelju ponovo uzv, nadam se punkciji u utorak!To bi bilo 14 dana stimulacije, valjda će biti dosta!:lol:
zedra ja sutra na na uzv, ovo mi je stvarno maratonska stimulacija u usporedbi s prvom,
a punkciji se nadam u nedjelju, za sad 13 dana stimulacije,
moji su folikuli izgleda doslovno shvatili da polako i u miru rastu ;-)
cure svima sretno i što brži oporavak nakon punkcije
2hope i ja sam imala maratonsku stimulaciju. Ostala sam zadnja od svoje grupe, cure su već neke došle do transfera, a ja tek na punkciji.
Jedno pitanje, koliko dugo nakon transfera ste dobile pošto otpusno pismo. Naime meni su ostala još tri embrija za koje su rekli da će ako se budu razvijali bit zamrznuti, pa s nestrpljenjem čekam taj papir da vidim što je bilo na kraju.
aneri,evo i ja čekam,već je mjesec dana-nisam izdržala pa sam poslala email pa su mi javili
Evo da i ja javim - nakon jučerašnje punkcije dobili 17js- transfer u srijedu :-)
kod mene ništa novo, pikanje i dalje u tijeku :lol:
Gabi25, pa to je fantastično, 17 js:klap:!!!
Šaljem ti puno~~~~~~~~~~~~~~da dobijete što više blastica:-D
23 js
punkcija bezbolna-kako bi to tek izgledalo da je rađeno na živo kod nas?
ali sad kad sam došla doma me sve boli za poluditi, ima tko koji koristan savjet osim da pijem puno tekućine?
Štrumfice, nama je sestra nakon punkcije rekla da ako budemo imale bolove slobodno popijemo analgetik.
cure, baš neke lijepe vijesti u zadnje vrijeme:-D
Gabi25, Strumpfica, chiara baš ste prave nesilice8-)
~~~~~~~~~~ za transfere
zedra~~~~~~~~~~~~~ za folikuliće da narastu i da ih bude lijepi broj
Štrumfice - slobodno popij ono što inaće piješ za bolove...ja pijem ibuprofen pa sam popila njega i jedan normabel od 2mg i baš mi je pomoglo jer me sinoć baš jako bolilo...ali evo danas sam ok tu i tamo osjećam bol ali ne prejaku...
Strumpfice jesu ti dali infuziju da spriječe eventualnu hiperstimulaciju?
I cure su ti već rekle, možeš popiti protiv bolova ono što inače piješ