Ma je*eš kaj te netko gleda!
Baš sam i ja danas na stanici vidjela čovjeka s takvom maskom.
Super, supeeeer da ćeš autom na Rebro :) !
Ma je*eš kaj te netko gleda!
Baš sam i ja danas na stanici vidjela čovjeka s takvom maskom.
Super, supeeeer da ćeš autom na Rebro :) !
joj Marival, vjerujem kako ti je teško s tom maskom, koliko god znaš da su krelci oni koji te tako gledaju
to je užasno što ljudi pojma nemaju zbog čega bolesnici nose tu masku, o tome bi više trebalo pričati, ljudi su totalno neinformirani
ali, hvala Bogu što je auto sređen
sretno!
Super za auto i sretno na Rebru, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
obavila Rebro ... a jesu me prošetali kroz 3 zgrade i razne katove dok nisam svog doca našla ... autek upalio iz prve jutros na - 10 :) ... dobila kemo ... ja ju zovem ZADNJA ... jer se iskreno nadam da je ZADNJA ... godinu i 8 mj. bez prekida trpam u sebe te kerefeke ... umorna sam malo vjerujte mi :(
krvna slika nešto bolja od prošle - uspjela sam Kalcij i Natrij popraviti ... jetrene vrijednosti još povišene ali kaže doc da ga to ne zabrinjava - napisao popis koje pretrage trebam napraviti kad popijem kemo i to je to - idemo dalje
ne daj se, ovo su dobre vijesti! još malo...:love2:
:heart:
Ajde, super da si to obavila i da je krvna slika dobra :) !
Puno mislim na tebe i grlim te :love: !
:klap: Odlično za krvnu sliku i za ZADNJU neka bude i posljednja!
Draga, zaista ti želim da više ne trebaš kemo, da više ne trebaš prolaziti sve te muke i da konačno uživaš u svojoj djeci i onim normalnim stvarima u životu. Drži se, još izdrži ove nuspojave ako ih bude i da se jednog dana toga sjećaš samo kao nekog ružnog sna kad budeš unucima pričala što je sve baka prošla u životu.:love2:
Draga, drži se i izdrži :-D
A to što neki gledaju u zelenu masku - briga te!
Eh, da sam bliže - ja bih te vozila na Rebro, vjeruj!
Puseeee.....
~~~~~~~~~~:heart:
Drži se. Sad sigurno dolaze bolji dani.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bolje dane koji sigurno dolaze
- :heart:
Puse svima .... napokon kraj tjedna, svata sam obavljala cijeli tjedan
Uglavnom, obavila krvnu sliku , svoju dokicu, poreznu upravu, predala papire na HZMO za "kao" mirovinu i za utvrđivanje stope invaliditeta, roditeljski, treninge, prebacila srednje dijete iz jednog smjera u školi u drugi smjer, dobila 5 iz prirode
jučer prespavala cijeli dan jer me satralo to vozikanje okolo naokolo i to po ovakvom vremenu
vikeeeeend - moram mehaničaru da promjeni to crijevo di curi nafta bum mu dala kolko imam, a za ostalo nek čeka pa Ivan tekma oko 12 i kasno popodne Luki ima tekmu
idemo daljeeeee
Ma ti si pravi zmaj :) !
Marival drži se :heart:
Bravo, Marival ~~~~~~~~~~~~~~
uuuuuuu pa više od 7 dana se nisam javila ... u kući svi nešto bili šmrkavi i kašljavi pa sam uglavnom bježala od njih i ležala u svojoj sobu ... nuspojave sve gore mislim da više neznam što je normalna stolica :( - očito je organizam ful pun tih otrova ... po netu sam bila u istraživanju što uzeti za čiščenje organizma i nakon sati i dana čitanja došla do proizvoda na koji sam se odlučila - PAPAJA + ima taj neku užasno važan vitamin B17
upravo sam pričala sa gospodinom koji to distribuira ( uvoz je iz Australije ) i ima za kupiti u Lavanda- Mia biljnoj ljekarni
danas sam kupila i jedan plod papaje - pojela četvrtinu ( ide po četvrtina ujutro i četvrtina navečer ) skupa je ko vrak 17,99 komad u billa-i ...
gospodin mi je ljubazno sve objasnio bez kerefekiranja + preporučio čaj od crvotočine ( uh naziva ) te kako posaditi sjemenke papaje i jesti izdanke ( klice ) kad dosegnu cca 2 cm
1 boca od pola litre je 290 kn ( sad sam zvala u Lavandu ) i trebam popiti 3 mjesečno pa eto opet molim za pomoć ( sramim se već sama sebe ) ali jednostavno neznam što bi drugo ... do sad sam pila beta-glukan i on je bio cca 600-700 kn mjesečno + zofran ( imam još za 3 dana ) i beskrajno hvala svima vama koje ste mi to omogućile - sada prestajem sa beta glukanom i prelazim na papaju+crvotočinu+mučkanje hladnoprešanog suncokretovog ulja u ustima :-o
pred kraj sam zadnje kutije kemoterapije i idem 28.2. na MRCT + ostale pretrage ... iskreno se nadam da beštije više nema i da ću moći malo krenuti raditi i napokon zaraditi plaću
još se i borim sa HZZMO - hoće me u invalidsku mirovinu, a ja se nedam ... sad su zatražili vještačenje sa original dokumentacijom 23.2. idem tamo - držite fige da se izborim za rad
ljubim vas sve i unaprijed zahvaljujem što će te mi opet pomoći :oops:
Kudri ... javi kako je mama i kako je sa terapijom onom skupom
Upravo sam pomislila na tebe i eto posta. Nakon dva dana viroze osjećam se malo bolje i baš sam pomislila kako podcjenjujemo zdravlje. I što sve prolaze ozbiljno bolesni ljudi.
Drago mi je da je kemoterapija na kraju. I moja prijateljica ovi dana završava s terapijom. Nadam se da će objema nalazi biti dobri i da vas obje sad svakim danom čeka samo dobro.
hej a daj pogledaj malo pšenične klice, kunu mi se ljudi da su nešto najzdravije i najbolje za oporavak organizma i vraćanje u balans...probaj malo prosurfat....isto se jedu klice i mlado lišće...
drž te se :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ samo naprid! :love2:
Ljubim te puno, puno :heart: !
Supeeer da si naletila i na pšenične klice i na simpatičnog i dobrog čovjeka :) !
Sve će biti dobro - jednostavno mora biti :yes: !
Stalno sam s tobom u mislima :love:
... sa upalom oba uha :(
Kaj ti se dogodilo s ušima?
Bakterija?
Antibiotici?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ej draga ! mamika je isto ko ti - zmaj kakvog nema! trenutno je moja malena kod nje - tamo sam je sotavila za vikend da se druže... ona još uza sve radi nama hranu za škrinju:) nevjerojatne su te mame! sutra ide na kontrolu. a šta da ti kažem, optimistični smo svi, ali živimo od dana do dana. u 11.mjesecu je imala 5. oepraciju - tumor je bio mali i površinski, drugi dan su je pustili doma, tako da operacija zbilja nije bila strašna, ali dovolno da te psihički slomi jer taman kad se ponadaš da je sve super, eto ti opet.
razmišljam pozitivno jer drugačije ni ne može biti. mama je danas opet počela piti gljive (radila je pauzu 3 mjeseca), nemam pojma koliko pomažu jer se beštija i u periodu uzimanja pojavila, ali neznam kako bi bilo da ih ne pije, a i mama ful vjeruje u njih. sutra idemo i kod dr. konforte na biorezonancu, mama hoda i kod bioenergičara u kojeg ima užasno veliko povjerenje. užasno je važno u takvoj se bolesti osjećati optimistično i pozitivno. mamika ima uspina i padova, jako je boli čeljustna kost kod promjene vremena jer je dio kosti izrezan, teško guta, jako kašlje jer je slina gusta ( s obzirom da je žlijezda slinovnica u pitanju), ali sve u svemu - divim joj se.
počet ćemo i sa šparogama - nedavno našla članak da su jako zdrave i dobre kod tumora. a ima i članaka o sodi bikarboni (pitati ću ovih dana maminog homeopata što misli o tome) - možeš progooglati, ima članaka na netu, ali ako treba mogu ti i poslati. ne mislim da je to lijek, ali isto tako sam mišljenja da kod takvih boleština se ništa ne smije prepustiti slučaju - treba se boriti svaki dan, svaki dan jačati organizam, svaki dan usmjeriti na pobjedu!
želim ti sve najbolje i često mislim na tebe.
ja danas obavila CT - nalazi u četvrtak ali napomenuo mi je doc da misli da ima još nešto na jetri, ali detalji u četvrtak
ovo mi je bio najteži ( treći ) CT
... uglavnom došla gore u 10:45 dobila dvije čaše od pola litre kontrasta i uputu - to pijete 2 i pol sata i vidimo se u 13 i 15 - izašla sa tatom u park malo pričali na suncu, tata otišao onda nešto obaviti ja se vratila u čekaonicu i pila to bljakavo čudo - točno u 13:15 dolazi sestra i uvodi me unutra, sikinula ( samo grudnjak ) i legla u mašinu. Pitam što je sa kontrastom kaže mi sestra prvo da doc vidi može li bez ... narafski nije moglo - trži sestra 10 min venu na lijevoj ruci ... pika 2 puta i nenalazi prohodnu žilu ?! dolazi doktor traži i on - pika u one tanke tanane ispod dlana i buši venu + ubode kost :( hematom automatski buja ... okreće ruku i nalazi " neku " u nadlanici pika sa najtanjom mogućom iglom i uz upute da ako osjetim da buja ili jako boli mažem rukom da preinu sa kontrastom ... peckalo malo je, al o ... odrade oni odradim hrabro i ja ... e al čemu jednostavno ad može omplicirano - počinjem drhtati - nemogu to kontrolirati - uletava još jedan doc zaključuju slabe otkucaje srca sa aritmijom svaki četvrti otkucaj i hipogliemiju - hrane me bananom, tankaju vodom i nedaju ići pišat ... uuuuuufffff mislila sam da ću se raspuknuti ... nakon nekih pola sata dolazim napokon u normalu - zaključak ta va doca je bio da sam puna svih tih otrova od kemo i da je vjerojatno zato došlo do problema ... doma napokon u 15:30 - pojela krumpira i zelja i eto spavala do sad .. hematom se nešto smanjio ali me jako jako boli ruka
( inače sam 9 dan bez mesa i ne uzimam nikakve dodatne preparate :((( ).
:love2:
A joooj!
Ufff, nek je i to prošlo!
Odmori se i javi nam se:love: !
draga Romana, ne bih se željela praviti pametna, ali
svakako podržavam to što ne jedeš meso, ali nemoj biti ni samo na krumpiru i zelju, jedi jaču hranu, mahunarke, žitarice, sjemenje jer mislim da će ti organizam ipak previše oslabjeti ako budeš samo na povrću
nisam vegetarijanka, ali sam nešto malo čitala o makrobiotici, taj mi se način prehrane jako sviđa, no nemam dovoljno volje, a i volim meso i ribu da bih se prebacila na taj način prehrane
no, i oni stalno ističu da je važno organizmu dati sve
naravno, mislim na tebe svaki dan i čestitam ti imendan sa zakašnjenjem (bila jučer neka sveta Romana ;-))
pusa!